NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 643
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
ja csak ha 1 ajánlat volt, az már gond lehet a te szempontodból, a többiek meg majd jönnek, ha nem 14-be kerül, majd csak 10-be, és azt is újraoszthatják ráadásul nem is kell érte adni semmi mást a capen kívül. top2 passrusher, aki még "csak" 30 éves. Amúgy tényleg történtek már nagyobb faszságok is, de attól még ez is az 😊 Persze meg lehet próbálni, de egy posztján top2, nem kiöregedő embert nem nagyon hozol vissza FA-ról olcsóbban. Mert pl. ő passrusher, és lehet, hogy eaglesmcnabb DL sora elég fasza ahhoz, hogy ne kelljen bele, valószínű Fake se húzza be a barmai közé, ahogyan 20 másik csapatba se kell, de hogy minimum 2-en (inkább többen) elmennek 9-10 fölé az szerintem 100%. Csak 2 évvel idősebb mint SuperMario, és szerintem jobb. Ugyanúgy bőven ki tudja tölteni az 5 éves szerződést is.btw azért nincs sok ráció benne, mert nagyon szarok az oddsok. Ahhoz, hogy sikerrel járj, 31 GMnek kell úgy gondolnia, hogy a legjobb passrusher nem ér 10 millát, ahhoz hogy elbukj, 1 is elég aki úgy gondolja, a legjobb passrusher elfér nála. Miközben Marioért 4-en mentek 11M fölé.
több mint 11 éve
Persze, evek ota direkt igy csinalja, ez volt a megtevesztes. Most aztan durrant, es meglep mindenkit. 😀
több mint 11 éve
es most nagyot kell kuzdened fetomyval, bar o meg a 2.fa korre tartogatja a Wilson-Borfikt cutot, hogy rajtuk sporoljon. :-PStezfetomy pont arról híres h szarozik a cutokkal, lsd. a cap hitjeit 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Igen, viszont halkan jegyzem meg, hogy ha turelmes vagy es akar kivarod a 2.fa kort, akkor peldaul alapbol kiutsz vele kezdeskent 25. masik GMet a licithaborubol, igy viszont mar a legelejen megadtad az eselyt a tobbieknek, hogy rasporolhassanak Ware-re. 😀 ez csak szemelyes velemeny, de sosem baj, ha nem rogton a legelejen teregeted ki a lapjaidat. 😀 es most nagyot kell kuzdened fetomyval, bar o meg a 2.fa korre tartogatja a Wilson-Borfikt cutot, hogy rajtuk sporoljon. :-P
több mint 11 éve
szintén zenész 😊nekem nemeaglesmcnabbjön a spórolás, kíváncsi vagyok kinek fog kelleniFarkyKinek nemWyatt
több mint 11 éve
Ebben igazad van de, ennyi pénzt nekem nem ér/ért Ware. Ha nem szerzem vissza akkor sem leszek szomorú, legalább lesz pénz másra. Érdekes módon 1 ajánlaton kívül senki nem is keresett miatta, így örömmel fogom nézni, h ki fogja megdobni hatalmas összeggel. Majd kiderül jó ötlet volt-e, de történtek itt már nagyobb faszságok is. 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Hat Farky, ez nem volt tul jo otlet. Te se gondoltad komolyan, hogy vissza tudod vinni ugy, hogy ne jarnal rosszul penzugyileg. Nem fog 11 milla alatt elmenni piacon, ezt mar most elmondom. 😀 annyiban lesz mass, hogy ha elviszed iden drgabban is akar, adhatsz neki idenre minimum penzt, es Te okoskodhatod meg a szerzodeset, de ha ez annyira fontos, arra ott lett volna a strukturalas. 😀 de egyebkent batran felraknam az egyik jovo evi elso korom arra, hogy Ware nem megy vissza hozzad a piacrol. 😀
több mint 11 éve
Azt nem nehéz kitalálni igen. Azt már nehezebb, hogy miből gondolod, hogyha én a 14.5 millás szerződésével is adtam volna érte valamit (btw jövő 3-at, 4-et tuti adtam volna), akkor majd ha nem kerül semmimbe és még változót is adhatok neki, akkor majd 11 millió alatt megállok 😊 (ugye ennyi alatt kell, hogy a penaltyval együtt jobban járj) Persze lehet, hogy majd szerzek másikat és akkor nem kell, vagy elköltöm másra, vagy akármi, csak vagyunk 32-en és nem gyakori, hogy az ekkora sztárok nem fizetődnek túl, de persze hajrá, lehet ezúttal kivételt tesznek a GM-ek 😊
több mint 11 éve
nem nehéz kitalálni, h miért cutoltam és nem tradeltem...Sztem tuti el lehetett volna passzolni egy ötödik körért minimum, de te tudod.Rajnaén 2-3 napja mondtam neki, hogy érdekel,meg is vettem volna még többért is mint 5. kör, de úgy látom a 3m penalty jobban kellett neki, mint bármi amit adtam volna 😊fetomy
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Sztem tuti el lehetett volna passzolni egy ötödik körért minimum, de te tudod.Rajnaén 2-3 napja mondtam neki, hogy érdekel,meg is vettem volna még többért is mint 5. kör, de úgy látom a 3m penalty jobban kellett neki, mint bármi amit adtam volna 😊
több mint 11 éve
braxa88
12 534
amugy kivancsdi leszek drágább lesz e mint tavaly Mario 😀 ő ugye 14,5M volt...
több mint 11 éve
braxa88
12 534
ware cut az eddigi legrealisztikusabb dolog volt a gameben. nagyfizus veteran cut es nem trade szarérthugyérttetszett, grat 😉
több mint 11 éve
Sztem tuti el lehetett volna passzolni egy ötödik körért minimum, de te tudod.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Legyetek még sokan, olcsóért szívesen szorítunk neki valahol helyet 😀nekem nemeaglesmcnabbjön a spórolás, kíváncsi vagyok kinek fog kelleniFarkyKinek nemWyatt
több mint 11 éve
nekem nemjön a spórolás, kíváncsi vagyok kinek fog kelleniFarkyKinek nemWyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
na de mennyiért 😀jön a spórolás, kíváncsi vagyok kinek fog kelleniFarkyKinek nemWyatt
több mint 11 éve
jön a spórolás, kíváncsi vagyok kinek fog kelleni
több mint 11 éve
Huuuuuu lesz itt izgalom az FA-n. Szep cut.
több mint 11 éve
A vizsgákkal már több, mint egy hónapja végeztem.Miről is maradt le? Nem csinált 24 trade-et 5 nap alatt, szégyen, basszuk ki....gabokockaA trade piac haromnegyederol, ami vagy erdekli vagy nem. Meg 5 oldal flamerol. De a vizsgaim nekem is fontosabbak lennenek.Delonso_
Épp ezaz, hogy újra elkezdőtött az egyetem, van egy kis időm 😀
több mint 11 éve
Miről is maradt le? Nem csinált 24 trade-et 5 nap alatt, szégyen, basszuk ki....gabokockaA trade piac haromnegyederol, ami vagy erdekli vagy nem. Meg 5 oldal flamerol. De a vizsgaim nekem is fontosabbak lennenek.
több mint 11 éve
Miről is maradt le? Nem csinált 24 trade-et 5 nap alatt, szégyen, basszuk ki....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Hova sietsz....