NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 560
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
amikor meg osztunk bant, akkor mindenki azon van felháborodva, hogy miért tettünk ilyet és gonosz diktátorok vagyunk.Elviszi? Ilyen Tourette-szindrómas vadparasztot csak ez a forum kepes elturni, ez sokat elmond az adminok moderalasi minosegerol.Nekem tetszik, változatos a szókincse, mindig tanulok valami újat... Ez a szecskavágós kimondottan jó volt 😀 (csak nehogy én kapjak most valami atomoltást hogy ezt leírtam 😊 )RataxesPersze, hogy nektek tetszik, hogy is mondta Szegecs:
Más faszával verni a csalánt? 😀
Fake itt elviszi a balhét, ti meg nyálaztok. 😀Stez
Mondjuk az ignore funkcio sokat tompit.Delonso_
több mint 11 éve
nincs mit, legalább van egy kis változatosság 😀 btw. emlékeim szerint oltottál már szénné valakit azért mert belájkolt vagy valami, (nem emlékszem már pontosan a szitura 😊 ), ezért is csak félve méltattam a hsz.-ed 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nekem tetszik, változatos a szókincse, mindig tanulok valami újat... Ez a szecskavágós kimondottan jó volt 😀 (csak nehogy én kapjak most valami atomoltást hogy ezt leírtam 😊 )Rataxeskosz rata, mit iszol ? 😀 btw smittelt szoveg, nem nagy dobas.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
not, jogos az a 2008as szezon volt. csak afolott az 5 nap folott hajlamos vagyok elsiklani. mi az az 1 evhez kepest 😂 delonso imadlak. nem lennel ocsem, teged kikene talalni. ilyen unlimited mulattatasi kepesseggel nem sok ember van megaldva 😊 keep postin' !eloszor es utoljara 7 eve voltam kitiltva tibi keze altal.Én emlékszem még valami Pats-topicos ámokfutásodra is, amikor gsn dobott ki. Rosszul?Wyatt
az h irok 3 pmet adminoknak h toroljenek az meg miota szamit bannak ? 😀 MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Elviszi? Ilyen Tourette-szindrómas vadparasztot csak ez a forum kepes elturni, ez sokat elmond az adminok moderalasi minosegerol.Nekem tetszik, változatos a szókincse, mindig tanulok valami újat... Ez a szecskavágós kimondottan jó volt 😀 (csak nehogy én kapjak most valami atomoltást hogy ezt leírtam 😊 )RataxesPersze, hogy nektek tetszik, hogy is mondta Szegecs:
Fake itt elviszi a balhét, ti meg nyálaztok. 😀Stez
Mondjuk az ignore funkcio sokat tompit.
több mint 11 éve
Nekem tetszik, változatos a szókincse, mindig tanulok valami újat... Ez a szecskavágós kimondottan jó volt 😀 (csak nehogy én kapjak most valami atomoltást hogy ezt leírtam 😊 )RataxesPersze, hogy nektek tetszik, hogy is mondta Szegecs:
Fake itt elviszi a balhét, ti meg nyálaztok. 😀
több mint 11 éve
Nekem tetszik, változatos a szókincse, mindig tanulok valami újat... Ez a szecskavágós kimondottan jó volt 😀 (csak nehogy én kapjak most valami atomoltást hogy ezt leírtam 😊 )
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
eloszor es utoljara 7 eve voltam kitiltva tibi keze altal.Én emlékszem még valami Pats-topicos ámokfutásodra is, amikor gsn dobott ki. Rosszul?
az h irok 3 pmet adminoknak h toroljenek az meg miota szamit bannak ? 😀 MMMS
több mint 11 éve
szaba
10 543
Inkább sajátosnak nevezném. 😊MMMS, ez már kicsit erős azért, még viccnek is. 😊szabaszar a humorerzekem.
MMMS
több mint 11 éve
MMMS, ez már kicsit erős azért, még viccnek is. 😊szabaszar a humorerzekem.
több mint 11 éve
eloszor es utoljara 7 eve voltam kitiltva tibi keze altal. az h irok 3 pmet adminoknak h toroljenek az meg miota szamit bannak ? 😀
több mint 11 éve
szerintem abszolút nem kirívó tradeWyatta többi hülyeség közül
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Mivan fake, régen voltál kitiltva? 😊Btw, 2+5-ért én is eladtam volna, és 2. kör alatt én sem adtam volna el, szerintem abszolút nem kirívó trade
több mint 11 éve
szaba
10 543
MMMS, ez már kicsit erős azért, még viccnek is. 😊
több mint 11 éve
es azzal mit ersz el ha masra mutogatsz, mint az oviban ? te ettol kevesbe leszel kocsog ? ugye h nem. mindenesetre grat, ugyes vagy remelhetoleg erre gondolsz mikozben az otujju asszonyon ugykodsz 😀Ja, elfogadom a realis ertekiteleted, hisz ez a trade atomdurva. Nem ugy mint pl Orakpo harom gombert, vagy a Finleys..... Delonso_Ezek után én már nem is mondok semmit.szabaMás: melyik Rózi hagyta jóvá a Leshoure cserét?szabaMiért kellene jóváhagyni?
Beki
több mint 11 éve
Fake hagyta jóvá 😀Stezh szecskavago legyen edesanyad alatt amikor a vilagrafosott. az sem ert szart sem 😕
több mint 11 éve
szaba
10 543
Jó, nekem is lett volna azért ezekhez hasonló szép cserém, de bennem volt annyi, már inkább azt mondtam, hogy nem, nincs pofám. Nyilván én vagyok a hülye, hisz a játék lényege pont az lenne, amit itt néhányan csinálnak.Ja, elfogadom a realis ertekiteleted, hisz ez a trade atomdurva. Nem ugy mint pl Orakpo harom gombert, vagy a Finleys..... Delonso_Ezek után én már nem is mondok semmit.szabaMás: melyik Rózi hagyta jóvá a Leshoure cserét?szabaMiért kellene jóváhagyni?
Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Elvileg vétó az lenne, Höri vétózhat, csak épp szarik bele.Látod jobban kell erőlködnöd és menni fog az. 😀
Amúgy meg minden évben megy erről vita, hogy akkor idén legyen-e ismét normális vétó, de így, ha csak véleményeznek, lófaszt sem ér.
És így pedig lassan elérem, hogy tönkretegyem a játékot. 😛Stez
több mint 11 éve
Ja, elfogadom a realis ertekiteleted, hisz ez a trade atomdurva. Nem ugy mint pl Orakpo harom gombert, vagy a Finleys.....Ezek után én már nem is mondok semmit.szabaMás: melyik Rózi hagyta jóvá a Leshoure cserét?szabaMiért kellene jóváhagyni?
Beki
több mint 11 éve
Elvileg vétó az lenne, Höri vétózhat, csak épp szarik bele.Amúgy meg minden évben megy erről vita, hogy akkor idén legyen-e ismét normális vétó, de így, ha csak véleményeznek, lófaszt sem ér.
És így pedig lassan elérem, hogy tönkretegyem a játékot. 😛
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tudtommal meg kell mutatni Rózi tagnak ennyi, nem az h fogadja el vagy engedje át. Vétó nincs elvileg.Ezek után én már nem is mondok semmit.szabaMás: melyik Rózi hagyta jóvá a Leshoure cserét?szabaMiért kellene jóváhagyni?
Beki
Véleménykikérés pedig volt.
több mint 11 éve
szaba
10 543
Ezek után én már nem is mondok semmit.Más: melyik Rózi hagyta jóvá a Leshoure cserét?szabaMiért kellene jóváhagyni?
Beki
több mint 11 éve
Nincs már rózi jóvagyási kötelezettség? Ha ezt tudom én is bepróbálkozok pár pofátlan ajánlattal, hátha végre nem én lettem volna lehúzva 😀
Ex-Rataxes