NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 118
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
hogy visszaugacc ! basszuk ki bekit, basszuk ki stezt, basszunk ki mindenkit !!!!!Basszuk ki Bekit!Mégis mire alapozod eme baromságodat?Beki
Szegecs
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
vajon hány Leshoure szintű RB-t lehet találni a 3.körben? sztem van pár.braxa88IR szintű futó lesz a hetedikben is! 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
vajon hány Leshoure szintű RB-t lehet találni a 3.körben? sztem van pár.
több mint 11 éve
az te vagy O_oTönkreteszed a GM játékot 😀StezBasszuk ki Bekit!Mégis mire alapozod eme baromságodat?Beki
Szegecs
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mivel? 😀Tönkreteszed a GM játékot 😀StezBasszuk ki Bekit!Mégis mire alapozod eme baromságodat?Beki
Szegecs
több mint 11 éve
Tönkreteszed a GM játékot 😀Basszuk ki Bekit!Mégis mire alapozod eme baromságodat?Beki
Szegecs
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Basszuk ki Bekit!Mégis mire alapozod eme baromságodat?
Szegecs
több mint 11 éve
Basszuk ki Bekit!
több mint 11 éve
Ja, aztán majd Maddenben lesérül az összes, amelyik emg nem, az egyszerűen szar lesz. 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
wyatt-wyatt erotlen probalkozas ez a 200 eves birodalom dominanciajanak megtoresere. amugy egesz mokamiki kis divizio jott ossze. mondjuk az enyhenszolva rofl kategoria h en jelentem az allandosagot ... bria mondjuk visszajohetne gmkedni a new england elere, ugyis tudom h tom ratyi a kedvence 😀MMMSIgyekszünk, igyekszünk, azért a Webb, Barron, Nelson, JoJo, Butler (nickel), Harris (dime) felállás már nem hangzik azért szarul
több mint 11 éve
wyatt-wyatt erotlen probalkozas ez a 200 eves birodalom dominanciajanak megtoresere. amugy egesz mokamiki kis divizio jott ossze. mondjuk az enyhenszolva rofl kategoria h en jelentem az allandosagot ... bria mondjuk visszajohetne gmkedni a new england elere, ugyis tudom h tom ratyi a kedvence 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
A kredit alapú hosszabbításokra gondolsz? Mert az nem lett, de egyébként gondolom a rózsik feladata lett volna.Rataxesigen,
na, jóóó h nem lett
több mint 11 éve
A kredit alapú hosszabbításokra gondolsz? Mert az nem lett, de egyébként gondolom a rózsik feladata lett volna.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
braxa88
12 534
meg lett szavazva a kredit rendzser?ha igen:
ki és hogy dönti el h melyik játékosok sztárok, szolid kezdő, backupok?
több mint 11 éve
gatyába ráztam az exceleket és a waivelt arcokat is kiraktam, vinnyogj ha valami nem stimmöl.a cseréket meg a cutokat még nem vittem fel.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Látom New Orleans-ban sincs probléma, csak 24 játékos szerződése járt le.HöriTrue story.
több mint 11 éve
delonso, azt lehet tudni hogy Phillip Thomas mit csinál nálad miközben csak áprilisban lehet draftolni? 😂HöriMar hackelem a draftot is, keves a pickem 😊
www.nfl.com/player/phillipthomas/2533550/profile
több mint 11 éve
Látom New Orleans-ban sincs probléma, csak 24 játékos szerződése járt le.
több mint 11 éve
az a syracuse-os PT
több mint 11 éve
delonso, azt lehet tudni hogy Phillip Thomas mit csinál nálad miközben csak áprilisban lehet draftolni? 😂