GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Igor, a rookie atbaszos verziot ott dolt meg, hogy nyugodtan megnezheted, hogy az elmult 3 evben hany rookieval tradeltem, es kikkel volt lehuzos tradem. Elarulom, pont nem a rookiek fognak kijonni. A caprol meg annyit, hogy most van az elso evem, amikor magas cappel indultam, es mar a szezon elott a megengedett folott vagyok. Ezt is visszanezheted. Szoval max az idei evre mondhatod, hogy elszamoltam magam, es ez igy is van. De mondjuk azert egy MoJo nem olyan szar gyerek, es nyilvan szamoltam is vele, hogy 1-2 ilyen jatekost el fogok tudni adni. Most mazlim votl, mert meg jo erteket is kaptam ertuk, de altalaban ezeket en is late roundokert tudom jobbik esetben eladni. De sokszor ugy sem. A Holmes traderol meg elmondtam mar, hogy az Landry+Finley volt+4.korrel, ami egyaltalan nem gaz, de Beki elszurta. Mar reges reg ledealeltuk a dolgot, arrol nem tehetek, hogy o hibazott, es Flaccot is megszerezte taggel. En aztan nem konyorogtem, hogy ugyan mar, rakjuk be Holmest helyette... De bazdmeg, most ha azt mondja legyen igy, akkor majd konyorogni fogok, hogy ne tegye? Bekit nem foglalkoztatja annyira a mas velemenye, ha o jonak veli, csinalni fogja, es ezt mar eszrevehetted volna, amikor o neki a legtobb tradejet tobben is mondtak, hogy nem jo neki, majd megis a vegen belement. Hogy miert, az az o dolga, o tudja, mindenki ugy jatszik, ahogy akar. Nem fogok mentegetozni, ha nem tetszik, szolj Horinek, aztan kibasz, vagy tiltasd meg a tradet a szamomra. 😀 de azert nehogy mar kitalaljuk, hogy en vagyok a felelos a GM jatek hanyatlasaert, mert ezt kicsit erosnek erzem. :-P es en innentol nem is fogok az egesz temaval foglalkozni, majd ha hivatalos lesz, Hori basszon ram egy PM-et, hogy mit szavaztok meg, milyen tiltast kapok, azt csokolom. 😀 minden masra ott a sohivatal.

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
szaba, asszem a Meacham signet magyarázni kell
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kösz fetomy a negatív reklámot :d

több mint 11 éve
módosítottam
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Kérdeztem már pár napja, de akkor nem érkezett válasz (link).
Ez ügyben remélhetünk hivatalos állásfoglalást a commishtól? 😊
(llletve Brackett retire-eligible? 😊 csak mert nem tudom hogy hivatalosan bejelentette-e, de ugye nincs már csapata egy ideje)
szerk.: Kösz! 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
mert úgy emlékeztem, hogy megszüntettük, de höri ezek szerint nem hirdette ki. szerintem továbbra is hülyeség, de akkor legyen, nekem8.
több mint 11 éve
Egy kérdés.. ami most felmerültek benne idei szezon alapján eddig:

1. akkor van évi 1 ingyenes nyugdíjazás? (Driver)Igor
ha nincs akkor azt a hivatalos közleményekbe legyen feltüntetve, amig ott nincs addig én ugy veszem h a szabály él
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ja, ez engem is érdekelne, mert ugye itt azt írta Fetomy hogy már tavaly se volt, de tavaly is egy csomóan vonultattak vissza... Illetve a közlemények topicban sem utal semmi a változásra.
Csak mert ha van nyilván én se nyelném be Brackett után a büntit 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
Egy kérdés.. ami most felmerültek benne idei szezon alapján eddig:

1. akkor van évi 1 ingyenes nyugdíjazás? (Driver)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Höri Goodell, ha jó a timing, amit beírtam a javaslatokba, akkor hirdesd ki hivatalosan, mert pl. ma lenne a cutok kezdete. 😊somoskovig
tudom, hogy írtad és nagyon szép meg minden de el vagyok maradva az adminisztrálással.

szóval felőlem megnyithatom a cutolást, de a rendszerbe nem lesznek bevezetve egy darabig azt garantálhatom.Höri
Szerintem akkor nyisd meg, aztán majd utoléred magad.

több mint 11 éve
Egyelőre a tavalyi cut szabályok érvényesek, az új szabályok idén csak az idén megkötött szerződésekre lesznek érvényesek (pl. valaki kicsit túltárazza magát FA-n), jövő évtől meg mindenre már az új szabályok érvényesek.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Höri Goodell, ha jó a timing, amit beírtam a javaslatokba, akkor hirdesd ki hivatalosan, mert pl. ma lenne a cutok kezdete. 😊somoskovig
tudom, hogy írtad és nagyon szép meg minden de el vagyok maradva az adminisztrálással.

szóval felőlem megnyithatom a cutolást, de a rendszerbe nem lesznek bevezetve egy darabig azt garantálhatom.Höri
sztem mehet, csak akkor milyen rendszerben? meddig 10% ,meddig ingyenes meg ilyesmi
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

szóval felőlem megnyithatom a cutolást, de a rendszerbe nem lesznek bevezetve egy darabig azt garantálhatom.

több mint 11 éve
Braxa: Nyilván Vödörről. Szerintem a 3. kör nagyon kevés érte, minimum két első kellett volna!

mcnabb: Félreértés ne essék, felőlem nyugodtan megveheted. Szvsz egyébként egy kérdéses jövőjű RB-ért 12 milliót fizetni jövőre iszonyatosan nevetséges akkor is ha a QB-d 1 millát keres. Persze megteheted, a Bowe-Staley-Atkins-Tillman négyes úgysem kér majd olyan sokat, hogy ne férjen bele. 😊 De tényleg én arról beszélek csak, hogy sima cut emberekért (leszámítva houstont) kapott eszméletlen pickeket. Te egyébként ha 1 első kört adsz, még azt mondom oké, mert houston nem túlfizetett és jó is, Mojo meg talán még jó marad, és akkor kevésbé tragédia, ha háromszor annyit kap mint kéne. Nekem az igazán poén az agyonfizetett dropkirály Finley és a sehol nem lévő, szintén agyonfizetett Holmes for potenciálisan erős első kör trade. De sebaj, majd Beki is meglátja jövőre/2 év múlva, hogy milyen vidám dolog 2 (le)húzóemberért 14-15 millákat kicsengetni 😊
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Tény hogy első kört adtam egy 10 millás játékosért, de úgy gondoltam, hogy amíg a QB-m csak 1 millát keres, bőven megengedhetem ezt magamnak. Egyébként én sosem sírtam az alacsony cap miatt, sőt én a lehető legalacsonyabbra szavaztam
A MoJo traderől meg annyit, hogy az 1/16-ot már sokkal előtte megígértem Steznek, segget meg nyilvánvalóan nem csinálok a pofámból, valami kellett még Houston mellé, mást nem tudott/akart adni, így hát jött MoJo, leszarom hogy sok a fizuja, megoldom benson is majdnem ennyit keresett, úgy kaptam a csapatot, Fred Jackson is 3 milla fölött volt, annyi a különbség hogy ők lófazst sem értek vele, MoJo meg ha nem sérült top5 szvsz. majd adok emelkedő fizut a játékosaimnak, bőven beférek a cap alá így is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Aki szerint a liga legjobb safety-je 3. körös picket ér, az nézze meg a 2011-es és 2012-es szezonban az összes meccsét az említett játékosnak.szaba
kiről beszélsz?
több mint 11 éve
Qrva egyszerű lenne, lejjebb kéne vinni a sapkát, nem emelni ész nélkül, kíváncsi lennék akkor is lenne-e olyan GM, aki 1. körös picket ad 10 millás játékosokért. De nem, mi emeljük fölfele és csodálkozunk, hogy sok barom trade van és micsoda túlfizetések, illetve a köcsög rózik milyen sokat kérnek a hosszabbításkor. De a többség sajna csak egy évben gondolkozik, így pedig nehéz bármit is kordában tartani, mert örül hogy milyen jó neveket szerzett, miközben jövőre 20 millával lesz a salary cap fölött. És akkor meg jön a szokásos sírás, hogy nincs hely emeljük jobban a sapit. Ez egy végtelen történet, és amíg nem szigorítunk drasztikusan vagy a cut penaltyn, vagy a capen, nem lesz előrelépés.gabokocka
Hát igen, már mióta azért kardoskodok itt, hogy drasztikus penalty ésvagy capszigorítás. Kapunk évi 4-5 millát pluszban és a penalty sem olyan vészes, mégis mi a fenét várunk... De nem, mert a rózsik köcsög, ezért IRL fizetések de nem IRL cap, kell a cap! Sőt legyen a rózsi is még olcsóbb! Nevetséges, de nekem8.
Egyébként ez az új penalty sem lesz amúgy szerintem elrettentő hatású, inkább majd utólag szopja meg jópár ember, mikor szembesül vele, hogy egy nagy pénzes embert mibe kerül kibaszni.

Egyébként tudom, hogy én vagyok a geci Orakpoval, de stez szerintem sokkal keményebb. Három darab első körért (az idei 1/10, 1/11 és 1/16-os csapatok jövő évije) megszabadult ezektől:

1500 yard, 5TD, 4 fumble a hármójuk idei statja összesen.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Friss KeKi

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Aki szerint a liga legjobb safety-je 3. körös picket ér, az nézze meg a 2011-es és 2012-es szezonban az összes meccsét az említett játékosnak.
több mint 11 éve
Höri Goodell, ha jó a timing, amit beírtam a javaslatokba, akkor hirdesd ki hivatalosan, mert pl. ma lenne a cutok kezdete. 😊

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
Így van gabo.
Miért adtok komoly ellenértékeket? Ráadásul nem egyszer, kétszer, hanem kivétel nélkül minden évben.
Stez
Szerintem gabo nem adott semmit neked 😛 és min 20-25 GM nem ad, sőt a nagy részük, lehet már alapból nem áll szóba veled tradek kapcsán 😛
De erre szokták mondani, hogy elég 1 ember hozzá, aki ad érte annyit...

És azért minden évben van 2-3-4 új rookie GM akiket kipécézhetsz magadnak, és könnyebben átverhetsz.
Ha valaki bejön a játékba, lehet hogy elég sok az olvasnivaló első látásra, hosszú szabályok, sok mindenre kell figyelni, nem biztos hogy lejön neki hogy 5 v 6 millió mennyire számít túlfizetésnek.. pláne azért mert a veterán minimum miatt, a backup töltelékek ára is sokkal húzósabb nálunk (%-os arányt tekintve) mint IRL, és ez abszolúte nem nyilvánvaló. Vagy az sem, hogy általában a tradelés olyan, mint egy arab piac, mindenki kétszer annyit kér, mint amit valósan gondol... és ennek megfelelően kellene alkudni, de mondjuk a rookie GM rábólint, mert nem tudja még a menetét/nem ismeri a nagy lehúzómestereket 😛

Aztán általában épp az ilyen tradek miatt unják meg/hagyják abba, mert egy-két ilyen túlfizetett ember miatt a csapat megsínyli, gyengébb embereket tudnak más pozira szerezni, cutolgatni kell, stb-stb
Gyakorlatilag te okozod a tömeges GM vándorlást és te teszed tönkre a GM játékot 😛

A másik fő gond meg az, hogy tömegesen, szisztematikusan kötöd őket, és ahogy mások is megfogalmazták, épp azért mert a játék többi elemében (pl. FA) csúnyán felsültél és elszámoltad magad.
Szerintem mindenkinek volt 1-2 lehúzós trade-je az elmúlt évek során.. de mondjuk 10-15-20 már nem sokaknak.

Alapvető esetben amúgy engem nem zavar(na) az "aki hülye haljon meg" mantra, amíg a játék minőségének rovására nem megy... de lassan itt tartunk szerintem. A másik pedig, hogy azért magadat véded/fényezed, azért non plus ultra.. egy sorban leírhattad volna, hogy igen, átverem a másikat ha megvan rá az esély. Ennyi.

PS: ez az arab piac-effektus egyébként egyre jobban zavar.. és ezért nem tudok pl. én tradelni.
Mert amikor próbálok, akkor úgy állnak hozzá az emberek, hogy biztos rátettem azt a kétszeres szorzót mondjuk. Persze én is picit magasabb árat mondok (hasracsapva mondjuk 1.2-1.3), de nem annyival, mint itt sokan.. és mikor jön vissza az első válasz, már akkor el kell utasítanom az ügyletet.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Qrva egyszerű lenne, lejjebb kéne vinni a sapkát, nem emelni ész nélkül, kíváncsi lennék akkor is lenne-e olyan GM, aki 1. körös picket ad 10 millás játékosokért. De nem, mi emeljük fölfele és csodálkozunk, hogy sok barom trade van és micsoda túlfizetések, illetve a köcsög rózik milyen sokat kérnek a hosszabbításkor. De a többség sajna csak egy évben gondolkozik, így pedig nehéz bármit is kordában tartani, mert örül hogy milyen jó neveket szerzett, miközben jövőre 20 millával lesz a salary cap fölött. És akkor meg jön a szokásos sírás, hogy nincs hely emeljük jobban a sapit. Ez egy végtelen történet, és amíg nem szigorítunk drasztikusan vagy a cut penaltyn, vagy a capen, nem lesz előrelépés.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem a lehúzás a fő probléma, hanem hogy miért adunk komoly ellenértéket olyan szituban, amikor megszabadítunk GM-eket 8-9-10 millás játékosoktól, mikor 15 millával vannak a sapka felett. Ne csak azt nézzük egy trade-nél, hogy milyen játékost szerzünk, hanem hogy milyen szerződése van és milyen helyzetben van az adott csapat. És akkor megy a sírás, hogy alacsony a cap...gabokocka
Így van gabo.
Miért adtok komoly ellenértékeket? Ráadásul nem egyszer, kétszer, hanem kivétel nélkül minden évben.
De most erről nem én tehetek, hogy ti ezt megadjátok. Ugye minden trade minimum két személyen múlik, mégis minden évben van 15-20 ilyesmi. Nem csak tőlem, hanem mindenkitől. Ezzel meg így egyszerűen nem tudsz mit csinálni akkor.
Marad akkor az, hogy minden évben Stez a lehúzós köcsög. 😊
Egyébként halkan jegyezném meg, hogy csak én legalább egy tucat traderől tudok, például Bekitől, de másoktól is, amikről nekem kikérte a szarabbul járó fél a véleményem és kiröhögtem, majd elmondtam az érveket, miért durva, miért jár rosszul, miért ne tegye véleményem szerint. Na most utána 3-4 napon belül meg hallottam, hogy mégis simán belement végül a cserébe.
Hát erre mit mondjak? Ha valaki hülye, akkor az sajnos szigorúbb keretek között is hülye marad. És manapság ez szinte folyton így történt, hogy a GM kikérte 2, de akár 3 másik GM véleményét is, mindannyian azt mondták ne tegye, majd mégis tradelt.
Elég a másik 31 GM-ből egyet találni, akit picit is érdekelni fog a játékosod, és már nyert ügyed van. Nagy szavaknak hangzanak ezek, de hát mégis így van...
Így meg nem fogsz tudni mit kezdeni az egésszel.
Mondjuk a Cards GM, aki elvitte Kolbot a Phillyből, az biztos tolta a GM játékot előtte. 😀

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Azért megint voltak durván billenő cserék... Poor Beki.
több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Kicsit friss Keki