GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
3/17 New England Patriots (from Raiders, Jets)
Elvileg majd csak azokat kéne belevenni, amelyek az adott szezonban történtek, szal ez még csak egy csere volt összesen

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Nem a lehúzás a fő probléma, hanem hogy miért adunk komoly ellenértéket olyan szituban, amikor megszabadítunk GM-eket 8-9-10 millás játékosoktól, mikor 15 millával vannak a sapka felett. Ne csak azt nézzük egy trade-nél, hogy milyen játékost szerzünk, hanem hogy milyen szerződése van és milyen helyzetben van az adott csapat. És akkor megy a sírás, hogy alacsony a cap...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Igazából igen sok gondolat kavarog a fejemben a trade-ek kapcsán, a lényeg, hogy teljesen fölösleges mesterségesen korlátozni/szabályozni bármit is, amíg ilyen cserékkel teljes mértékben irreálissá válik az egész játék. gabokocka
Az a baj, hogy pár embernek nagyon bejön a ez a tradelgetés (nem akarok neveket mondani, de szerintem felesleges is), ezért mindenki azt látja, hogy ez az egyetlen módja a továbblépésnek, pedig szerintem nagyon nem, ez csak egy kiegészítés.

És sajnos egyet kell értenem gaboval, olyan tradeket kötnek az emberek, hogy egyszerűen röhögnöm kell.

Most majd jön a repost, hogy sokat tradelek/tem én is, de szeretném, ha valaki mutatna egy olyat, ahol lehúztam bárkit is.
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Igazából igen sok gondolat kavarog a fejemben a trade-ek kapcsán, a lényeg, hogy teljesen fölösleges mesterségesen korlátozni/szabályozni bármit is, amíg ilyen cserékkel teljes mértékben irreálissá válik az egész játék.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
finomítottam a KekI-n, hogy idei pick köllFucu
Hoyer van eladó :dWyatt
no meg weeden 😊fetomy
kolb is 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
És igor most röhög a markában, lassan eljutunk oda, hogy már mindenki lehúzós geci lesz, és megszabadul ennek a tehernek az egyedüli cipelésétől 😀fetomy
Menjél te a tudod hova, sokkal nagyobb Stez (akinek a képe a szótárban van a 'lehúzós geci' kifejezés mellett) vagy mint én 😛Igor
Engem kóstolgatsz baszki.. ennyi ember közül engem szúrtál ki mint az abszolút leggázabban tradelő embert?
Ejnye. 😀 Én is csak két évente nyomok számomra előnyös tradeket. 😀

több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
no meg weeden 😊fetomy
Na de ő hol kezdett a Cardinalsban 😀Wyatt
Hoyer sem fog többet 😀
Egyébként ahogy néztem Kolb is vihető, hmmm 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jó Wyatt, még játszhat 😀
Igor: Én megveszem tőled szívesen bármelyiket! 😊
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
barátom te félreértettél 😀 fetomy
Bocs, akkor mea culpa... csak el akarom sózni őket, mert én még ott magasan is simán bustot húznék, az a baj 😕
1/20-ra már nincs kockázat, ott húzhatsz szart is, az nem annyira égő.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
no meg weeden 😊fetomy
Na de ő hol kezdett a Cardinalsban 😀

több mint 11 éve
no meg weeden 😊
több mint 11 éve
Hoyer van eladó :d

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
barátom te félreértettél 😀 pont ezt mondom, hogy annyi lehúzós geci lesz, hogy végre nem téged baszogat ezzel mindenki 😊

btw én nem vagyok lehúzós, sőt általában engem húznak le 😛 Eltekintve persze 1-2 kivételtől, de évente 1 lehúzásom sincs 5 év alatt, pedig top3ban voltam mindig tradebuzi versenyben, ellentétben amikor engem húztak le, abból van több is éves átlagban 😊

Azokat a pickeket meg lehet pont azért nem tudod eladni, mert le akarod húzni mint a barom azokat akiket érdekelne 😛fetomy
vagy csak azert, mert iden nincs se andras se róbert se stez, aki az anyjat is eladna az elobbiert.
nyugi igor, legkesobb combine utan sztem vkinek meg nagyon fognak kelleni azok a pickek.
btw az 1/8 viheto.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
barátom te félreértettél 😀 pont ezt mondom, hogy annyi lehúzós geci lesz, hogy végre nem téged baszogat ezzel mindenki 😊

btw én nem vagyok lehúzós, sőt általában engem húznak le 😛 Eltekintve persze 1-2 kivételtől, de évente 1 lehúzásom sincs 5 év alatt, pedig top3ban voltam mindig tradebuzi versenyben, ellentétben amikor engem húztak le, abból van több is éves átlagban 😊

Azokat a pickeket meg lehet pont azért nem tudod eladni, mert le akarod húzni mint a barom azokat akiket érdekelne 😛
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
És igor most röhög a markában, lassan eljutunk oda, hogy már mindenki lehúzós geci lesz, és megszabadul ennek a tehernek az egyedüli cipelésétől 😀fetomy
Engem kóstolgatsz baszki.. ennyi ember közül engem szúrtál ki mint az abszolút leggázabban tradelő embert?
Alig tradelek, akkor is általában magam baszom át vele.. most is nem tudom eltradelni az 1/1 v. 1/3-at hetek óta... pedig ezekhez képest, amik itt folynak, alig kérek valamit.

Menjél te a tudod hova, sokkal nagyobb Stez (akinek a képe a szótárban van a 'lehúzós geci' kifejezés mellett) vagy mint én 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Na jó azért ne essünk túlzásokba 😛
Raji + 4/11 for Mebane + Leon Wasi 😊fetomy
télleg, elnéztem. nemszoltam
több mint 11 éve
Na jó azért ne essünk túlzásokba 😛
Raji + 4/11 for Mebane + Leon Wasi 😊
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
fetomy:
adta: Raji
kapta: Mebane, 4/11, Leon Washington

szépmunka!
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
finomítottam a KekI-n, hogy idei pick köll

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
az aztan ultimate erv h a sim szerint mindig jobb vagy 😀
gondolom a veres puskaval innentol cel a perfekt szezon.
atbasztak mint szart a palankon, de ha neked megerte nincs mirol vitazni.MMMS
ja, mikor idejöttem se QB se RB se WR semminem volt a csapatomban, most meg van minden, biztos a sim az oka ennek.

Érdekes hogy Fred Jackson olyan nagy érték hogy senkinek se kellett FA-n, akit amúgy teljesen ingyen hoztam, csakhát már akkor is öreg volt, ráadásul lesérült a rákba és Spiller se úgy néz ki hogy szar lesz 😊 Jacksont csak azért raktam bele a trade-be, hogy ne kelljen cutolni, de tök fölösleges, ezek szerint ha évről-évre javul a csapatom az csak a sim hibája, egyértelmű.
eaglesmcnabb
figyi azert bears gmkent vicces h engem okitasz h micsoda valtozasokat hoztal a csapatod kornyekere. nezzel ra szepen a 2007-8as bills rosterre, meg az enyemre es lathatod h kicsit nagyobb a kulonbseg, mint amit te alakitottal a bearsen. felreertes ne essek, en egyaltalan nem kritizalni akartam a gm tevekenysegedet. de attol hadd ne essen senki hasra, mert a simben evrol-evre javulsz. atvettel egy mar akkor is elit vedelmet, amit sikerult felturboznod a veres puskaval qb poszton. futod szintugy nincs, mint volt. wr poszton annyira nem allsz csehul, de jol se.
most direkt atfutottam a rosteredet es meg kevesbe ertem h mire vered magad.
te poszton jol allsz, ezeket a szerzodeseket te adtad, ez egyertelmu plusz. oline mar felemas megitelesu szamomra es akkor nagyon enyhen fogalmaztam. staley legyen top10. nem top5, top10, de egyeb tackle-od nincs is es ahogy elnezem az interior line sem tulzottan nyuzsog a kezdo kaliberu emberektol. dt poszton atkins es ngata impressziv valoban. mogottuk depth 0, 4 de-edbol morgan az egyetlen aranylag vallalhato arc. curry inaktiv folyton, crick rotacios ember es 43ban dt, eric fosterre nemtom mit kene irjak. lb sor rendben, woodyard es david remek pickupok voltak (melyikert tradeltel ? 😀), lach utanpotlasa nem feltetlen surgos igy. dbk szolidak, de itt sem latom azt h micsoda erositest hajtottal vna vegre. caped van erositeni meg ezen, nem rossz csapat ez, de ugyanugy ahogy az enyem is, eleg messze van attol h janizzal vele csak azert, mert a sim a faszom se tudja milyen eredmenyt mutatott ki. gabo csapata is tavaly mekkora szartartaly volt, azt a rajatszas kozelebe nem jutott el. pedig az a csapat aztan tenyleg konszenzus top1 volt jatekerot tekintve ...

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
friss
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
az aztan ultimate erv h a sim szerint mindig jobb vagy 😀
gondolom a veres puskaval innentol cel a perfekt szezon.
atbasztak mint szart a palankon, de ha neked megerte nincs mirol vitazni.MMMS
ja, mikor idejöttem se QB se RB se WR semminem volt a csapatomban, most meg van minden, biztos a sim az oka ennek.

Érdekes hogy Fred Jackson olyan nagy érték hogy senkinek se kellett FA-n, akit amúgy teljesen ingyen hoztam, csakhát már akkor is öreg volt, ráadásul lesérült a rákba és Spiller se úgy néz ki hogy szar lesz 😊 Jacksont csak azért raktam bele a trade-be, hogy ne kelljen cutolni, de tök fölösleges, ezek szerint ha évről-évre javul a csapatom az csak a sim hibája, egyértelmű.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Rossz voltam ...

(Wyatt megszerezte tolem a tavalyi evben, majd ebbol szerezte meg Gordont a suppon.)

Trade felhaborito dolgok vannak igen. Am ki hagy ott egy olyan lehetoseget ami nagyon kedvezo? Kevesen. Ebben az evben az Orakpo trade ami nagyon-nagyon billenos, am Habi nem kezdo mar, sot kerdezni is tud ha akar itt jopar embertol. Ha nekem ajanlana ilyen uzletet valaki, szemetseg ide vagy oda, vigyorognek mint a vadalma.
több mint 11 éve
6/10 forfeit (orig.: Tampa)
ez micsoda amúgy? 😀fetomy
ez micsoda amúgy? 😀fetomy
gyanitom wyattnel volt es ezt adta gordonert meg ugye az 5. kort

több mint 11 éve
ez micsoda amúgy? 😀