NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 500
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Az ilyen szemeteket csak én tudom eladni, de kell is, hogy tönkretegyem a játékot. 😀Stezez így igaz
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Az ilyen szemeteket csak én tudom eladni, de kell is, hogy tönkretegyem a játékot. 😀
több mint 11 éve
szerintem erre mondják, hogy a remény hal meg utoljára
több mint 11 éve
Mondjuk Winslow is jó vétel lenne a 4 év / 23 millás fizujával 😀 Szerintem csak eltévesztette a topicot, igazából a cut-ba ment volna 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Toca, Jonathan Goff a Kínál rovatodban valami vicc, vagy csak én vagyok rosszul értesült? 😊Rataxestoca hard módban szeret tradelni
mindenesetre ha őt eladja, akkor ő az év gmje, és nem fetomy
több mint 11 éve
Toca, Jonathan Goff a Kínál rovatodban valami vicc, vagy csak én vagyok rosszul értesült? 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Jah, az alkata is jó mindkettőbe nyilván.smith ha jól tévedek 4-4 szezont húzott le 3-4es endként és 4-3as endként ismi van rajna, 3-4?HöriHogy klasszikust idézzek, hibrid! De amúgy nem hiszem, hogy váltok, nincs 3-4 OLB-m igazából. De még lehet 😊Rajna
szóval miatta nem hiszem, hogy variálni kelleneSzegecs
több mint 11 éve
smith ha jól tévedek 4-4 szezont húzott le 3-4es endként és 4-3as endként ismi van rajna, 3-4?HöriHogy klasszikust idézzek, hibrid! De amúgy nem hiszem, hogy váltok, nincs 3-4 OLB-m igazából. De még lehet 😊Rajna
szóval miatta nem hiszem, hogy variálni kellene
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Nem voltam elég egyértelmű, de természetesen nem rólad volt szó, szerintem te kurva jól jártál (Kristóffal meg közben már megbeszéltük a dolgokat)És ez most neked miért érte meg?Wyatt1. kör végén nem fogom tudni behúzni a Titans 1. számú célpontját aki ráadásul possession WR ami nekem most kell. A másikon meg szereztem egy klasszis DE-t viszonylag jó fizuval. Bár azt még lehet, hogy jövőre megbánom. Wrightot viszont nem hiszem 😊Rajna
több mint 11 éve
Van kekim meg most már engem is lehet cseszegetni tradekkel én is fogok sok mindenkit 😀
több mint 11 éve
És ez most neked miért érte meg?Wyatt1. kör végén nem fogom tudni behúzni a Titans 1. számú célpontját aki ráadásul possession WR ami nekem most kell. A másikon meg szereztem egy klasszis DE-t viszonylag jó fizuval. Bár azt még lehet, hogy jövőre megbánom. Wrightot viszont nem hiszem 😊
több mint 11 éve
mi van rajna, 3-4?HöriHogy klasszikust idézzek, hibrid! De amúgy nem hiszem, hogy váltok, nincs 3-4 OLB-m igazából. De még lehet 😊
több mint 11 éve
Frissítettem a Kekit.én agyaltam rajta de értékesebbnek éreztem a waiver helyezés nem ellövését, majd ma realizáltam hogy kibaszott utolsó vagyok így is úgy is 😂
Meglepődtem, hogy Sims senkinek sem kellett, vetminért olyan rostertöltelék, aki már látott pályát is.gabokocka
több mint 11 éve
Erről most lemaradtunk... 😊 De egyébként tele van a piac olyan pályát látott emberekkel akik nálunk rosteren sincsenek, igaz értük meg is kell majd harcolni FA-n. (+ Sims esetében azért meg kell említeni az előtte lévő Philly S-ek "zsenialitását", más csapatban nem biztos hogy meglátta volna a zöld gyepet 😀 )
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Frissítettem a Kekit.Meglepődtem, hogy Sims senkinek sem kellett, vetminért olyan rostertöltelék, aki már látott pályát is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
minek, már megszokták 😛a szurkolók magyarázatot várnak 😛braxa88szaba, asszem a Meacham signet magyarázni kellbraxa88Azon mit lehet?szaba
több mint 11 éve
braxa88
12 534
a szurkolók magyarázatot várnak 😛szaba, asszem a Meacham signet magyarázni kellbraxa88Azon mit lehet?szaba
több mint 11 éve
Kösz fetomy a negatív reklámot :dWyattnagyon szívesen 😀 Bár az ayodele-maybin dealeknek nincs is szüksége külön reklámra 😀
több mint 11 éve
rabble rabble rabble rabble rabble rabble rabble rabble rabble rabble rabble rabble