NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez tök alap:
A niggerek és a Chargers játékosok mindig drágábban írjanak alá. 😀Stez
pontosan, és stez játékosaira legyen 1.5-ös szorzóSzegecs
Nekem ez nem téma, aki nem ír alá, eladom hozok a helyére mást, aki jó. 😀
Amúgy pedig általában sosem várom meg a jobb játékosaimnál, hogy contract évbe kerüljenek, így eladással sem lehet gáz majd. 😛

több mint 11 éve
Mondjuk ez lehet hülyeség, de ha már így, akkor a veteránoknál, akiknek nincs még gyűrűjük, figyelembe lehetne venni, hogy az előző 1-2 évben playoff contender csapatokat előnyben részesítsék, és mondjuk 5%-al olcsóbban aláírjanak. Vagy hasonló.
Majd még agyalok én is a dolgon, hátha 😊

több mint 11 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
Ez tök alap:
A niggerek és a Chargers játékosok mindig drágábban írjanak alá. 😀Stez
pontosan, és stez játékosaira legyen 1.5-ös szorzó

The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Ez tök alap:
A niggerek és a Chargers játékosok mindig drágábban írjanak alá. 😀

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Várom az életképes ötleteket annak eldöntésére, mely játékosok írjanak alá olcsóbban mint a többi és mely csapatok legyenek vonzóbbak mint a többi. Illetve engem tényleg érdekelne az FA/rózi árak aránya, ha vkinek van ideje kigyűjtheti az FA-n elkelt játékosokat.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Idén sem igazodott ahhoz a Rózi vakon, csak mondom.

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nyilvan nem szavazas alapjan. Am a jelenlegi arkepzest mi erdekli? A TAG ertekei es ez nem csak Rajnanal van igy. Ennek ertelmeben a sztarok efolott kernek. Amit Te mondjuk megadsz ugy hogy 10M 10M 10M 16M onnantol az a 16M ha nem vagod ki utolso eveben a viszonyitasi alap.

Nalunk az lathato az emberek igyekeznek megtartani a sztarjaikat, hisz sokat adtak ertuk+ nem biztos hogy potolni tudja, hisz itt a draft sem csak rajtunk mulik, hanem azon a csapaton aki IRL draftol. Nehezebb csapatot epiteni, mas ismervek alapjan megy.

Utoljara pedig, IRL sem gold digger mindenki ezt szogezzuk le. Egy szint alatt nem kot szerzodest a jatekos, de ez a szint kozel sem az, amit itt ker a Rozi, hogy mindn sztar a maximumot erje el. Ha igy lenne, Big Al ota mindenki 200 millas szerzodeseket varna el es kapna, mi pedig mar CFL-t neznenk mert az NFL nem tudna ezt kigazdalkodni.
több mint 11 éve
Elvileg a róziknak a feladata a játékos érdekének a képviselete.
Nem a GM érdekének a képviselete.
Na most ha van 5 potenciális csapat, aki hajlandó a csillagokat is lehozni az égről a játékosért, akkor ő nem fog a GM két szép szeméért aláírni jóval olcsóbban.
Tehát sztem első körben meg kéne nézni, hogy a tavalyi sikertelen hosszabbítások után végül mennyiért keltek el az adott játékosok.
Ez alapján lehet megítélni a bizottságot, ha sokan drágábbért mentek el, akkor alullőtték az árakat, ha sokan olcsóbbért akkor felül. Meg lehet nézni, hogy kinek volt a legjobb százalékos találati aránya az öt tag közül, elvileg akkor az ő módszere a legjobb.gabokocka
Ez nincs összefüggésben azzal, hogy Rajna a taget favorizálja és azt nézi posztonként. Én csak erre reagálok.
Továbbra is Mario 23 millája jövőre több millióval fogja felhúzni a taget, ha meg ahhoz igazodik majd vakon a Rózi, az fogja azt eredményezni, hogy azon a poszton is elszállnak az árak.
Például. Csak ezt senki sem hajlandó megérteni.

több mint 11 éve
Na most ha van 5 potenciális csapat, aki hajlandó a csillagokat is lehozni az égről a játékosért, akkor ő nem fog a GM két szép szeméért aláírni jóval olcsóbban.
Tehát sztem első körben meg kéne nézni, hogy a tavalyi sikertelen hosszabbítások után végül mennyiért keltek el az adott játékosok.
Ez alapján lehet megítélni a bizottságot, ha sokan drágábbért mentek el, akkor alullőtték az árakat, ha sokan olcsóbbért akkor felül. Meg lehet nézni, hogy kinek volt a legjobb százalékos találati aránya az öt tag közül, elvileg akkor az ő módszere a legjobb.gabokocka
A te erveid elfogadva Pioli Patriotsaban nagyon rossz jatekosugynokok lehettek. Hogy csak egy kollektiv peldat emlitsek. Delonso_
Hát figyelj, az a jó ügynök, akinek a játékosa a legtöbb pénzt keresi, nem az, akinek az embere nyer hat gyűrűt. Ezt bárhogy lehet csűrni-csavarni, de így van.
Felőlem bevezethetjük a különböző tényezőket (home-town discount, contender bonus, stb...). De az sokaknak nem tetszene sztem, ha jól emlékszem a véleményezésre. Vagy szavazás alapján eldöntjük, hogy melyik az a három csapat, ahova olcsóért aláírnak?

több mint 11 éve
A te erveid elfogadva Pioli Patriotsaban nagyon rossz jatekosugynokok lehettek. Hogy csak egy kollektiv peldat emlitsek.
több mint 11 éve
Ez alapján lehet megítélni a bizottságot, ha sokan drágábbért mentek el, akkor alullőtték az árakat, ha sokan olcsóbbért akkor felül. Meg lehet nézni, hogy kinek volt a legjobb százalékos találati aránya az öt tag közül, elvileg akkor az ő módszere a legjobb.

több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Vagy ki lehet engedni a piacra és olcsóbban visszaigazolni, ha a rózik valóban túllőtték az árát. Ha nem akkor meg nincs miről beszélni.gabokocka
ez szvsz most nem jó érv, mert nem 1 ember a lényeg, hanem hogy hosszútávon ez nagyon irreális taget hoz.
több mint 11 éve
Vagy ki lehet engedni a piacra és olcsóbban visszaigazolni, ha a rózik valóban túllőtték az árát. Ha nem akkor meg nincs miről beszélni.

több mint 11 éve
Az a baj Rajna ez igy egy ongerjeszto tenyezo a piacon. A TAG nem realis allapotot tukroz, amint az le volt irva. Ha erre van belove a szerzodes minden evben, ennek alapjan rovidtavon is komoly dragulast okoz. Es pontosan azt eredmenyezi, hogy el kell fogadnunk egy LB IRL-hez mert masfelszeres fizeteset.
több mint 11 éve
tisztában vagyok vele, csak ahogyan az IRL szerződéseket, az IRL tagkezelést sem venném alapul, mivel ugyebár kicsit máshogy kezelik a lóvét. Itt ez nagyon irreális dolgokat fog kihozni és alapot ad a rózi-ellenes magatartásra. Aminek nem lenne helye, ha tényleg nem kevernénk össze a két "világot".

Rajna: Revis, Willis, stb... legyenek a posztjukon legjobban fizetettek, egyetértek sőt eddig is eszerint ítélkeztem. De ne legyenek 5 évig jobban fizetettek, mint a 2. legjobban fizetett ember az egyetlen, kiemelkedő évében.fetomy
Ha valakinek nem tetszik, hogy a nálunk kissé rosszul számolt tag körül kér a klasszis játékosa hosszú távra, adjon neki taget és tartsa meg egy évre. És sehol sem nyomtam mindenn fizunál magasabbat, ahol ilyen PP-szerű szerződések voltak, mondom, nem a legmagasabbat vettem figyelembe, hanem a taget. És ezen egyelőre nem kívánok változtatni 😊Rajna
Igen, csak az általad favorizált taget például jövőre csak Mario milliókkal fogja megdobni a posztján. Ha meg te ugye majd így is ahhoz fogsz viszonyulni, akkor fog elszállni rögtön a poszt fizetése.
És Revis is jövőre meg fogja kapni a nagy zsozsót, már most mondom, szóval majd arra sem árt odafigyelni, hogy esetleg ne húzza fel irreálisra a posztját. Mondjuk ő nem 23 millát fog kapni, mint Mario. 😀

több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
tisztában vagyok vele, csak ahogyan az IRL szerződéseket, az IRL tagkezelést sem venném alapul, mivel ugyebár kicsit máshogy kezelik a lóvét. Itt ez nagyon irreális dolgokat fog kihozni és alapot ad a rózi-ellenes magatartásra. Aminek nem lenne helye, ha tényleg nem kevernénk össze a két "világot".

Rajna: Revis, Willis, stb... legyenek a posztjukon legjobban fizetettek, egyetértek sőt eddig is eszerint ítélkeztem. De ne legyenek 5 évig jobban fizetettek, mint a 2. legjobban fizetett ember az egyetlen, kiemelkedő évében.fetomy
Ha valakinek nem tetszik, hogy a nálunk kissé rosszul számolt tag körül kér a klasszis játékosa hosszú távra, adjon neki taget és tartsa meg egy évre. És sehol sem nyomtam mindenn fizunál magasabbat, ahol ilyen PP-szerű szerződések voltak, mondom, nem a legmagasabbat vettem figyelembe, hanem a taget. És ezen egyelőre nem kívánok változtatni 😊

több mint 11 éve

Rajna: Revis, Willis, stb... legyenek a posztjukon legjobban fizetettek, egyetértek sőt eddig is eszerint ítélkeztem. De ne legyenek 5 évig jobban fizetettek, mint a 2. legjobban fizetett ember az egyetlen, kiemelkedő évében.
több mint 11 éve
Masodszor ertek veled egyet. EN ugy tudom IRL a TAGet az utolso evi lehivott ber alapjan szamoljak. Azaz a kieso bonuszok stb nincs benne, persze tevedhetek is.
De az IRL arkepzes nagyon mas mechanizmusok alapjan megy mint nalunk. Vannak nagy szerzodesek, megis mind Wilfork, mind sokan alairnak normalis sot csokkentett penzekert. Vannak Avril szintu aranycsinalok, de nem kap minden sztar gigaszerzodest es ne mis akarja mind tesztelni a piacot. Es ez tulmegy a home-town discounton, egyszeruen van aki megerti mi fer bele a csapatnak es vannak gold diggerek.Delonso_
Hát mivel itt nem látunk bele a játékosok lelkébe, ezért itt mindenki gold digger, ennyi. Hometown discountot pedig pont ilyen P-Willeknél nem érdemes figyelembe venni, már kétszer votl trédelve annyira nem hosszú karrierje során.

De ha szeretnéd, kidobhatunk mindenkinek valami random kapzsisági mércét ami növelheti/csökkentheti az ajánlatot, nemtom az mennyivel tenné reálisabbá a játékot.

több mint 11 éve
ezt én értem rajna, csak most pl. a szerződések hátralevő pénzeit megnézve, a 8.6 milliós CB taget egy darab CB sem keresi meg átlagban. Hall 8.5, PP 8.3, Finigan 8.25 a top 3 és aztán jön Flowers a maga 6.7 millájával.
Safety idén 7.6, miközben Atogwe 8.2, Polamalu 7.4, Wilson 6.8, Berry 6.2, Goldson-Rolle 6-6 milla.

De a legjobb jövőre lesz a DE tag. lesz 11 millió kb. miközben átlagban Mario 15, Peppers 7.8, Campbell 7.5, Elvis és BigSey 7-7 milla a top5.

Én nem tudom, de szerintem IRL kevésbé van jelen ez az idén 25 milla jövőre 10, ezért a tagek is jobban reprezentálják a fizetéseket, szerintem nálunk a tag-ben is inkább az átlagfizetést kellene alapul venni, máskülönben nagyon irreális dolgok tudnak kijönni.fetomy
Jó, de egy Revis azért alapvetően akkor is számít majd tagre, ha ezzel ő lesz az átlagban legjobban fizetett CB. Miért lőné be ez alá az igényeit? Én ezt a top játékosoknál figyelembe veszem, mert ügynökeként nem szívesen megyek bele egy alacsonyabb fizuba, pedig ha csak a taget kéri meg, akkor is alacsonyabbat kap valsz.

Azért a tényleg irreális esetekben (Ware, PP, Polamalu) egy kis leárazás is benne volt a dologban, de szerintem a tag jó kiindulópont a tárgyalásokhoz.

A tag új számolási módszerét támogatom, de amíg ez a rendszer, addig ezekhez az árakhoz fogok igazodni.

több mint 11 éve
ezt én értem rajna, csak most pl. a szerződések hátralevő pénzeit megnézve, a 8.6 milliós CB taget egy darab CB sem keresi meg átlagban. Hall 8.5, PP 8.3, Finigan 8.25 a top 3 és aztán jön Flowers a maga 6.7 millájával.
Safety idén 7.6, miközben Atogwe 8.2, Polamalu 7.4, Wilson 6.8, Berry 6.2, Goldson-Rolle 6-6 milla.

De a legjobb jövőre lesz a DE tag. lesz 11 millió kb. miközben átlagban Mario 15, Peppers 7.8, Campbell 7.5, Elvis és BigSey 7-7 milla a top5.

Én nem tudom, de szerintem IRL kevésbé van jelen ez az idén 25 milla jövőre 10, ezért a tagek is jobban reprezentálják a fizetéseket, szerintem nálunk a tag-ben is inkább az átlagfizetést kellene alapul venni, máskülönben nagyon irreális dolgok tudnak kijönni.fetomy
Masodszor ertek veled egyet. EN ugy tudom IRL a TAGet az utolso evi lehivott ber alapjan szamoljak. Azaz a kieso bonuszok stb nincs benne, persze tevedhetek is.
De az IRL arkepzes nagyon mas mechanizmusok alapjan megy mint nalunk. Vannak nagy szerzodesek, megis mind Wilfork, mind sokan alairnak normalis sot csokkentett penzekert. Vannak Avril szintu aranycsinalok, de nem kap minden sztar gigaszerzodest es ne mis akarja mind tesztelni a piacot. Es ez tulmegy a home-town discounton, egyszeruen van aki megerti mi fer bele a csapatnak es vannak gold diggerek.
több mint 11 éve
Hát pedig IRL is az adott év összegei alapján van a tag, sőt ha az előző évi fizu 120%-a nagyobb, akkor ez a tag összege.

több mint 11 éve

Én nem tudom, de szerintem IRL kevésbé van jelen ez az idén 25 milla jövőre 10, ezért a tagek is jobban reprezentálják a fizetéseket, szerintem nálunk a tag-ben is inkább az átlagfizetést kellene alapul venni, máskülönben nagyon irreális dolgok tudnak kijönni.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Igazából én se értem miért kell mindenből ilyen vérre menő vitákat csinálni 😊 Ez egy játék, vannak bizonyos körülmények benne amihez alkalmazkodni kell és aszerint játszani, nem pedig a körülményeket megpróbálni saját szájízre formázni.
Na ezzel a mai okosmondásom is megvolt 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Vicces, hogy mi van ekörül az egész körül...

(szerintem én viccesen alacsony összegért hoztam el Long-ot, ami mások szerint meg viccesen sok volt, bár nem nagyon látom, hogy miért...)

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Mondjuk esküszöm kezdem tényleg elhinni, hogy jövőre Mario 23-25 milliós fizetését veszitek figyelembe, és nem az átlagkeresetét, mert akkor ezzel az erővel az összes top10-15-ös end elkérhet 13 milliótól egészen 23 millióig terjedő pénzt.
Csak azért, mert Fake úgy okoskodott, hogy egy évre ad neki brutális pénzt. Ezt pofáztam somosnak Revisről.
Azért, mert PP olyan szerződést kapott Delonsotol, hogy egy évre odatolt neki 12,3 millát, amúgy meg 7 alatt fog keresni minden évében, most akkor Revisre odanyomunk 13-14 milliót igényként, amikor PP átlagban egyébként 8,5-t keres? És Hall is legjobban fizetett cornerként keres jelenleg 8,5-t, Finnegan már csak 8-at top3-ként jelenleg.
Ez komoly?
Azért ezek ne tévesszenek már meg senkit, az átlagot sem ártana megnézni.
Már aki nem ennek megfelelően tett.
Mondjuk tény, hogy az LB-k kibaszottul túl vannak fizetve, tök mindegy, hogy ILB vagy OLB az illető, emrt mondjuk egy Miller féle pass rushernek meg is adok 10 millát, de egy ILB-nek sose. Legyen az Willis, vagy bárki.
De ez szubjektív, kinek mi.