GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
King dunLAP ratánál te h osztanád őt?Nem osztottam lapot braxa kollégával értekezem. 😉Bekimiért gratulálna, miután megnyerte az sb-t?Szegecsúgy érdekel Beki stratégiája...Ezt nem értheted és nem is kell, elég ha az SB győzelem után gratulálsz. 😀Beki
1 eladja Juliot
2 eladja colstont
3 hozza rá a szuper holmest tulfizetve, a gyeneg little lejáró szerződéssel, és harvint is lejáróval.
lapszemléből: A drafton nem szerettünk volna WR-t húzni, így gyorsan lépnünk kellett az ügyben, amelyet sikerült megoldanunk." ha nem adja el szotyiért a szár WReket, nem kellett volna harvin. amugy meg drafton szar wrek lesznek 😀
ja meg leshoure az kellett..
no de mind1braxa88

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez igaz. 😀Ez csevegő, itt mindenkinek osztva van. szabaNem osztottam lapot braxa kollégával értekezem. 😉BekiEzt nem értheted és nem is kell, elég ha az SB győzelem után gratulálsz. 😀Bekimiért gratulálna, miután megnyerte az sb-t?Szegecs
több mint 12 éve
Hajjaj, mióta vagy krupié? 😮
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ez csevegő, itt mindenkinek osztva van.Nem osztottam lapot braxa kollégával értekezem. 😉BekiEzt nem értheted és nem is kell, elég ha az SB győzelem után gratulálsz. 😀Bekimiért gratulálna, miután megnyerte az sb-t?Szegecs
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem osztottam lapot braxa kollégával értekezem. 😉miért gratulálna, miután megnyerte az sb-t?Szegecsúgy érdekel Beki stratégiája...Ezt nem értheted és nem is kell, elég ha az SB győzelem után gratulálsz. 😀Beki
1 eladja Juliot
2 eladja colstont
3 hozza rá a szuper holmest tulfizetve, a gyeneg little lejáró szerződéssel, és harvint is lejáróval.
lapszemléből: A drafton nem szerettünk volna WR-t húzni, így gyorsan lépnünk kellett az ügyben, amelyet sikerült megoldanunk." ha nem adja el szotyiért a szár WReket, nem kellett volna harvin. amugy meg drafton szar wrek lesznek 😀
no de mind1braxa88
több mint 12 éve
[Ahmad Brooks eladó]
több mint 12 éve
miért gratulálna, miután megnyerte az sb-t?úgy érdekel Beki stratégiája...Ezt nem értheted és nem is kell, elég ha az SB győzelem után gratulálsz. 😀Beki
1 eladja Juliot
2 eladja colstont
no de mind1braxa88

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
úgy érdekel Beki stratégiája...Ezt nem értheted és nem is kell, elég ha az SB győzelem után gratulálsz. 😀
1 eladja Juliot
2 eladja colstont
no de mind1braxa88
több mint 12 éve
iktriad nagyobb trash talker, mint amadeuskristofHa a kiemelt szót lehagyod az is igaz.
Szerk. Bocs Ik, ziccer volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
iktriad nagyobb trash talker, mint amadeus
több mint 12 éve
Semmi ilyesmi, Pats fanoknak nézünk ki, vagy mi? 😛 Kőkemény tárgyalások folytak 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
9 és fél oldal az már online petting 😊udvaroltatok egymásnak vagy mi? 😀SzegecsA tárgyalás megteszi a hatását ezek szerint... 😛NewmanMost direkt megnéztem, 9 és fél oldalas a privát üzenetváltásunk 1366*768-ban 😀 December 28-án kezdtük.Rataxes
több mint 12 éve
Öööö... Majd elküldjük IRLben a Phoenix Suns orvosaihoz, hogy hozzák rendbe. 😀 Ok, akkor az ő visszaigazolása nem lesz túl nagy prioritás.Nyilván tolongás lesz egy olyan játékosért, aki az elmútl 3 évben összesen 4 meccsen játszott 😒WyattRemélem tényleg sikerül újraigazolnod Otahot 😀adam8Ha nem, akkor majd jön érte valamilyen kondíciós pick jövőre. iktriad
több mint 12 éve
Nyilván tolongás lesz egy olyan játékosért, aki az elmútl 3 évben összesen 4 meccsen játszott 😒Remélem tényleg sikerül újraigazolnod Otahot 😀adam8Ha nem, akkor majd jön érte valamilyen kondíciós pick jövőre. iktriad

több mint 12 éve
udvaroltatok egymásnak vagy mi? 😀A tárgyalás megteszi a hatását ezek szerint... 😛NewmanMost direkt megnéztem, 9 és fél oldalas a privát üzenetváltásunk 1366*768-ban 😀 December 28-án kezdtük.Rataxes

több mint 12 éve
Remélem tényleg sikerül újraigazolnod Otahot 😀adam8Ha nem, akkor majd jön érte valamilyen kondíciós pick jövőre.
több mint 12 éve
A tárgyalás megteszi a hatását ezek szerint... 😛NewmanMost direkt megnéztem, 9 és fél oldalas a privát üzenetváltásunk 1366*768-ban 😀 December 28-án kezdtük.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
1/1, hmm, tőlem Igor dupla ennyit kért kb. 😊 A tárgyalás megteszi a hatását ezek szerint... 😛NewmanAz 1 hónapja, és - megszámoltam - 13 GM-mel ezelőtt volt!
Tudom, ennyit mindenki megadott volna érte 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
1/1, hmm, tőlem Igor dupla ennyit kért kb. 😊 A tárgyalás megteszi a hatását ezek szerint... 😛
több mint 12 éve
Egy pillanatra azt hittem, hogy Iktriad ilyen gyorsan lemond. Tévedtem.SzegecsKaptál helyette egy említést az opening statementemben. Érd be ezzel .
több mint 12 éve
Frissült a KEKI-m az Isteni Mark Sanchezzel, link az alámban!
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Egy pillanatra azt hittem, hogy Iktriad ilyen gyorsan lemond. Tévedtem.

több mint 12 éve
harvardsportsanalysis.wordpress.com/2011/11/30/how-to-value-nfl-draft-picks/Király, az ilyeneket mindig örömmel böngészgetem... Kösz hogy megosztottad! 😊
Igor
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
David Stewart 6/15-ért érkezett az off-season elején, az 5.65 milliós fizuja miatt még ettől is kevesebbért eladó, ha vki veterán kezdő RT-t keresne.kristofmajd fa-n 😀