GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
hát én méginkább 😀na kíváncsian várom az eredményt, remélem senki sem ír alá nálam elsőre 😀eaglesmcnabbkíváncsi vagyok Geno mit ér.gabtsi
reméltem azért tag körüli értékért aláír, de nem tette 😀
staley ára több mint 1 millát nőtt tavalyhoz képest, pedig tavaly jobb szezonja volt. 😀 mondjuk ez az én saram mert tavaly csúnyán alulfizettem.
a többiekről már nem is beszélek mert sírva fakadok. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ügyesen.Akkor megint. Nem szivesen vitazok olyanrol hogy "korul fog kapni" "meg nagyjabol ez lesz a szitu" Az meg plane nevetseges, hogy egy altalad gyartott hipotezist beszolassal toldasz meg. Ez kb tiszta kotozkodes.
Nálunk 6.3 milla az OL tag, IRL 9.6
Te 6.8 millát adtál neki, IRL 10 misi körül fog kapni (igen, nem látok a jövőbe, de nagyjából ez lesz a szitu)
Na most nálunk 97.5 milla a cap IRL 121/122.
Számolgass.gabokocka
De csak a kedvedert belemegyek, ha annyira igazsagtalannak erzed, a nem letezo tenyeket. Leirtam neked miert kockazatos Long. Nyilvan azt is tudod mekkora fizetest ajanlott neki a Phins. Milyen fura, annyit amennyit en adtam. Csak ok nagyobb cappel es nem garantalva. Raadasul azon is elgondolkodthatnal miert haromeves szerzodest kapott csak tolem. Nyilvan mert annyira biztos befektetes.
Tovabbmegyek ha szamolgatsz, kivancsi vagyok szamodra mennyire jon ki 6.8 Misi garantalt nevezzuk nettonak bonuszokkal felszorozva es a cap kulonbseggel megemelve. Meg fogsz lepodni.
több mint 11 éve
Akkor majd az éves somos PR eldönti. 😀lol, ha a sim bármilyen módon beleszámít, csukjuk be a boltot. gabokockaHát megnézed mondjuk mindig az elmúlt két év mérlegét, egyebeket.Mondjuk ez lehet hülyeség, de ha már így, akkor a veteránoknál, akiknek nincs még gyűrűjük, figyelembe lehetne venni, hogy az előző 1-2 évben playoff contender csapatokat előnyben részesítsék, és mondjuk 5%-al olcsóbban aláírjanak. Vagy hasonló.Ez OK, csak azt h a vérbe találod ki h melyik csapat számít contendernek?empty taxi
Majd még agyalok én is a dolgon, hátha 😊
Stez
Erre jobb módszert én sem tudok neked mondani, bár tudom, hogy a sim az meg random.Stez
Jelenleg nem tudok mit mondani erre, de mondjuk ezért vagyunk 32-en, hogy netalántán más is beböfögjön valamit, hátha viszont valakinek támad erre jó ötlete, hogy oldhatnánk meg ezt.
De most mit tagadjunk, IRL is simán vannak olyan játékosok, akik mondjuk a visszavonulás közeledtével aláírnak inkább a gyűrű reményében akár valamivel olcsóbban is. Akkor itt miért ne lehetnének, ha már a különböző százalékos előnyökről van szó?
több mint 11 éve
Szerintem ez a "jobb csapatba" aláírok dolog nem jó ötlet, mert csak egy szempont. De lehet hogy abban a jobb csapatban már van két kezdő a posztján, akkor azért meg drágábban kéne aláírnia nem? Meg lehet hogy nem szereti az ottani időjárást, stb. stb. 😀 Szóval annyit úgyse tudunk matekozni hogy minden tökéletes és flott legyen ilyen szempontból, akkor meg tök fölösleges bonyolítás az egész 😊Továbbra se értem a problémát, ha nem tudok hosszabbítani XY emberemmel mert köcsög a rózi akkor visszahozom FA-ról. Nem tudom visszahozni mert másik csapatnak több a capje és több pénzt ajánl? Akkor csinálok én is helyet vagy hozok mást. Pont ez az élvezetes része a játéknak 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
lol, ha a sim bármilyen módon beleszámít, csukjuk be a boltot.Hát megnézed mondjuk mindig az elmúlt két év mérlegét, egyebeket.Mondjuk ez lehet hülyeség, de ha már így, akkor a veteránoknál, akiknek nincs még gyűrűjük, figyelembe lehetne venni, hogy az előző 1-2 évben playoff contender csapatokat előnyben részesítsék, és mondjuk 5%-al olcsóbban aláírjanak. Vagy hasonló.Ez OK, csak azt h a vérbe találod ki h melyik csapat számít contendernek?empty taxi
Stez
Erre jobb módszert én sem tudok neked mondani, bár tudom, hogy a sim az meg random.Stez
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Ügyesen.Akarmennyire szovegertem, vagy nem ertem, meg mindig nem tudom hogy szamoljak olyat ami jelenleg nem letezik. (azaz a hosszabbitas osszege) De orulok ha elmagyarazod nekem. Delonso_Szövegértés egyes, ülj le fiam. Általános iskola harmadik osztály.Es abban mi a fura ? Mondjam vagy tudod magadtol is?Egy dologban biztos vagyok, hogy nem ugy hogy innentol akkor mindenki aranyhalmokert tolja csak. Delonso_Érdekes, azon valahogy nem háborog senki, hogy az O-Line tag meg jóval az IRL alatt van így Long tuti olcsóbban hosszabbított százalékosan, mint ahogy IRL teszi majd...
gabokocka
Harom eve bajlodik kulonbozo serulesekkel, amibol az idai nagyon kiutott, annyira hogy vszinu a Phins sem tartja meg. + meg mindig -20% cappel megyunk az IRL-hez kepest+ mi fix garantaltat adunk. Ehhez kepest talan olcsobban ir majd ala mint IRL ? Milyen fura.
Olyanrol meg aztan erdeemes vitatkozni, ami meg meg sem tortent... Vagy te mar tudod hova es legfokepp mennyiert ir ala?Delonso_
gabokocka
Nálunk 6.3 milla az OL tag, IRL 9.6
Te 6.8 millát adtál neki, IRL 10 misi körül fog kapni (igen, nem látok a jövőbe, de nagyjából ez lesz a szitu)
Na most nálunk 97.5 milla a cap IRL 121/122.
Számolgass.
több mint 11 éve
Hát megnézed mondjuk mindig az elmúlt két év mérlegét, egyebeket.Mondjuk ez lehet hülyeség, de ha már így, akkor a veteránoknál, akiknek nincs még gyűrűjük, figyelembe lehetne venni, hogy az előző 1-2 évben playoff contender csapatokat előnyben részesítsék, és mondjuk 5%-al olcsóbban aláírjanak. Vagy hasonló.Ez OK, csak azt h a vérbe találod ki h melyik csapat számít contendernek?empty taxi
Stez
Erre jobb módszert én sem tudok neked mondani, bár tudom, hogy a sim az meg random.
több mint 11 éve
Ezt az IRL-ből való áthozatalt nem tudom, mennyire lehetne jól meghúzni.Akkor megint felborulna sok minden.
Mert igenis sok játékosnál, LB-knél van, hogy ha az IRL-t nézzük és hozzuk át, sokkal de sokkal előnyösebben ír alá, mint azok, akiket a Rózik felnyomtak mondjuk.
Viszont az meg annyira nem fair azokkal szemben, akiknél pedig még nem ezt figyeltük, és mondjuk ugyanazon a poszton az ő hasonló szintű játékosa többet keres.
Meg ha itt keresnek 8-9 milliókat a legjobb LB-k, akkor szerintem semelyik Rózi sem engedné Derrick Johnsont nálam 6-7 milláért aláírni meg hosszabbítani, pedig IRL e körül tolja évente, az meg ugye azért a mostani legjobb ILB-k közelében sincs, pedig DJ is elit, és egy igazi leader is. Stb blah blah.
Most ha az IRL-t akarjuk figyelembe venni, vagy tegyük azt kivétel nélkül mindenkinél, vagy pedig senkinél.
több mint 11 éve
Lesz majd egy Goodell bizottság is... 😀Mondjuk ez lehet hülyeség, de ha már így, akkor a veteránoknál, akiknek nincs még gyűrűjük, figyelembe lehetne venni, hogy az előző 1-2 évben playoff contender csapatokat előnyben részesítsék, és mondjuk 5%-al olcsóbban aláírjanak. Vagy hasonló.Ez OK, csak azt h a vérbe találod ki h melyik csapat számít contendernek?empty taxi
Stez
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Mondjuk ez lehet hülyeség, de ha már így, akkor a veteránoknál, akiknek nincs még gyűrűjük, figyelembe lehetne venni, hogy az előző 1-2 évben playoff contender csapatokat előnyben részesítsék, és mondjuk 5%-al olcsóbban aláírjanak. Vagy hasonló.Ez OK, csak azt h a vérbe találod ki h melyik csapat számít contendernek?
Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Szerintem is az átlagfizukat kéne figyelembe venni, de én behoznám az IRL fizukat is valamilyen szorzóval azoknál, akik nem a rookie szerződésükben vannak...Persze nem lehet kihagyni az emberi faktort, így a bizottság meg kéne, hogy maradjon, de mégis valahogy rendbe kéne tenni a posztokat...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Akarmennyire szovegertem, vagy nem ertem, meg mindig nem tudom hogy szamoljak olyat ami jelenleg nem letezik. (azaz a hosszabbitas osszege) De orulok ha elmagyarazod nekem.Szövegértés egyes, ülj le fiam. Általános iskola harmadik osztály.Es abban mi a fura ? Mondjam vagy tudod magadtol is?Egy dologban biztos vagyok, hogy nem ugy hogy innentol akkor mindenki aranyhalmokert tolja csak. Delonso_Érdekes, azon valahogy nem háborog senki, hogy az O-Line tag meg jóval az IRL alatt van így Long tuti olcsóbban hosszabbított százalékosan, mint ahogy IRL teszi majd...
gabokocka
Harom eve bajlodik kulonbozo serulesekkel, amibol az idai nagyon kiutott, annyira hogy vszinu a Phins sem tartja meg. + meg mindig -20% cappel megyunk az IRL-hez kepest+ mi fix garantaltat adunk. Ehhez kepest talan olcsobban ir majd ala mint IRL ? Milyen fura.
Olyanrol meg aztan erdeemes vitatkozni, ami meg meg sem tortent... Vagy te mar tudod hova es legfokepp mennyiert ir ala?Delonso_
gabokocka
több mint 11 éve
Szövegértés egyes, ülj le fiam. Általános iskola harmadik osztály.Es abban mi a fura ? Mondjam vagy tudod magadtol is?Egy dologban biztos vagyok, hogy nem ugy hogy innentol akkor mindenki aranyhalmokert tolja csak. Delonso_Érdekes, azon valahogy nem háborog senki, hogy az O-Line tag meg jóval az IRL alatt van így Long tuti olcsóbban hosszabbított százalékosan, mint ahogy IRL teszi majd...
gabokocka
több mint 11 éve
Ne a taget vegyük figyelemben, hanem a posztján a top5 játékos ÁTLAGfizetését.Nekem ugyebár volt egy javaslatom különböző szorzókra, discountokra anno, csak az volt a baj a modellel, hogy a franchise tag értékéből indult ki a dolog. Ettől még elő lehet szedni.somoskovigNekem ugyebár volt egy javaslatom különböző szorzókra, discountokra anno, csak az volt a baj a modellel, hogy a franchise tag értékéből indult ki a dolog. Ettől még elő lehet szedni.somoskovigLehet tavalyi top5 FA szerződés átlagot is hozni. de az meg azért csalóka, mert sokszor nincs annyi potens játékos egy poszton FA-n.
gabokocka
Az közelebb lesz a reálishoz, és azt meg húzzák akkor annyira szét Marios 23 milliós éves fizuk, mint a taget.
több mint 11 éve
Es abban mi a fura ? Mondjam vagy tudod magadtol is?Egy dologban biztos vagyok, hogy nem ugy hogy innentol akkor mindenki aranyhalmokert tolja csak. Delonso_Érdekes, azon valahogy nem háborog senki, hogy az O-Line tag meg jóval az IRL alatt van így Long tuti olcsóbban hosszabbított százalékosan, mint ahogy IRL teszi majd...
gabokocka
Harom eve bajlodik kulonbozo serulesekkel, amibol az idei nagyon kiutott, annyira hogy vszinu a Phins sem tartja meg. + meg mindig -20% cappel megyunk az IRL-hez kepest+ mi fix garantaltat adunk. Ehhez kepest talan olcsobban ir majd ala mint IRL ? Milyen fura.
Olyanrol meg aztan erdeemes vitatkozni, ami meg meg sem tortent... Vagy te mar tudod hova es legfokepp mennyiert ir ala?
több mint 11 éve
Nekem ugyebár volt egy javaslatom különböző szorzókra, discountokra anno, csak az volt a baj a modellel, hogy a franchise tag értékéből indult ki a dolog. Ettől még elő lehet szedni.somoskovig
Nekem ugyebár volt egy javaslatom különböző szorzókra, discountokra anno, csak az volt a baj a modellel, hogy a franchise tag értékéből indult ki a dolog. Ettől még elő lehet szedni.somoskovigLehet tavalyi top5 FA szerződés átlagot is hozni. de az meg azért csalóka, mert sokszor nincs annyi potens játékos egy poszton FA-n.
több mint 11 éve
A falemberek mehetnek Kansasbe, mert fasza a BBQ, de a skill playerek ne menjenek. 😊Lehet bonyolítani a rendszert a végtelenségig.
több mint 11 éve
Nem célzás volt, hanem teljesen logikus elgondolás. Te odaköltözöl valahova családoddal beiratod a kölköt iskolába, majd fél év múlva repülhetsz 3000 kilométerrel odébb. Kéne a faszomnak ilyen csapat.Ez most célzás volt? 😀Mondjuk ez lehet hülyeség, de ha már így, akkor a veteránoknál, akiknek nincs még gyűrűjük, figyelembe lehetne venni, hogy az előző 1-2 évben playoff contender csapatokat előnyben részesítsék, és mondjuk 5%-al olcsóbban aláírjanak. Vagy hasonló.Mondjuk nálam alap lenne, hogy oda minimum másfélszeresért írjanak alá, ahonnan egy év után tuti eltradelik valahova...gabokocka
Stez
Nem értem.. Én nem a KC-ról beszéltem, de mondjuk azért van pár öregebb játékos, aki inkább mondjuk aláír olcsóbban is, mert gyűrűt akar nyerni visszavonulás előtt. És itt nyilván nem csak a KC-ról van szó, sőt..
De valamilyen formában ezt mi is behozhatnánk, akár FA-n is, akár hosszabbításoknál, ha olyan van.Stez
több mint 11 éve
Nekem ugyebár volt egy javaslatom különböző szorzókra, discountokra anno, csak az volt a baj a modellel, hogy a franchise tag értékéből indult ki a dolog. Ettől még elő lehet szedni.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Én háborgok, hogy Thomas milliókért a tag felett írt csak alá, és Long közel sem keres annyit, háborog, háborog, háborog :d
több mint 11 éve
Ez most célzás volt? 😀Mondjuk ez lehet hülyeség, de ha már így, akkor a veteránoknál, akiknek nincs még gyűrűjük, figyelembe lehetne venni, hogy az előző 1-2 évben playoff contender csapatokat előnyben részesítsék, és mondjuk 5%-al olcsóbban aláírjanak. Vagy hasonló.Mondjuk nálam alap lenne, hogy oda minimum másfélszeresért írjanak alá, ahonnan egy év után tuti eltradelik valahova...gabokocka
Stez
Nem értem.. Én nem a KC-ról beszéltem, de mondjuk azért van pár öregebb játékos, aki inkább mondjuk aláír olcsóbban is, mert gyűrűt akar nyerni visszavonulás előtt. És itt nyilván nem csak a KC-ról van szó, sőt..
De valamilyen formában ezt mi is behozhatnánk, akár FA-n is, akár hosszabbításoknál, ha olyan van.
több mint 11 éve
Egy dologban biztos vagyok, hogy nem ugy hogy innentol akkor mindenki aranyhalmokert tolja csak. Delonso_Érdekes, azon valahogy nem háborog senki, hogy az O-Line tag meg jóval az IRL alatt van így Long tuti olcsóbban hosszabbított százalékosan, mint ahogy IRL teszi majd...
több mint 11 éve
Mondjuk ez lehet hülyeség, de ha már így, akkor a veteránoknál, akiknek nincs még gyűrűjük, figyelembe lehetne venni, hogy az előző 1-2 évben playoff contender csapatokat előnyben részesítsék, és mondjuk 5%-al olcsóbban aláírjanak. Vagy hasonló.Mondjuk nálam alap lenne, hogy oda minimum másfélszeresért írjanak alá, ahonnan egy év után tuti eltradelik valahova...
Stez
több mint 11 éve
Egy dologban biztos vagyok, hogy nem ugy hogy innentol akkor mindenki aranyhalmokert tolja csak.