GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Szerintem úgy van ahogy mondod 😊 Az milyen durva hogy a 32. kiválasztott 6 dollárral kap kevesebbet mint a 31.? 😀 Igaz 4 év alatt az már 24 dolcsi...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hivatalos közlemények 2013-as újonc szerződések hsz-ben csak nekem ellentmondásos alábbi?1_/ 31 $1,671,126--->31. pick
1_/ 32 $1,671,120---->32. pick
2. kör:
31-34. választott: 1,300,000 ----> ez akkor a fentiek fényében gondolom 33-34 akar lenni?
több mint 12 éve
Köszi tradepartnerek az öszinteséget. Szóval, ha valaki netán nagyon akarja megszerezni Joeckelt most már velem kell üzletelnie!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
csabival mi viszont ugyanezt az árat beszéltük meg, de szerintem ik se járt rosszul 😊
több mint 12 éve
Woodyard esetében hasonló áron 😊 Konkrétan ezt írta EMC amikor kérdeztem: "lavonte Istencsászár csak akkor adom el ha kapok érte egy fasza első kört, woodyard valamivel azért olcsóbb, de játékoscsere is érdekel, akár több ember is belevonható van TE-m is kezdő"De abban a trédben szerintem Te jártál jól...
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
iktriad megérkezettbraxa88Mind a két mai traderől volt már korábban tárgyalás eaglesmcnabbel, állítólag ugyanezen az áron
ez átment hörin? 😀briareosIgen, kellett a jóváhagyása (plusz kikértem a véleményét előtte).
több mint 12 éve
iktriad megérkezett
több mint 12 éve
buta kérdés, de ami régen volt madcat féle online felület az meghalt ugye? és nincs semmi utód?briareosja az még a régi oldal szerverére volt feltöltve.
több mint 12 éve
Schleck csinálhatna egyet 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
buta kérdés, de ami régen volt madcat féle online felület az meghalt ugye? és nincs semmi utód?
több mint 12 éve
Legalább nem Steelers 😊
több mint 12 éve
Kurva jó vagy 😊 Nem tudom be-embedelni a saját adminisztrációmba? Google doc spreadsheet...
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Javascript tanulásként csináltam egy szerződés szabályosság ellenőrzőt. Ha érdekel valakit, itt van:klaci.uw.hu/index.html
Hiba valószínűleg van benne bőven, pm-et szívesen fogadok erről.
A veterán minimumokat nem tettem bele, azon kívül elvileg minden másnak benne kellene lennie.
több mint 12 éve
B+ mekkora fail 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Friss a KEKIm: bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/717559
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Majd, ha lementek a tages hosszabbítások is. Vagy ha az előző évből indulunk ki, akkor még jövőre sem lesz meg az összesA Rosenhaus-táblázat mikor kerül nyilvánosságra? 😊Rataxesez engem is érdekelneFarky

több mint 12 éve
A Rosenhaus-táblázat mikor kerül nyilvánosságra? 😊Rataxesez engem is érdekelne
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
A Rosenhaus-táblázat mikor kerül nyilvánosságra? 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Végül is, Schaubnál olcsóbb egy 5-6 misivel, és ellenérték sem volt nagy, bár persze még fordítva is lehúzás lett volna 😀 Buzi Száncsót meg úgyis szereti a sim, Schaubot meg nem, biztos ez áll a háttérben : dWyattEltaláltad. Elhatároztam, hogy a sim ezen bugját meglovagolva franchiset építek a jó Sancho vállaira 😊
több mint 12 éve
Végül is, Schaubnál olcsóbb egy 5-6 misivel, és ellenérték sem volt nagy, bár persze még fordítva is lehúzás lett volna 😀 Buzi Száncsót meg úgyis szereti a sim, Schaubot meg nem, biztos ez áll a háttérben : d