NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 399
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 118
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Igazából kurva nagy mázlim volt, hogy szaba tavaly ingyen idebaszta hozzám Landryt, mert hogy sérült lesz végig. Volt egy megérzésem, hogy nem fog sérülni, aztán nagy mákom volt, hogy hozott egy PB szezont, ez kicsit megnyomta az árát. 😛Stezna akinel a pb barmit is nyom a latban, az meg is erdemli h lehuzd vele 😀
nem rossz landry, de ezzel a pb bohockodassal egyutt van nala legalabb 10 jobb safety, ha nem 15. egy ilyen csavot tagelten eladni nem kis muveszetre vall.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
William Moore tag: 7,655,000Még ebben a szezonban kiderülhet. 😉
kiváncsi vagyok mennyiért írt volna alá... 3 v 4 millával kevesebbért?braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
William Moore tag: 7,655,000kiváncsi vagyok mennyiért írt volna alá... 3 v 4 millával kevesebbért?
több mint 11 éve
Igazából kurva nagy mázlim volt, hogy szaba tavaly ingyen idebaszta hozzám Landryt, mert hogy sérült lesz végig. Volt egy megérzésem, hogy nem fog sérülni, aztán nagy mákom volt, hogy hozott egy PB szezont, ez kicsit megnyomta az árát. 😛
több mint 11 éve
a kalmarok istene megint lecsapott 😀ehhez kepest az enyem tobb, mint korrekt 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
...
több mint 11 éve
Te is ott basztad el, hogy csak az idei fizetéseket nézted, nem pedig az átlagokat. Akkor észrevetted volna, hogy ez kevés lehet.StezJa az ilyet szeretem. Húha Mario egy évre 23 millát kap, de a DE-knél ne azt nézzük hanem az átlagot, mert fake állatkodott egy évre és akkor húha, de ha valakinél az átlagot nézzük amit idén nem kapnak meg a backloaded miatt, akkor hú ne azt nézzük mert idén nem kap senki ennyit, mindegy hogy 5 év alatt meg bőven...
btw most ez honnan jött, hogy annyiért ír mindenki alá, mint FA-n? Most nem tudom, lehet én pörgöm túl a róziságot, de nálam kurvára nem 1 dolog dönt. Az, hogy mit kapna FA-n sem annyi, hogy rámondom, hogy gecisokat. Megnézem miket kaptak tavaly a hasonlók, kb.ra ránézek, hogy mennyire lesz telített a posztja, és utána becsülöm meg az FA értékét. Majd ez lesz 1 szempont. Tehát nem annyiból áll, hogy szerintem Staley 10-et is kapna, akkor legyen 10 mikor alapból nem is keresnek ennyiket az OT-k. Ezen kívül nézem meg, hogy ki mit keres a posztján átlagban, vagy ha posztján top1-2 ember, akkor nem csak a posztján.
Nem is tudom már van-e még valami, de a lényeg az, hogy én úgy gondolom ez összetett feladat, és nem csak kitalálom, hogy mennyit kapna FA-n és azt adom neki, vagy mit keres a leggazdagabb a posztján és azt adom neki, vagy mittudomén. Értem, hogy sokat kérnek az emberek, de ahogy már mondtam, a hosszabbítás nem szeretetszolgálat, aminek köszönhetően olyan alacsony pénzeket osztunk a szupersztároknak, hogy 4-5 elit is beférhessen vígan. IRL sem olcsók a sztárok hosszabbításai, pontosan az látható, hogy az igazán fasza emberek elég komoly pénzeket kapnak.
btw aki szerint a rózsi szimplán elkéri amit FA-n kapna, az nézzen már rá a lapszemlés szövegemre. A nagy sztárok szinte mindig, sokszor milliókkal olcsóbbak rózin mint FA-n. Az alacsonyabb kategóriások kerülnek sokba, ezen én idén változtattam, és az ilyen FA-n vetmin-1.5-2m körüli emberekre lejjebb vittem az igényemet, a sztároknál viszont nem és nem is fogom. Azok ígyis jó vételek rózinál. Elhiszem, hogy top emberért 8-10 millákat fizetni fáj, de jó lenne logikusan belegondolni, és akkor legalább megmagyarázni, hogy miért kellene még olcsóbban hosszabbítani. Az nem indok, hogy IRL 5 millát kap, mivel IRL ki kell fizetni a pénzeket, komoly a kockázat ha nem válik be, amúgyis sok a teljesítményfüggő bónusz, nem domináns a "Pats fan vagyok, akkoris Brady lesz a QB-m, ha 19 milla" jellegű homérkodás, stb... ezért nem keresnek ekkora pénzeket. Nem azt kell nézni, hogy Gipsz Jakab franchise RB IRL 6 millát kapott akkor nálunk is legyen 6 milla. Azt kell nézni, hogy Gipsz Jakab IRL a 6 millával a legjobban fizetett RB, nálunk a 6 millával meg top10-be is alig fér be. PatWill jó példa, IRL aláírta a mittudomén 7.5 millát (igazából 10 volt az a rookie contract után), de azzal a 7.5 millával a legjobban fizetett LB volt, nálunk a 7.5 millával alig 5-6. lenne, ha meg átszámoljuk caparányosan, a 6 millával a top10-ből is simán kicsúszik.
több mint 11 éve
ez igaz, de azert vedd figyelembe, h az ilyen szerzodeseknel irl egybol hozzabasznak legalabb 20 miska garantaltat az illetohoz es 2., 3. eveben is vmi horribilis rosterbonuszt kapnak altalaban. tehat az igaz h ne irnanak ennyiert ala, de az is, h nagyon nem ugyanugy vannak strukturalva a szerzodesek, mint itt. peyton ki nem toltott szerzodese pl ugy nezett vna ki, h az ires evere vmi 24 milliot kapott es csak azert vagtak ki, mert jart vna neki vmi hasonlo rosterbonusz. tehat hiaba volt fejbol vmi 5 ev 9x millios szerzodese, az elso ket ev alatt ennek majdnem a felet felmarkolhatta vna, ha kepes jatszani vagy nem luck v griffin kaliberu qb jon a draftra. ezt meg vhogy kompenzalni kell. itt kevesebb a garantalt (tulnyomo resze a gmeknek backloaded szerzodeseket ad, miert ne indulnanak ebbol ki a jatekosok targyalaskor ?), de aranyosan tobbet hivhatnak le, ha ugy tetszik.azert elhiszem h faj, amikor perkalni kell, de ez nem altalanos annyira. nicks a topg fizetesnel siman tobbet vinne, suggs 7.5 millaja no komment es meg ratudnek mutatni csapatonkent 1 jatekosra minimum, akik joval tobbet kaszalnanak fan, de elfogadtak a szerzodesajanlatot.MMMSjó hát ez olyan, hogy ha van egy top10es játékosod bármilyen poszton, akkor szinte biztos hogy van olyan elvetemült csapat aki megdobná egy gigafizuval FA-n.
példának okáért biztos vagyok benne hogy atkins simán kapna FAn 10 millás ajánlatot, sőt még többet is...
de abban is biztos vagyok hogy NINCS olyan játékos, aki IRL a tag fölött 10%-al nem ír alá 5 évre. legyen az bárki. nonszensz eaglesmcnabb
több mint 11 éve
a 2014es komp pickeket eddig lustaságom miatt nem könyveltem el. Most megcsinálom, Ha valakinek hirtelen gyarapodnak, netán fogynak a pickjei előbb olvasson vissza hátha elfelejtette ezeket a komp pickeket.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
szaba
10 517
Tudom. 😊Üzletileg az lenne a jó megoldás, de van olyan ember, akit egyszerűen nem lehet eladniWyattVan egy sanda gyanúm, hogy Brady 2 év múlva nem fog kb 7.5 milláért aláírni három évre, de még 9-ért sem, és örülhetek, ha 11-ért valamilyen csoda folytán marad...WyattHa bölcs lennél, elcserélnéd. 😊szaba
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Üzletileg az lenne a jó megoldás, de van olyan ember, akit egyszerűen nem lehet eladniVan egy sanda gyanúm, hogy Brady 2 év múlva nem fog kb 7.5 milláért aláírni három évre, de még 9-ért sem, és örülhetek, ha 11-ért valamilyen csoda folytán marad...WyattHa bölcs lennél, elcserélnéd. 😊szaba
több mint 11 éve
azert elhiszem h faj, amikor perkalni kell, de ez nem altalanos annyira. nicks a topg fizetesnel siman tobbet vinne, suggs 7.5 millaja no komment es meg ratudnek mutatni csapatonkent 1 jatekosra minimum, akik joval tobbet kaszalnanak fan, de elfogadtak a szerzodesajanlatot.MMMSjó hát ez olyan, hogy ha van egy top10es játékosod bármilyen poszton, akkor szinte biztos hogy van olyan elvetemült csapat aki megdobná egy gigafizuval FA-n.
példának okáért biztos vagyok benne hogy atkins simán kapna FAn 10 millás ajánlatot, sőt még többet is...
de abban is biztos vagyok hogy NINCS olyan játékos, aki IRL a tag fölött 10%-al nem ír alá 5 évre. legyen az bárki. nonszensz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Most, hogy lassan meglesznek a hosszabbítások, igaz a tenderezés és a tag még vissza van a kérdésem az lenne, hogy ki fogja értékelni az FA játékosokat az új, megszavazott FA-rendszerhez? 😊
több mint 11 éve
szaba
10 517
Van egy sanda gyanúm, hogy Brady 2 év múlva nem fog kb 7.5 milláért aláírni három évre, de még 9-ért sem, és örülhetek, ha 11-ért valamilyen csoda folytán marad...WyattHa bölcs lennél, elcserélnéd. 😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Van egy sanda gyanúm, hogy Brady 2 év múlva nem fog kb 7.5 milláért aláírni három évre, de még 9-ért sem, és örülhetek, ha 11-ért valamilyen csoda folytán marad...
több mint 11 éve
szaba
10 517
azert elhiszem h faj, amikor perkalni kell, de ez nem altalanos annyira. nicks a topg fizetesnel siman tobbet vinne, suggs 7.5 millaja no komment es meg ratudnek mutatni csapatonkent 1 jatekosra minimum, akik joval tobbet kaszalnanak fan, de elfogadtak a szerzodesajanlatot.MMMSNem fáj perkálni, ha valakit nagyon meg akarok tartani, én nem sajnálom rá a lóvét. Az, hogy csapatonként van egy játékos, aki olcsóbb, mint FA-n, tök jó, de mondjuk ha mellén jön 3-4, aki meg drágább, nincs beljebb a csapat semmivel, sőt. Mindenesetre, én azért próbálok idomulni a rendszerhez, ami nem egyszerű annyira sok esetben, persze így érdekesebb és izgalmasabb a játék.
több mint 11 éve
azert elhiszem h faj, amikor perkalni kell, de ez nem altalanos annyira. nicks a topg fizetesnel siman tobbet vinne, suggs 7.5 millaja no komment es meg ratudnek mutatni csapatonkent 1 jatekosra minimum, akik joval tobbet kaszalnanak fan, de elfogadtak a szerzodesajanlatot.
több mint 11 éve
szaba
10 517
Mondjuk nekem az a fajta hozzáállás annyira nem tűnik reálisnak, hogy minden játékosnál azt nézzük, hogy "fizess annyit, amennyit kapnék FA-ként, vagy lelépek". Szerintem nem kevés olyan hosszú távú megállapodás köttetik, amikor a játékos annál kevesebbért ír alá, mint amit kaphatna szabadügynökként. Nálunk viszont minden játékos - Rózik áltál, és ez nem támadás a bizottság felé, inkább a rendszer gyengesége - úgy áll hozzá, hogy fizess meg úgy, ahogy megfizetnének szabadügynökként. Tudom, hogy ezt nehéz máshogy csinálni, de ha valakinek van valami jó ötlete ezzel kapcsolatban, ne tartsa magában. 😊
több mint 11 éve
Faszzopó Boone ne akarjon má többet RG-ként mint egy tizenéve kezdő OT. Egy jó szezon azt arc lett a kis köcsög. 😀
több mint 11 éve
szaba
10 517
Bezzeg San Fransiscoba aláírt fele ennyiért... 😛Szemét Bowman lerágja a nadrágom.szabaMég a tökeidet is lerágja, nyugi...somoskovig
több mint 11 éve
Szemét Bowman lerágja a nadrágom.szabaMég a tökeidet is lerágja, nyugi...
több mint 11 éve
szaba
10 517
Szemét Bowman lerágja a nadrágom.
több mint 11 éve
Dallasból ma délután/este várható a pm
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Asszem mindenki megvan, aki eddig küldött valamit, ha mégsem, nyekeregjetek.Aki még nem küldött semmit:
Tennessee, New England, Dallas, Green Bay, Cincinnati, Denver
Ahol a 2. kör hiányzik:
Jets, San Diego, Oakland
több mint 11 éve
Mondjuk elit LT nálam nem enged 8 sacket.szaba8 sack ide vagy oda, AP szerintem örülne ha Joe takarítana előtte 😀 (mondjuk futásblokkolásban szerencsére Tyron se szar 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes