GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ne lassuk a cseret, mondd vissza Beki :-PStezMilyen cserét? 😕
több mint 11 éve
Ne lassuk a cseret, mondd vissza Beki :-P
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Lássuk a cserét, lássuk a cserétWyatt😀
több mint 11 éve
LS-t hogyhogy nem lehet tagelni? 😊 és lehetne a punter/kickert is bontani... akkor nem kéne ennyi pénzt adnom Kochnak 😛Mert a longnsappereknek van másik posztjuk (általában TE vagy LB), szóval nekik azt kell megfizetni 😛
Ha jól néztem az átlag 973k.. ráadásul jó sokan FA-k 😀
1.1mm (Denney, MIA)
1mm (Massey, STL)
955k (DeOssie, OAK)
2*910k (Mannelly, BUF ; Loeffler, DEN, de Muhlbach, DET valamint Leach, ARI is ennyit keres)Igor
több mint 11 éve
LS-t hogyhogy nem lehet tagelni? 😊 és lehetne a punter/kickert is bontani... akkor nem kéne ennyi pénzt adnom Kochnak 😛Ha jól néztem az átlag 973k.. ráadásul jó sokan FA-k 😀
1.1mm (Denney, MIA)
1mm (Massey, STL)
955k (DeOssie, OAK)
2*910k (Mannelly, BUF ; Loeffler, DEN, de Muhlbach, DET valamint Leach, ARI is ennyit keres)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Hát szerintem ez legyen az adott GM felelőssége, ha meg szabályellenesen (olcsóbban) ír alá a játékos akkor marad a régi kontrakt érvényben, a 6-ból 1 hosszabbítási lehetőség meg ugrott... Úgyis kiszúrja valaki a turpisságot, ha mást nem utólag 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ja, jövőre legyen úgy, hogy az élő szerződés átlagát meg kelljen írni, mert ez így visszaélésekre ad okot. Fene csekkolja minden embernél az aktuális szerződését.
több mint 11 éve
Hosszabbítás olcsóbban? (nem tag-es esetén) Ez hogy? Én úgy gondoltam, hogy elég egyértelmű a szabály Wyatt által is idézett sora...Ha azt tudom, hogy így mehet, akkor SJ-ra is teszek egy ajánlatot, de én úgy értelmeztem, hogy a mostani 6,85-nél nem kereshetne akkor se kevesebbet, ha meg tudom tartani...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
mondjuk őszintén szólva nem is értem minek akart velük hosszabbítani, Shittonnak 3, Nwaneri meg még 4 évig le van így is szerződve...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
De szabályellenesek? 😊 Az eredeti kontraktnál végülis lehet, hogy több, amit kapott most
több mint 11 éve
Egy biztos, azok az ujraszerzodesek mivel szabalyellenesek minimum semmisek.Viszont halaval tartozunk hogy felfedett egy eleg csalfa kiskaput/ pontatlansagot. Finoman fogalmaztam.
több mint 11 éve
Jó lesz az évi 10 millának is Szegecsnek.
több mint 11 éve
En is igy gondolom, a hatralevo atlagra, mert amugy egy kiskapu, amin igen komolyan lehet sporolni. Arrol mar nem is beszelve, hogy abszolute ellentetes, az ujonnan megszavazott dragitasokkal.
több mint 11 éve
Akkor megbeszéltük. Szegecs 1 millát nyert rajta, szóval szvsz +2 milla penalty / év 5 évig.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
szerintem a hátralevő átlaga egyértelműen. Most figyelj, XY-t leigazolom 10 milláért 5 évre. 5m-5m-13.5m-13.5m-13.5m szerződéssel. Eltelik a két év kurvaolcsón. marad a 13.5-ös átlag, benyomom hosszabbításra, ahol a 10 alá nem lehet csak menni, újra megadom ugyanazt a szerződést, két évig újra 5-ért az enyém. Majd a végén 1 vagy 2 évben a penaltyval megszívom kicsit, de kit érdekel, a karrierje alatt végig enyém volt egy 10 millás játékos 5-ért.fetomyAbszolút egyetértünk, ezt írtam én is, csak a szabálykönyvbe írt bejegyzés nem tudom, kellőképpen pontos-e
több mint 11 éve
szerintem a hátralevő átlaga egyértelműen. Most figyelj, XY-t leigazolom 10 milláért 5 évre. 5m-5m-13.5m-13.5m-13.5m szerződéssel. Eltelik a két év kurvaolcsón. marad a 13.5-ös átlag, benyomom hosszabbításra, ahol a 10 alá nem lehet csak menni, újra megadom ugyanazt a szerződést, két évig újra 5-ért az enyém. Majd a végén 1 vagy 2 évben a penaltyval megszívom kicsit, de kit érdekel, a karrierje alatt végig enyém volt egy 10 millás játékos 5-ért.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg örüljön Beki, hogy Vilmát elbukta végül, és nem kellett kiperkálnia 5-6 milliókat egy iylen szarnak. 😀StezNe is mond, az Excelbe elcsesztem a dolgokat, így nem kis galiba lett volna, így még örülök is. 😊
több mint 11 éve
Szerintem meg örüljön Beki, hogy Vilmát elbukta végül, és nem kellett kiperkálnia 5-6 milliókat egy iylen szarnak. 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
mondjuk sztem ez buzi szabály, irl is van paycut nélküli szerződésmódosításra példa, lásd Vick, sztem Vilma is kaphatta volna az újatkristofPersze, és ha én most azt mondom egy szezonnal később, hogy Thomas új szerződést kötne, és kap egy 8.5 millás átlagot, miközben 10 alatt egyébként nem keresne, mert úgy alakítottam ki a kontraktusát, hogy akkor keressen sokat, ha már Brady visszavonul? (Jó ez utóbbi tegnap kb keresztbe lett hugyozva, de bánja kánya)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
mondjuk sztem ez buzi szabály, irl is van paycut nélküli szerződésmódosításra példa, lásd Vick, sztem Vilma is kaphatta volna az újat
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk a szabályleírásban ez van: „Élő szerződés hosszabbítása esetén az új szerződés nem lehet alacsonyabb az eredeti kontraktusnál!”Szal, ha eredetileg valaki 6 milláért ír alá pl, és mindent hátrapakolok nála, és 8-10 milla körül keresne már csak, akkor is köthetek vele pár év után 6.5 millás dealt, hiába keresne ennél jóval többet a hátralévő pár évben? Vagy az eredeti kontraktust úgy értelmezzük, hogy ami az adott szerződéséből még hátravan – és annak az átlagát vesszük? Mert én eddig ez utóbbira gondoltam, de ha az elsőt vesszük, az nem pici kiskaput adhat (mondjuk Rózi legfeljebb azt nézi, hogy a maradék átlaga felett kérjen, azt csókolom)
több mint 11 éve
Josh Sitton hátralevő éves szerződése 5.166m, Nwanerié 4.150m. Ehhez képest előbbi 4.6-ért, utóbbi 3.75-ért írt alá. Így ez akkor 1 milla nyerés és újraosztás szegecsnek 😉
több mint 11 éve
én már előre látom h senkivel sem tudok hosszabbítani 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning