GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
rata. Az a gond, hogy vannak alapvető problémák. Pl. túl sokat kérő amúgy szar emberek. Erre már régen is az volt a válasz, hogy backuppal nem kell hosszabbítani. Szerintem meg kell. Nem vetminért, de azért nem is 2-3 milliókért, amiket itt biztosan elkértek. Szvsz ez pl. nem jó.
fetomy
Na ezt pl. pont szintén nem találom nagy mértékű problémának, pont azért amit Te is írtál: mert backup emberekről van szó... Azt meg azért szerintem nem túl nagy gond FA-ról megoldani 😊
De tényleg nem pofázok inkább bele, fölösleges, túl egyszerű vagyok ehhez 😀 Én pl. a szavazáskor feldobott ötletekkel is úgy voltam (legalábbi a nagy részükkel), hogy rosszat nem tennénk velük, de vsz. jobb se lenne tőlük a játék csak jóval bonyolultabb (maga a játékmenet, a szabályok észben tartása meg az adminisztráció is).

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Tény gabo.
De a vétón kívül, amiből meg anno csak balhé volt, mit tudsz kitalálni erre?

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 470 — Keep pounding
Egyébként meg Rata, frankón én érezzem magam köcsögnek és hülyének, hogy felemlegetem ezt a témát, amikor 5 Róziból 2 valamilyen szinten így is gondolja, ahogy én?
Ezért kell ezeket megbeszélni, és javítani rajtuk. Nyilván Byrd és Allen gazdája dörzsölheti a tenyerét, de jövőre ezekből a hibákból kell tanulni.Stez
Tökéletesen igazságos rendszer nincs, nyilván tökéletesíteni lehet, erre alkalmas pl a fetomy által megcsinált statisztika. Azt nyugodtan meg lehetne csinálni, hogy minden évben a legtöbbet tévedő rózit leváltjuk és jön a helyére új. De sztem ennél életképesebb rendszer nincs, ezen kell javítani.
De amíg egy elkúrt rózi hosszabításnál ugye csak egy csapat kerete változik "indokolatlanul" jó vagy rossz irányba, addig egy kajak elbaszott trade esetében már rögtön kettőé, és trade jóval többször annyi van, mint hosszabbítás.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
rata. Az a gond, hogy vannak alapvető problémák. Pl. túl sokat kérő amúgy szar emberek. Erre már régen is az volt a válasz, hogy backuppal nem kell hosszabbítani. Szerintem meg kell. Nem vetminért, de azért nem is 2-3 milliókért, amiket itt biztosan elkértek. Szvsz ez pl. nem jó.
És nem az, hogy 1 gm-el lenne mindig kibaszva, hanem nem jó, hogy az egyik sztár elkér a tag fölött, mert hát sztár, úgy kell, a másik meg tag alatt is bőven aláír. Ez kicsit más jellegű és súlyú probléma, minthogy valakire pikkelnének a rózik 😊

btw a tages arcokat mikor lehet hosszabbítani?
több mint 11 éve
😀 Hát ha többen így látjátok akkor én vállalom a tökkelütött szerepkört és inkább nem pofázok bele a dologba, eddig is elvoltam így 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem tudok eléggé egyetérteni Stezzel és fetomyval, illetve Ratának azzal a felvetésével, hogy biztos vele van a gond 😊

több mint 11 éve
Szerintem pont ezért van 5 tagú bizottság, hogy egy nagyobb minta alapján kerüljenek megszabásra az árak. És vsz. a Rózi-bizottságnál jobb megoldást nem fogunk tudni találni, tökéletesen modellezi az IRL viszonyokat, ahol szintén van aki pofátlanul sokat kér, és van aki tag alatt is aláír.
szerk.: az nem írtam hogy érezd magad köcsögnek, csak leírtam a saját véleményemet 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Egyébként meg Rata, frankón én érezzem magam köcsögnek és hülyének, hogy felemlegetem ezt a témát, amikor 5 Róziból 2 valamilyen szinten így is gondolja, ahogy én?
Ezért kell ezeket megbeszélni, és javítani rajtuk. Nyilván Byrd és Allen gazdája dörzsölheti a tenyerét, de jövőre ezekből a hibákból kell tanulni.

több mint 11 éve
Egyáltalán nem értem hogy ezt most miért írtad nekem. Az én nézetem szerint ha Byrd kevesebbet kér a tagnél a rózsi szerint akkor kevesebbet kér, ha meg XY sokat kér akkor sokat kér, pont. Attól hogy nem a saját szerződéseid drágaságát, hanem más szerződéseinek olcsóságát reklamálod ugyanúgy egyéni érdekekeket képviselsz, csak ez még kicsit talán gázabb is 😀Rataxes
Igazad van.
Baszd oda mindenre, hogy "ez csak egy játék", vagy "ha nem tetszik az ára, engedd ki piacra, és hozd vissza olcsóbban".
Csak nem ez a megfelelő hozzáállás. Ha valami hiba van, akkor meg kell beszélni, nem kussolni. Nem azért emlegetem ezt, mert a kurva anyátokat, hanem mert úgy gondolom, hogy ezeken javítsunk.
Na puff. Én geci.

több mint 11 éve
Nem gondolom, hogy homokba kellene dugni a fejünket, mert ha valós probléma van, akkor jobb lenne inkább változtatni...fetomy
Biztos velem van a gond, de nem látom a valós problémát, szerintem ez a jelenlegi hosszabbítási rendszer megfelelően működik. Lehet hogy adott GM adott playerrel épp szarul jár, de lehet hogy következő évben egy másikkal meg pont jól fog járni, nem hiszem hogy a rózsi tagok kimondottan egy GM-el akarnának folyamatos magas árak megszabásával kibaszni 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Egyáltalán nem értem hogy ezt most miért írtad nekem. Az én nézetem szerint ha Byrd kevesebbet kér a tagnél a rózsi szerint akkor kevesebbet kér, ha meg XY sokat kér akkor sokat kér, pont. Attól hogy nem a saját szerződéseid drágaságát, hanem más szerződéseinek olcsóságát reklamálod ugyanúgy egyéni érdekekeket képviselsz, csak ez még kicsit talán gázabb is 😀Rataxes
leragadsz részleteknél. Steznek nem azzal van a baja, hogy Byrd vagy Allen olcsó, hanem azzal, hogy nem annyira konzisztens az árazás.

Különben sem reklamálhatna más olcsóságáért, mikor Megatron orbitálisan kevés pénzért zúzza nála 😛
több mint 11 éve
Egyáltalán nem értem hogy ezt most miért írtad nekem. Az én nézetem szerint ha Byrd kevesebbet kér a tagnél a rózsi szerint akkor kevesebbet kér, ha meg XY sokat kér akkor sokat kér, pont. Attól hogy nem a saját szerződéseid drágaságát, hanem más szerződéseinek olcsóságát reklamálod ugyanúgy egyéni érdekekeket képviselsz, csak ez még kicsit talán gázabb is 😀

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ez csak egy játék. Ami bár 6 éve megy, folyamatosan változik, folyamatosan kell is változtatni. Mindig vannak éppen hibák, kiskapuk, nem jól működő dolgok. Választhatjuk azt, hogy nem nézünk oda, és leszarjuk mert játék, vagy inkább törődünk ezekkel, és amin lehet, azon javítunk, megbeszéljük stb... Nem gondolom, hogy homokba kellene dugni a fejünket, mert ha valós probléma van, akkor jobb lenne inkább változtatni...
több mint 11 éve
Ezt már egyszer ugyan leírtam, de ez továbbra is egy manager játék, ahol az a cél hogy adott capből és adott tényezők mellett (ilyen adott tényező pl. a rózsi által megszabott árak) kell kihozni egy keretet. Ha egy játékost biztosan meg akarsz tartani akkor "nyúlj a zsebedbe", és esetleg egy másik playert áldozz fel érte. Majd ha tényleg nekünk kell kifizetni zsebből ezeket a többmillás szerződéseket akkor meg fogom érteni az efféle hozzászólásokat, addig viszont ez csak egy játék, ami szerintem pont hogy elbaszódik attól ha mindenki a saját sirámaival/érdekeivel foglalkozik ahelyett, hogy beletörődik és alkalmazkodik a meglévő körülményekhez.Rataxes
Az egyébként nem tűnik fel, hogy éppen nem a "kibaszottRózikmertsokatkértek" témáról folyik a diskurzus, hanem pont az ellenkezőjéről? Ahogy látom, kurvára alulértékelt poszt ezek szerint a Safety. De ott meg érdekes módon nem lett figyelembe véve a tag, hiszen akkor kétlem, hogy 1,2 millióval a tag alatt aláírhatott volna.

több mint 11 éve
Ezt már egyszer ugyan leírtam, de ez továbbra is egy manager játék, ahol az a cél hogy adott capből és adott tényezők mellett (ilyen adott tényező pl. a rózsi által megszabott árak) kell kihozni egy keretet. Ha egy játékost biztosan meg akarsz tartani akkor "nyúlj a zsebedbe", és esetleg egy másik playert áldozz fel érte. Majd ha tényleg nekünk kell kifizetni zsebből ezeket a többmillás szerződéseket akkor meg fogom érteni az efféle hozzászólásokat, addig viszont ez csak egy játék, ami szerintem pont hogy elbaszódik attól ha mindenki a saját sirámaival/érdekeivel foglalkozik ahelyett, hogy beletörődik és alkalmazkodik a meglévő körülményekhez.

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Én a rózi tagok helyében egy-az-egyben figyelmen kívül hagynám az ilyen kritikákat, nem is foglalkoznék vele. Van aki a boltban is nekiáll sírni hogy "miért ilyen drága az alma", vagy a bankban hogy "miért ilyen magas a kamat". Mert ennyi és kész, ezt diktálja a piac baszki, ha nem tetszik ne vedd meg 😀Rataxes
Ez szerintem nem éppen a legjobb megoldás egyébként. Mint rózi tag mondom, hogy ez a hozzáállás egészen konkrétan beképzelt szar hozzáállás... A fikákat figyelmen kívül lehet hagyni, de azért nem árt odafigyelni a kritikákra szerintem, mert a rózi bizottság sem mindenható, hogy csak igaza lehet, aki szerint nem az meg alapból szar. Főleg, hogy ez most itt nem idióta fika, hanem valós alapokon múló kritika....

Delonso: Jó, azért óvatosan 😊 Allen 9 millája nevetséges aprópénz, Willis 9 millája meg kurvasok, mert 7,5 kéne? 😊
több mint 11 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
És lehet én vagyok a fasz, de ha ezek mellett nekem valaki azt mondja, hogy Byrd aláírása reális 6,4 millióért, az nem ismeri a játékost.
Stez
Reális! Te vagy fasz. 😛
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Én a rózi tagok helyében egy-az-egyben figyelmen kívül hagynám az ilyen kritikákat, nem is foglalkoznék vele. Van aki a boltban is nekiáll sírni hogy "miért ilyen drága az alma", vagy a bankban hogy "miért ilyen magas a kamat". Mert ennyi és kész, ezt diktálja a piac baszki, ha nem tetszik ne vedd meg 😀Rataxes
En meg csodalkozom azokon akik azt gondoljak, amit a bizottsag csinal az csak jo lehet.
Nem boszorkanyuldozes ez, egyszeruen ismerni kene a jatekosokat/ utana nezni, hogy ilyen elteresek ne legyenek. Letezik egy hibaszazalek ez termeszetes. De nem keves kirivo alacsony vagy nagyon magas ar van a hosszabbitasok soran. Es az hogy hol ide hol oda tevednek es ez kiegyenliti egymast nem vigasztalja azt, akinek emiatt elmegy a jatekosa FA-nak/ iszonyat melyen a zsebebe nyul, mig Byrdok, Megatronok, Allenek apropenzert futkaroznak a tehetsegukhoz kepest.
Szezon elott is megmondtam es most is igy gondolom, ez a Rozi bizottsag nem alkalmas ebben a formaban/ felfogasban a hosszabbitasok kezelesere.
több mint 11 éve
AFC EAST BUF Mario Williams DE 16 625 000 25 375 000 12 250 000 10 250 000 UFA 16 125 000
És 14.5-ért kötötte fake, úgyhogy Stez ismét nem találtál 😀

Egyébként miért lep meg, hogy azért nincs reklamálás, hogy olcsóbban ír alá, mint lehetne? 😊 Az ilyet nem kell észrevenni, csak ha túlkérünk 😉 Ha nem lennél köcsög akkor te se szóltál volna 😛 😀

Storm: Azért mert a vétó félre volt értelmezve és inkább erőfitogtatás jellege volt. Vétózni akartak mindent ami nem tökéletes érték, mikor a lényeg az lett volna, hogy nagy lehúzás ne legyen.

Wyatt: Szerintem ahhoz még előbb jól ki kéne találni a krediteket pl. úgy hogy idén még az eredeti rendszer lenne, de megvizsgálnánk úgy hogy fogynának a kreditek, és akkor meg lehet szabni egy jó értéket.fetomy
Én sem azért reklamálok, mert hogy nem az én játékosaim ilyenek. Sőt, előre látom, hogy Revis 11 millió alatt nem fog hosszabbítani, ami a 8,6 milliós CB tag után szerintem nagy differencia, olyan 9,5-9,7 volna az, amire azt mondom, hogy reális volna.
Csak érdekes látni, hogy mellette meg kifejezetten vannak posztok, amit a Rózik teljesen alulértékelnek, és itt a legjobbak írnak alá nevetséges pénzekért szintjükhöz képest.
De érted, ráadásul több, mint egy millióval a tag alatt a legjobb FS aláír? Na azért ne már. Eddig még azt szajkózták páran, hogy a taget mennyire figyelembe vették, most meg már úgy tűnik, baszunk a tagre pár játékosnál.
És lehet én vagyok a fasz, de ha ezek mellett nekem valaki azt mondja, hogy Byrd aláírása reális 6,4 millióért, az nem ismeri a játékost.
És amúgy meg leszarom, ki miért rinyál, de ha valamit észreveszünk, azért említsük már meg. Szerintem.
Mert mi lesz? Byrd árát megemelik a Rózik akkor? Egy frászt, ugyanúgy dörzsölheti a tenyerét a szerencsés GM, mert kurva jól járt.
Nem GM ellenes ez, alapból csak folyton ellentmondások vannak. 😀

több mint 11 éve
Én a rózi tagok helyében egy-az-egyben figyelmen kívül hagynám az ilyen kritikákat, nem is foglalkoznék vele. Van aki a boltban is nekiáll sírni hogy "miért ilyen drága az alma", vagy a bankban hogy "miért ilyen magas a kamat". Mert ennyi és kész, ezt diktálja a piac baszki, ha nem tetszik ne vedd meg 😀

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
AFC EAST BUF Mario Williams DE 16 625 000 25 375 000 12 250 000 10 250 000 UFA 16 125 000

Egyébként miért lep meg, hogy azért nincs reklamálás, hogy olcsóbban ír alá, mint lehetne? 😊 Az ilyet nem kell észrevenni, csak ha túlkérünk 😉 Ha nem lennél köcsög akkor te se szóltál volna 😛 😀

Storm: Azért mert a vétó félre volt értelmezve és inkább erőfitogtatás jellege volt. Vétózni akartak mindent ami nem tökéletes érték, mikor a lényeg az lett volna, hogy nagy lehúzás ne legyen.

Wyatt: Szerintem ahhoz még előbb jól ki kéne találni a krediteket pl. úgy hogy idén még az eredeti rendszer lenne, de megvizsgálnánk úgy hogy fogynának a kreditek, és akkor meg lehet szabni egy jó értéket.fetomy
Nekem igazából mindegy is, csak jó lenne tudni, hogy lesz-e valami akkor, amire az új szabályok szerint figyelni kell, vagy semmis az egész

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Most nézem csak, Byrd évek óta top S-ként aláírt simán tag alatti pénzért.
Jared Allen meg top3 endként aláírt 9 millióért, amikor Mario még átlagban is megkeresi a 13 millát.
Vannak érdekességek.Stez
ezt magyaraztam tobbek kozt, oszt csak a siras volt a valasz javareszt. MMMS
Nem az, de olyan kurva érdekes, hogy az egyiknél megy a magyarázkodás, miért így van beárazva, a másiknál meg tök más a szempont hirtelen.
Mókás.
Most vagy nem ismerjük rendesen a játékosokat alapból, vagy pedig hasraütésszerűen megy az árazás.
Allent 11 alatt nem engedtem volna hosszabbítani, ha Mario akár csak 13, de ha igaz, amit fetomy mond, 16 misit keres átlagban. És így is csak azért engedném 11 milláért, mert Mario a piacon kapott ennyi zsozsót, ahol jól tudjuk, állatkodások mennek. És ha jól emlékszem, Fake 13 milláért szerezte meg tavaly.
Byrd meg WTF, kivétel nélkül minden évében a legjobbak között volt a posztján, a Safety tag 7 milla fölött van, ő meg majd biztosan aláír 6,4 milláért.
Ez így valahogy nekem kicsit vicces.
Mindegy, biztos én vagyok a hülye.
Stez
Mintha ezt pedzegettem volna anno....
több mint 11 éve

Wyatt: Szerintem ahhoz még előbb jól ki kéne találni a krediteket pl. úgy hogy idén még az eredeti rendszer lenne, de megvizsgálnánk úgy hogy fogynának a kreditek, és akkor meg lehet szabni egy jó értéket.
több mint 11 éve
Lesz akkor kreditrendszer FA-n, egyéb újítások, vagy marad, ahogy volt?

több mint 11 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Több vitát szült, mint amennyi eredménye volt...StormST
Persze, mert a lehúzósnak nem tetszett, hogy nem húzhat annyira le, a másiknak meg nem tetszett, hogy a posztján 125. legjobb kedvencet nem veheti meg 5 első körért.

A legjobb az lenne, ha az emberek hallgatnának a jó tanácsra. Szóval ha 6 embert megkérdez XY, abból 7 azt mondja, hogy annyira lehúznak mint a kurvaélet, akkor jó lenne, ha nem az lenne a válasz, hogy leszarom az én dolgom.

De utóbbival nem lehet mit kezdeni, a vétó meg szvsz nem igazán járható út, nem nagyon lehet erre megoldást találni szvsz.

Mario átlagban 16-ot keres amúgy.fetomy
Az a baj a vétóval, hogy nehéz megszabni a határait...

Mert (ahogy már sokszor írtam) mindenki máshogy játszik, máshogy ítél meg játékosokat.

A nagyon billenős dolgok ellen nem lenne rossz, de most hogy valaki szerint egy játékos 2. vagy 3. kört ér-e, az annyira véleményes, hogy ezért vitákba belemenni csak idő és energiapazarlás, márpedig ez is volt akkoriban sokszor emlékeim szerint...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!