GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az gyönyörű 😀nem kell ennyire gyerekesnek lenni, mindig mindenkit basztatnak (kérdezd szabát vagy engem)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm h itt lehettem ezzel betelt a pohár.Bekinél rosszabb nem lehetsz 😉üdv Berger90akkor elmodnom: sikítva fogod csapkodni a térdeidet a move-jaimtól, mert sosem gmeztem még. én szóltam. 😀berger90
első GM akit nemtudok hova tenni, hisz még a nevével sem találkoztam 😀braxa88
amugy sokunk nem GMezett előtte 😊braxa88
több mint 12 éve
Döme hosszabbított egy kis cap hittel. 😀Szegecsillik a rendszerbe, Gallery örül
több mint 12 éve
Döme hosszabbított egy kis cap hittel. 😀Szegecsvárom h kommentálja a cut topicba 😊
több mint 12 éve
Döme hosszabbított egy kis cap hittel. 😀

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Mármint most Te adnád a jövő évit ideiért cserébe vagy fordítva? Nem egyértelmű 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Aki szeretne idei picket cserelni jovo evire az hozzam johet. Bar nem adom olcosn de dragan sem.Az elso korom kivetelevel szabad a gazda 😊
több mint 12 éve
Üdv!szerencsére most alakult egy developmental liga 😀
Sztem még senki sem GM-ezett ezelőtt 😀gabokocka
több mint 12 éve
hazudik ! jo gm '15ig elore elcsereli az osszes pickjet es orbitalis backloaded szerzodeseket hajigal elit fakra. ne hallgassatok ra, csak irigykedik ratok !
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Ja én azt ezzel egybevettem.Üdv!volt az az 1éves próbajáték, azért abbol már lehetett tanulni akik azt nyomtákbraxa88
Egy jó tanács az újaknak (oszt vagy megfogadják, vagy nem), nem kell rögtön az első évben dreamteamet összerakni minden jövő évi pick elcserélésével és a salary cap következő évekre történő kinyírásával. Jól jön majd a mozgástér jövőre is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Üdv!volt az az 1éves próbajáték, azért abbol már lehetett tanulni akik azt nyomták
több mint 12 éve
Üdv!Sztem még senki sem GM-ezett ezelőtt 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
üdv
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
üdv!engem mostmár csak a franchise tages hosszabbítás érdekel, jó lenne letudni a hétvégén
több mint 12 éve
Bekinél rosszabb nem lehetsz 😉üdv Berger90akkor elmodnom: sikítva fogod csapkodni a térdeidet a move-jaimtól, mert sosem gmeztem még. én szóltam. 😀berger90
amugy sokunk nem GMezett előtte 😊
több mint 12 éve
Üdv Berger!
több mint 12 éve
üdv Berger90akkor elmodnom: sikítva fogod csapkodni a térdeidet a move-jaimtól, mert sosem gmeztem még. én szóltam. 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Üdv a sorainkban!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
üdv Berger90első GM akit nemtudok hova tenni, hisz még a nevével sem találkoztam 😀
több mint 12 éve
Welcome Berger!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Akikkel függő tárgyalásaim vannak ne haragudjanak, de még most is megy a meló, holnap-holnapután felmelegítem a tárgyalásokat, addig is türelmet kérek
több mint 12 éve
5-ször kellett kivágnom, mire kivetted a rosteremből... 😀
több mint 12 éve
Mondjuk össze lehetne rakni csupa vet.min arcokból egy league-worst, de IRL kezdő játékosokból álló OL-t. 😀somoskovigburkolt keserűség árad szavaidból, hogy Polumbus-ról lemondtál
több mint 12 éve
Mondjuk össze lehetne rakni csupa vet.min arcokból egy league-worst, de IRL kezdő játékosokból álló OL-t. 😀
több mint 12 éve
tudom, van aki a cseréket szereti játszatni, azok sose hibáznaknem mindig az lényeg h IRL kezdő-e 😛braxa88Chad Rinehart pótolja majd a távozott Louis Vasquezt San Diegóban.pfbusinessha ez igaz akkor lett egy kezdő guardom 630 ezerért.Höri