GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
emlékszem mikor a franchise tag még arról szólt melyik játékost akarták, hogy maradjon!
több mint 11 éve
szaba
10 543
Ott mögöttem pont jó helyen álltok ahhoz, hogy kinyaljátok a seggem. 😛StezÉn sajnos már annyira lemaradtam, hogy még ez az öröm sem adatik meg számomra.
több mint 11 éve
Ott mögöttem pont jó helyen álltok ahhoz, hogy kinyaljátok a seggem. 😛
több mint 11 éve
szaba
10 543
jaja kiderült, hogy stez még mindig köcsög!fetomyEzen már nincs mit kideríteni. 😀 Mindegy, marad a draft nekem, kishalnak.
több mint 11 éve
jaja kiderült, hogy stez még mindig köcsög!
több mint 11 éve
szaba
10 543
Jól van, voltak dolgok ismét... 😀
több mint 11 éve
Megatron és AVERY őket is megeszi reggelire mind. 😀Elitet szerintem nem mondtam a secondaryre, viszont Bodden elit szinten tolta előtte lévő évben, az tutiTe a Bodden fémjelezte secondary-re is megmondtad, hogy elit. 😛somoskovigNana, centerpasszokat nem fikázni! Nagyon tudatos játék volt, majdnem minden alkalommalkosz, revisen meg gondolkodtam, de mas nem kell mar tages ide. apro kulonbseg h mig itt van D, ott nincs es itt Ois van, aminek a potencialja neked kb annyi, mint a blackmamba csapate szigetfocin ? 😊MMMSJó kis D lesz ott is, adhatok bele még tages LB-t is, ha túl keveset keresne a védelem 😀Wyattfake-fake, erőtlen próbálkozás ez :dWyattvagom, bizom benne h az iggles kibassza, ugy nyertem vele. ha nem, beszoptam, de inkabb szopjak be 2 db korai 4. kort, minthogy kamillazzak azon h beszarik az 1. koros cbm 😉 a masik pedig, h tillman is tok meno hasonlo profillal ennyi idosen, en nem a kepessegeiben ketelkedem, hanem az iggles eddigi db edzojeben.MMMS
Amúgy a sec már átlag feletti (már rá merem mondani az elit jelzőt is), előttük is van azért bőven kiemelkedő ember, de még messze nem tökéletes :/Wyatt
Viszont most egy Webb, Barron, Nelson, JoJo + Butler + Harris secre minek szemérmeskedjek? Wyatt
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Én inkább nem kérek caphitet, viszont nem zavarna az ingyen ret 😀Ja, addig is én azt tekintem hivatalosnak, tehát a caphitet Gallery után kérem vissza 😛DömeAlkalomadtán át kellene írni a szabálykönyvet is.somoskovigBazmeg tényleg faszomat... ÁtíromBackusnak 55 évesen lehet emelkedőt adni?Stezhát nem 😛fetomy
Viszont a szabálykönyvben még ott van hogy ingyen vissza lehet vonultatni embert, hoppáhoppá! Ez most nem Backus hanem Gallery nálam speciel...Döme
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Elitet szerintem nem mondtam a secondaryre, viszont Bodden elit szinten tolta előtte lévő évben, az tutiTe a Bodden fémjelezte secondary-re is megmondtad, hogy elit. 😛somoskovigNana, centerpasszokat nem fikázni! Nagyon tudatos játék volt, majdnem minden alkalommalkosz, revisen meg gondolkodtam, de mas nem kell mar tages ide. apro kulonbseg h mig itt van D, ott nincs es itt Ois van, aminek a potencialja neked kb annyi, mint a blackmamba csapate szigetfocin ? 😊MMMSJó kis D lesz ott is, adhatok bele még tages LB-t is, ha túl keveset keresne a védelem 😀Wyattfake-fake, erőtlen próbálkozás ez :dWyattvagom, bizom benne h az iggles kibassza, ugy nyertem vele. ha nem, beszoptam, de inkabb szopjak be 2 db korai 4. kort, minthogy kamillazzak azon h beszarik az 1. koros cbm 😉 a masik pedig, h tillman is tok meno hasonlo profillal ennyi idosen, en nem a kepessegeiben ketelkedem, hanem az iggles eddigi db edzojeben.MMMS
Amúgy a sec már átlag feletti (már rá merem mondani az elit jelzőt is), előttük is van azért bőven kiemelkedő ember, de még messze nem tökéletes :/Wyatt
Viszont most egy Webb, Barron, Nelson, JoJo + Butler + Harris secre minek szemérmeskedjek?
több mint 11 éve
Ja, addig is én azt tekintem hivatalosnak, tehát a caphitet Gallery után kérem vissza 😛Alkalomadtán át kellene írni a szabálykönyvet is.somoskovigBazmeg tényleg faszomat... ÁtíromBackusnak 55 évesen lehet emelkedőt adni?Stezhát nem 😛fetomy
Viszont a szabálykönyvben még ott van hogy ingyen vissza lehet vonultatni embert, hoppáhoppá! Ez most nem Backus hanem Gallery nálam speciel...Döme
több mint 11 éve
Alkalomadtán át kellene írni a szabálykönyvet is.Bazmeg tényleg faszomat... ÁtíromBackusnak 55 évesen lehet emelkedőt adni?Stezhát nem 😛fetomy
több mint 11 éve
Te a Bodden fémjelezte secondary-re is megmondtad, hogy elit. 😛Nana, centerpasszokat nem fikázni! Nagyon tudatos játék volt, majdnem minden alkalommalkosz, revisen meg gondolkodtam, de mas nem kell mar tages ide. apro kulonbseg h mig itt van D, ott nincs es itt Ois van, aminek a potencialja neked kb annyi, mint a blackmamba csapate szigetfocin ? 😊MMMSJó kis D lesz ott is, adhatok bele még tages LB-t is, ha túl keveset keresne a védelem 😀Wyattfake-fake, erőtlen próbálkozás ez :dWyattvagom, bizom benne h az iggles kibassza, ugy nyertem vele. ha nem, beszoptam, de inkabb szopjak be 2 db korai 4. kort, minthogy kamillazzak azon h beszarik az 1. koros cbm 😉 a masik pedig, h tillman is tok meno hasonlo profillal ennyi idosen, en nem a kepessegeiben ketelkedem, hanem az iggles eddigi db edzojeben.MMMS
több mint 11 éve
Bazmeg tényleg faszomat... ÁtíromBackusnak 55 évesen lehet emelkedőt adni?Stezhát nem 😛fetomy
Viszont a szabálykönyvben még ott van hogy ingyen vissza lehet vonultatni embert, hoppáhoppá! Ez most nem Backus hanem Gallery nálam speciel...
több mint 11 éve
Backusnak 55 évesen lehet emelkedőt adni?Stezhát nem 😛
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Nana, centerpasszokat nem fikázni! Nagyon tudatos játék volt, majdnem minden alkalommalkosz, revisen meg gondolkodtam, de mas nem kell mar tages ide. apro kulonbseg h mig itt van D, ott nincs es itt Ois van, aminek a potencialja neked kb annyi, mint a blackmamba csapate szigetfocin ? 😊MMMSJó kis D lesz ott is, adhatok bele még tages LB-t is, ha túl keveset keresne a védelem 😀Wyattfake-fake, erőtlen próbálkozás ez :dWyattvagom, bizom benne h az iggles kibassza, ugy nyertem vele. ha nem, beszoptam, de inkabb szopjak be 2 db korai 4. kort, minthogy kamillazzak azon h beszarik az 1. koros cbm 😉 a masik pedig, h tillman is tok meno hasonlo profillal ennyi idosen, en nem a kepessegeiben ketelkedem, hanem az iggles eddigi db edzojeben.MMMS
Amúgy a sec már átlag feletti (már rá merem mondani az elit jelzőt is), előttük is van azért bőven kiemelkedő ember, de még messze nem tökéletes :/
több mint 11 éve
Backusnak 55 évesen lehet emelkedőt adni?
több mint 11 éve
kosz, revisen meg gondolkodtam, de mas nem kell mar tages ide. apro kulonbseg h mig itt van D, ott nincs es itt Ois van, aminek a potencialja neked kb annyi, mint a blackmamba csapate szigetfocin ? 😊Jó kis D lesz ott is, adhatok bele még tages LB-t is, ha túl keveset keresne a védelem 😀Wyattfake-fake, erőtlen próbálkozás ez :dWyattvagom, bizom benne h az iggles kibassza, ugy nyertem vele. ha nem, beszoptam, de inkabb szopjak be 2 db korai 4. kort, minthogy kamillazzak azon h beszarik az 1. koros cbm 😉 a masik pedig, h tillman is tok meno hasonlo profillal ennyi idosen, en nem a kepessegeiben ketelkedem, hanem az iggles eddigi db edzojeben.MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Marhára szívesen küldenék, csak jelenleg is két ember válaszára várok, ezek pedig jócskán befolyásolják az összegeket, de reményeim szerint még ma sor kerül mindenre
több mint 11 éve
Te Wyatt, ha ennyire ráérsz itt két napja fosni a szót, nem küldenél inkább hosszabbítást? Nem tart ám sokáig megírni egy PM-et! 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Jó kis D lesz ott is, adhatok bele még tages LB-t is, ha túl keveset keresne a védelem 😀fake-fake, erőtlen próbálkozás ez :dWyattvagom, bizom benne h az iggles kibassza, ugy nyertem vele. ha nem, beszoptam, de inkabb szopjak be 2 db korai 4. kort, minthogy kamillazzak azon h beszarik az 1. koros cbm 😉 a masik pedig, h tillman is tok meno hasonlo profillal ennyi idosen, en nem a kepessegeiben ketelkedem, hanem az iggles eddigi db edzojeben.MMMS
több mint 11 éve
Ki fogja baszni az Eagles, úgyhogy mákod lesz. 😊fake-fake, erőtlen próbálkozás ez :dWyattvagom, bizom benne h az iggles kibassza, ugy nyertem vele. ha nem, beszoptam, de inkabb szopjak be 2 db korai 4. kort, minthogy kamillazzak azon h beszarik az 1. koros cbm 😉 a masik pedig, h tillman is tok meno hasonlo profillal ennyi idosen, en nem a kepessegeiben ketelkedem, hanem az iggles eddigi db edzojeben.MMMS
Aztán jön a Coltsba. 😛
több mint 11 éve
fake-fake, erőtlen próbálkozás ez :dWyattvagom, bizom benne h az iggles kibassza, ugy nyertem vele. ha nem, beszoptam, de inkabb szopjak be 2 db korai 4. kort, minthogy kamillazzak azon h beszarik az 1. koros cbm 😉 a masik pedig, h tillman is tok meno hasonlo profillal ennyi idosen, en nem a kepessegeiben ketelkedem, hanem az iggles eddigi db edzojeben.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Az ok ennel joval egyszerubb, nem akartam elcserelni ot. Nagyon kedvelem a jatekat es Berry sem gyozott meg annyira az elmult ket evben. Az elso eveben azert nagyon jo volt.
több mint 11 éve
Tradenél mindig figyelembe kell venni, hogy a vevő fél mely csapat fanja, mert akkor lehet csak igazán lehúzni. 😀
több mint 11 éve
pff bezzeg dangerussért ki akartad szúrni a szemem egy szaros Cutlerrel... szégyelld magad!lol a Lynch trade-nél nem rossz félhez lett írva a pick? 😀gabokockanekem megér ennyit Lynch. braxa88