GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
nem mindig az lényeg h IRL kezdő-e 😛Chad Rinehart pótolja majd a távozott Louis Vasquezt San Diegóban.pfbusinessha ez igaz akkor lett egy kezdő guardom 630 ezerért.Höri
több mint 12 éve
Chad Rinehart pótolja majd a távozott Louis Vasquezt San Diegóban.pfbusinessha ez igaz akkor lett egy kezdő guardom 630 ezerért.
több mint 12 éve
Az is lesz.Kruger évekig padozott nálam mire tavaly rásóztam adamra, IRL király lett így az IRL Brownshoz ment, ügyes vagyok 😀kristofAhol IRL szar lesz, alighanem. 😀 Vagyis ez lenne a logikus folytatás.szaba
több mint 12 éve
Kruger évekig padozott nálam mire tavaly rásóztam adamra, IRL király lett így az IRL Brownshoz ment, ügyes vagyok 😀kristofAhol IRL szar lesz, alighanem. 😀 Vagyis ez lenne a logikus folytatás.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kruger évekig padozott nálam mire tavaly rásóztam adamra, IRL király lett így az IRL Brownshoz ment, ügyes vagyok 😀
több mint 12 éve
csak annyit fogtam fel a hivatalos közleményből, hogy "kezdődik"... 😕 sebaj, inkább korábban kérdezzünk, mint sem túl későn.Amadeus91hol tudok Fríédzsentre tenni?Amadeus91majd nyitok topikot neki ha eljön az ideje. vasárnapHöri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
hol tudok Fríédzsentre tenni?Amadeus91előbb olvasd el a szabálykönyvet, meg az idei hivatalos közleményeket mielőtt hülyeségeket kérdezel
több mint 12 éve
csak annyit fogtam fel a hivatalos közleményből, hogy "kezdődik"... 😕 sebaj, inkább korábban kérdezzünk, mint sem túl későn.hol tudok Fríédzsentre tenni?Amadeus91majd nyitok topikot neki ha eljön az ideje. vasárnapHöri
több mint 12 éve
hol tudok Fríédzsentre tenni?Amadeus91nem tűnt fel, h eddig senki sem licitált? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
hol tudok Fríédzsentre tenni?Amadeus91majd nyitok topikot neki ha eljön az ideje. vasárnap
több mint 12 éve
hol tudok Fríédzsentre tenni?
több mint 12 éve
Ha hazaértem megnézem az excelt, de én sztem még alatta vagyok...Mondjuk ha az RFA-t beleszámoltad akkor nem, de azokat még el is vihetik 😊
Persze Gamble-t úgyis kicsűröm a rákba.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
107.25 a softcap, e fölé nem köllene menni.gabokockalol te is fölötte vagy 😀
több mint 12 éve
107.25 a softcap, e fölé nem köllene menni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
amennyire en tudom cap+10%-nyit folemehetsz, de addig nem szerezhetsz uj niggert, amig nem hajitasz ki eleget ahhoz, h alamenj. deigy akkor plane kurvamindegy, lehet viccbol fel is megyek oan 110-115 millara, siman megoldhato h idore cap alatt legyek. es meg lesz is elkoltetlen zsozsom 😀MMMSte könnyen vagy, akármikor kivághatod Mariót és ott is van 10 milla hely
több mint 12 éve
amennyire en tudom cap+10%-nyit folemehetsz, de addig nem szerezhetsz uj niggert, amig nem hajitasz ki eleget ahhoz, h alamenj. deigy akkor plane kurvamindegy, lehet viccbol fel is megyek oan 110-115 millara, siman megoldhato h idore cap alatt legyek. es meg lesz is elkoltetlen zsozsom 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
oks koszi a valaszokat.szerintem nálunk egész évben a cap fölött lehet maradni, csak júniusban kell alámenni
akkor en meg telibeszarom a tranzakcios szabalyokat es kb 4-5 misivel a cap folott leszek mig ez el nem rendezodik. endolgom.MMMS
több mint 12 éve
oks koszi a valaszokat.akkor en meg telibeszarom a tranzakcios szabalyokat es kb 4-5 misivel a cap folott leszek mig ez el nem rendezodik. endolgom.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
így van, éjféltől majd lehet nekem küldeni, de lesz róla közlemény.Somos meg amikor jön, akkor csinálja. Űdóga
több mint 12 éve
b., rfa lopas mikor kezdodik ?MMMSElméletileg holnap... link. Meg gondolom gyakorlatilag is, mert Höri a ma estét jelölte ki tenderezési határidőnek, szóval úgy tűnik tartjuk az ütemtervet 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
lenne par kerdesem, mert annyira nem volna masodlagos tudnom h hogyan s mint epitsem az idei keretemet.a., fr tages hosszabbitas mikor lesz ? tudom h somos intezi, de ide sem irt mar bo hete, pmre nem valaszol, pedig forumaktiv.
b., rfa lopas mikor kezdodik ?
több mint 12 éve
akinek könyvjelzőben volt az excel link az frissítse mert új van