NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Höri, a roster-vezetésben esetleg segítséget igényelsz?szabanem, azt hibátlanul nyomom.
beki meg beszaratott, manapság nem jó ómen ha új hsz van a lapszemlében.
amúgy van +2 be-nem-vállaló, már 8nál tartunk
több mint 12 éve
Höri, a roster-vezetésben esetleg segítséget igényelsz?
több mint 12 éve
Hát eddig sokról nem maradtak le az újak, mondjuk a hosszabbítás kellemetlen, de az úgyis max játékost érint

több mint 12 éve
mifasz ez a népvándorlás, kurva korrekt ilyenkor kitalálni amikor már igazából elindult a játék.Üdv a legújabbaknak.
több mint 12 éve
inkább ke-kit frissíts had raboljunkelnezest nem hallottam, mert epp lepke szallt a seggemnek. hogy mit csinalsz ? 😀igen, valoszinu h kizarolag ennyi okom volt, ami miatt toroltetem magam egy forumrol (ugy h 2 v 3 adminnak irok tobbszor es meg is erositem a szandekomat) ahova 6 eve irok, mert van 1 db gyps meg akkormeg a hombar elettarsa. nem masert, hanem emiatt. valoszinu 😀kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀Mondjuk a múltkor épp te töröltetted magad miatta 😀 Lehet, hogy még egyszer próbálkozikWyatt
MMMS
kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀széttrashellek a gecibe 😀MMMS
Amadeus91
teged a 6 eves unokaocsem rommaoltana 5 perc alatt, vedd eszre szepen, h kozel s tavol nem vagyunk egy sulycsoportban. nem szegyen az 😉Amadeus91
több mint 12 éve
Jó ég... 😀És Üdv néktek 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Üdv nektek! Jó dolog mikor két régi cimbora újra egymásra talál 😀
több mint 12 éve
elnezest nem hallottam, mert epp lepke szallt a seggemnek. hogy mit csinalsz ? 😀igen, valoszinu h kizarolag ennyi okom volt, ami miatt toroltetem magam egy forumrol (ugy h 2 v 3 adminnak irok tobbszor es meg is erositem a szandekomat) ahova 6 eve irok, mert van 1 db gyps meg akkormeg a hombar elettarsa. nem masert, hanem emiatt. valoszinu 😀kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀Mondjuk a múltkor épp te töröltetted magad miatta 😀 Lehet, hogy még egyszer próbálkozikWyatt
MMMS
kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀széttrashellek a gecibe 😀MMMS
Amadeus91
teged a 6 eves unokaocsem rommaoltana 5 perc alatt, vedd eszre szepen, h kozel s tavol nem vagyunk egy sulycsoportban. nem szegyen az 😉[/quote]nem mi?
több mint 12 éve
igen, valoszinu h kizarolag ennyi okom volt, ami miatt toroltetem magam egy forumrol (ugy h 2 v 3 adminnak irok tobbszor es meg is erositem a szandekomat) ahova 6 eve irok, mert van 1 db gyps meg akkormeg a hombar elettarsa. nem masert, hanem emiatt. valoszinu 😀kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀Mondjuk a múltkor épp te töröltetted magad miatta 😀 Lehet, hogy még egyszer próbálkozikWyatt
MMMS
kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀széttrashellek a gecibe 😀[/quote]elnezest nem hallottam, mert epp lepke szallt a seggemnek. hogy mit csinalsz ? 😀
Amadeus91
teged a 6 eves unokaocsem rommaoltana 5 perc alatt, vedd eszre szepen, h kozel s tavol nem vagyunk egy sulycsoportban. nem szegyen az 😉
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Mondjuk a múltkor épp te töröltetted magad miatta 😀 Lehet, hogy még egyszer próbálkozikMár örültél volna hogy Delonso kivált, mi? 😀 Na tessék, itt az új Fake-sorscsapás, nehogy elkényelmesedj 😀Rataxesnem titkolom, hangosan felrohogtem. mert egy szemetlada vagyok. eleg sorscsapas o maganak. mellesleg: jc6 lifetime ban, delonso eltakarodott innet a budos francba, kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀
hori ! tagelt muksoval mikor lehet hosszabbitani ? nem lenne hatrany, ha rfa elott lenne a jeles alkalom. tranzakcio stop igy meg mindig el ? rajna felvetesere: nincs nektek olyan szerencsetek 😀
MMMS

több mint 12 éve
széttrashellek a gecibe 😀Már örültél volna hogy Delonso kivált, mi? 😀 Na tessék, itt az új Fake-sorscsapás, nehogy elkényelmesedj 😀Rataxesnem titkolom, hangosan felrohogtem. mert egy szemetlada vagyok. eleg sorscsapas o maganak. mellesleg: jc6 lifetime ban, delonso eltakarodott innet a budos francba, kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀
hori ! tagelt muksoval mikor lehet hosszabbitani ? nem lenne hatrany, ha rfa elott lenne a jeles alkalom. tranzakcio stop igy meg mindig el ? rajna felvetesere: nincs nektek olyan szerencsetek 😀
MMMS
több mint 12 éve
Fake vazze, ezek az elnevezések, hangosan felröhögtem a mai rantodon, irodában csak néztek h mi történt
több mint 12 éve
Sorry, az én hibám, többet nem fordul elő!Megkönnyítendő az adminisztrátor dolgát az ilyet tessék jelölni a trade-ben, ezt mindenkitől kérném.empty taxiÜdv az újaknak!Így igaz empty és üdv iktriadnak és amadeusnak! 😊Beki
Beki ugye a 2014/2-es draftjog eredendően a Boysé amit eltradeltél (csak mert sajátod nincs)?empty taxi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hori ! tagelt muksoval mikor lehet hosszabbitani ? nem lenne hatrany, ha rfa elott lenne a jeles alkalom. tranzakcio stop igy meg mindig el ?Azt Somos intézi, majd ő megírja mikor.
MMMS
Tranzakcionálni szabad.
több mint 12 éve
Megkönnyítendő az adminisztrátor dolgát az ilyet tessék jelölni a trade-ben, ezt mindenkitől kérném.Üdv az újaknak!Így igaz empty és üdv iktriadnak és amadeusnak! 😊Beki
Beki ugye a 2014/2-es draftjog eredendően a Boysé amit eltradeltél (csak mert sajátod nincs)?empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Már örültél volna hogy Delonso kivált, mi? 😀 Na tessék, itt az új Fake-sorscsapás, nehogy elkényelmesedj 😀Rataxesnem titkolom, hangosan felrohogtem. mert egy szemetlada vagyok. eleg sorscsapas o maganak. mellesleg: jc6 lifetime ban, delonso eltakarodott innet a budos francba, kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
azert az egy dolog, ha vki a moralisnak gondolt aggalyai miatt lemond, ezt meg megertem. de storm es tenor menjetek mar a manoba. most nemaz, egyfelol megertem az okaitokat, es nem a lekoszonessel van a problemam, bar tx minosegi gm vot. de megjobban megertenem, ha nem az lenne a szitu h mar tavaly is fostatok bele a sajat korabbi aktivitasotokhoz kepest. erre pont most intetek be, mikor annyira nem jelentkeznek gmnek, h ezt a hulyegyereket (udv a jatekban faszadeus 😉) kenytelen recruitolni hori miutan 6 ember offolja a projectet. tobb, mint 1 ev utan most jut el az agyatokig az idohiany, amire hivatkozni eleg vicces azert. mintha itt kene kockulni 24/7 h jo gm lehess. hat ez vmi geciszanalmas magyarazat, mar bocs, foleg h tenyleg mar 1 magatok szintjen lecsokizott szezon utan, offseason kozben jut eszetekbe h ez nem palya. hat ez vmi allafi. remelem jol megveregettetek a vallatokat h mien korrekt arcok vagytok ...MMMSSzerintem lépj ki a picsába 😛
több mint 12 éve
Már örültél volna hogy Delonso kivált, mi? 😀 Na tessék, itt az új Fake-sorscsapás, nehogy elkényelmesedj 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
azert az egy dolog, ha vki a moralisnak gondolt aggalyai miatt lemond, ezt meg megertem. de storm es tenor menjetek mar a manoba. most nemaz, egyfelol megertem az okaitokat, es nem a lekoszonessel van a problemam, bar tx minosegi gm vot. de megjobban megertenem, ha nem az lenne a szitu h mar tavaly is fostatok bele a sajat korabbi aktivitasotokhoz kepest. erre pont most intetek be, mikor annyira nem jelentkeznek gmnek, h ezt a hulyegyereket (udv a jatekban faszadeus 😉) kenytelen recruitolni hori miutan 6 ember offolja a projectet. tobb, mint 1 ev utan most jut el az agyatokig az idohiany, amire hivatkozni eleg vicces azert. mintha itt kene kockulni 24/7 h jo gm lehess. hat ez vmi geciszanalmas magyarazat, mar bocs, foleg h tenyleg mar 1 magatok szintjen lecsokizott szezon utan, offseason kozben jut eszetekbe h ez nem palya. hat ez vmi allafi. remelem jol megveregettetek a vallatokat h mien korrekt arcok vagytok ...
több mint 12 éve
hát a faszom tele van bazmeg, pedig már kezdtem örülni, hogy lehet dolgozni, erre kezdhetem a keresést tovább.megjegyzem múlt héten Tyr is le akart köszönni, de rábeszéltem a létszámproblémák miatt, hogy maradjon, erre jön Storm és tenorx. Persze én mindent megértek, de kibaszott szar az időzítés.
Lehet nekem kéne lemondani és akkor a fantastic4 visszajönne 😀
több mint 12 éve
Csak irigykedik hogy nem Ő rabolt le elit WR-rel fillérekért 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hopp, még kettő mínusz. Az kellemesWyattStorm és tenorx, a cserével mi a gond? 😀