NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Höri, a roster-vezetésben esetleg segítséget igényelsz?szaba
nem, azt hibátlanul nyomom.

beki meg beszaratott, manapság nem jó ómen ha új hsz van a lapszemlében.

amúgy van +2 be-nem-vállaló, már 8nál tartunk

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 808
Höri, a roster-vezetésben esetleg segítséget igényelsz?
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát eddig sokról nem maradtak le az újak, mondjuk a hosszabbítás kellemetlen, de az úgyis max játékost érint

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
mifasz ez a népvándorlás, kurva korrekt ilyenkor kitalálni amikor már igazából elindult a játék.
Üdv a legújabbaknak.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀
MMMS
Mondjuk a múltkor épp te töröltetted magad miatta 😀 Lehet, hogy még egyszer próbálkozikWyatt
igen, valoszinu h kizarolag ennyi okom volt, ami miatt toroltetem magam egy forumrol (ugy h 2 v 3 adminnak irok tobbszor es meg is erositem a szandekomat) ahova 6 eve irok, mert van 1 db gyps meg akkormeg a hombar elettarsa. nem masert, hanem emiatt. valoszinu 😀

Amadeus91
széttrashellek a gecibe 😀MMMS
elnezest nem hallottam, mert epp lepke szallt a seggemnek. hogy mit csinalsz ? 😀
teged a 6 eves unokaocsem rommaoltana 5 perc alatt, vedd eszre szepen, h kozel s tavol nem vagyunk egy sulycsoportban. nem szegyen az 😉Amadeus91
inkább ke-kit frissíts had raboljunk

több mint 12 éve

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 490 — ℧
Jó ég... 😀

És Üdv néktek 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Üdv nektek! Jó dolog mikor két régi cimbora újra egymásra talál 😀
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 139
MMMS
Mondjuk a múltkor épp te töröltetted magad miatta 😀 Lehet, hogy még egyszer próbálkozikWyatt
igen, valoszinu h kizarolag ennyi okom volt, ami miatt toroltetem magam egy forumrol (ugy h 2 v 3 adminnak irok tobbszor es meg is erositem a szandekomat) ahova 6 eve irok, mert van 1 db gyps meg akkormeg a hombar elettarsa. nem masert, hanem emiatt. valoszinu 😀

Amadeus91
széttrashellek a gecibe 😀MMMS
elnezest nem hallottam, mert epp lepke szallt a seggemnek. hogy mit csinalsz ? 😀
teged a 6 eves unokaocsem rommaoltana 5 perc alatt, vedd eszre szepen, h kozel s tavol nem vagyunk egy sulycsoportban. nem szegyen az 😉[/quote]nem mi?
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
MMMS

Amadeus91
széttrashellek a gecibe 😀[/quote]elnezest nem hallottam, mert epp lepke szallt a seggemnek. hogy mit csinalsz ? 😀
teged a 6 eves unokaocsem rommaoltana 5 perc alatt, vedd eszre szepen, h kozel s tavol nem vagyunk egy sulycsoportban. nem szegyen az 😉

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Már örültél volna hogy Delonso kivált, mi? 😀 Na tessék, itt az új Fake-sorscsapás, nehogy elkényelmesedj 😀Rataxes
nem titkolom, hangosan felrohogtem. mert egy szemetlada vagyok. eleg sorscsapas o maganak. mellesleg: jc6 lifetime ban, delonso eltakarodott innet a budos francba, kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀
hori ! tagelt muksoval mikor lehet hosszabbitani ? nem lenne hatrany, ha rfa elott lenne a jeles alkalom. tranzakcio stop igy meg mindig el ? rajna felvetesere: nincs nektek olyan szerencsetek 😀
MMMS
Mondjuk a múltkor épp te töröltetted magad miatta 😀 Lehet, hogy még egyszer próbálkozik

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 139
Már örültél volna hogy Delonso kivált, mi? 😀 Na tessék, itt az új Fake-sorscsapás, nehogy elkényelmesedj 😀Rataxes
nem titkolom, hangosan felrohogtem. mert egy szemetlada vagyok. eleg sorscsapas o maganak. mellesleg: jc6 lifetime ban, delonso eltakarodott innet a budos francba, kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀
hori ! tagelt muksoval mikor lehet hosszabbitani ? nem lenne hatrany, ha rfa elott lenne a jeles alkalom. tranzakcio stop igy meg mindig el ? rajna felvetesere: nincs nektek olyan szerencsetek 😀
MMMS
széttrashellek a gecibe 😀
több mint 12 éve
Fake vazze, ezek az elnevezések, hangosan felröhögtem a mai rantodon, irodában csak néztek h mi történt

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Üdv az újaknak!

Beki ugye a 2014/2-es draftjog eredendően a Boysé amit eltradeltél (csak mert sajátod nincs)?empty taxi
Így igaz empty és üdv iktriadnak és amadeusnak! 😊Beki
Megkönnyítendő az adminisztrátor dolgát az ilyet tessék jelölni a trade-ben, ezt mindenkitől kérném.empty taxi
Sorry, az én hibám, többet nem fordul elő!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hori ! tagelt muksoval mikor lehet hosszabbitani ? nem lenne hatrany, ha rfa elott lenne a jeles alkalom. tranzakcio stop igy meg mindig el ?
MMMS
Azt Somos intézi, majd ő megírja mikor.
Tranzakcionálni szabad.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Üdv az újaknak!

Beki ugye a 2014/2-es draftjog eredendően a Boysé amit eltradeltél (csak mert sajátod nincs)?empty taxi
Így igaz empty és üdv iktriadnak és amadeusnak! 😊Beki
Megkönnyítendő az adminisztrátor dolgát az ilyet tessék jelölni a trade-ben, ezt mindenkitől kérném.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
azert az egy dolog, ha vki a moralisnak gondolt aggalyai miatt lemond, ezt meg megertem. de storm es tenor menjetek mar a manoba. most nemaz, egyfelol megertem az okaitokat, es nem a lekoszonessel van a problemam, bar tx minosegi gm vot. de megjobban megertenem, ha nem az lenne a szitu h mar tavaly is fostatok bele a sajat korabbi aktivitasotokhoz kepest. erre pont most intetek be, mikor annyira nem jelentkeznek gmnek, h ezt a hulyegyereket (udv a jatekban faszadeus 😉) kenytelen recruitolni hori miutan 6 ember offolja a projectet. tobb, mint 1 ev utan most jut el az agyatokig az idohiany, amire hivatkozni eleg vicces azert. mintha itt kene kockulni 24/7 h jo gm lehess. hat ez vmi geciszanalmas magyarazat, mar bocs, foleg h tenyleg mar 1 magatok szintjen lecsokizott szezon utan, offseason kozben jut eszetekbe h ez nem palya. hat ez vmi allafi. remelem jol megveregettetek a vallatokat h mien korrekt arcok vagytok ...MMMS
Szerintem lépj ki a picsába 😛

több mint 12 éve
Már örültél volna hogy Delonso kivált, mi? 😀 Na tessék, itt az új Fake-sorscsapás, nehogy elkényelmesedj 😀

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
azert az egy dolog, ha vki a moralisnak gondolt aggalyai miatt lemond, ezt meg megertem. de storm es tenor menjetek mar a manoba. most nemaz, egyfelol megertem az okaitokat, es nem a lekoszonessel van a problemam, bar tx minosegi gm vot. de megjobban megertenem, ha nem az lenne a szitu h mar tavaly is fostatok bele a sajat korabbi aktivitasotokhoz kepest. erre pont most intetek be, mikor annyira nem jelentkeznek gmnek, h ezt a hulyegyereket (udv a jatekban faszadeus 😉) kenytelen recruitolni hori miutan 6 ember offolja a projectet. tobb, mint 1 ev utan most jut el az agyatokig az idohiany, amire hivatkozni eleg vicces azert. mintha itt kene kockulni 24/7 h jo gm lehess. hat ez vmi geciszanalmas magyarazat, mar bocs, foleg h tenyleg mar 1 magatok szintjen lecsokizott szezon utan, offseason kozben jut eszetekbe h ez nem palya. hat ez vmi allafi. remelem jol megveregettetek a vallatokat h mien korrekt arcok vagytok ...

több mint 12 éve
Mondjuk az előző Harvin-cserénél még így is jobb persze 😛

több mint 12 éve
hát a faszom tele van bazmeg, pedig már kezdtem örülni, hogy lehet dolgozni, erre kezdhetem a keresést tovább.

megjegyzem múlt héten Tyr is le akart köszönni, de rábeszéltem a létszámproblémák miatt, hogy maradjon, erre jön Storm és tenorx. Persze én mindent megértek, de kibaszott szar az időzítés.

Lehet nekem kéne lemondani és akkor a fantastic4 visszajönne 😀

több mint 12 éve
Csak irigykedik hogy nem Ő rabolt le elit WR-rel fillérekért 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hopp, még kettő mínusz. Az kellemesWyatt
Storm és tenorx, a cserével mi a gond? 😀