NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Köszönöm mindenkinek a szavazatokat! 😊És gratulálok a többieknek is, idén sokan érdemelnék az év GM-je díjat.
több mint 12 éve
köszi del 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Őőő, azt azért vágjátok, hogy itt csak a 6. fordulóról van szó? Mondjuk ez is relatívWyattIgen.
több mint 12 éve
Őőő, azt azért vágjátok, hogy itt csak a 6. fordulóról van szó? Mondjuk ez is relatívWyattPersze, de azért el kell élvezni. 😛
De legalább Warner szerint is kiégett Brady, azért nem szerepel sehol. 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Őőő, azt azért vágjátok, hogy itt csak a 6. fordulóról van szó? Mondjuk ez is relatív
több mint 12 éve
RG III harmadik? na... egye fene.Mondjuk azért BB, Brees (ő idén nem olyan penge de azért) meg TB szerintem nem ért annyira egyet.
több mint 12 éve
Amikor megláttam, hogy Kurt Warnernél két QBm is top6os:www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000081448/Kurt-Warner-s-Top-5-QBs-Week-7?campaign=Facebook_videos_top5
több mint 12 éve
Nugent 44 yardrol akkorát rúgott h nem ment el a kapuig, így lett hosszabbítás. Grat taki bá!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
SB WTF???
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
az sose jó ómen, ha a Super Bowlban az underdog Giants az ellenfél 😀Szerencsére nem Manning Bowl van
több mint 12 éve
457 yardot engetünk Lucknak, de nem kaptunk sacket, szóval ez managelhető szám 😀Grat.
Michael Johnson game winner FF, Larry English FR.
Supa Bowl Baby! Remélem ezt már nem veszítem el, mint a Cowboys ellen.Höri
Hát nem fogod elveszíteni, ez volt a SB, AFC powa 😛
több mint 12 éve
457 yardot engetünk Lucknak, de nem kaptunk sacket, szóval ez managelhető szám 😀Michael Johnson game winner FF, Larry English FR.
Supa Bowl Baby! Remélem ezt már nem veszítem el, mint a Cowboys ellen.
több mint 12 éve
Mindkét konfdöntő OT-ban dőlt el, ahogy az illik is.Geciizgalmas meccsek lehettek a logok alapján. Mondjuk ha jól látom az NFC-döntőn alkalmazva lett az új OT szabály ami a program kiadásakor még kurvára nem is létezett, mondjuk nem múlt rajta semmi. 😀
több mint 12 éve
braxa88
12 534
teljesen kiment a GM game a fejemből, nem is tudtam h már megy a sim 😀sorry :/ ó faszom 😕 sajnálom...
több mint 12 éve
Sajnos így is lett, szóval esetleg leültethetnéd Manninget erre a meccsre. 😛Stezmegtenném, de Clausen IR-en van, szóval elmarad a Vengeance
több mint 12 éve
Á azt nem, akkor már inkább Palko bácsi, offseasonban nagyon karcolt. 😀Padoztasd Luckot (Barthell simán jobb 😀)WyattMár pár meccs után, mikor jött a Manning csít. 😊Na bazmeg, előre tudtam, hogy Hörivel kell ki-ki meccset vívnom majd na végén. Steznagy látnok vagy hallod, kb mikor fogalmazódott meg ez benned, mikor 10-0 10-0 volt a mérlegünk? 😀Höri
5-0 körül sejtettem, hogy a végén csak a Colts állíthat meg a SB-ért. 😀
Sajnos így is lett, szóval esetleg leültethetnéd Manninget erre a meccsre. 😛Stez
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Padoztasd Luckot (Barthell simán jobb 😀)Már pár meccs után, mikor jött a Manning csít. 😊Na bazmeg, előre tudtam, hogy Hörivel kell ki-ki meccset vívnom majd na végén. Steznagy látnok vagy hallod, kb mikor fogalmazódott meg ez benned, mikor 10-0 10-0 volt a mérlegünk? 😀Höri
5-0 körül sejtettem, hogy a végén csak a Colts állíthat meg a SB-ért. 😀
Sajnos így is lett, szóval esetleg leültethetnéd Manninget erre a meccsre. 😛Stez
több mint 12 éve
Már pár meccs után, mikor jött a Manning csít. 😊Na bazmeg, előre tudtam, hogy Hörivel kell ki-ki meccset vívnom majd na végén. Steznagy látnok vagy hallod, kb mikor fogalmazódott meg ez benned, mikor 10-0 10-0 volt a mérlegünk? 😀Höri
5-0 körül sejtettem, hogy a végén csak a Colts állíthat meg a SB-ért, annyira beindult a szekér. 😀
Sajnos így is lett, szóval esetleg leültethetnéd Manninget erre a meccsre. 😛
több mint 12 éve
Na bazmeg, előre tudtam, hogy Hörivel kell ki-ki meccset vívnom majd na végén. Steznagy látnok vagy hallod, kb mikor fogalmazódott meg ez benned, mikor 10-0 10-0 volt a mérlegünk? 😀
több mint 12 éve
Na bazmeg, előre tudtam, hogy Hörivel kell ki-ki meccset vívnom majd na végén. Ettől féltem, Manning ellen sajnos kevés a sansz.Manning-Luck csata, Ricsi felvezetést kérnék. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 543
Grat empty taxi!Tök reális h a giants a poban arat.
Jöjjön a Madden! 😂Newman
több mint 12 éve
Az hagyján, hogx mi nyertünk de még a Steelers is? WTF? Legalább olcsók lesznek a rookiek 😊gabokockaNa kiestünk mindkét ágon, 25-26. pick lesz ez 😊
Mondjuk Barth annyi FG-t hagyott ki egy meccsen, mint IRL az elmúlt két szezonban 😕
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Suisham mesterhatos, 3 ponton tartottuk a Steelers O-t, bitch please.mondjuk Snee kiesése nem nagyon kellett Slauson IR mellé. Azt se tudom kik a guardjaim már.