GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Levert a Chiefs Kerrigan nélkül is nagy meglepetés így Ponder és Cruz nélkül...Colts-Chiefs, Giants-Eagles konfdöntők gyönnek
több mint 12 éve
Az hagyján, hogx mi nyertünk de még a Steelers is? WTF? Legalább olcsók lesznek a rookiek 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Hát kikaptunk, mert elcsesztük a hajrában megint. A futás egész végig bedöglött, legalább Wallace jó volt. Cadillac vitte be a végső döfést, ez azért gáz 😊 meg az is, hogy Clements újra szabadnapot vett ki, és nem jött el a meccsre, ennek köszönhetően Aromashodu simán szétütött minket.
több mint 12 éve
És még nekem kellett rádtukmálni!Lement a WC-kör.Grat! Túl későn jött be sajnos Joe Webb. 😀Schleck
Keserédes győzelem - amit egy 0-21-es 4. negyeddel majdnem sikerült elbaszni -, Cruz nem fog játszani a Super Bowlban... 😕Döme
több mint 12 éve
Bukott a Lions és a Seahawks is, ezt sem hittem volna, de örömteli. A Giants ellen még nem játszottam, kiváncsi vagyok mire megyünk velük...NewmanKonkrétan a 3 legjobb WR-emből 2 out, 1 questionable, ez így nagyon vicces lesz...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hát ez ennyi volt, sajnálom 😕
több mint 12 éve
Lement a WC-kör.Grat! Túl későn jött be sajnos Joe Webb. 😀
Keserédes győzelem - amit egy 0-21-es 4. negyeddel majdnem sikerült elbaszni -, Cruz nem fog játszani a Super Bowlban... 😕Döme
több mint 12 éve
na a Steelers jön hozzánk, minden évben összekerülünk...látom 0 sérültje van Habinak, kinyalhatod 😀
több mint 12 éve
Bukott a Lions és a Seahawks is, ezt sem hittem volna, de örömteli. A Giants ellen még nem játszottam, kiváncsi vagyok mire megyünk velük...
több mint 12 éve
Lement a WC-kör.Keserédes győzelem - amit egy 0-21-es 4. negyeddel majdnem sikerült elbaszni -, Cruz nem fog játszani a Super Bowlban... 😕
több mint 12 éve
Furcsa ez a GM of the Year szavazás, tavaly sokkal több kulcsjátékost hoztam a csapathoz, idén a a végső elemet raktam a helyére (Eli Manning), és a sim program idén jobban szeretett, mint tavaly, és mégis most jönnek a szavazatok.tenorxcsak azért kapod, hogy engem szivassanak a nem szavazással. Bár az utóbbi 3 versenyző meglepően jól lát a pályán.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Furcsa ez a GM of the Year szavazás, tavaly sokkal több kulcsjátékost hoztam a csapathoz, idén a a végső elemet raktam a helyére (Eli Manning), és a sim program idén jobban szeretett, mint tavaly, és mégis most jönnek a szavazatok.tenorxHa nem tetszik, visszaveszem :d
több mint 12 éve
Furcsa ez a GM of the Year szavazás, tavaly sokkal több kulcsjátékost hoztam a csapathoz, idén a a végső elemet raktam a helyére (Eli Manning), és a sim program idén jobban szeretett, mint tavaly, és mégis most jönnek a szavazatok.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
If there was one player I didn’t expect to be writing about in glowing terms it was Cowboys C Phil Costa (+6.3). Ohh, a végén még két elit centerem lesz az elit LT, LG párosom mellett, és akkor már csak a csóri Andre Smithnek kell tartania a fasza formáját, és a következő szezonban csak 3-4 sackeket kapok mérkőzésenként 😀
több mint 12 éve
én meg kiengedek egy kezdő CB-t a piacra. bár nem hinném hogy sokan kíváncsiak rá 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
van 3-3 kezdő SS-em és CB-m, talán majd lesz eladó 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Jó, Julian mondjuk fasza CB lenne még fehérként is, csak véletlenül szerzett egy TD-t támadóként, erre gyorsan ünneplés közben eltörte a kezét, hogy ez ne forduljon elő többetSzerencsétlen Webb 😕ellensúlyozza Gordon, szavad nem lehet
Mondjuk az nagyjából a hihetetlen határát súrolja, hogy minden CB, aki hozzám kerül vagy elveszíti az egyik lábát, vagy pályára se lép, vagy lövöldözik, vagy pályára lép, de minek
Tökéletes nap, tökéletes befejezésselWyatt
neked Brady nyeri a meccset, nem kell CB :dStez
Amúgy vannak egész jó dolgok, Gordon például elég tetszetős most azért, de hát nem lehet minden szar se, az azért sok lenne (S-ek pl kifejezetten jól mennek, majd berakjuk őket CB-be)
több mint 12 éve
Szerencsétlen Webb 😕ellensúlyozza Gordon, szavad nem lehet
Mondjuk az nagyjából a hihetetlen határát súrolja, hogy minden CB, aki hozzám kerül vagy elveszíti az egyik lábát, vagy pályára se lép, vagy lövöldözik, vagy pályára lép, de minek
Tökéletes nap, tökéletes befejezésselWyatt
neked Brady nyeri a meccset, nem kell CB :d
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Szerencsétlen Webb 😕Mondjuk az nagyjából a hihetetlen határát súrolja, hogy minden CB, aki hozzám kerül vagy elveszíti az egyik lábát, vagy pályára se lép, vagy lövöldözik, vagy pályára lép, de minek
Tökéletes nap, tökéletes befejezéssel
több mint 12 éve
Mekkora irigy kutyák vagytok, hogy basztok rám szavazni minden évben, hiába vagyok a legjobb (a világon)HöriQue? 😀
több mint 12 éve
Mekkora irigy kutyák vagytok, hogy basztok rám szavazni minden évben, hiába vagyok a legjobb (a világon)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az IRL számít ott meg simán benne van, de a szimben is heten végeztek 125 felett mivel az assistot is bele kell venni:Chung 157
Ruud 142
Dansby 139
Harper 133
Mikell 133
Johnson 132
Burnett 127
több mint 12 éve
Szerintem az egész alapszakaszban nem volt játékos, aki 125 tacklet csinált volna. Most nincs kedvem megnézni, de Chung lett szerintem a tackle leader, valami 120 körülivel.