GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Mohamed Sanu Repetitive Concussion Syndrome Out 118 WeeksÉn számolok rosszul valamit, vagy a jobb konferencián belüli mérleg miatt már PO-ban vagyunk?
köszi.
igazából már megvan a playoff, szóval örömmel feküdtünk le a delfineknek, ha ez kellő kárt okoz foxboroban.Höri
több mint 12 éve
Mohamed Sanu Repetitive Concussion Syndrome Out 118 Weeksköszi.
igazából már megvan a playoff, szóval örömmel feküdtünk le a delfineknek, ha ez kellő kárt okoz foxboroban.
több mint 12 éve
Hosszabbításos győzelem a Bears ellen, de ez bitang gyenge így.Le a kalappal azelőtt aki megmondja, hogy ki megy döntőbe az NFC-ből...
több mint 12 éve
Vagyis mevolt a 16. forduló is. 😀Holnap minen kiderül. Igaázból még nem tudom pontosan hogy mit kell összecsítelnem hogy meglegyen a WC, de majd látjuk 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A kóc meg a tájtensz is elmehet amúgy a jó fenébe, hogy a Fins ellen lehoztak egy 0–2-t összesítve
több mint 12 éve
Gano nem elég?Nekem Geno kéne annyi 😀TocaAnnyira tudtam hogy megint nyerünk 2 meccset csakhogy ne top3-ba draftolhassunk...Tocakésőbb is jut QB, mit izgulsz?Höri
több mint 12 éve
Ha enyém lesz az 1/1, szívesen eltradelem.Nekem Geno kéne annyi 😀TocaAnnyira tudtam hogy megint nyerünk 2 meccset csakhogy ne top3-ba draftolhassunk...Tocakésőbb is jut QB, mit izgulsz?Höri
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Nekem Geno kéne annyi 😀Annyira tudtam hogy megint nyerünk 2 meccset csakhogy ne top3-ba draftolhassunk...Tocakésőbb is jut QB, mit izgulsz?Höri
több mint 12 éve
Lehet nincs belőve rendesen a laying time-ja és 2 incomplete után már veszi is le. Ránézek majd, csak írd be légyszi az abajgatásba is mert el fogom fleejteni.Ja ma nincs forduló, mert ugye TNF. 😛 Najó nem azért, van más bajom most. Holnap-holnapután letoljuk az alapszakaszt.
több mint 12 éve
bazd szerkesztettem válasz helyett.gradkowski 31att/9comp. a redvás kurva anyjáért, amikor dalton 15/11. volt összvissz 13 futás a meccsen-. így nem csoda hogy szopóeaglesmcnabbLehet Daltont kiütötték 1-2-3 negyedre. Mivel gondolom ilyen is van, mint ahogy a maddenben is sokszor találkoztam már 2-3 negyedes, vagy csak meccses sérülésekkel.
Stez
szóval a szezon eleje óta ez megy, valami más baj lehet 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
gradkowski 31att/9comp. a redvás kurva anyjáért, amikor dalton 15/11. volt összvissz 13 futás a meccsen-. így nem csoda hogy szopóeaglesmcnabbLehet Daltont kiütötték 1-2-3 negyedre. Mivel gondolom ilyen is van, mint ahogy a maddenben is sokszor találkoztam már 2-3 negyedes, vagy csak meccses sérülésekkel.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Egyszerű a képlet, két otthoni meccs, most ötpontos favorit vagyok, a kóc meg hatpontos Miamiban, ha jön a papírforma 9–6 mindkét csapatnak, aztán Norfolk Jetsék jönnek, a Dolphins meg megy Buffalóba, két hazai siker kell nekünk, a fins meg legalább egyet, de inkább kettőt bukjon, aztán csoda
több mint 12 éve
gradkowski 31att/9comp. a redvás kurva anyjáért, amikor dalton 15/11. volt összvissz 13 futás a meccsen-. így nem csoda hogy szopó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Annyira tudtam hogy megint nyerünk 2 meccset csakhogy ne top3-ba draftolhassunk...Tocakésőbb is jut QB, mit izgulsz?
több mint 12 éve
Annyira tudtam hogy megint nyerünk 2 meccset csakhogy ne top3-ba draftolhassunk...
több mint 12 éve
OT vereség úgy h a rendes játékidő végén Kaeding elb@sz egy FG-t, csodás.Ha be akarok csúszni WC-ra meg kell verni a NO-t meg a WAS-t is
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Indianapolis Att Comp Yards Sk/Yd TD LG Int RatePeyton Manning 27 22 468 2/10 4 80 0 158.3
Indianapolis Catch Targ Yards Avg YAC LG TD
WR Reggie Wayne 4 7 127 31.75 84 66 1
WR Josh Cribbs 4 4 101 25.25 69 53 1
WR Chaz Schilens 4 5 153 38.25 78 80 1
több mint 12 éve
Dikkmá Döme, nem tehetek róla, hogy mióta draftoltam egy kis szerencsét, azóta máker a csapat. Te szimulálsz. 😊
több mint 12 éve
Höri ellen két meccsen sikerült összehozni 10 intet.Bunda!
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
sorozatban a hatodik L és az uccsó két meccsen se nekünk áll a zászló -> tuti nyerünk, hogy szar helyen draftolhassakEgészen brutális értékeket kapott, talán valami 98as amúgy az overallja
de talán Chungnak összejön egy All-Pro hamár tackling leader és passz ellen is királykristof
több mint 12 éve
Valahol ellehet tolni a futás-passz arányt? Igor ellen olyan jó 7-es átlaggal futottunk és összesen 13-szor, ami nem vicces, tekintve, hogy ilyen kevés futáspróbálkozással eddig rendre kikaptam mindig.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
sorozatban a hatodik L és az uccsó két meccsen se nekünk áll a zászló -> tuti nyerünk, hogy szar helyen draftolhassakde talán Chungnak összejön egy All-Pro hamár tackling leader és passz ellen is király
több mint 12 éve
Majdnem kiszoptunk az 1/1 esélyes Cardinalstól, nem tudom mi van a csapattal.tenorxBoller egész jól dobál Fitz-cel, utóbbi két meccsen majdnem 800 yard, egy nyugger QB-től nem is rossz. Flacco-nak is volt 21/22-es meccse ráadásul.
Tanulság: BAL QB-t kell venni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Majdnem kiszoptunk az 1/1 esélyes Cardinalstól, nem tudom mi van a csapattal.