GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
tagelt játékos igazolásakor lehet vele új szerződést kötni?fetomynem, csak ha tag fölötti fizut adsz asszem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tagelt játékos igazolásakor lehet vele új szerződést kötni?
több mint 13 éve
Ez a játék erről szól, van kockázat az egészben. Ha keveset raksz, akkor lehet, hogy kiesel, ha sokat, akkor túlfizeted. Ha 100%-ra kell neked valaki, akkor fizesd túl, ennyi.Tehát ha abból indulok ki, hogy szeretem nekem szimpatikus arcokkal feltölteni a keretet, akkor már nem tudok vetminért biztosra hozni senkitMert mondjuk van, aki szeret a kedvenc csapatából behúzni embereket, még akkor is, ha nem stabil kezdő példáulHa nagyon kell, nem minimumot ajánlasz érte, mert az azt jelenti, hogy rosterfiller nálad. Ha ragaszkodsz hozzá, dobd meg 2 millával vagy valami.Rajna
Persze azt is elfogadom, hogy neked tök mindegy ki, csak vetminért jöjjön, téged akkor nyilván nem érdekel, hogy egy vetmin körüli embernél kiesel a kis ajánlatoddalWyatt
Mondjuk így cápázni az elején is lehetne, hátha másnak nem jut eszébe, és nem az van, hogy az utolsó másodpercben x összeggel kiesik valaki, mert egy másodperccel korábban ment már olyan ajánlat (na mondjuk a szerkeszthető hozzászólásoknál most már az is megvan oldva, hogy nem látszik, ha szerkesztve van az üzenet, szal bárki írhatna utólag bármit)
Fetomy ötletét annyiban támogatom, hogy tényleg az ilyen max 30 százalékot kezdőknél lehessen ilyet tenni, akkor nem feltétlen lenne az, hogy nagyobbal próbálkozik mindenki, hogy beférjen, jól megnövelve az értékét (persze ez meg IRL lenne reálisabb, hogy annyit kap, amennyire a piac beárazza, szal ebben is van valami persze)Wyatt
De abból indultunk ki, hogy a minimumoknak semmi értelmük mert úgyis kiesel velük, ami nyilvánvaló baromság.
több mint 13 éve
Tehát ha abból indulok ki, hogy szeretem nekem szimpatikus arcokkal feltölteni a keretet, akkor már nem tudok vetminért biztosra hozni senkitMert mondjuk van, aki szeret a kedvenc csapatából behúzni embereket, még akkor is, ha nem stabil kezdő példáulHa nagyon kell, nem minimumot ajánlasz érte, mert az azt jelenti, hogy rosterfiller nálad. Ha ragaszkodsz hozzá, dobd meg 2 millával vagy valami.Rajna
Persze azt is elfogadom, hogy neked tök mindegy ki, csak vetminért jöjjön, téged akkor nyilván nem érdekel, hogy egy vetmin körüli embernél kiesel a kis ajánlatoddalWyatt
Mondjuk így cápázni az elején is lehetne, hátha másnak nem jut eszébe, és nem az van, hogy az utolsó másodpercben x összeggel kiesik valaki, mert egy másodperccel korábban ment már olyan ajánlat (na mondjuk a szerkeszthető hozzászólásoknál most már az is megvan oldva, hogy nem látszik, ha szerkesztve van az üzenet, szal bárki írhatna utólag bármit)
Fetomy ötletét annyiban támogatom, hogy tényleg az ilyen max 30 százalékot kezdőknél lehessen ilyet tenni, akkor nem feltétlen lenne az, hogy nagyobbal próbálkozik mindenki, hogy beférjen, jól megnövelve az értékét (persze ez meg IRL lenne reálisabb, hogy annyit kap, amennyire a piac beárazza, szal ebben is van valami persze)

több mint 13 éve
Mert mondjuk van, aki szeret a kedvenc csapatából behúzni embereket, még akkor is, ha nem stabil kezdő példáulHa nagyon kell, nem minimumot ajánlasz érte, mert az azt jelenti, hogy rosterfiller nálad. Ha ragaszkodsz hozzá, dobd meg 2 millával vagy valami.
több mint 13 éve
Mert mondjuk van, aki szeret a kedvenc csapatából behúzni embereket, még akkor is, ha nem stabil kezdő példáuljó, de a titkos FA-ba simán bele lehet venni, hogy mondjuk azok a játékosok, akik maximum a meccseik 30%-án (randomszám) voltak kezdők, azoknál nem lehet vetminnel kiesni. Onnantól meg ha valaki 1.2-t, vagy akár 12m-t ad neki az ő dolga, nem lehet mit kezdeni vele.Nem értem, miért baj, ha egy nímandnál kiesik valaki veteránminimummal. Ha valami idióta milliókkal dobja meg a spec teamerét, akkor a minimumos arc megszívja mindenképp, ha meg ő is hajlandó milliókat adni, akkor miért kezd minimummal?Rajna
Startereknél meg azért ne legyen gond, ha a játékos annyira kiröhögi a csapatot aki vetmint ad neki, hogy nem is tárgyal tovább vele.fetomy
Persze azt is elfogadom, hogy neked tök mindegy ki, csak vetminért jöjjön, téged akkor nyilván nem érdekel, hogy egy vetmin körüli embernél kiesel a kis ajánlatoddal

több mint 13 éve
jó, de a titkos FA-ba simán bele lehet venni, hogy mondjuk azok a játékosok, akik maximum a meccseik 30%-án (randomszám) voltak kezdők, azoknál nem lehet vetminnel kiesni. Onnantól meg ha valaki 1.2-t, vagy akár 12m-t ad neki az ő dolga, nem lehet mit kezdeni vele.Nem értem, miért baj, ha egy nímandnál kiesik valaki veteránminimummal. Ha valami idióta milliókkal dobja meg a spec teamerét, akkor a minimumos arc megszívja mindenképp, ha meg ő is hajlandó milliókat adni, akkor miért kezd minimummal?
Startereknél meg azért ne legyen gond, ha a játékos annyira kiröhögi a csapatot aki vetmint ad neki, hogy nem is tárgyal tovább vele.fetomy
több mint 13 éve
jó, de a titkos FA-ba simán bele lehet venni, hogy mondjuk azok a játékosok, akik maximum a meccseik 30%-án (randomszám) voltak kezdők, azoknál nem lehet vetminnel kiesni. Onnantól meg ha valaki 1.2-t, vagy akár 12m-t ad neki az ő dolga, nem lehet mit kezdeni vele.Startereknél meg azért ne legyen gond, ha a játékos annyira kiröhögi a csapatot aki vetmint ad neki, hogy nem is tárgyal tovább vele.
több mint 13 éve
Na mibe, hogy lesz olyan, aki beajánl majd 5 év 1.2 millát valakire, akire más vetminnel kiesik?WyattEzzel semmi baj nincsen, akkor behúz valaki mást minimumért. Az én rosteremen az emberk kb. harmada van minimumon, szerintem ezzel a legtöbben kb. így vannak, nem hiszem, hogy ez módosulna.
több mint 13 éve
Na mibe, hogy lesz olyan, aki beajánl majd 5 év 1.2 millát valakire, akire más vetminnel kiesik?Ez marhaság, mivel a minimumosokért nincs bünti, am kiegészítő emberekre minimumot fogsz ajánlani, azért a minimum nem kezdőkre lett kitalálva, de a 6. LB-t minden épeszű minimumért fogja tartani.RajnaÉn a minimumokról beszéltem 😊De ezt mondom, hiába visszük lejjebb a minimumokat, ha a vaklicit miatt nem lesz egy minimumos szerződés (legalábbis elég kevés, mondjuk az előzőben sem volt valami rohadt sok, de szerintem így még kevesebb), szal azzal nem érünk el önmagában úgy semmit (hosszabbítani minimumért nem tudsz, ezen kívül max az újoncoknál lehet szó erről
FA-ra meg elvileg a Javaslatokban kéne dolgozni, de gondolom marad a régi, mert hozzá vagyunk szokva és nincs ellene komolyabb lázadás.Rajna
Wyatt

több mint 13 éve
Ez marhaság, mivel a minimumosokért nincs bünti, am kiegészítő emberekre minimumot fogsz ajánlani, azért a minimum nem kezdőkre lett kitalálva, de a 6. LB-t minden épeszű minimumért fogja tartani.Én a minimumokról beszéltem 😊De ezt mondom, hiába visszük lejjebb a minimumokat, ha a vaklicit miatt nem lesz egy minimumos szerződés (legalábbis elég kevés, mondjuk az előzőben sem volt valami rohadt sok, de szerintem így még kevesebb), szal azzal nem érünk el önmagában úgy semmit (hosszabbítani minimumért nem tudsz, ezen kívül max az újoncoknál lehet szó erről
FA-ra meg elvileg a Javaslatokban kéne dolgozni, de gondolom marad a régi, mert hozzá vagyunk szokva és nincs ellene komolyabb lázadás.Rajna
Wyatt
több mint 13 éve
Azt viszont lehet szabályozni kéne h egy GM egy playerre hány licitet adhat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Edelmanért nagyon kevésha fehér lenne, egy 4. kört adnék érteFarkyarringtont sem adtam volna ennyiért gyerekek 😛eaglesmcnabbHát hogyne lenne 😊 úgy bontod ahogy akarod.Megfejelem egy 5. körrelWyatt
Tillman for 2014/6+excel file?fetomy

több mint 13 éve
ha fehér lenne, egy 4. kört adnék értearringtont sem adtam volna ennyiért gyerekek 😛eaglesmcnabbHát hogyne lenne 😊 úgy bontod ahogy akarod.Megfejelem egy 5. körrelWyatt
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én a minimumokról beszéltem 😊De ezt mondom, hiába visszük lejjebb a minimumokat, ha a vaklicit miatt nem lesz egy minimumos szerződés (legalábbis elég kevés, mondjuk az előzőben sem volt valami rohadt sok, de szerintem így még kevesebb), szal azzal nem érünk el önmagában úgy semmit (hosszabbítani minimumért nem tudsz, ezen kívül max az újoncoknál lehet szó erről
A másik, az UDFA-kel mi lesz akkor?

több mint 13 éve
Én a minimumokról beszéltem 😊FA-ra meg elvileg a Javaslatokban kéne dolgozni, de gondolom marad a régi, mert hozzá vagyunk szokva és nincs ellene komolyabb lázadás.
több mint 13 éve
De mivel nem tudod, kire ajánl a nép, mindenképpen az első nap rá kell menned az emberre, nehogy lemaradj róla, vet.minnel nem érdemes kockáztatni, mert egy valaki ad mondjuk egy 5 év 1.5 millát, és máris kihullik az ajánlatod, és másnap már nem adhatsz neki új offert, így pedig nem tudom hány ember fog olcsóért elkelni (max olyan, akit elfelejtenek a többiek, hogy FA, de arra hogy tudsz kalkulálni, hogy majd pont rá nem rak senki)Volt rá törekvés, hogy arányosítva csökkenjenek, remélem Höri arra is reagál lassan, illetve, hogy akkor hogyan alakul majd az FA, mert ha vak licit lesz, akkor nem hiszem, hogy nagyon számítana a vet.min 😊WyattElnézve a capnövelési tempónkat, bőven elég lenne, ha egy évvel elcsúsztatnánk a növekedést, azaz idén maradnának a tavalyi számok, jövőre jöhetnének a tavalyiak.Rajna
Nem tartom kizártnak, hogy így szimplán csak jó drágán kel el mindenki (mondjuk nem feltétlen túl drágán, csak a vetminekhez képest)

több mint 13 éve
Volt rá törekvés, hogy arányosítva csökkenjenek, remélem Höri arra is reagál lassan, illetve, hogy akkor hogyan alakul majd az FA, mert ha vak licit lesz, akkor nem hiszem, hogy nagyon számítana a vet.min 😊WyattElnézve a capnövelési tempónkat, bőven elég lenne, ha egy évvel elcsúsztatnánk a növekedést, azaz idén maradnának a tavalyi számok, jövőre jöhetnének a tavalyiak.
több mint 13 éve
Volt rá törekvés, hogy arányosítva csökkenjenek, remélem Höri arra is reagál lassan, illetve, hogy akkor hogyan alakul majd az FA, mert ha vak licit lesz, akkor nem hiszem, hogy nagyon számítana a vet.min 😊

több mint 13 éve
a vet.min-ek, rfa tender árak és az újonc fizuk változnak idén?kristofHát a minimumokat átvettük IRL-ből, valahol a közleményekben van egy táblázat, hogy hogy nőnek, mondjuk én továbbra is tiltakozom ilyen mértékű növekedésük ellen. Tender árakat és újonc fizukat nem vágom, de biztos változnak.
több mint 13 éve
arringtont sem adtam volna ennyiért gyerekek 😛Hát hogyne lenne 😊 úgy bontod ahogy akarod.Megfejelem egy 5. körrelWyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hát hogyne lenne 😊 úgy bontod ahogy akarod.Megfejelem egy 5. körrel

több mint 13 éve
Hát hogyne lenne 😊 úgy bontod ahogy akarod.Tillman for 2014/6+excel file?
több mint 13 éve
most mi bajod, én tényleg adnék 6. kört tillmanért :/speckó nem rád gondoltam!
btw jó ez a köki dolog csak értékes játékost kell berakni és gyünnek a kérők 😀fetomy
egyébként nincs valakinek listája (elsősorban rád gondolok fetomy) a játékosok fizetéséről, esetleg posztonkénti leosztásban?