GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
még szerencse, hogy mindenki kikapott akinek ki kell, így maradt a 2 meccses előnyöm az NFC-benelég egyszerű a képlet, ha 40-nél többször futunk, nyerünk, ha kevesebbszer kikapunk
Áronka meg egy jó game manager ebben a játékban, nem több...
több mint 12 éve
hojjaj, 5 turnover azért nem fér bele még a gyenge Titans ellen se.azért a 2. helyet tán sikerül megtartani.
több mint 12 éve
Komolyan nem hiszem el basszus, 2 meccses előny után kiszoptam a PO raceből a div mérleg miatt...
több mint 12 éve
Egyúttal gratulálok a Panthersnek ismét a csoportgyőzelemhez.
több mint 12 éve
Kikaptap Gradkowskitól meg Woodheadtől.............Viszlát Wild Card, kurva jó.
több mint 12 éve
újabb vereség, de legalább jó draft hely sem lesz :/
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Viszont az AFC Eastben mindenki kikapott, akinek ki kellett, így csodás módon élre álltunk holtversenyben \o/
több mint 12 éve
köszi, neked is gratEgy veretlen maradt csupán.DömeLuck 155-ös ratinggel dobált ellenem, azért ettől sztem még a sérülésektől tizedelt secondarym is jobb...
szerk. azért grat Stezkristof
lol Finley
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Brady 500+, Gost kláccs, nincs miről beszélniJa de, hogy a faszomba nem nyertük meg ezt sokkal hamarabb, na majd otthon meglessük, köszi Fucu, és örülök, hogy segíthettem 😊
0 sack, az betyáros... Bezzeg 4 a túloldalon, egy igencsak elit támadófallal, nice 😊
több mint 12 éve
Idén KC csít lett benyomva a tavalyi Raiders után, aszittem ez már rég világos.Egy veretlen maradt csupán.DömeLuck 155-ös ratinggel dobált ellenem, azért ettől sztem még a sérülésektől tizedelt secondarym is jobb...
szerk. azért grat Stezkristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egy veretlen maradt csupán.DömeLuck 155-ös ratinggel dobált ellenem, azért ettől sztem még a sérülésektől tizedelt secondarym is jobb...
szerk. azért grat Stez
több mint 12 éve
Egy veretlen maradt csupán.
több mint 12 éve
Hamarosan (ha a komisszár is úgy akarja) kiderül hány GM kell, de valahogy úgy érzem ha valamelyikőtök várólistás is lenne, nem kell sokat várnia.Delonso_Akkor majd a helyi Goodell értesítsen kell-e Shanwka vagy én mint GM oder nicht.
több mint 12 éve
Hamarosan (ha a komisszár is úgy akarja) kiderül hány GM kell, de valahogy úgy érzem ha valamelyikőtök várólistás is lenne, nem kell sokat várnia.
több mint 12 éve
😊 nem tudjátok eldönteni kinek legyen jó?Ha Fake folytatja (Richie) Incognitóban, akkor az a GM poszt be van töltve. A Falcons meg Shawnka csapata. Neki (meg Hörinek) van joga azt átvenni.
Fene a jó dolgotokat.Delonso_
több mint 12 éve
😊 nem tudjátok eldönteni kinek legyen jó?Fene a jó dolgotokat.
több mint 12 éve
Fúú de pörög a topic, kicsit később érek haza és oldalakat kéne visszaolvasni 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
én mikor lettem jelölt? 😀Van benne némi igazság, de akkor is, neked kéne vinned a Falconst. Milyen hardcore Atlanta drukker utasítja vissza a lehetőséget hogy irányítsa a csapatát. Nem is HC fan az ilyen. 😊
iktriad meglátta a keretet és már menekülne, nyilván engem bántana. ártatlan vagyok az ügyben 😀shawnka
több mint 12 éve
én mikor lettem jelölt? 😀iktriad meglátta a keretet és már menekülne, nyilván engem bántana. ártatlan vagyok az ügyben 😀
több mint 12 éve
Szegény fetomy biztos boldog, amikor a két GM jelölt vitázik, és próbálja meggyőzni a másikat csak azért, nehogy neki kelljen átvennie ezt a szar Falconst. 😀Hamarosan fight lesz, és a vesztesnek kell majd a Falconst vinnie. 😀
több mint 12 éve
Te feltömászhatnád őket. Te lehetnél a GMek Tebowja. És a keret tele lenne San Jose States és Auburnös arcokkal hamarosan. 😊ez már nem az a csapat. csak a mi mezünkben játszanak. karakterisztikáját elnézve jobban illik hozzád 😛felőlem viheti a Falconst, félelmetes mit művelt velünk fetamás 😀shawnkaHa üresedés van az Atlantánál, vidd őket te. Te vagy az 1. számú Falcons fan itt szvsz.iktriad
én áldásomat adom rátok, fetomy hiányában nem kérdés, hogy fel kell tölteni a pozíciót.shawnka
több mint 12 éve
Ja azt vágom, csak a Gm-kedést acc nélkül elég nehézkes tolni, fantasyt lehetne max.És kristof sem árt, ha nyilatkozik, mert feltételezem beszélt Fakeel, és onnan tudja, hogy a Billst amúgy vinné tovább.fb-n írt Hörinek, ott láttam.kristof
Bár hogy acc nélkül hogyan okoskodja ezt ki, erre kíváncsi vagyok. 😊Stez
több mint 12 éve
ez már nem az a csapat. csak a mi mezünkben játszanak. karakterisztikáját elnézve jobban illik hozzád 😛felőlem viheti a Falconst, félelmetes mit művelt velünk fetamás 😀shawnkaHa üresedés van az Atlantánál, vidd őket te. Te vagy az 1. számú Falcons fan itt szvsz.iktriad
én áldásomat adom rátok, fetomy hiányában nem kérdés, hogy fel kell tölteni a pozíciót.