GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
hű de okosak vagyunk így qpa győzteskéntTéged se az elején 😊senki nem kérdezett btwFucuSzívesen 😊 Akkor légyszíves ne problémázzál már, hogy végre nem két hétig kuss van itt.tenorxnem is fogom, köszönöm a felvilágosítást. child please.FucuMa már másodszor fogom beírni, de ha nincs kedved ne olvasd el. Probléma megoldva.tenorxcsak ésszel. rohadtul nincs kedvem ebben az időszakban oldalakat visszaolvasni. elég nekem amikor elkezdődik az offseason Fucuhogy pörög a topik.Megjöttem(?),csodálod? Anno a Jags csapattopic maga volt a sívár pusztaság, megjöttem azóta kisváros épült ott.
kristof
iktriad
Lehet szép csendben is agonizálni otthon, hogy nincs kedved elolvasni a topicot.tenorx
téma lezárva, majd szóljatok ha draftolni kell.
több mint 12 éve
Azért annyira nem vagyok zöldfülű, hogy ezt ne tudjam. A draftok pl. ha jól tudom legendásak.😊 Ha visszaolvasol azt gondolom mindenkinél láthatsz kb ezer ilyet. A véred meg az utolsó cseppig úgyis ki lesz szívva minden ilyenért ha jó arc vagy ha nem, ez ilyen GM Game szabály.Delonso_O, de (ha jóváhagytok) számítsatok néhány (tőlem amúgy szokásos) Epic Failre. iktriadEz nagyon helyes, iszonyatosan punnyadt a topic az utóbbi időben.Delonso_hogy pörög a topik.Megjöttem(?) csodálod? Anno a Jags csapattopic maga volt a sívár pusztaság, aztán előkerültem én, és azóta kisváros épül ott.
kristof
iktriad
több mint 12 éve
Téged se az elején 😊senki nem kérdezett btwFucuSzívesen 😊 Akkor légyszíves ne problémázzál már, hogy végre nem két hétig kuss van itt.tenorxnem is fogom, köszönöm a felvilágosítást. child please.FucuMa már másodszor fogom beírni, de ha nincs kedved ne olvasd el. Probléma megoldva.tenorxcsak ésszel. rohadtul nincs kedvem ebben az időszakban oldalakat visszaolvasni. elég nekem amikor elkezdődik az offseason Fucuhogy pörög a topik.Megjöttem(?),csodálod? Anno a Jags csapattopic maga volt a sívár pusztaság, megjöttem azóta kisváros épült ott.
kristof
iktriad
Lehet szép csendben is agonizálni otthon, hogy nincs kedved elolvasni a topicot.
több mint 12 éve
😊 Ha visszaolvasol azt gondolom mindenkinél láthatsz kb ezer ilyet. A véred meg az utolsó cseppig úgyis ki lesz szívva minden ilyenért ha jó arc vagy ha nem, ez ilyen GM Game szabály.O, de (ha jóváhagytok) számítsatok néhány (tőlem amúgy szokásos) Epic Failre. iktriadEz nagyon helyes, iszonyatosan punnyadt a topic az utóbbi időben.Delonso_hogy pörög a topik.Megjöttem(?) csodálod? Anno a Jags csapattopic maga volt a sívár pusztaság, aztán előkerültem én, és azóta kisváros épül ott.
kristof
iktriad
több mint 12 éve
senki nem kérdezett btwSzívesen 😊 Akkor légyszíves ne problémázzál már, hogy végre nem két hétig kuss van itt.tenorxnem is fogom, köszönöm a felvilágosítást. child please.FucuMa már másodszor fogom beírni, de ha nincs kedved ne olvasd el. Probléma megoldva.tenorxcsak ésszel. rohadtul nincs kedvem ebben az időszakban oldalakat visszaolvasni. elég nekem amikor elkezdődik az offseason Fucuhogy pörög a topik.Megjöttem(?),csodálod? Anno a Jags csapattopic maga volt a sívár pusztaság, megjöttem azóta kisváros épült ott.
kristof
iktriad
több mint 12 éve
Szívesen 😊 Akkor légyszíves ne problémázzál már, hogy végre nem két hétig kuss van itt.nem is fogom, köszönöm a felvilágosítást. child please.FucuMa már másodszor fogom beírni, de ha nincs kedved ne olvasd el. Probléma megoldva.tenorxcsak ésszel. rohadtul nincs kedvem ebben az időszakban oldalakat visszaolvasni. elég nekem amikor elkezdődik az offseason Fucuhogy pörög a topik.Megjöttem(?),csodálod? Anno a Jags csapattopic maga volt a sívár pusztaság, megjöttem azóta kisváros épült ott.
kristof
iktriad
több mint 12 éve
O, de (ha jóváhagytok) számítsatok néhány (tőlem amúgy szokásos) Epic Failre.Ez nagyon helyes, iszonyatosan punnyadt a topic az utóbbi időben.Delonso_hogy pörög a topik.Megjöttem(?) csodálod? Anno a Jags csapattopic maga volt a sívár pusztaság, aztán előkerültem én, és azóta kisváros épül ott.
kristof
iktriad
több mint 12 éve
Ez nagyon helyes, iszonyatosan punnyadt a topic az utóbbi időben.hogy pörög a topik.Megjöttem(?) csodálod? Anno a Jags csapattopic maga volt a sívár pusztaság, aztán előkerültem én, és azóta kisváros épül ott.
kristof
iktriad
több mint 12 éve
nem is fogom, köszönöm a felvilágosítást. child please.Ma már másodszor fogom beírni, de ha nincs kedved ne olvasd el. Probléma megoldva.tenorxcsak ésszel. rohadtul nincs kedvem ebben az időszakban oldalakat visszaolvasni. elég nekem amikor elkezdődik az offseason Fucuhogy pörög a topik.Megjöttem(?),csodálod? Anno a Jags csapattopic maga volt a sívár pusztaság, megjöttem azóta kisváros épült ott.
kristof
iktriad
több mint 12 éve
Ma már másodszor fogom beírni, de ha nincs kedved ne olvasd el. Probléma megoldva.csak ésszel. rohadtul nincs kedvem ebben az időszakban oldalakat visszaolvasni. elég nekem amikor elkezdődik az offseason Fucuhogy pörög a topik.Megjöttem(?),csodálod? Anno a Jags csapattopic maga volt a sívár pusztaság, megjöttem azóta kisváros épült ott.
kristof
iktriad
több mint 12 éve
Alul tudlak múlni, hidd el.ne parázz, I'm next 😊empty taxihogy pörög a topik.Isten hozott a klubban.Delonso_
Döme te meg kapd be, az utolsó 7 meccsemen 6 vereség 😀kristof
több mint 12 éve
csak ésszel. rohadtul nincs kedvem ebben az időszakban oldalakat visszaolvasni. elég nekem amikor elkezdődik az offseasonhogy pörög a topik.Megjöttem(?),csodálod? Anno a Jags csapattopic maga volt a sívár pusztaság, megjöttem azóta kisváros épült ott.
kristof
iktriad
több mint 12 éve
ne parázz, I'm next 😊hogy pörög a topik.Isten hozott a klubban.Delonso_
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
hogy pörög a topik.Megjöttem(?) csodálod? Anno a Jags csapattopic maga volt a sívár pusztaság, aztán előkerültem én, és azóta kisváros épül ott.
kristof
több mint 12 éve
Mondjuk vicces ez az NFC East 3 db 7-5-ös csapattal.[\quote]
És a skinsnek van a legjobb div mérlege, melletted.
Mindenesetre reméljük eljutok a playoffba mert ott nagyon Karolina az a formáció:
Kutya tamadofal és futojatek, ligaelitt passzjatek és passz védelem.
És corp meg tarcsiban!empty taxi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
mi ez a csalás????Igyekszem segíteni céljaidban 😊
a szerencsés 13. hét god mdba kapcsolta Bollert? Nehogy már az utolsó hetekben bukjam az 1/1-et...Fucu
több mint 12 éve
mi ez a csalás????a szerencsés 13. hét god mdba kapcsolta Bollert? Nehogy már az utolsó hetekben bukjam az 1/1-et...
több mint 12 éve
Mindenki ellen akarok csak senki ellen nem tudok 😊ne is ellenem akarj nyerni 😛hogy pörög a topik.Isten hozott a klubban.Delonso_
Stez
Tényleg ha már GM-ek.
Visivel mizu? Nagyon rég olvastam.
JJ te leköszönsz? Maradsz?
több mint 12 éve
No igen ennyi különbség volt köztünk, nekem nem járt ilyesmi. Várom már a következő idényt.Isten hozott a klubban.Delonso_ó, én már hozzászoktam az elmúlt években, az 5-0-ás kezdés lepett csak meg 😀kristof
több mint 12 éve
ne is ellenem akarj nyerni 😛hogy pörög a topik.Isten hozott a klubban.Delonso_
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Isten hozott a klubban.Delonso_ó, én már hozzászoktam az elmúlt években, az 5-0-ás kezdés lepett csak meg 😀
több mint 12 éve
hogy pörög a topik.Isten hozott a klubban.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hogy pörög a topik.Döme te meg kapd be, az utolsó 7 meccsemen 6 vereség 😀
több mint 12 éve
hess
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Ik, maradjunk abban h mind2 csapattal klasszisokkal jobb, mint az én csapatom volt tavaly, amikor átvettem.empty taxiMegjött (ha jóvá hagyjátok) a magyar Gene Smith szóval lehet nem sokáig lesz ez így.