GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Szokásos, szóljatok majd ha nyertem is.legalább jó lesz a draftod. Nekem még az is fos, PO meg full esélytelen 😊
Jön a KC asszem.Delonso_
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
A Jaguárok bevették a MetLife-ot, mondjuk nem sok meccset fogok nyerni ahol Kolbásznak 48 attemptje van, de nem szidom, ennyi kísérlettel hozott össze 100.4-es ratinget, nem kéne egy meccsen KR meg FR TD-t is szopni...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Szokásos, szóljatok majd ha nyertem is.Jön a KC asszem.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Papírforma=/=blama 😛igaz, ellened nagyobb blama lett volna korábban 😛HöriLáttunk itt már durvábbat isWyattA helyzet lassan tarthatatlan, a KC és az IND még mindig nem szopott... Fent a 12.Dömeaz baszott volna be ha pont a Jets ellen kapok ki.Höri
több mint 12 éve
Bowe felé még passz se ment, woodhead meg kapott valami sérülést mégis őt erőltettük nem az ép jacksont. külön öröm hogy van 1 darab ép DE-m a csapatba, az újonc curry, aki IRL még egy meccset sem játszott 😀 de legalább nyertünk 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
igaz, ellened nagyobb blama lett volna korábban 😛Láttunk itt már durvábbat isWyattA helyzet lassan tarthatatlan, a KC és az IND még mindig nem szopott... Fent a 12.Dömeaz baszott volna be ha pont a Jets ellen kapok ki.Höri
több mint 12 éve
Győzelem a GB ellen, jöhet a Colts 😛
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Láttunk itt már durvábbat isA helyzet lassan tarthatatlan, a KC és az IND még mindig nem szopott... Fent a 12.Dömeaz baszott volna be ha pont a Jets ellen kapok ki.Höri
több mint 12 éve
A helyzet lassan tarthatatlan, a KC és az IND még mindig nem szopott... Fent a 12.Dömeaz baszott volna be ha pont a Jets ellen kapok ki.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
34–0, nem is rossz, végre valami védelemszerű, még a végén meglesz a 11–5 (se)
több mint 12 éve
Na akkor, always look on the bright side of life:Megint szopott az egész AFC North, még mindig jó vagyok, yeah. És én legalább NFC ellen szoptam, jobb lesz a tiebreakerem, yeeeah. Már csak a GB ellen kell szopni, yeaaaaaah!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
A helyzet lassan tarthatatlan, a KC és az IND még mindig nem szopott... Fent a 12.
több mint 12 éve
annyit szidjuk Kipert, de Legatron most az ő "felfedezettje" volt, januárban mikor még a nevét se hallotta szinte senki, draft boardján az első helyre került
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 543
Akkor szemét gabo, pedig nagyon lestem a K classt... Mindenesetre már irl draft előtt Bullockot néztem ki, szóval ha lett volna Legatron, akkor se húztam volna. 😀udfa drafton Legatron és Bullock között vaciláltam, úgy érzem, sikerült mellényúlnom... 😕szabanagyon vacillálhattál, mikor gabo behúzta Zuerleint a 7. körben...jjncaa
több mint 12 éve
udfa drafton Legatron és Bullock között vaciláltam, úgy érzem, sikerült mellényúlnom... 😕szabanagyon vacillálhattál, mikor gabo behúzta Zuerleint a 7. körben...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 543
udfa drafton Legatron és Bullock között vaciláltam, úgy érzem, sikerült mellényúlnom... 😕
több mint 12 éve
Nah Eagles szétfutva, ennek ellenére nagyképűség volt FB endarounddal próbálkozni 😀.7-3, 3-0-ás divmérleg, magasan a várakozások fölött.
Crawford meg súlyos szorongás miatt out :S 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Úgy lesz!
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Na majd figyeljétek, amikor Whalen jövőre Cruz módra 1500 yarddal nyit Luck mellett 😛
több mint 12 éve
Hmm kifejezetten biztató a kicker helyzetem, Barth/Zuerlein eladó 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
ezért jobb GM tenorx nálatok.Nem csak ezért.
ő nem bassza el az idejét NFL nézéssel, csak a gamelogok böngészése motiválja.Höri
több mint 12 éve
ezért jobb GM tenorx nálatok.ő nem bassza el az idejét NFL nézéssel, csak a gamelogok böngészése motiválja.
több mint 12 éve
Jah hát most jött el az ideje, hogy megnéztem őket 😉Bocs, tudom, hogy mindenki legalább 20 meccset megnéz róla, mielőtt behúz valakit UDFAként 😀tenorxTévedés, de miután behúzza, utána azért képben van a csapatával kb, neadjisten, még figyeli is, mit csinál 😀Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Bocs, tudom, hogy mindenki legalább 20 meccset megnéz róla, mielőtt behúz valakit UDFAként 😀tenorxTévedés, de miután behúzza, utána azért képben van a csapatával kb, neadjisten, még figyeli is, mit csinál 😀