GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Fuckyeah!
(éppen statogat nézegettem, amikor frissült az oldal 😀 )
több mint 12 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Hár ma már nem lesz forduló, holnap is nagyon talán. Mosmá bírjátok ki. 😊
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért szerintem maddenben sem jön le a 80-20-as adat, sőt.. Jó lenne meglesni az elmúlt évek madcatjeit, hátha megvan, tele volt az is randommal minden évben, azzal a különbséggrl, hogy ott viszont a program imádott 4-5 csapatot, akiket minden évben tolt.
Olyan baromira nagy különbség szerintem nincs, csak már elfelejtettük, anno a másik programban mennyi elmebeteg dolog jött ki. Persze, mert két éve volt.

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Persze, valamennyi random faktor kell, sőt a sok randomot is meg lehet indokolni, de ilyen alapon minek munkát tenni bele? Random és sorsolás alapján eldől ki nyer idén.

Valami súlyozás lenne ebben jó. 80- 20 a valódi játékerő javára, ahol a 20 reprezentálná a hozzáadott edzői munkát, amire IRL van lehetőség nagyobb arányban is, itt azonban nincs.

Ám ez csak szájtépés mert egyik progiban sincs erre lehetőség.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
8-0 baby!

Azt hittem a Torrey Smith - Steve Johnson - Jordy Nelson trió ellen szarba leszünk, ehhez képest Rashean Mathis INT, FR, Josh Robinson INT, FR, sack. Tudni kell draftolni, bitches.

Manning 230 yardjával is meccset nyertünk, futásból 100 se jött össze és defenzív TD sem, mégis 33-20 a vége. Ennyire tudunk.

viszont Mathis-nek ki is ment a térde, de kibírjuk. Azt már kevésbé, hogy Clausen leesett a kispadról és eltört az ujja.

Az mondjuk hiteltelen, hogy a Packers is veretlen még mindig, szegény Csabi így sose jön rá, hogy kinek drukkoljon. A KC-t nem is mondom, mert az nyilvánvaló csalás.Höri
Nyilván csalás, szerinted miért én vállalkoztam rá, hogy megcsinálom a ratingeket?
Tök véletlenül csusszant be mindenkinek a 8-9-es rating. 😛

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az a baj a Maddenben is összevissza megy. Troy Smithre emlékszik valaki? A különbség az, nem kell vele hónapokon át szopni, viszont nincsenek statisztikák sem.

Ha ezt a random szart ki lehetne ebből a programból venni, sokkal egyszerűbb lenne az élet.Delonso_
Fura, de én emlékszem 😛 Milyen jó kis év volt az. Egy évben született meg itteni karrierem legjobb támadó- és legjobb védőteljesítménye. Troy Smith OROY, Jarvis Moss Pro Bowl. Pedig azért legalábbis 2-3 játékos szintjén mindig voltak kiemelkedő játékosaim. Igaz persze Troy és Jarvis is top playerek voltak mindig is 😛

Én úgy vagyok vele, hogy ha már random-random, és van aki veszi a fáradtságot, akkor inkább kapjunk többet (sokkal), minthogy 21-20. Nem az, hogy beállíthassak minden szart, hanem hogy részletes eredményt kapjak. Nyilván ha az(ok) aki(k) időt-energiát fektetnek bele, azt mondják, hogy így inkább nem, akkor egy szót nem szólok, de akik nem foglalkoznak vele, azoknak nem értem miért jobb egyik random mint a másik. Persze értem, ha az én csapatommal baszik ki a játék én is reklamálok, hogy jobb a másik. Speciális esetben vagyok, hogy itt is szar ott is szar, szóval ha lehet próbáljunk ki egy harmadikat 😀
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Az a baj a Maddenben is összevissza megy. Troy Smithre emlékszik valaki? A különbség az, nem kell vele hónapokon át szopni, viszont nincsenek statisztikák sem.

Ha ezt a random szart ki lehetne ebből a programból venni, sokkal egyszerűbb lenne az élet.Delonso_
IRL is van elég nagy random faktor, a Saints GMe épp azon dolgozik, hogy kivegye 😊Rajna
Ezt a becenevét még nem hallottam Goodellnek 😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott

IRL is van elég nagy random faktor, a Saints GMe épp azon dolgozik, hogy kivegye 😊

több mint 12 éve

Ha ezt a random szart ki lehetne ebből a programból venni, sokkal egyszerűbb lenne az élet.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mellesleg nem mintha a madden nem randomizálna, és nem hozhatta volna ki simán, hogy középcsapat legyen egy erősnek tűnő... Nyilván a befektetett időt így már nem éri meg, de az eredmények ott is ugyanilyen randomok lesznek.fetomy
Az eredmények össze-vissza vannak, de a játékosok közt nagyon-nagyon ritka, hogy egy ügyetlen pro bowl formát nyomjon.

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nekem a te veretlenséged nagyobb meglepi.... 😛
Bocs tenorx, úgy néz ki nagyon clutch a csapat, megint 2 percen belül sikerült beveretni a győztes FG-t. Newman
győztes FG, c'mon man, én 16.2 pontos átlagkülönbséggel nyerem a meccseim 😀Höri
gyenge a sorsolásod.... 😛

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
OT Win Toca ellen, Stafford MVP és csak a csere RT dőlt ki, ollé.
készül szaba, az már keményebb dió lesz, de az idény már így is várakozáson felül sikerül(t), még csak a szezon felénél járunk, de (ha jól tudom) már így a franchise történetének legeredményesebb éve az eddig 6 W-vel :cool:
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Döme cheateld már meg, hogy a Jax nyerjen 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amikor én tavaly fikáztam mekkora köcsög voltam. Mert ugye nekem tavalyra volt felépítve egy kibaszott erős keretem, ami a random értékek miatt középcsapat lett. Idén már konkrétan leszarom a simet, jöjjön az offseason. A Maddenben legalább be tudod lőni, hogy Brady 95-ös legyen 100-as skálán, egy UDFA meg 65. gabokocka
Mondjuk ha ennyire tudtad, megmondhattad volna, hogy hiába fogjuk beállítani az értékeket, mert akkoris teljesen randomizálja az egészet, mert akkor senki nem pazarolta volna el rá az idejét, hogy alaposan belője őket 😛
Mellesleg nem mintha a madden nem randomizálna, és nem hozhatta volna ki simán, hogy középcsapat legyen egy erősnek tűnő... Nyilván a befektetett időt így már nem éri meg, de az eredmények ott is ugyanilyen randomok lesznek.

btw fasza a konfunk, innen nem a legjobb mérlegű, hanem a legkevésbé fos mérlegű megy PO-ba, gondolom .500 alattival 😀
több mint 12 éve
Bocs tenorx, úgy néz ki nagyon clutch a csapat, megint 2 percen belül sikerült beveretni a győztes FG-t. Newman
győztes FG, c'mon man, én 16.2 pontos átlagkülönbséggel nyerem a meccseim 😀

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Bocs tenorx, úgy néz ki nagyon clutch a csapat, megint 2 percen belül sikerült beveretni a győztes FG-t. Így legalább 3 meccsel megyek minden NFC csapat előtt, most jön a bye, kell is a pihi, mert utánna egy elég durva harakiri jön. (Seattle, Dallas)
Nekem tetszik a progi, szerintem maradhat.... 😂

több mint 12 éve
8-0 baby!

Azt hittem a Torrey Smith - Steve Johnson - Jordy Nelson trió ellen szarba leszünk, ehhez képest Rashean Mathis INT, FR, Josh Robinson INT, FR, sack. Tudni kell draftolni, bitches.

Manning 230 yardjával is meccset nyertünk, futásból 100 se jött össze és defenzív TD sem, mégis 33-20 a vége. Ennyire tudunk.

viszont Mathis-nek ki is ment a térde, de kibírjuk. Azt már kevésbé, hogy Clausen leesett a kispadról és eltört az ujja.

Az mondjuk hiteltelen, hogy a Packers is veretlen még mindig, szegény Csabi így sose jön rá, hogy kinek drukkoljon. A KC-t nem is mondom, mert az nyilvánvaló csalás.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Seahawks lenyomva, ennek a meccsnek a playe: Chris Johnson ran inside the right guard for 7 yards. Tackled by TE Jon Condo, assisted by TE Julius Thomas. Key block delivered by Thomas Austin.
Mondjuk DLP megsérült az nem jó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
ahogy elnézem az eredményeket, se playoff se jó draft hely nem lesz

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
a csapat hülyére verte a coltsot, fitzpatrick meg a csapatot!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Faszom Jewman, már megint a 3 pontos kurva vereség.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Pedig szép lett volna, ha a Bills elveri a Dolphinst

több mint 12 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
9. hét
több mint 12 éve
na akkor látom jövő nyáron visszatérnek a dolgos 7köznapjaim 😀

több mint 12 éve
Jah.... neked a megaszopás, bár Steznek is kijutott.