NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
1
1
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
1
1
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Miami Dolphins - New England Patriots
1
1
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
1
1
RedZone week 12
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Még van 18 perc a napból, meccs pedig még jó sokára, szal sima 😀Am nem írta, hogy tolná ma, de majd kiderül 😊
több mint 12 éve
Elvileg lenne forduló, mert az MNF nem akadályozza Dömét, de nem merte beígérni tutira.Ma várható forduló? Mert, ha nem, akkor alszok... 😀NewmanDöme minden meccsnapon kénytelen elmondani, hogy meccsnapon nincsen forduló. Ma meccsnap van. Szóval szerintem ja, bizonyára mindjárt lesz forduló 😉fetomy
Ami tuti, hogy vasárnaponként nem lesz viszont.
több mint 12 éve
Sejtettem, hogy ezt megfogom kapni... 😛Ma várható forduló? Mert, ha nem, akkor alszok... 😀NewmanDöme minden meccsnapon kénytelen elmondani, hogy meccsnapon nincsen forduló. Ma meccsnap van. Szóval szerintem ja, bizonyára mindjárt lesz forduló 😉fetomy
Nem tudtam, hogy ez az egy meccses napokra is vonatkozik, de mostmár ezt is megtudtam! 😊
több mint 12 éve
Ma várható forduló? Mert, ha nem, akkor alszok... 😀NewmanDöme minden meccsnapon kénytelen elmondani, hogy meccsnapon nincsen forduló. Ma meccsnap van. Szóval szerintem ja, bizonyára mindjárt lesz forduló 😉
több mint 12 éve
Mert eddig nem tudtam elég picket szerezni, ha akartam? 😛tarifaimat ismered. kurvasoktol a fel franchiseig terjed.Sajna nem tudok eleget adni 😕 Pedig adnék elég sokat 😊JJ Watt 😕Wyattmi kene ?Fake
Wyatt
stez ne mokazzal 😀 ki a jordant akarnal erte adni ? esetleg picket adnal ? 😀Fake
És azért van 1-2 jó játékosom is, akit mozdíthatnék Watt miatt, de inkább kihagyom, a DL-t majd megoldom FA-ról.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Adnék én egy futás elleni elit 3-4-es DE-t is 😀tarifaimat ismered. kurvasoktol a fel franchiseig terjed.Sajna nem tudok eleget adni 😕 Pedig adnék elég sokat 😊JJ Watt 😕Wyattmi kene ?Fake
Wyatt
stez ne mokazzal 😀 ki a jordant akarnal erte adni ? esetleg picket adnal ? 😀Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tarifaimat ismered. kurvasoktol a fel franchiseig terjed.Sajna nem tudok eleget adni 😕 Pedig adnék elég sokat 😊JJ Watt 😕Wyattmi kene ?Fake
Wyatt
stez ne mokazzal 😀 ki a jordant akarnal erte adni ? esetleg picket adnal ? 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Sajna nem tudok eleget adni 😕 Pedig adnék elég sokat 😊JJ Watt 😕Wyattmi kene ?Fake
Láttam, de hadd örüljek már végre valaminek 😊LeShoure gyerekek LeShoure 😀Ja, nézd meg Ridley számait is ellenünk.Rajna
Első meccsén 100+34 yard 1 td 😀Wyatt
több mint 12 éve
Ja, Watt engem is érdekelne, de valahogy nem akaródzik érte horribilis árat kipengetni.
több mint 12 éve
LeShoure gyerekek LeShoure 😀Ja, nézd meg Ridley számait is ellenünk.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
JJ Watt 😕Wyattmi kene ?
több mint 12 éve
Mondtam én, hogy Locker jó lesz...Mondtam hogy meccsnapon nincs sim.
Döme simelsz egyet még ma?tenorx
több mint 12 éve
szaba
10 545
LeShoure gyerekek LeShoure 😀Charles jobb.
több mint 12 éve
Mondtam én, hogy Locker jó lesz...Most van egy jó meccse egy szar védelem ellen, azért még csak a fél lábbal van Cantonban.
Döme simelsz egyet még ma?tenorx
több mint 12 éve
Mondtam én, hogy Locker jó lesz...Döme simelsz egyet még ma?
több mint 12 éve
Oppágecc Pánder, csak lesz QB-m így 5 év után?
több mint 12 éve
szaba
10 545
Megnyugvással tölt el, hogy Szaba nem tudott bemákolni 34–17-ről 😀WyattTankolunk a draftra.
több mint 12 éve
FYI, top 10 sack:Jason Pierre-Paul GBY 6 6 9 3 6,5
Justin Tuck SFO 6 6 24 6 5,5
LaMarr Woodley DET 5 3 12 5 5,5
Clark Haggans ARI 5 5 23 4 5
Jabaal Sheard PHI 6 6 13 5 4,5
Julius Peppers CAR 6 6 12 7 4
Ryan Kerrigan KCY 5 5 15 4 4
Ty Warren STL 6 4 15 4 3,5
Muhammad Wilkerson ATL 6 6 9 7 3,5
több mint 12 éve
Basszus de jó, hogy nem maradtam fent nevezőtúra után még megvárni az eredményt, tekintve, hogy bye weeken vagyok 😀Egyébként az oldalon nem lehet normálisabb szűrőket beállítani a statokhoz? Receiving statoknál pl. catchre szűr, de én jobban örülnék a yardnak, stb... Sajnos a kategóriákra kattintás nem nagyon akar működni (nyilván excelben faszán meg lehet csinálni, de nem akarok egy excelt csinálni minden egyes forduló után)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na az o-line "végre" azt hozta amit tud, kb. minden playben ott voltak Stafford nyakán-> 30%-os pontosság, 3int és így sima vereség, grat Habi.hétfőn Newmanéknél vizitálunk, ott sem számítok jobbra, utána szerencsére bye week jön.
több mint 12 éve
3-3, jobb mint vártam.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...