NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
143
12
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
71
8
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
59
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
37
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
13
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
fene, Landry elkezdte a Bobzilla habitust
több mint 12 éve
Randy Martinez to Pro Bowl! 😊 Ezúttal egy key block az OL-ben, és egy assist tackle, 0,5 sack és egy FF a defense-ben! 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Az meccsbefejezés volt 😀4Q: 01:55 NED - Josh Gordon 93 kickoff return (Stephen Gostkowski extra point)
4Q: 01:21 BAL - Mike Thomas 72 pass from Cam Newton (Neil Rackers extra point)
Mondjuk nem lep meg, hogy szoptunk, amikor még Cam Newtonnak is jobb rate-je van, mint Bradynek 😀
több mint 12 éve
A vérfagyasztó thrash talk közepette szólok hogy fent az 5. hét. Még túl sokan hibátlanok.
több mint 12 éve
Nem is értem, most miért nem őt kezdeted, tutira 16-0-val hoznád az alapszakaszt, garantált lenne az 5000 yardjamár csak egy meccset kéne szervezni egymás ellen 😮 mondjuk ellened Clausent kezdetném, 510 yardértHöriPM-re bountyt tűzött ki a KC, így még az alapszakaszban ki lesz ütve. 😕StezMinek készülni? PM-lávval már meg is nyerted 😀Wyattmeg kell szervezni a parádét az utcákon, fürdőskurvákat hozni KC-ből, stbHöri
több mint 12 éve
már csak egy meccset kéne szervezni egymás ellen 😮 mondjuk ellened Clausent kezdetném, 510 yardértPM-re bountyt tűzött ki a KC, így még az alapszakaszban ki lesz ütve. 😕StezMinek készülni? PM-lávval már meg is nyerted 😀Wyattmeg kell szervezni a parádét az utcákon, fürdőskurvákat hozni KC-ből, stbHöri
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
és jön a veretlen cleveland...te jössz ohioba 😛 am csalóka a mérleg sztem nyerni fogsz, főleg ha nem is a kezdő secondarym lesz fent :\
nem lesz itt előrelépés úgy látom 😕
eaglesmcnabb
több mint 12 éve
PM-re bountyt tűzött ki a KC, így még az alapszakaszban ki lesz ütve. 😕Minek készülni? PM-lávval már meg is nyerted 😀Wyattmeg kell szervezni a parádét az utcákon, fürdőskurvákat hozni KC-ből, stbHöri
több mint 12 éve
Minek készülni? PM-lávval már meg is nyerted 😀Wyattmeg kell szervezni a parádét az utcákon, fürdőskurvákat hozni KC-ből, stb
több mint 12 éve
4-0, hello jax2-3. negyedet 26-0-ra bedaráltuk, készülődünk a playoffra
több mint 12 éve
kurva nagy hiba volt kivágnom anno Clausent, ezek a csóri QB-k zúznak manapság 😊
több mint 12 éve
hova lett Corp ??Beraktam mert mondom ez vicc egyrészt, másrészt meg Fitznek jobbak is a ratingjei. Ahogy ez világosan meg is mutatkozott teljesítményén! 😛
Fitz irányít, egyből 4 INT és szopóroller 😕gabtsi
több mint 12 éve
hova lett Corp ??Fitz irányít, egyből 4 INT és szopóroller 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
OT Win! Kaeding clutch 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
ezt nem hiszem el, erősítek a csapaton, ennél jobb nem leszek 3 éven belül, erre megint vereség. 518 passzolt yard, és szopó. kurvajó, és jön a veretlen cleveland...nem lesz itt előrelépés úgy látom 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
WIIIIN, ez az!Grat, nagyon nagyon szoros volt 😀
Még jó, hogy szóltam Jed Collinsról, 16 mp-el a vége előtt győztes TD, meghálálta a bizalmat. 😀
Nagyon szoros volt, nagyon szoros....grat tenorx-nak is, beszarás egy meccs volt.
Newman
Kb ugyanaz minden statisztikában, mégis egy field goal döntött 😊
több mint 12 éve
WIIIIN, ez az!Még jó, hogy szóltam Jed Collinsról, 16 mp-el a vége előtt győztes TD, meghálálta a bizalmat. 😀
Nagyon szoros volt, nagyon szoros....grat tenorx-nak is, beszarás egy meccs volt.
több mint 12 éve
Megvolt a 4. hét is.Cruz ma nagyon gyenge volt,csak 149 yard... 😕
több mint 12 éve
Ez a PR már jobban tetszik
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
3-0, nem merek változtatni a felálláson, mert eddig nagyon bevált... 😊Várom 😊
Bár igazából nem is kell, mert egyre jobban tendál a snapszám a depht chartomhoz, még átgondolom azért... 😀
Következik a Lions, sok minden múlik ezen a meccsen.Newman
Közel azonos mennyiségű pontot termelünk, csak a defensem sokkal többet kap ( a fene gondolta volna, az egész csapat a defensere van építve...)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szokták mondani, hogy evés közben jön meg az étvágy, azért kicsit fura ezt átélni most ezzel a csapattal 😀 holnap-holnapután jön a Bengals meg a Bears, jó lenne nyerni, mert szezon előtt is láttam benne W esélyt, utána úgyis szívni megyünk a Steelers, Packers pároshoz. mondjuk ha 4-3-al érkeznénk a bye-ra már az is várakozásokon felüli teljesítmény 😊ja és grat Igornak, elég jó meccset toltunk, a csapatom rohadtul clutch, félidő előtt 22 mp-vel TD passz, 4 mp-el a vége előtt meg game winning FG 😀
több mint 12 éve
1) Az mi. Múlt héten utolsó voltam, most megvertem a 29-et és 20. lettem 😀2) A Saintset majdnem lenullázta a tökutolsó (én), erre fellép 1 helyet 😀
Egyébként fasza, majdnem lenulláztuk a szenceket, Wilkerson laza 3 sack, Weeden 1 passz 1 TD és a saints olyan bátor volt, hogy összefuttatott Hesterrel 100+ punt retrn yardot.. Viszont szar szezon lesz ez, a futás se túl jó, a passzjáték se, semmise :/
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Támbrédi kiütve a meccsből, Pats kiütve a playoff harcból 😛Hiába na, a simek mindig besírnak péjtontól, kíváncsi vagyok mikor unják már meg 😛
3-0, küldjed a következőt.
Slauson a Szuper Bowlig felépül -> elég.Höri