NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
164
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
80
9
RedZone week 12
75
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
51
9
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
22
9
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Támbrédi kiütve a meccsből, Pats kiütve a playoff harcból 😛3-0, küldjed a következőt.
Slauson a Szuper Bowlig felépül -> elég.
több mint 12 éve
Btw vannaka zért furcsaságok. Mike Wallaceon hány ember van, hogy felé se dobunk? Pouha miért játszott ilyen keveset? Tynes miért ilyen nyomoronc? 😊
több mint 12 éve
Újabb W, viszont Nate Burleson Torn Ankle Ligament Out 27 Weeksfaxa
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Újabb siker, ismét a védelem hozta a meccset, a futás jobban beindulhatna.RajnaGrat, 4FF, kemény.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
3-0, nem merek változtatni a felálláson, mert eddig nagyon bevált... 😊Bár igazából nem is kell, mert egyre jobban tendál a snapszám a depht chartomhoz, még átgondolom azért... 😀
Következik a Lions, sok minden múlik ezen a meccsen.
több mint 12 éve
Újabb siker, ismét a védelem hozta a meccset, a futás jobban beindulhatna.
több mint 12 éve
szaba
10 545
3. hét lement.És ezt egy papíron ligaelit cornerrel szemben. Auh.
Cruz nem tud 200 alatt elkapni, mostmár 2 Td is jött hozzá, elég is volt szaba pofán veréséhez 😛Döme
több mint 12 éve
3. hét lement.Cruz nem tud 200 alatt elkapni, mostmár 2 Td is jött hozzá, elég is volt szaba pofán veréséhez 😛
több mint 12 éve
Aaron Corp:Boss Bailey díjas!
386 yard 3TD
nuffsaid
érik az új avatárgabtsi
több mint 12 éve
btw, lesz ma forduló?NewmanLesz, egy-két óra azt tolom. Ilyen LS elkap Td-t agybaszásokat meg írjátok be az abajgatásba, ne itt aszaljatok csak! 😀
több mint 12 éve
Azért parádés, hogy bármelyik futó hozzám kerül, elkezd inni, meg faszkodni 😀Mire fel vagyok 11. 0-4-es preszezonnal és 0-2 alapszakasz mérleggel? 😀
Btw, a Browns vezeti a PR-t 😀 Ami mondjuk vicces, tekintve, hogy csak a Broncosnak gyengébb a QB részlege 😀Wyatt
Btw nem tom mi bajotok tök realisztikus a progi: CJ 8 attempt 5 yard 😂
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba
10 545
Long snapper-em TD elkapás, óriási 😀
több mint 12 éve
Miért, szerinted nem számít kurva sokat?Hát elvileg az jön ki, hogy kurva szar a rush defensem, pedig szerintem egész pofás aes ennyibol all a rushD h kik a front tagjai ? meglepne. mondjuk a tetejebe kurva sokat cserel a gep alapbol, azt erdemes megnezni h nem-e lehetne rajta allitani.Fake
Langford - Hampton - Ray McDonald
Woodley - Hightower - Spikes - Barwin
7es, de hát istenem...tenorx
Amúgy elvileg mindenkinek 80-95% értéket írtam az excelben, szal nem tudom. (Mondjuk legalább most már nem a 4. számú safetym csinálja a legtöbb tacklet).
több mint 12 éve
LOL, a hosszabbításban Vina a 17-esig rúgta a kickoffot, és Scott onnan vitte vissza 40-ig, komoly. 😀Fő a jó field pozíció. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát elvileg az jön ki, hogy kurva szar a rush defensem, pedig szerintem egész pofás aes ennyibol all a rushD h kik a front tagjai ? meglepne. mondjuk a tetejebe kurva sokat cserel a gep alapbol, azt erdemes megnezni h nem-e lehetne rajta allitani.
Langford - Hampton - Ray McDonald
7es, de hát istenem...tenorx
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Amúgy a PRt hol nézitek?tenorxProgramon belül van egy ilyen opció a sim résznél
több mint 12 éve
Amúgy a PRt hol nézitek?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Norfolk Jets 😂Elküldtük őket kicsit a várostól, de lehet, hogy még visszasorolást nyernek New Yorkba
Fake
több mint 12 éve
Hát elvileg az jön ki, hogy kurva szar a rush defensem, pedig szerintem egész pofás aLangford - Hampton - Ray McDonald
7es, de hát istenem...
több mint 12 éve
Azt mondjuk bírom, hogy 1-1-esek előttem vannak az ellenfelek erőssége miatt, mindezt 2 meccs után.Most gyorsan felvezetek egy példát, én most 2-0-val állok, az ellenfeleim erőssége 2-2, tehát a másik meccsüket mindketten megnyerték, míg egy 1-1-es úgy van előttem, hogy az ellenfeleinek a mérlege 3-1, tehát ők is megnyerték a másik meccsüket, csak éppen az 1-1-es kolléga kikapott az egyiktől.... 😀
Bár gondolom ez több tényezős képlet....
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Norfolk Jets 😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
btw, a Browns vezeti a PR-t 😀 Ami mondjuk vicces, tekintve, hogy csak a Broncosnak gyengébb a QB részlege 😀Wyattsztem mióta én viszem a csapatot még nem voltunk TOP5-ön kívül, csak eddig hátulról 😀
a másik meg vicc, hogy mennyire utálja a program Staffordot, tavaly is vmi nevetséges értéket randomizált neki, most meg simán jobbnak kéne lennem 10-15 csapatnál ilyen szempontból...