GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Üdv Mindenkinek és köszönöm a Commish Úrnak a lehetőséget! 😉Figyelek és tanulok, amilyen gyorsan csak lehet. 😀
több mint 13 éve
Nem tőle, baszod, nála 😀Love meg biztos nem Wilfork jövője, max tehermentesítője, kezdőnek sajna kevés mellé, remélhetőleg hozunk helyére valami passzsiettetésben használható embert 😊
De olcsóért adhatod azért 😀
Chung meg az egészséges 😊)) Mondjuk tényleg volt már jó meccse, csak kb 1 éve 😕

több mint 13 éve
nem határoztuk meg, hogy melyik évben kell kezdenie Poolnak, és azt se hogy hol, szóval az UFL-ben még bőven kezdhet 😊StezVágtak már pofán úgy igazán?
több mint 13 éve
Én is frissítettem az apróhirdetés rovaton:bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/485129
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
nem határoztuk meg, hogy melyik évben kell kezdenie Poolnak, és azt se hogy hol, szóval az UFL-ben még bőven kezdhet 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
átvezettem volna én sok mindent csak le van zárva 😊eaglesmcnabbcsinálhatod 😊
több mint 13 éve
-Ha Pool IRL nem lesz kezdő legalább 12 meccsen, akkor még egy 2013/4. (KC)átvezettem volna én sok mindent csak le van zárva 😊
Ezt majd kérem átvezetni. 😊szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Frissült a ker-kínom, lehet írogatni, ha valaki kell, vagy adnál valakit.
több mint 13 éve
-Ha Pool IRL nem lesz kezdő legalább 12 meccsen, akkor még egy 2013/4. (KC)Ezt majd kérem átvezetni. 😊
több mint 13 éve
Bár korai, de én is frissítettem KeKit, alapvetően bárkiért megkereshetsz, de azokat kívánom cserélni akik szerepelnek a listában.
több mint 13 éve
Mármint én csak a futók és az elkapók/te-k TD-jeit vettem bele, úgy nekem 12Ohh ... én meg azt hittem Brady dobta a TD-ket pl Gronkonak ...Hát én sem panaszkodhatok ha már veregetjük önnön hátunk.Irányító nélkül 😛Wyatt
- RG III 4TD
- Hilton 100 yard 2 TD
- Mr "88" Bryant 154y 1TD
- Bess 50y 1TD
- Cecil Shorts III 81y 1TD
Ez is kilenc... És nekem a kezdő futóm nem is játszott.
Delonso_
Hm... viszont DX-el lehet jól jársz ha végre épp tud maradni.Delonso_
Egyelőre örülünk, hogy még van lába 😀

több mint 13 éve
Ohh ... én meg azt hittem Brady dobta a TD-ket pl Gronkonak ...Hát én sem panaszkodhatok ha már veregetjük önnön hátunk.Irányító nélkül 😛Wyatt
- RG III 4TD
- Hilton 100 yard 2 TD
- Bess 50y 1TD
Delonso_
Hm... viszont DX-el lehet jól jársz ha végre épp tud maradni.
több mint 13 éve
Hát én sem panaszkodhatok ha már veregetjük önnön hátunk.Irányító nélkül 😛
- RG III 4TD
- Hilton 100 yard 2 TD
- Bess 50y 1TD
Delonso_

több mint 13 éve
Hát én sem panaszkodhatok ha már veregetjük önnön hátunk.- RG III 4TD
- Hilton 100 yard 2 TD
- Bess 50y 1TD
több mint 13 éve
kár hogy a védelemről nem szól a fáma 😂eaglesmcnabbHa van rá igényed összeszedem azt is 😀
De egyelőre örültünk, hogy egész jól tolták a srácok
De Gronko kiesett, így ki kell írnunk a simből a következő szezonra. Brady meg kiöregszik, a madden már nem bír el egy kiégett QB-t.A rájátszásra legkésőbb úgyis visszatér, egy gyűrű pedig segít a kiégésen is
Stez

több mint 13 éve
De Gronko kiesett, így ki kell írnunk a simből a következő szezonra. Brady meg kiöregszik, a madden már nem bír el egy kiégett QB-t.
több mint 13 éve
kár hogy a védelemről nem szól a fáma 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ha nincs az a szerencsétlen sérülés, támadó oldalon nem zártam volna rossz hétvégétTom Brady 24/35, 331 yard, 3/0 TD/INT, 127.2
Michael Turner 15/46 (3.1, ez mondjuk szar), TD
Mikel LeShoure 19/84 (4.4), TD
Wes Welker 7/80 (11.4)
Danario Alexander 7/96 (13.7), 2 TD
Josh Gordon 5/53 (10.6)
Julian Edelman WR: 5/58 (11.6), TD. RB: 1/47 (47.0), PR: 117 (58.5), TD. Gunner: 1 FF (nyád 😀)
Lestar Jean 1/11 (volt elkapása! 😀)
Rob Gronkowski 7/137 (19.6), 2 TD
Ben Watson 4/47 (11.8), 2 TD
Futásból (Edelman nélkül)
34/130 (3.82), 2 TD
Elkapásból (futók nélkül, cserékkel együtt)
36/482 (13.38), 7 TD
Az a 9 (+1 ret) TD mondjuk nem rossz, pláne, hogy eddig nem kényeztettek el ezen a téren a srácok

több mint 13 éve
Azt is megértem ha valakinek nem tetszik a cserélősdi, de ha valaki a kedvenc csapatával tudna játszani és meg tudja oldani a másikkal, az ugyan kinek fáj? Hátránya nem sok van.Delonso_gondolom senki sem örülne neki ha mondjuk 3-13-as csapat helyére érkezne egy 13-3-as 😀
Ke-Ki frissült 😀
több mint 13 éve
Azt is megértem ha valakinek nem tetszik a cserélősdi, de ha valaki a kedvenc csapatával tudna játszani és meg tudja oldani a másikkal, az ugyan kinek fáj? Hátránya nem sok van.
több mint 13 éve
Bár sokszor van igazságtartalma, de ahányszor én ezt olvastam ...😊Azért szarért-húgyért nem fogom elengedni őket. Nyílván látható, hogy vannak problémák cap oldalon, de megtudom őket tartani, az is biztos.HabiAll time kedvenc mondata minden GM-nek 2 nappal a cut előtt. 😊somoskovig
több mint 13 éve
ez a csapatcserélősdi nagy baromságmindenki maradjon ott, ahol volt.

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Ha már a dicső Pats foglalt :dHogy jöttem én a Ramshoz? Amikor erről volt szó ha jól emlékszem azt mondtam a Steelerst vinném.Én is így emlékszem. Egyébként ha lesz belőle vmi, viheted ám őket nyugodtan, nekem mind1 h milyen nevű csapatot irányíthatok 😀Habi
tenorx

több mint 13 éve
Hogy jöttem én a Ramshoz? Amikor erről volt szó ha jól emlékszem azt mondtam a Steelerst vinném.Én is így emlékszem. Egyébként ha lesz belőle vmi, viheted ám őket nyugodtan, nekem mind1 h milyen nevű csapatot irányíthatok 😀
tenorx

JT Daniels fan