GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 850
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Most egy hétig nem leszek... úgyhogy egyelőre nem tudom beírni a részletesebb javaslatokat, majd a jövő héten megpróbálom.

Összesítsd addig melyik kérdésre mi lett a végeredmény 😛 😉

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 162 — Whoops, looks like something went wrong.
Ahogy nézem, a szavazásra megkaptuk a választ, ideje volna elkezdeni gondolkodni a javaslatokon akkor. A legtöbb dologban változást akar a nép, amin egyébként röhögtem egy jót, amikor itt a vitáknál mindenki kussolt, meg Igor is sorra le lett szavazva mindig. 😊
De szerintem azért nem ártana elkezdeni gondolkozni, nehogy megint csúszás legyen, és ha valami nem lesz jó így sem, akkor még netán időben észre is vehetjük, javíthatunk rajta.

szerk.:

Ez a csapatvűáltós dolog még mindig tervben van? Azt hittem, hogy a kezdeti lelkesedés után végül semmi sem lesz belőle.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ahogy nézem még egy csapat maradt üresen (Jets)

Hát bizony, élmény lesz a csoportunkba kerülni.Delonso_
Huh?tenorx
Gondolom arra gondolt, hogy tavaly még megbeszéltük, hogy csapatnevet és csoportot cserélünk egymással. Ha a főnökök megengedik, ez még mindig okés nekem is.

több mint 13 éve
tenorx 14 024 — fő libsi

Hát bizony, élmény lesz a csoportunkba kerülni.Delonso_
Huh?
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida

Hát bizony, élmény lesz a csoportunkba kerülni.
több mint 13 éve
Cassel nagyon jó QB, ezért is szerezte meg JJ.
És aki átveszi a Saintset, az az új GM is összeteszi majd a két kezét, hogy ennyire jó irányítója lehet.
ELIT!!!

több mint 13 éve
Persze, a két játékost egy lapon sem lehet emlegetni. Ő jó WR csak kéne hozzá legalább egy átlagos QB, míg Casselnek tökmindegy ki a WR akkor sem lesz senki belőle.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 865 — je suis poloska
sokat droppol ez tény,ezekkel mindig is meggyűlt a baja, de míg neki vannak kiemelkedő meccsei is, addig casselnek kb az összes meccse homály

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Érdekes ez a Cassel, mert az elején és a végén nagyon ment neki. Csak közben eltelt egy meccs.
A dropparádé azért kiakasztó volt.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Remélem jövőre Cassel eltakarodik a büdös picsába, és akkor legalább értelmes statjai is lesznek végre Bowenak is. eaglesmcnabb
Nagyjából egyszerre teszik ezt meg KC-ből 😀
Hát igen, Cassel egy jó gyerek, de ez a szint neki kicsit magas, erről nem ő tehet, arról sem, hogy nincs jobb, aki kiszorítaná
Viszont a jobb statokhoz pl nem ártana elkapni azt a szájbatekert labdát, mert amit Bowe reggel bemutatott, az ritka szégyen volt, így hiába passzol neki bárki, ha a tiszta helyzeteket is eldropolja...

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 865 — je suis poloska
Remélem jövőre Cassel eltakarodik a büdös picsába, és akkor legalább értelmes statjai is lesznek végre Bowenak is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Azt nézegetem, hogy a mi csoportunk igazi GM nyűvő. Most két GM köszönt le innen, Fetomy és JJ, előtte a Bucs Gm-ek is váltogatták egymást, sőt ha jól tudom a Saintsnek is több GM-je volt. Egyedül Gabo az aki talán a kezdetektől itt van.Delonso_
utódomnak jó sora lesz, megspóroltam neki kb. 10 millát a fizetési sapkában 😀jjncaa
Az mondjuk igaz, bár szerintem Breesnek jobban örült volna az utódod mint Casselnek 😊Delonso_
Brees kiégett, már az 5000 yardja sem lesz meg.Stez
jah még mindig ég, nagy fájdalmában elverte az Atlantát 😊Delonso_
sokat ér vele mondjuk, ha a csapata 6-10-el végez év végénStez
Engem az sem zavar, de örülök hogy nem veretlen a Falcons már.
több mint 13 éve
Azt nézegetem, hogy a mi csoportunk igazi GM nyűvő. Most két GM köszönt le innen, Fetomy és JJ, előtte a Bucs Gm-ek is váltogatták egymást, sőt ha jól tudom a Saintsnek is több GM-je volt. Egyedül Gabo az aki talán a kezdetektől itt van.Delonso_
utódomnak jó sora lesz, megspóroltam neki kb. 10 millát a fizetési sapkában 😀jjncaa
Az mondjuk igaz, bár szerintem Breesnek jobban örült volna az utódod mint Casselnek 😊Delonso_
jah még mindig ég, nagy fájdalmában elverte az Atlantát 😊Delonso_
sokat ér vele mondjuk, ha a csapata 6-10-el végez év végén

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 196 — Lájkold a zsűrit!
A backup QB-m OT-re mentette a meccset

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
jah még mindig ég, nagy fájdalmában elverte az Atlantát 😊
több mint 13 éve
Brees kiégett, már az 5000 yardja sem lesz meg.

több mint 13 éve
Az mondjuk igaz, bár szerintem Breesnek jobban örült volna az utódod mint Casselnek 😊
több mint 13 éve
én meg adtam Stormnak egy franchise QB-t, kezdem bánni azt a cserétStez
Quinnt nem? Delonso_
Annyira nem izgat, Luck az Luck, ráadásul elnézve Von Millert idén, még korrekt áron is elhoztam szerintem, így van két jó OLB-m, nem hiányzik Quinn.

több mint 13 éve
én meg adtam Stormnak egy franchise QB-t, kezdem bánni azt a cserétStez
Quinnt nem?
több mint 13 éve
én meg adtam Stormnak egy franchise QB-t, kezdem bánni azt a cserét

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 684 — no es importante
utódomnak jó sora lesz, megspóroltam neki kb. 10 millát a fizetési sapkában 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
megint jön a heti önvállonveregetés? 😕Szegecs
Legjobb rész

több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 669 — Chiefs GM
megint jön a heti önvállonveregetés? 😕Szegecs
Nekem kb. ez az első a szezonban, ennyit már hadd szabadjon. Nem kötelező elolvasni.

több mint 13 éve
Nekem meg a végén még nem kell WR-t draftolnom 😛

több mint 13 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
megint jön a heti önvállonveregetés? 😕

The response must be equal to the threat.