NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
107
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
51
9
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
41
11
22:25
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
szaba
10 545
Ismét van pár erős sérülés:Tandon Doss Degenerative Hip Condition Out 76 Weeks
Darron Thomas Tobacco Withdrawal Syndrome Out Unknown
Jamaal Jackson Ruptured Elbow Tendon Out 42 Weeks
Max Unger Reconstructive Knee Surgery Out 35 Weeks
Willis McGahee Compound Leg Fracture Out 39 Weeks
több mint 12 éve
Köszönjük, hogy vagy nekünk!
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Mekkora epic vagyok ismét.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
2. forduló mikor várható?
több mint 12 éve
háhá.csak most nézem h volt első forduló: Aaron Corp (bár elvileg a keretben sincs) 21/29 265 yard 2TD 1 INT és 109.1-es rating. és győzelem!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
szaba
10 545
Szimplán megcsinálta a cserét.Lassan Habinak lesz igaza a Butler trade-et illetően.szabaMert mit mondott?Stez
több mint 12 éve
Lassan Habinak lesz igaza a Butler trade-et illetően.szabaMert mit mondott?
több mint 12 éve
Nagyon így tűnik.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Lassan Habinak lesz igaza a Butler trade-et illetően.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hány körül lesz forduló?Hétfőn lesz, menj csak
Ha nemsokára akkor megvárom, egyébként csak hétfőn reggel tudnám meglesni.tenorx
több mint 12 éve
Hány körül lesz forduló?Ha nemsokára akkor megvárom, egyébként csak hétfőn reggel tudnám meglesni.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Lynch el lett cserélve nagyon ügyesen, a Titans a 29, a Tampa a 28 a belső kód szerint, egy szám ennyit jelent... Már átcsináltam.Mondjuk igazából holnap lesz IRL (NFL-) meccsnap 😀
Viszont ma már nem lesz forduló, kb feléig jutottam a berakottDC-knek beállításoknak, és nem akarok úgy még egy fordulót hogy nincs minden normálisan belőve legalábbis amit enged ez a geciláda. Meg hát ma amúgy is IRL meccsnap volt ha úgy nézzük. 😛 Holnap mögyünk tovább.Döme
Amit írtam, azt megnézed, vagy ügyeskedjem ki belülről?
több mint 12 éve
Lynch el lett cserélve nagyon ügyesen, a Titans a 29, a Tampa a 28 a belső kód szerint, egy szám ennyit jelent... Már átcsináltam.Viszont ma már nem lesz forduló, kb feléig jutottam a berakottDC-knek beállításoknak, és nem akarok úgy még egy fordulót hogy nincs minden normálisan belőve legalábbis amit enged ez a geciláda. Meg hát ma amúgy is IRL meccsnap volt ha úgy nézzük. 😛 Holnap mögyünk tovább.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na mondjuk az ellen a front7 ellen jóhogy nem futottál 😀 Bár Willis elfért volna még ott 😊
több mint 12 éve
Jó akkor még egyszer: Marshawn Lynch mit keres nálam? Miért nincs viszont McGahee? Az elküldött beállítások miért nincsenek benn?Mi az, hogy nyomott? 😀
És miért ver meg ez a nyomott Miami? 😊Rajna
Csak láttam, hogy nem kell kockáztatni a kezdőimet a győzelemhez. 😛
több mint 12 éve
Ja tényleg, ezt én néztem el, sorry. De Lynch ráadásul több carryt is kap, mint Rice, és a fos Miami ellen is gyengék voltak 😀Jó akkor még egyszer: Marshawn Lynch mit keres nálam? Miért nincs viszont McGahee? Az elküldött beállítások miért nincsenek benn?McGahee sérült, ahogy az injury reportot böngésztem. De elég jó helyettest kaptál, ne rinyálj! 😊somoskovig
több mint 12 éve
Hopp most nézem Flynn 52 pass attempt 😀 De ami viccesebb, hogy Beanie 5 target, 5 catch 😀 Knox meg lesérült 33 weekre, az is fasza. Laza kis lágyéksérv, biztos nagyot emelt.Egyelőre ez az év sem tűnik nyerőnek 😀
több mint 12 éve
Jó akkor még egyszer: Marshawn Lynch mit keres nálam? Miért nincs viszont McGahee? Az elküldött beállítások miért nincsenek benn?McGahee sérült, ahogy az injury reportot böngésztem. De elég jó helyettest kaptál, ne rinyálj! 😊
több mint 12 éve
Jó akkor még egyszer: Marshawn Lynch mit keres nálam? Miért nincs viszont McGahee? Az elküldött beállítások miért nincsenek benn?És miért ver meg ez a nyomott Miami? 😊
több mint 12 éve
ctrl+f-re nem volt időd?
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Úristen 1 dolog 2x lelett írva agyonterheltem a fórumot.Nem tudom miért érdemeltem meg hogy a csapatomnak New Englandes sisakba kellett pályára futnia, de ha így nyerünk maradhat. 😀 (Ui látom mindenki rnadom sisakot kapott 😀)Pedig tényleg nem kéne sokat visszaolvasni
0 QB rendszer eddig bevált 😀
Mondjuk az lehet gond hogy Channing Crowder a legtöbbet szerelő és sackelő ILB-m nincs is nálam. Hacsak nem Goff nevet váltott.Toca
WyattJóó, Luck egyből kidőlt. 😀 Na majd Palko megleckézteti a népet!Akkor ezek szerint eddig nem nézted 😊
Amúgy fasza, hogy itt egyből a KC sisakot kerestem, és mindegyik csapatnak elkeveredett a sajátja. 😀
Dawson simán kihagyott egy mezőnygólt, majd utolsó másodpercben meg GW field goalt vágott be.Stez
Az AFC West és East csapatai fel lettek cserélve meg az NFC-ben asszem a South meg a North, hogy a sorsolás jó legyenWyatt
Amugy meg bocs nem volt idom 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nem tudom miért érdemeltem meg hogy a csapatomnak New Englandes sisakba kellett pályára futnia, de ha így nyerünk maradhat. 😀 (Ui látom mindenki rnadom sisakot kapott 😀)Pedig tényleg nem kéne sokat visszaolvasni
0 QB rendszer eddig bevált 😀
Mondjuk az lehet gond hogy Channing Crowder a legtöbbet szerelő és sackelő ILB-m nincs is nálam. Hacsak nem Goff nevet váltott.Toca
Jóó, Luck egyből kidőlt. 😀 Na majd Palko megleckézteti a népet!Akkor ezek szerint eddig nem nézted 😊
Amúgy fasza, hogy itt egyből a KC sisakot kerestem, és mindegyik csapatnak elkeveredett a sajátja. 😀
Dawson simán kihagyott egy mezőnygólt, majd utolsó másodpercben meg GW field goalt vágott be.Stez
Az AFC West és East csapatai fel lettek cserélve meg az NFC-ben asszem a South meg a North, hogy a sorsolás jó legyenWyatt
több mint 12 éve
Nem tudom miért érdemeltem meg hogy a csapatomnak New Englandes sisakba kellett pályára futnia, de ha így nyerünk maradhat. 😀 (Ui látom mindenki rnadom sisakot kapott 😀)0 QB rendszer eddig bevált 😀
Mondjuk az lehet gond hogy Channing Crowder a legtöbbet szerelő és sackelő ILB-m nincs is nálam. Hacsak nem Goff nevet váltott.
több mint 12 éve
Na igen, sikeresen elbeszéltünk egymás mellett.Na most akkor valahogy nem egyről beszélünk...Határozottan állítom, hogy a kezdők jobb, mint a pad. Nem véletlenül kezdők.... 😀NewmanMiért, szerinted az a lényeg, hogy kinek a cseréi a jobbak? Nem árt, ha erős a pad persze, de inkább a kezdő legyen elit, mint a padom 😛WyattMondjuk önmagában ez még csak azt jelentené, hogy a cseréid jobbak, ami az egészét figyelembe véve kevésbé számít 😊Nem az overall számít? Mert akkor baj van... 😀Newman
Wyatt
Te írtad, hogy oké, hogy Delnél nem a legerősebbek játszottak, de nálad is a cserék voltak többek, én meg erre azt, hogy ez önmagában még kevésbé számít, mert nem az derült ki, hogy a te kezdőid jobbak, mint Delé, hanem, hogy a te cseréid jobbak, mint Delé, ami nálam nem mindegy, mert alapesetben a kezdők közötti különbség lenne a lényeg, így ha az én cseréim kikapnának egy másik csapat cseréitől, kevésbé érdekelne, mintha a kezdőm lenne gyenge, és a cserék meg viszontlag erősökWyatt
Nekem átmenetileg az is jó, hogy a cseréim jobbak, úgyis sokat fikázták a srácokat... 😀
Persze nyilvánvalóan jobban örülnék én is annak, ha a kezdők kerülnének pályára, ha már viszik a nagy zsozsót.... 😛