NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
29
7
19:00
RedZone week 12
15
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
13
8
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
12
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
9
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
3
2
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
még jó hogy nem kúr fel ez a program. Ja de.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Egy újabb W, és még TD-t sem kapott a D#. Zseniális
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
kurva büszke vagyok a csapatra, hogy a bye weeken nem kaptak ki!!
több mint 12 éve
6-0 a redskins elleni showdown után.Luck vs Griffin helyett Manning vs Brees, de a főműsoridő a lényeg.
több mint 12 éve
Kibaszott clutch a csapat, ezúttal 2 mp-el a vége előtt Jennings TD....durva.... 😀 Kiváncsi vagyok, hogy meddig tart a veretlenség, most jön az 5-1-es Cleveland.... 😊
több mint 12 éve
Háhh, ez gyönyörű. Seahawks-t verni Russell Wilsonnal szép 😀 Ráadásul MVP lett arany szíve, bár nem lett futósnak csinálva úgy látom :/Wells-t meg berakom fulltime-ba, erre megdöglik 😀 Na sebaj, le kell nullázni a Skins't jövő héten aztán fasza lesz minden!
több mint 12 éve
Sima győzelem Jacksonvilleban. Rice végre állatkodott, így nem is volt kérdés semmi. Woodson két pick, Romo sucks. A támadófal felállása kicsit kaotikus, de sebaj, ha működik.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nah, az első vereség is megvolt. Érett már. 😊Csak tovább, csak tovább :d
Egyébként én maradtam le róla, vagy a DB ratingek egyáltalán nem lettek publikusak? Mert Richard Sherman értékére kíváncsi lennék, nem nagyon csinált még semmit ebben a szezonban.Schleck
több mint 12 éve
Nah, az első vereség is megvolt. Érett már. 😊Egyébként én maradtam le róla, vagy a DB ratingek egyáltalán nem lettek publikusak? Mert Richard Sherman értékére kíváncsi lennék, nem nagyon csinált még semmit ebben a szezonban.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bassza meg. tokon vagjuk magunkat houstonban de nem kicsit ... idoszeru lenne vegre osszeszerkesztenem tenyleg azt a kurva dct mert a full 4-3 keretem gyanusan 3-4et jatszik, az elso szamu wrem a dc vegen tolja meg ien aprosagok 😀 azt ha sokat keslekedek meg eluszik a le szezon* kulon csumidazom a kibaszott orvosi stabot akik az eredmenyesseg oltaran meg azt is bealdoztak h kb vegigbirjak az embereim a szezont bar a kezdo qbm es a csapat javaresze meg tenyleg egeszseges. azert pedig kulon halas lehetek h darron mar nem rinyal a fumegvonasi tunetei miatt 😀
Dwight Freeney Strained Hamstring Unknown
Michael Oher Severe Hamstring Pull 7 Weeks
Terrence McGee Shoulder Tendinitis 4 Weeks
Malcolm Williams Broken Tibia 3 Weeks
Moran Norris Pulled Groin 2 Weeks
Jim Leonhard Knee Bursitis 1 Week
elit pass rusher megfingott, a kezdo ltm dogrovason van mar miota, most a masik kezdo cbm halodik, egy csere db meg egy fb sokat nem szamit. a semmire nem jo safety sorom egyetlen normalisabbnak mondhato tagja viszont igen. kurvafasza.
több mint 12 éve
Fent a 6. hét.Honoluluban meg pont délután is van, szóval kuss. 😛
több mint 12 éve
Lesz persze, csak most még el vagyok veszve...Ma már nem lesz forduló sorry, majd holnap délután.Dömeebből lesz valami, vagy csak hétfőn?kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ma már nem lesz forduló sorry, majd holnap délután.Dömeebből lesz valami, vagy csak hétfőn?
több mint 12 éve
Ma már nem lesz forduló sorry, majd holnap délután.
több mint 12 éve
Dehogy adja el. Eladni a másik 20 pickjét adja el. 😛Te meg összehozod neki, hogy megint az ölébe hulljon valamelyik top playa a classból. 😀StezTe még rúki vagy? Hogy húzna top playat, eladja őket jövő éviért ;Dfetomy
Mondjuk megteheti, bár a szakkommentátor commish úr igazán felfedezhetne valami csalást a pickekkel, és elutalhatna Kansasbe 1-2-3. kört. 😀
több mint 12 éve
Te meg összehozod neki, hogy megint az ölébe hulljon valamelyik top playa a classból. 😀StezTe még rúki vagy? Hogy húzna top playat, eladja őket jövő éviért ;D
több mint 12 éve
Te meg összehozod neki, hogy megint az ölébe hulljon valamelyik top playa a classból. 😀Azt mondtad, lemondasz, ha megint akkora gyökér lesz a csapatod, hogy 1/1-et szereznek a skacok, amikor te eladtad. 😀Így is van, úgy néz ki ez a búcsúszezon 😀 Ki kell élvezni, úgyhogy abajgatok is egyet 😊
Ha nem adod el, akkor 1/32-d lenne majd. Stez
btw ja, akkor tuti minimum playoff, ha nem adom el 😀 Nem baj, Delonsonak úgyis kell nagyon a pick!fetomy
több mint 12 éve
Azt mondtad, lemondasz, ha megint akkora gyökér lesz a csapatod, hogy 1/1-et szereznek a skacok, amikor te eladtad. 😀Így is van, úgy néz ki ez a búcsúszezon 😀 Ki kell élvezni, úgyhogy abajgatok is egyet 😊
Ha nem adod el, akkor 1/32-d lenne majd. Stez
btw ja, akkor tuti minimum playoff, ha nem adom el 😀 Nem baj, Delonsonak úgyis kell nagyon a pick!
több mint 12 éve
Azt mondtad, lemondasz, ha megint akkora gyökér lesz a csapatod, hogy 1/1-et szereznek a skacok, amikor te eladtad. 😀A csodás érzésről, amikor szezon előtt eladod a picked, aztán pedig 1/1 leszel, leginkább fetomy tudna mesélni. 😛StezJaja, ráadásul úgy néz ki ebből elindítok egy fasza streak-et! ;P
1-115 eddig a mérleg, nagyon zseniálisak a fiúk! Azért ekkora fost nem vártam volna. Nem baj, amíg Bőrfikt itt van, akkor is királyak vagyunk amikor nem!fetomy
Ha nem adod el, akkor 1/32-d lenne majd.
több mint 12 éve
és ezen már a formatC sem segít sajnos1-4, fasza. a redvás életbe hogy folyton szopunk , nem tudom hol a hiba.eaglesmcnabba hiba az ön készülékében vanHöri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
A csodás érzésről, amikor szezon előtt eladod a picked, aztán pedig 1/1 leszel, leginkább fetomy tudna mesélni. 😛StezJaja, ráadásul úgy néz ki ebből elindítok egy fasza streak-et! ;P
1-115 eddig a mérleg, nagyon zseniálisak a fiúk! Azért ekkora fost nem vártam volna. Nem baj, amíg Bőrfikt itt van, akkor is királyak vagyunk amikor nem!
több mint 12 éve
3-2, még mindig van esélyem a wild cardra (köcsög Jewman).tenorxNem inkább, hogy örülnél annak, hogy holtversenyben a 2.legjobb mérleggel állsz az NFC-ben... 😂
Na jó, csak szivatlak... 😊 K*rva messze még a vége, magamat ismerve lenyomok egy 0-11-es szériát, bár bízom a fiúkban, így nem lehet baj. 😊