GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Futók megint hoztak 1-1 TD-t, emellett az elkapók ismét remekeltekWelker 12/103 TD
Gordon 6/116 TD
Danario 6/102
Watson 6/80
Mondjuk most sem úsztuk meg sérülés nélkül, ezúttal Edelman dőlt ki 😕

több mint 13 éve
a rutint nem lehet megfizetni 😊meg a 15ször akkora fizetését 😀fetomyHát megérte a tavalyi draft. Itteni karrieremben először mondhatom el: Kurvajó QB-m van! :cool:fetomyadom érte cutlertbraxa88
több mint 13 éve
meg a 15ször akkora fizetését 😀Hát megérte a tavalyi draft. Itteni karrieremben először mondhatom el: Kurvajó QB-m van! :cool:fetomyadom érte cutlertbraxa88
több mint 13 éve
Hát megérte a tavalyi draft. Itteni karrieremben először mondhatom el: Kurvajó QB-m van! :cool:fetomyadom érte cutlert
több mint 13 éve
Hát megérte a tavalyi draft. Itteni karrieremben először mondhatom el: Kurvajó QB-m van! :cool:
több mint 13 éve
Kellemes forduló ez nekem, Long sérült meg, Broyles és Shorts. Így kell ezt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jó hír, köszönöm. 😉Még egy kérdésem lenne:Igen, de ez kb. semmit sem számít.empty taxi
jól látom, hogy a Madden nem tesz különbséget 3-4 és 4-3 esetén NT és DT között, vagyis minden esetben DT van?
Beki
több mint 13 éve
Még egy kérdésem lenne:Igen, de ez kb. semmit sem számít.
jól látom, hogy a Madden nem tesz különbséget 3-4 és 4-3 esetén NT és DT között, vagyis minden esetben DT van?
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Még egy kérdésem lenne:jól látom, hogy a Madden nem tesz különbséget 3-4 és 4-3 esetén NT és DT között, vagyis minden esetben DT van?
több mint 13 éve
MegLehet hülye kérdés, de van valami akadálya annak hogy a Bills LT Cordy Glennt továbbra is LG-ben játszassam, Kerry Rhodes-ot meg SS-re konvertáljam? 😊 (utóbbi a Jetsben SS-t is játszott, valamint idén a 3. héten Adrian Wilson kiesése miatt is játszott strong safetyt és elég jól működött) A szabálykönyvben emlékeim szerint nincs erre vonatkozó passzus, és nem is nagy konverziókról van szó, nem WR-t akarok a védőfalba tenni 😀RataxesMadden díjazná ezen konverziót vagy meg lehet piszkálni vhogy a játékosk posztját a Maddenhez?Beki

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lehet hülye kérdés, de van valami akadálya annak hogy a Bills LT Cordy Glennt továbbra is LG-ben játszassam, Kerry Rhodes-ot meg SS-re konvertáljam? 😊 (utóbbi a Jetsben SS-t is játszott, valamint idén a 3. héten Adrian Wilson kiesése miatt is játszott strong safetyt és elég jól működött) A szabálykönyvben emlékeim szerint nincs erre vonatkozó passzus, és nem is nagy konverziókról van szó, nem WR-t akarok a védőfalba tenni 😀RataxesMadden díjazná ezen konverziót vagy meg lehet piszkálni vhogy a játékosk posztját a Maddenhez?
több mint 13 éve
Lehet hülye kérdés, de van valami akadálya annak hogy a Bills LT Cordy Glennt továbbra is LG-ben játszassam, Kerry Rhodes-ot meg SS-re konvertáljam? 😊 (utóbbi a Jetsben SS-t is játszott, valamint idén a 3. héten Adrian Wilson kiesése miatt is játszott strong safetyt és elég jól működött) A szabálykönyvben emlékeim szerint nincs erre vonatkozó passzus, és nem is nagy konverziókról van szó, nem WR-t akarok a védőfalba tenni 😀RataxesNincs

több mint 13 éve
Lehet hülye kérdés, de van valami akadálya annak hogy a Bills LT Cordy Glennt továbbra is LG-ben játszassam, Kerry Rhodes-ot meg SS-re konvertáljam? 😊 (utóbbi a Jetsben SS-t is játszott, valamint idén a 3. héten Adrian Wilson kiesése miatt is játszott strong safetyt és elég jól működött) A szabálykönyvben emlékeim szerint nincs erre vonatkozó passzus, és nem is nagy konverziókról van szó, nem WR-t akarok a védőfalba tenni 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Én nem.
több mint 13 éve
A Kekin frissítettem kicsit, bekerült JoJo és PP közülük valakit elengedek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez így értelmetlen, de ennek a felhívásnak akkor sem itt a helye.KeKi-met frissítettem ennek megfelelően! 😉
jótanács: Mellesleg nehogy azt hidd hogy 2013as első kört fogsz kapni a jövő évi első körödért, max ha SB várományos a csapat. eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Ha vki elüzletelné a 2014-es 1. körösét 2013-as, kérem jelentkezzen PM-ben! 😀Bekiez így értelmetlen, de ennek a felhívásnak akkor sem itt a helye.
jótanács: Mellesleg nehogy azt hidd hogy 2013as első kört fogsz kapni a jövő évi első körödért, max ha SB várományos a csapat.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Eddig így volt jajaJa, meg egy kérdés, hogy van a cut olyan esetben, ha a játékos egyik évben a 10%, másik évben a 20%-os sávba esik?somoskoviggondolom az egyiket 0,1-el a másikat 0,2-vel szorozzuk meg
eaglesmcnabb

több mint 13 éve
Szerintem mindig az aktuális évnek megfelelő büntit kapja, tehát a 10 %-os évben 10-et, a 20-asban meg huszat, én legalábbis mindig így írtam be magamnak a büntit... Viszont dereng hogy szezon közben többen is írták hogy egy 10% - vet.min - vet.min fizujú játékosnál csak az első évre adminisztráltak büntetést, pedig szerintem ilyenkor a vet.mines években is jár a bünti."• Szintén waiverre kerül az a játékos, aki a szerződése hátralévő éveinek mindegyikében veterán minimumot kap fizetésként, ekkor szintén nincs utána cap büntetés, és az előző pontban leírt waiver procedúra alá esik"
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ja, meg egy kérdés, hogy van a cut olyan esetben, ha a játékos egyik évben a 10%, másik évben a 20%-os sávba esik?somoskoviggondolom az egyiket 0,1-el a másikat 0,2-vel szorozzuk meg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ja, meg egy kérdés, hogy van a cut olyan esetben, ha a játékos egyik évben a 10%, másik évben a 20%-os sávba esik?
több mint 13 éve
Illetve a hosszabbítások kapcsán beszéltünk arról, hogy az első offernél lejjebb engedjük azt a határt, aminél meghallgat még egy ajánlatot a játékos.
több mint 13 éve
Az FA marad így? Mert lenne rá ötletem.Hozd elő és összevetjük az eddigivel.
Illetve a cap penalty-val mi lesz?fetomy
A cutra is jöhetnek ötletek, ki mit látna szívesen.
Sztem a mérték jó, én annyit változtatnék, hogy a cut szezonjában jönne egy összegben a bünti, így ha vkit kikúrunk egy 3 éves szerződéssel az lehet többet kerül, mint a fizetése lett volna.
Ha jól emlékszem a trade utáni bünti el lett vetve.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Az FA marad így? Mert lenne rá ötletem.Illetve a cap penalty-val mi lesz?