GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Szerintem kb a félmezőny vetmines licitjei hibásak akkor...adam8Pedig egyébként sztem teljesen egyértelmű, hogy a 2012-es szezonra vonatkozó vetmin az arra vonatkozik, ahányadik szezonjában lesz 2012-ben. 😛 De hihetetlen,hogy ezen a témakörön minden egyes évben végigmegyünk..
Azt meg megértem, hogy nem IRL számít, de azt hogy ellenőrzöd, hogy itt valaki mennyit játszott?
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerintem kb a félmezőny vetmines licitjei hibásak akkor...este beírom majd az excelbe az OL szerződéseketHöriIgazán nem akarok köcsög spicli lenni, de Adam8 hibás licitjeivel mi lesz? 😀 Átírod a már beírt szerződéseket megfelelőre?Rataxes
több mint 12 éve
este beírom majd az excelbe az OL szerződéseketHöriKimaradt a legutóbbi frissítésnél h claimeltem McMichaelt a waiverről.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
este beírom majd az excelbe az OL szerződéseketHöriIgazán nem akarok köcsög spicli lenni, de Adam8 hibás licitjeivel mi lesz? 😀 Átírod a már beírt szerződéseket megfelelőre?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Szegecs mit emelget a nevemben 😀Gabo meg kap 3 darab 3. kört majd kompenzációként 😀
több mint 12 éve
szaba
10 553
basszátok meg, Rubin már nem ér meg nekem 6 millátAhhoz megy, akinek nagyobb a pénztárcája.
kár érte
csak ne szabához menjen már 😀Stez
több mint 12 éve
basszátok meg, Rubin már nem ér meg nekem 6 millátkár érte
csak ne szabához menjen már 😀
több mint 12 éve
ezaz bazeg, fizessétek csak túl Loftont 😛
több mint 12 éve
gabo 😀
több mint 12 éve
Jaja, csak az, majd küldesz rá később/holnap újra 😉
több mint 12 éve
csak az
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A Johonson licited nem jó, 300k-t kell emelni milla fölött, te csak 2-t nyomtál, ráadásul évből is visszavettél, szóval totál messze vagy a jó megoldástól 😀jabaz azt eszrevettem. igy csak az ervenytelen v az egesz ?
hopsz, kösz nem láttam 😊fetomy
több mint 12 éve
A Johonson licited nem jó, 300k-t kell emelni milla fölött, te csak 2-t nyomtál, ráadásul évből is visszavettél, szóval totál messze vagy a jó megoldástól 😀hopsz, kösz nem láttam 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fognak erre meg ugyis visszapattogni 😀 alig varom 😀btw pmedet nezed ?
több mint 12 éve
lol fék kiengedte magát és irány a csillagos ég 😂
több mint 12 éve
Braxa nem akarja, hogy jól járjakWyattHát igen, a kedves GM társak mindig nagyon rendesek, és véletlenül sem hagyják, hogy akár 1 játékos is enyhén legyen csak túlfizetve 😀 Csoda, hogy legalább backupot lehet 5 milla alatt szerválni.
több mint 12 éve
Sokkal több értelme van így ajánlania, én is magamra emeltem EdelmannélWyattTisztában vagyok vele, csak mókázok... Ott a szmájli, látod? 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Sokkal több értelme van így ajánlania, én is magamra emeltem EdelmannélÉrtem én, licitversenyt folytatsz saját magaddal 😊 Szerintem emelj vissza 5 milláig, hátha ott már nem emelsz újat 😀RataxesAhhoz képest hogy Ő másolta be őket a hivatalos közlemények topicba, hogy mindenkinek szem előtt legyen ... 😊Rataxesvágjátok hogy ugyanarra a játékosra tolhatok 15 percen belül 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Értem én, licitversenyt folytatsz saját magaddal 😊 Szerintem emelj vissza 5 milláig, hátha ott már nem emelsz újat 😀vágjátok hogy ugyanarra a játékosra tolhatok 15 percen belül 😊eaglesmcnabbszegeny eaglesmcnabb nemigen erti a szabalyokat.FakeAhhoz képest hogy Ő másolta be őket a hivatalos közlemények topicba, hogy mindenkinek szem előtt legyen ... 😊Rataxes
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
vágjátok hogy ugyanarra a játékosra tolhatok 15 percen belül 😊szegeny eaglesmcnabb nemigen erti a szabalyokat.FakeAhhoz képest hogy Ő másolta be őket a hivatalos közlemények topicba, hogy mindenkinek szem előtt legyen ... 😊Rataxes
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szegeny eaglesmcnabb nemigen erti a szabalyokat.FakeAhhoz képest hogy Ő másolta be őket a hivatalos közlemények topicba, hogy mindenkinek szem előtt legyen ... 😊
Ex-Rataxes