GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
jól van akkor egy kis pihi megintcsak. 😊...eaglesmcnabbMaysnek már jobb ajánlata van Somostól 😊Rataxes
legalább reggelig lesz időm eldönteni hogy kire basszam el a maradék capem 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
...eaglesmcnabbMaysnek már jobb ajánlata van Somostól 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kaluka Maiava nem szabadügynök, nálam van, RFAként tartottam meg.visi_bsorry nem vettem észre.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szegény Fucu is beírta a maga által felkutatott targetet, hát nem sokáig volt az övé 😀cápáznia kellett volna
több mint 12 éve
Ha jól emlékszem első cápázásom volt a Hjúsztonos múlt héten, azzal is beszoptam. 😀 Nem vagyok egy szerencsés ember, cápázáshoz meg kell az is, így nálam alapból bukó, plusz akiket ki szoktam nézni általában előbb beírják. Most pl. Carriker és talán Roach volt ilyen, mindegyiket beírták előbb 😊De mondjuk ez nekem nem is volt sosem gond, tekintve, hogy szerintem itt töltött 4-5 évem alatt 1 darab vetmines embert se tudtam elhozni 😀fetomyCápázva se? 😊Rataxes
több mint 12 éve
Eddig nekem sem volt sosem gondom, de idén volt elbaszott licitem az elején, mert reflexből azt figyeltem, amit az NFL.com írt, hanyadik éve a playának, de közben nem figyeltem, hogy az még a 2011-es év, mivel eszembe sem jutott, ugyanis eddig minden évben friss volt már az NFL.com és ilyentájt már a következő szezont írták.Mondjuk azt sem vágom hogy nem látja valaki, hogy az nfl.comon 2011-ig vannak.Pluszegy, sosem értettem mi oly nehéz ebben.
De nem folyok bele a vitába, rakja mindenki rendbe az embereit.Delonso_
De mondjuk ez nekem nem is volt sosem gond, tekintve, hogy szerintem itt töltött 4-5 évem alatt 1 darab vetmines embert se tudtam elhozni 😀fetomy
Szerencsémre braxa még időben szólt, hogy nem okés valamelyik licit, aztán oda is figyeltem.
több mint 12 éve
De mondjuk ez nekem nem is volt sosem gond, tekintve, hogy szerintem itt töltött 4-5 évem alatt 1 darab vetmines embert se tudtam elhozni 😀fetomyCápázva se? 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Mondjuk azt sem vágom hogy nem látja valaki, hogy az nfl.comon 2011-ig vannak.Pluszegy, sosem értettem mi oly nehéz ebben.
De nem folyok bele a vitába, rakja mindenki rendbe az embereit.Delonso_
De mondjuk ez nekem nem is volt sosem gond, tekintve, hogy szerintem itt töltött 4-5 évem alatt 1 darab vetmines embert se tudtam elhozni 😀
több mint 12 éve
Mondjuk azt sem vágom hogy nem látja valaki, hogy az nfl.comon 2011-ig vannak.De nem folyok bele a vitába, rakja mindenki rendbe az embereit.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ugyanezt mondom mint Stez, nem tudom miért nem lehet nfl.com alapján nézni, az egzaktan ( 😀 ) leírja, szal sztem egyáltalán nem vet. min alatt írtak alá a Skinshez (de ha mégis az tuti Brees miatt van)de tessék Rata, nálam elvileg ők vetminesek, nfl.com alapján számolva ennyit keresnek:
DJ Ware (685k 810k 810k)
Steve Slaton (685k 685k 810k)
James Bryant (450k 525k 600k)
Travis Beckum (685k 685k 685k)
Alex Smith (810k 810k 810k)
nálunk ennyit játszottak:
DJ Ware sztem 0 szezon, de semmiképp se az nfl.com-os 5 szezon, elvileg többet keres, mint kéne
Steve Slaton 4(bár lehet, hogy csak 3) szezon, elvileg többet keres, mint kéne
James Bryant 0 szezon, jó a vet.min
Travis Beckum elvileg 3 szezon, jó a vet.min
Alex Smith sztem max 3 szezon, elvileg többet keres, mint kéne
most ha adamnak drágábbak lesznek a szerződései, mert nfl.com alapján számolt, akkor én is kérvényezem, hogy az enyémek meg olcsóbbak legyenek, mert én is az alapján számoltam (gondolom az meg túl egyszerű lenne ha mindenki nfl.com alapján számolna)
szerk. Delonso, nyilván úgy lett számolva, hogy nfl.com-on írt +1 év, mert ugye a köv. évre szól
több mint 12 éve
Nem erről van szó, de szerintem túlreagálod.Rata, ne menstruálj már azért ennyire, nyugi vanMár bocs, de szó sincs menstruálásról, én csak szóltam hogy nem teljesen szabályos a szitu, aztán utána még én lettem majdnem lebaszva hogy hogy képzelem... Hadd reagáljak már 😊 De akkor leszarom. Van néhány csapat ami annyira jó hogy vet.min. alatt írnak nála alá a játékosok, ennyi.Rataxes
nekem például most nincs időm utánanézni, hogy a 25 jött playámnál mi a fasz van
de nem hiszem, hogy volna szar lciitem, ugyanis én az NFL.com-os évekhez hozzáadtam a +1-et, ami már a mostani, 2012-es szezonra vonatkozikStez
Nyilván utána fogunk nézni az összes gikszernek, de nem 1-2 napon belül lesz ez meg sajnos, ne türelmetlenkedjünk.
Saját magam miatt is írom ezt, mert nekem most tényleg nem lesz időm a 20-25 új playámra, de szerintem ezzel többen is hasonlóan vannak.
több mint 12 éve
Rata, ne menstruálj már azért ennyire, nyugi vanMár bocs, de szó sincs menstruálásról, én csak szóltam hogy nem teljesen szabályos a szitu, aztán utána még én lettem majdnem lebaszva hogy hogy képzelem... Hadd reagáljak már 😊 De akkor leszarom. Van néhány csapat ami annyira jó hogy vet.min. alatt írnak nála alá a játékosok, ennyi.
nekem például most nincs időm utánanézni, hogy a 25 jött playámnál mi a fasz van
de nem hiszem, hogy volna szar lciitem, ugyanis én az NFL.com-os évekhez hozzáadtam a +1-et, ami már a mostani, 2012-es szezonra vonatkozikStez
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Rata, ne menstruálj már azért ennyire, nyugi vannekem például most nincs időm utánanézni, hogy a 25 jött playámnál mi a fasz van
de nem hiszem, hogy volna szar lciitem, ugyanis én az NFL.com-os évekhez hozzáadtam a +1-et, ami már a mostani, 2012-es szezonra vonatkozik
több mint 12 éve
(bár hozzáteszem sztem én ezzel max nyernék 😊)kristofEzt most nem annyira értem 😊 Ha nyernél vele nyilván többet adtál, azt szabad 😊 Csak kevesebbet nem...
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én adtam neki egy szerződést az nfl.com alapján (mint itt még sokan mások) akkor senkit nem zavart, nem tudom miért kell ezen most problémázni (már bőven elvesztette aktualitását)nyilván egyetértek ezzel, egyedül az nem tetszik, hogy ez csak adam8ra vonatkozik. emlékeim szerint én is nfl.com alapján adtam a vet.mineket légyszíves azokat és nézze át akit ez zavar 😊kristofArra nem gondoltál hogy esetleg átnézd magadnak? Ki kéne szabni mindenkinek pár napos határidőt, és ha egy játékos utána is kisebb szerződéssel van bent azt visszazavarni FA piacra...Rataxes
(bár hozzáteszem sztem én ezzel max nyernék 😊)
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ja.de szerintem nem csak neki. szal ha ennyire nem tetszik akkor pls az összes vet.min.-t nézd át, mert lesz ott még gond bőven.kristofszól hogy mit kell javítani és azt átíromHöriHát úgy az összes vet. min.-es licitjét majdnem... De lehet hogy a tavalyiakat is 😊Rataxes
Mindenesetre:
12-re: Clemons 685 000, Jennings 810 000
13-ra: Evans 910 000, Roy Williams 910 000, Locklear 910 000
14-re: Hanie 810 000, Bruton 810 000
több mint 12 éve
nyilván egyetértek ezzel, egyedül az nem tetszik, hogy ez csak adam8ra vonatkozik. emlékeim szerint én is nfl.com alapján adtam a vet.mineket légyszíves azokat és nézze át akit ez zavar 😊kristofArra nem gondoltál hogy esetleg átnézd magadnak? Ki kéne szabni mindenkinek pár napos határidőt, és ha egy játékos utána is kisebb szerződéssel van bent azt visszazavarni FA piacra...
Szegény Fucu, meg kellett volna hagyni utolsó perces cápázásnak mert így fölösleges volt a kutatómunkába ölt idő 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nyilván egyetértek ezzel, egyedül az nem tetszik, hogy ez csak adam8ra vonatkozik. emlékeim szerint én is nfl.com alapján adtam a vet.mineket légyszíves azokat és nézze át akit ez zavar 😊de szerintem nem csak neki. szal ha ennyire nem tetszik akkor pls az összes vet.min.-t nézd át, mert lesz ott még gond bőven.kristofNem biztos hogy túl sportszerű lenne ha Adam8 akár csak egy milliót spórolna a vet.min-es játékosain évente ilyen módon, azért gondoltam felhívom a Commish figyelmét az anomáliára... Remélem nem zavar nagyon 😉Rataxes
több mint 12 éve
Elérhető a srác Fucu, a legfrissebb infók szerint komp. pick jár érte a Steelersnek, így értelemszerűen nincs rosteren.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
de szerintem nem csak neki. szal ha ennyire nem tetszik akkor pls az összes vet.min.-t nézd át, mert lesz ott még gond bőven.kristofNem biztos hogy túl sportszerű lenne ha Adam8 akár csak egy milliót spórolna a vet.min-es játékosain évente ilyen módon, azért gondoltam felhívom a Commish figyelmét az anomáliára... Remélem nem zavar nagyon 😉
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nézem FA topicot, vajon mi történt.. na mmondom magamban, gabó 12.5, ennél nagyobb állatságot még nem láttam az idei FA-n... aztán lejjebb görgettem.Kivárom a második FA kört amikor majd 2-3 milláért lehet suba alatt Pro Bowlereket sztílezni 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Kaluka Maiava nem szabadügynök, nálam van, RFAként tartottam meg.
több mint 12 éve
na mi van má, hogy Rubint nem 9 milla még?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
de szerintem nem csak neki. szal ha ennyire nem tetszik akkor pls az összes vet.min.-t nézd át, mert lesz ott még gond bőven.szól hogy mit kell javítani és azt átíromHöriHát úgy az összes vet. min.-es licitjét majdnem... De lehet hogy a tavalyiakat is 😊Rataxes