GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Meg leginkább azért, mert túl alacsonyak voltak eddig a fizetések 😀mostmár nem úgy van, hogy akire egy napig nem jön új ajánlat az elkelt?Orkalapból de, csak ebben a körben lett kitolva 3 napra, mivel több poszt van vegyítveStez
Holnap éjfélkor kelnek el egyébként Ork. Kivéve akire ma éjféltől kezdve érkezik ajánlat, mert az attól számítva 24 óra után.
több mint 12 éve
mostmár nem úgy van, hogy akire egy napig nem jön új ajánlat az elkelt?Orkalapból de, csak ebben a körben lett kitolva 3 napra, mivel több poszt van vegyítve
több mint 12 éve
mostmár nem úgy van, hogy akire egy napig nem jön új ajánlat az elkelt?
több mint 12 éve
bekaphatjaén már előre félek, hogy még kickert és puntert sem lehet elhozni 2,5 milla alatti áron kbWeatherford már nézi a házát Clevelandben, így, hogy nem jön Mario (csak (max) Rubin) 😊kristof
Stez
nem fogok egy punternek millákat fizetni
azért jön Bőrfikt 1/1-re, mert ő legalább puntolni is tud
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én már előre félek, hogy még kickert és puntert sem lehet elhozni 2,5 milla alatti áron kbWeatherford már nézi a házát Clevelandben, így, hogy nem jön Mario (csak (max) Rubin) 😊
Stez
több mint 12 éve
Schleck lesz az 😊Van még millió WRem, minek Collie. Sharpton meg szerintem nem lesz kezdő, de backupnak jó lesz nálam (tavaly 55 snapet játszott összesen, ebből azért én nem következtetném a kezdőséget)tenorxNyilván, van még millió WR-ed,akik ráadásul nem kérnek el top WR fizetést az évi 5-600 yardjukért 😊
Persze tudom, míg Peyton dobált neki, esélye sem volt 1000 yardot teljesíteni, de majd jön Luck és 1500/szezon! 😛
De nem baj, Farkynak jó lesz, majd kirakja egy laza 1.5m penaltyért, mikor rájön, hogy ilyen WR-t még ezen az agyonfizetett Fa-n is bármikor talál olcsóbban 😊fetomy
több mint 12 éve
Okay 😊Igen, ezt megértem, Suhhal pláne, de nem riasztó hogy a két utóbbi szezonját egyaránt IR-en végezte?Delonso_azert en ir es ir kozott is ugy gondolom h van kulonbseg.
2010ben egy begyulladt serv miatt raktak irre 13meccs utan, miutan egesz evben kisebb serulesekkel kuzdott. ekkor mar semmi eselye nem volt a houstonnak a pora mivel akkora szar volt a vedelmuk h az vmi kritikan aluli. en ezt az irt betudom annak h addig jatszattak amig kicsi esely is volt a pora, amikor elszallt, akkor a kovetkezo ev erdekeben inkabb pihentettek. 13 meccs 8.5 sack, ami meg mindig a liga felso harmadaban van. ilyen korulmenyek kozott ez tobb mint penge velemenyem szerint.
2011ben mellizomszakadas. 5 meccs 5 sack. amint prosperalo vedelembe kerult meg a semavaltas ellenere is meglatszodott h o valojaban mekkora allat birna lenni. mellizomszakadas egy sack kozben ? nagy pech. mondok egy peldat ugyanerre a serulesre ami aktualis is az nbabol : al horford. soha eleteben nem volt egy injury prone jatekos semmi nem mutatott erre h serulekenyebbe valna iden megis ovele is ez tortent. mellizomszakadas es 3-4 honap rehab.
tehat ha mondjuk 3-4 eve csinalna ezt az iresdit mario az mar persze h megremisztene es el sem gondolkodnek rajta h fizessek-e neki ennyit de ez igy szamomra nem red flag es ha megserul akkorsem gondolnam a mai tudasommal h lathattam vna elore.
persze nem mondom h ez orvosi szakvelemeny 😂 mert attol nyilvan kurvamessze van
csak ez az en meglatasom ezzel kapcsolatban.Fake
több mint 12 éve
Van még millió WRem, minek Collie. Sharpton meg szerintem nem lesz kezdő, de backupnak jó lesz nálam (tavaly 55 snapet játszott összesen, ebből azért én nem következtetném a kezdőséget)tenorxNyilván, van még millió WR-ed,akik ráadásul nem kérnek el top WR fizetést az évi 5-600 yardjukért 😊
Persze tudom, míg Peyton dobált neki, esélye sem volt 1000 yardot teljesíteni, de majd jön Luck és 1500/szezon! 😛
De nem baj, Farkynak jó lesz, majd kirakja egy laza 1.5m penaltyért, mikor rájön, hogy ilyen WR-t még ezen az agyonfizetett Fa-n is bármikor talál olcsóbban 😊
több mint 12 éve
Van még millió WRem, minek Collie. Sharpton meg szerintem nem lesz kezdő, de backupnak jó lesz nálam (tavaly 55 snapet játszott összesen, ebből azért én nem következtetném a kezdőséget)tenorxSenki nem is mondta hogy te ebben a tradeben szarul jártál sőt...
több mint 12 éve
Van még millió WRem, minek Collie. Sharpton meg szerintem nem lesz kezdő, de backupnak jó lesz nálam (tavaly 55 snapet játszott összesen, ebből azért én nem következtetném a kezdőséget)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az is mellékes, hogy már kb. második éve feltűnően szabadulni akart tenor Collietól. 😊Steztavaly meg ert is vna valamit a peyton-faktor miatt. de iden miutan ujbol beutotte a buksikajat eleg lol.
a fizujat megnezve meg inkabb hagyjuk ...
szolnek 40edjere h nalam eleg jo szintu backup lbk varnak gazdara kis fizetessel olcson, igaz lejaro szerzodessel. rivers 1.5 millat keres, misi nem egesz 1et. kozepso-hatso korosnel egyikert sem kernek tobbet.
több mint 12 éve
Az is mellékes, hogy már kb. második éve feltűnően szabadulni akart tenor Collietól. 😊Jó,hát azért tudok hasonlókat mutatni,de azok legalább nagyjából megérdemelnek ilyen pézt.fetomyAustin Collie WR 2 250 000 2 750 000 3 000 000 7 000 000vicces naStez
Ez se szar contract 😂fetomy
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igen, ezt megértem, Suhhal pláne, de nem riasztó hogy a két utóbbi szezonját egyaránt IR-en végezte?Delonso_azert en ir es ir kozott is ugy gondolom h van kulonbseg.
2010ben egy begyulladt serv miatt raktak irre 13meccs utan, miutan egesz evben kisebb serulesekkel kuzdott. ekkor mar semmi eselye nem volt a houstonnak a pora mivel akkora szar volt a vedelmuk h az vmi kritikan aluli. en ezt az irt betudom annak h addig jatszattak amig kicsi esely is volt a pora, amikor elszallt, akkor a kovetkezo ev erdekeben inkabb pihentettek. 13 meccs 8.5 sack, ami meg mindig a liga felso harmadaban van. ilyen korulmenyek kozott ez tobb mint penge velemenyem szerint.
2011ben mellizomszakadas. 5 meccs 5 sack. amint prosperalo vedelembe kerult meg a semavaltas ellenere is meglatszodott h o valojaban mekkora allat birna lenni. mellizomszakadas egy sack kozben ? nagy pech. mondok egy peldat ugyanerre a serulesre ami aktualis is az nbabol : al horford. soha eleteben nem volt egy injury prone jatekos semmi nem mutatott erre h serulekenyebbe valna iden megis ovele is ez tortent. mellizomszakadas es 3-4 honap rehab.
tehat ha mondjuk 3-4 eve csinalna ezt az iresdit mario az mar persze h megremisztene es el sem gondolkodnek rajta h fizessek-e neki ennyit de ez igy szamomra nem red flag es ha megserul akkorsem gondolnam a mai tudasommal h lathattam vna elore.
persze nem mondom h ez orvosi szakvelemeny 😂 mert attol nyilvan kurvamessze van
csak ez az en meglatasom ezzel kapcsolatban.
több mint 12 éve
Jó,hát azért tudok hasonlókat mutatni,de azok legalább nagyjából megérdemelnek ilyen pézt.Austin Collie WR 2 250 000 2 750 000 3 000 000 7 000 000vicces naStez
több mint 12 éve
Austin Collie WR 2 250 000 2 750 000 3 000 000 7 000 000vicces na
több mint 12 éve
szaba
10 553
Austin Collie WR 2 250 000 2 750 000 3 000 000 7 000 000Azért ezt már ne.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
ez a texán Sharpton?Gyanítom, hogy draftolunk a nyakára valakit, egyáltalán nem biztos az a kezdés (ennek ellenére én is meg akartam szerzeni 😊).
mert akkor végülis csak kezdeni fog egy elit védelemben, míg Collienak ezer agyrázkódása van 😊
én is néztem már, de nem vállalom be a tradet rookieval 😀Stez
több mint 12 éve
Austin Collie WR 2 250 000 2 750 000 3 000 000 7 000 000Ez se szar contract 😂
több mint 12 éve
szaba
10 553
Ja, ez egy kamu csere lett megint.
több mint 12 éve
Mondjuk egy megbízható backup IRL is keres...Delonso_Persze egy olyan játékos, aki mármár kezdő szintű backup, érthető az 1-2 millás fizetés, de sokszor lehet látni, milyen kevés pénzekért írnak alá olyanok, akik egyértelműen backupok. 1m-ig max, az is sokszor csak teljesítményfüggően, ami itt nézve ugye 750k lenne. 750k-ért ki ír alá pl. ebben a front7 körben?
De amúgy ez 2-3 év múlva lesz vicces, mikor a tömeges 100k-2m-25m-25m (barokkos túlzással) szerződések elérik a tetőpontot 😊
több mint 12 éve
ez a texán Sharpton?mert akkor végülis csak kezdeni fog egy elit védelemben, míg Collienak ezer agyrázkódása van 😊
én is néztem már, de nem vállalom be a tradet rookieval 😀
több mint 12 éve
Everette Brown be van írva hozzám is 685 000-ért, de a Broncos vezet 1 000 000-val (az is be van írva).adam8Igen köszi, javítottam 😊
Sajnos előfordul, hogy ennyi játékosnál átsiklok valaki felett, de azért igyekszem minimálisra szorítani 😊
több mint 12 éve
Mondjuk egy megbízható backup IRL is keres...
több mint 12 éve
én már előre félek, hogy még kickert és puntert sem lehet elhozni 2,5 milla alatti áron kbhát már nekem is kezd a tököm telelenni azzal hogy 1 miska alatt nem lehet szinte SENKIt elhozni.eaglesmcnabbDánke! Tudtam,hogy nem véletlen volt hiányérzetem a szerkesztés után 😊Ez van. Szerezz picket, draftoljál.
Faszomér ilyen drága mindenki... Mondom van vagy 7 starter ILB, simán jön egy, de basszus hogy még ilyen tömött piacon is mocskos túlfizetés kell :/fetomy
Mást nem tehetsz, mivel itt mindenki szopatja a másikat, vagy egyszerűen csak elmebeteg. 😊Stez
de mondjuk vicces jah, hogy backupok is lazán keresnek már 1,2-2-3 millákat, ebből inkább kimaradnék 😀
több mint 12 éve
hát már nekem is kezd a tököm telelenni azzal hogy 1 miska alatt nem lehet szinte SENKIt elhozni.eaglesmcnabbDe igen. IRL Practice Squad-os emberkéket simán hozol itt is 1 milla alatt. Lassan egy 4-5. körös pick annyit ér, mint most egy első kör, mert ott legalább épeszű pénzért hozol egy olyat,akiről még legalább nem tudod biztosan, hogy fos, mint akit annyiért FA-ról hozol.
Delonso: Igazából szinte mindenki munkásságában van kivetnivaló, kiében több, kiében kevesebb, személy szerint én sose fizetnék 14 milliós összeget QB-től különböző posztra, de hát van aki meg igen 😊 Nálad meg csak olyan ember marad meg 1 évnél tovább, akiért aranyat kérsz, vagy nem kell senkinek, nekem meg 10+ millás penaltym van minden évben, és folytathatnám 😊