GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Mindegy tettem rá, Gabo meg Wyatt csak belefáradt már a licitekbe 😀
több mint 12 éve
szerintem meg szerda 8-ig, miután akkor telik le a 3 nap
több mint 12 éve
Mark Andersonon erősen elgondolkodtam, ha licitelek rá akkor ma 24 ig kell megtennem ?TocaSzerda 23:59:59-ig, nem?
több mint 12 éve
Mark Andersonon erősen elgondolkodtam, ha licitelek rá akkor ma 24 ig kell megtennem ?
több mint 12 éve
Mario Williamsre is azért ajánlottam annyit, mert meg tudtam volna fizetni. Amikor már nem akkor nyilván nem mentem tovább. De az a tizenxmillió még most is megvan, csak el tudom költeni másra.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Már nem lesz cutolva egy játékosom sem az 53-as szűkítésig 😊
több mint 12 éve
De kurva nagyot fogok röhögni, amikor mindenkit ki kell majd basznia 😂WyattAhh, mázlija lesz, a legtöbb playát leszedik róla, amennyire beteg itt mindenki. 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
De kurva nagyot fogok röhögni, amikor mindenkit ki kell majd basznia 😂
több mint 12 éve
vicces, hogy mekkora cap spaceel mennyire geci gabo 😀
több mint 12 éve
szaba
10 553
Jólvan, nekem aztán mindegy 😊Gabo kódját megszerezte Sobri?szabaVan X helyem a sapka alatt, ez az utolsó értelmes FA kör ST-be nem tervezek igazolni 😊gabokocka
több mint 12 éve
Gabo kódját megszerezte Sobri?szabaVan X helyem a sapka alatt, ez az utolsó értelmes FA kör ST-be nem tervezek igazolni 😊
több mint 12 éve
mi lett volna ha a front7 az első krben lett volna? 😀 Mario 20 milla? 😀eaglesmcnabbannyi még most is lesz 😂
több mint 12 éve
mi lett volna ha a front7 az első krben lett volna? 😀 Mario 20 milla? 😀eaglesmcnabbEz még így sincs kizárva 😊
több mint 12 éve
mi lett volna ha a front7 az első krben lett volna? 😀 Mario 20 milla? 😀szerk.: egyébként növekvővel simán lesz ez annyi pár év múlva 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szaba
10 553
Gabo kódját megszerezte Sobri?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk 8 millánál többet már most mondom, hogy pofátlanság kérni, mikor IRL 5 garantáltat kap 5 évig (9.7 maximális lehetőségnél a mi 77%-os capünknél még ez is sok, de ha mondjuk elérünk egy 82.5%-ot, akkor a 8 már korrekt lehet ebben az esetben, persze így is rohadt sok, de hát, ha ilyen eszetlenül szórják a pénzt egyesek, akkor mit lehet tenni)
több mint 12 éve
Azt hiszem egy-két poszton a TAG is megnő pöppet....
több mint 12 éve
Rá kellett volna mennem a pofátlan ajánlatotokra Mayónál, mert a végén még bőven jól jártam volna vele 😀Wyattezzel kezdj el számolni
jövőre a hosszabbítások is kibaszott betegek lesznek, pedig azt hittem, én voltam brutál róziként, de itt mindenki megoldja maga is, hogy orbitálisan emelkedjenek az árak
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Rá kellett volna mennem a pofátlan ajánlatotokra Mayónál, mert a végén még bőven jól jártam volna vele 😀
több mint 12 éve
Tényleg durván toljátok. Én még elhittem hogy achilles után megszerzem 4-5 körül Beasont. 😊
több mint 12 éve
csóri Urlacher meg éhendöglik a szaros 7 millás fizujával :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
na még toljunk egy kicsit Beasonon 😂Stez9-et mondtam rá róziként, ennyit be is vállalok érte jelen caphelyzetemben. De látom somos is tolja Andersont, úgyhogy egyikünk minimum úgyis beszopja, mert kizárt, hogy gabó egyiket se vigye ha már Márjóról lemondott 😀