GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Igen, ezt megértem, Suhhal pláne, de nem riasztó hogy a két utóbbi szezonját egyaránt IR-en végezte?Azt néztem hogy Peyton Manning 14-et keres. Mario egy IR után már többet.peyton manningert soha nem lehetett a piacon menni. most akkor kepzeld el h oerte hanyan es mennyi penztartalekkal mennenek... en nem azt mondom h meger ennyit williams mert nem. hanem azt h nekem meger ennyit. freeney lejaro szerzodesu es oregecske mar foleg ha a jatekstilusat nezem. 35-36 evesen mar o sem fog megelni a sebessegebol igy nagy kockazatot latok az ujraszerzodteteseben ami nem is vna vmi hosszutavu megoldas. mario pedig atveheti az o helyet jovore, iden pedig top edgerusher kettosom lenne.Fake
Én nem minősítek mást, hisz lehet az is ő tudja jobban, de nem nagyon értem ezt.Delonso_
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Everette Brown be van írva hozzám is 685 000-ért, de a Broncos vezet 1 000 000-val (az is be van írva).
több mint 12 éve
hát már nekem is kezd a tököm telelenni azzal hogy 1 miska alatt nem lehet szinte SENKIt elhozni.Dánke! Tudtam,hogy nem véletlen volt hiányérzetem a szerkesztés után 😊Ez van. Szerezz picket, draftoljál.
Faszomér ilyen drága mindenki... Mondom van vagy 7 starter ILB, simán jön egy, de basszus hogy még ilyen tömött piacon is mocskos túlfizetés kell :/fetomy
Mást nem tehetsz, mivel itt mindenki szopatja a másikat, vagy egyszerűen csak elmebeteg. 😊Stez
nemgáz hogy DE nélkül vágok neki a szezonnak, majd a 2 All-Pro DT-m megoldja a szitut. vagynem 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azt néztem hogy Peyton Manning 14-et keres. Mario egy IR után már többet.peyton manningert soha nem lehetett a piacon menni. most akkor kepzeld el h oerte hanyan es mennyi penztartalekkal mennenek... en nem azt mondom h meger ennyit williams mert nem. hanem azt h nekem meger ennyit. freeney lejaro szerzodesu es oregecske mar foleg ha a jatekstilusat nezem. 35-36 evesen mar o sem fog megelni a sebessegebol igy nagy kockazatot latok az ujraszerzodteteseben ami nem is vna vmi hosszutavu megoldas. mario pedig atveheti az o helyet jovore, iden pedig top edgerusher kettosom lenne.
Én nem minősítek mást, hisz lehet az is ő tudja jobban, de nem nagyon értem ezt.Delonso_
több mint 12 éve
Azt néztem hogy Peyton Manning 14-et keres. Mario egy IR után már többet.Én nem minősítek mást, hisz lehet az is ő tudja jobban, de nem nagyon értem ezt.
több mint 12 éve
szaba
10 553
Fenébe somos. Beleszartál a propellerbe.
több mint 12 éve
Dánke! Tudtam,hogy nem véletlen volt hiányérzetem a szerkesztés után 😊Ez van. Szerezz picket, draftoljál.
Faszomér ilyen drága mindenki... Mondom van vagy 7 starter ILB, simán jön egy, de basszus hogy még ilyen tömött piacon is mocskos túlfizetés kell :/fetomy
Mást nem tehetsz, mivel itt mindenki szopatja a másikat, vagy egyszerűen csak elmebeteg. 😊
több mint 12 éve
Dánke! Tudtam,hogy nem véletlen volt hiányérzetem a szerkesztés után 😊Faszomér ilyen drága mindenki... Mondom van vagy 7 starter ILB, simán jön egy, de basszus hogy még ilyen tömött piacon is mocskos túlfizetés kell :/
több mint 12 éve
braxa88
12 534
fetomy.London Fletcher, LB. 4.2m/5év - Jaguars (Seahawks, Falcons, Chiefs)
itten a seahawks vezet
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😊gabokockagondolom jot rohogtel ezen az eszmefuttatason mert annyi koze van az igazsaghoz 😀 vagy ?
bring it on ! http://www.youtube.com/watch?v=SBTx-vhFRxo
több mint 12 éve
Az első 3 napban még nincs 24 órás limit.adam8de örülök neki...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Úgy tűnik nem... 😀vance walker licitje elkésett, túllépte a 24 órát, így már az enyém.eaglesmcnabbMost komolyan minden oldalon bepróbálkozik valaki ezzel ?😊
Washingtonban Jared Allen, Mari Williams, Von Miller fogja kergetni a QB-t az kicsit erős lenne 😀Toca
több mint 12 éve
😊en nem mondtam h siman megyek 22ig hanem azt h akar addig is tudok menni. ha en szamolni nem tudok akkor te olvasni 😛 amugy nem egyszeru ez. igazabol nem latom h vmi ledumalt trade nelkul honnan a francbol kerit a mostani 8 millahoz meg egy 3-4et ha mindkettore ramegy mivel azert draftra is fog neki kelleni penz ha nem is sok. esetleg ami tipik gabo move lenne az a kalil v deangelo cut 6.75 ill 6 millas fizujaval es 2. FAn resign ha nem tredel de sztem mindketto eleg kockazatos lenne. na lenyeg a lenyeg nekem ebbol az jott le h nem srofolni probal hanem tenyleg kellenenek neki vissza a harmonikas meg beason is. emlekszem meg mit karogtam meg elso holtszezonomban amikor elvitte elolem stewartot mert siman ugy tunt h hosszutavon nem fogja tudni beszaszerolni a sapi ala es megis lathato h siman megoldja pedig akkor meg valtozo szerzodest sem lehetett adni. en azota nem gondolom gaborol h csak srofolni akarna de ez most gyanus volt azert gondoltam at a dolgot. kivancsi vagyok meddig jon.a front7 kör előtt mindkettőben reménykedtem, de Fake-el inkább nem szórakozok 😊kristofÁh, csak hangember ő is. Úgy volt simán megy 22ig, aztán most már itt szabadkozik, hogy jajj majd ő nézegeti gabo rosterét meg számolgat meg mittudomén, aztán közben számolni se tud 😛
Szóval nyugi, ő már nem fog rámenni, csak hangoskodik 😀fetomy
*szerkesztveFake
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
vance walker licitje elkésett, túllépte a 24 órát, így már az enyém.eaglesmcnabbMost komolyan minden oldalon bepróbálkozik valaki ezzel ?😊
Washingtonban Jared Allen, Mari Williams, Von Miller fogja kergetni a QB-t az kicsit erős lenne 😀
több mint 12 éve
vance walker licitje elkésett, túllépte a 24 órát, így már az enyém.
több mint 12 éve
Nekem erről az a véleményem, ez a Mario már nem harmonikás, hanem varázsló.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
en nem mondtam h siman megyek 22ig hanem azt h akar addig is tudok menni. ha en szamolni nem tudok akkor te olvasni 😛 amugy nem egyszeru ez. igazabol nem latom h vmi ledumalt trade nelkul honnan a francbol kerit a mostani 8 millahoz meg egy 3-4et ha mindkettore ramegy mivel azert draftra is fog neki kelleni penz ha nem is sok. esetleg ami tipik gabo move lenne az a kalil v deangelo cut 6.75 ill 6 millas fizujaval es 2. FAn resign ha nem tredel de sztem mindketto eleg kockazatos lenne. na lenyeg a lenyeg nekem ebbol az jott le h nem srofolni probal hanem tenyleg kellenenek neki vissza a harmonikas meg beason is. emlekszem meg mit karogtam meg elso holtszezonomban amikor elvitte elolem stewartot mert siman ugy tunt h hosszutavon nem fogja tudni beszaszerolni a sapi ala es megis lathato h siman megoldja pedig akkor meg valtozo szerzodest sem lehetett adni. en azota nem gondolom gaborol h csak srofolni akarna de ez most gyanus volt azert gondoltam at a dolgot. kivancsi vagyok meddig jon.Áh, csak hangember ő is. Úgy volt simán megy 22ig, aztán most már itt szabadkozik, hogy jajj majd ő nézegeti gabo rosterét meg számolgat meg mittudomén, aztán közben számolni se tud 😛elmebetegek 😀 Na ki lesz a drágább a végén, Rubint vagy a harmónikás? 😀fetomya front7 kör előtt mindkettőben reménykedtem, de Fake-el inkább nem szórakozok 😊kristof
Szóval nyugi, ő már nem fog rámenni, csak hangoskodik 😀fetomy
*szerkesztve
több mint 12 éve
Elvileg minden holnap nem?WyattJaj tényleg, szorri azt hittem 31-én volt a kezdés, és onnan van a 3 nap, de akkor így nyilván nem 😊
több mint 12 éve
Még szép, hisz Tibóhoz imádkoztam 😊Jogdíjat fogok szedni.
fetomy
több mint 12 éve
akkor szerencsés flótás vagy, mert az imád meghallgatottSzegecsMég szép, hisz Tibóhoz imádkoztam 😊
btw most akkor ma éjfélkor járnak le a licitek, és holnap éjfélkor van a cápázás? Csak mert akkor visszakeresve odaírom az időpontokat azokhoz, akik a záróidőponthoz nézve 24 órán belül volt licit. 😊
több mint 12 éve
akkor szerencsés flótás vagy, mert az imád meghallgatott
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Hát szegecs, halvány fingom nincs, hogy egy legjobb esetben is csak egy 3 fős rotációban "kezdő" DT hol ér neked 4 millát, de imádkoztam, hogy nyomjál rá mégegyet, mivel csak hirtelen felindulásból homérkodtam fel 3,6-ra Bears mivolta miatt, pedig már az is csúnya túlfizetés lett volna 😀