GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Hát úgy az összes vet. min.-es licitjét majdnem... De lehet hogy a tavalyiakat is 😊szól hogy mit kell javítani és azt átíromHörieste beírom majd az excelbe az OL szerződéseketHöriIgazán nem akarok köcsög spicli lenni, de Adam8 hibás licitjeivel mi lesz? 😀 Átírod a már beírt szerződéseket megfelelőre?Rataxes
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szaba
10 553
az első 3 napban ebben a körben nincs 24 órás limit. Majd utána.StezMy bad.
több mint 12 éve
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=507781#p507781
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
az első 3 napban ebben a körben nincs 24 órás limit. Majd utána.
több mint 12 éve
szaba
10 553
ha most nem ajánlok rubinra, de szerda este ~11kor igen, akkor az ugye még érvényes? (persze attól még gondolom szaba visszaajánlhat)kristofSzerintem nem. Nem 24 óra kell akció nélkül, hogy vki az enyém legyen?
több mint 12 éve
szól hogy mit kell javítani és azt átíromeste beírom majd az excelbe az OL szerződéseketHöriIgazán nem akarok köcsög spicli lenni, de Adam8 hibás licitjeivel mi lesz? 😀 Átírod a már beírt szerződéseket megfelelőre?Rataxes
több mint 12 éve
Hát ti hülyék vagytok.
több mint 12 éve
no comment baszkitornásszátok fel 10 milláig, hadd röhögjek és örvendjek az ugyancsak 10 millás Megatronomnak
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha most nem ajánlok rubinra, de szerda este ~11kor igen, akkor az ugye még érvényes? (persze attól még gondolom szaba visszaajánlhat)
több mint 12 éve
váááháhá epic comment is epic 😂 😂Pedig ő nem akar alázni.empty taxielmebetegek 😀 Na ki lesz a drágább a végén, Rubint vagy a harmónikás? 😀fetomya front7 kör előtt mindkettőben reménykedtem, de Fake-el inkább nem szórakozok 😊kristof
több mint 12 éve
Pedig ő nem akar alázni.elmebetegek 😀 Na ki lesz a drágább a végén, Rubint vagy a harmónikás? 😀fetomya front7 kör előtt mindkettőben reménykedtem, de Fake-el inkább nem szórakozok 😊kristof
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Áh, csak hangember ő is. Úgy volt simán megy 22ig, aztán most már itt szabadkozik, hogy jajj majd ő nézegeti gabo rosterét meg számolgat meg mittudomén, aztán közben számolni se tud 😛elmebetegek 😀 Na ki lesz a drágább a végén, Rubint vagy a harmónikás? 😀fetomya front7 kör előtt mindkettőben reménykedtem, de Fake-el inkább nem szórakozok 😊kristof
Szóval nyugi, ő már nem fog rámenni, csak hangoskodik 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
elmebetegek 😀 Na ki lesz a drágább a végén, Rubint vagy a harmónikás? 😀fetomya front7 kör előtt mindkettőben reménykedtem, de Fake-el inkább nem szórakozok 😊
több mint 12 éve
elmebetegek 😀 Na ki lesz a drágább a végén, Rubint vagy a harmónikás? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
állatok 😀Stezvárd ki a végét 😊
több mint 12 éve
szaba
10 553
Szaba nem is jó GM, mert a szívére hallgat. 😛
több mint 12 éve
És frankón mit tudok csinálni? Telehúzom UDFA-val meg 5-6. körös backupokkal ezeket a posztjaimat, azt csókolom. Csak szerintem ez sem megoldás.StezEz a problémám nekem is. De ez azért is van amúgy, mert van több olyan GM, aki leginkább mással kibaszásból, vagy saját komp pick szerzés céljából tolja felfele az illető játékos lóvéját, miközben nem kell neki. Csomó ilyen játékos megy el az FA-n, ami persze teljesen érthető és szabályos, hiszen faszér járna jól a másik egy normális emberrel épeszű pénzért, csakhogy IRL pont azért tudnak backup embereket veterán minimumért leigazolni, mert IRL nem játszanak ilyeneket a GM-ek, hanem annak dobnak ajánlatot, aki kell nekik.
És nem, most nem az adam féle 100 vetmin offer témára gondolok, hanem arra, hogy ha pl. szaba rányom egy full backup IRL chargerre egy vetmint, majdnem biztos, hogy lesz valaki aki rányom egyet, mert eléggé valószínű, hogy szabának azért a plusz párszáz k-ért is kelleni fog.
több mint 12 éve
manapság túl sokat iszolMeki, nem rossz topikba ment Guyton?Stezde vágom, javítottam. kösz hogy szóltál 😊eaglesmcnabb
ráadásul még csalsz is, ami részegen nem jön össze 😀
több mint 12 éve
Meki, nem rossz topikba ment Guyton?Stezde vágom, javítottam. kösz hogy szóltál 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Meki, nem rossz topikba ment Guyton?
több mint 12 éve
van pénz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Őt akartam én is tavaly, csak elvitték előlem pofátlanul 😀 Roster szerint még ott van, cutoknál mondjuk még nem néztemLove Clevelandben bassza a rezetWyattMy bad. 😕 DC-kben nem volt benn. Se a trackerben.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 553
Love Clevelandben bassza a rezetWyattMy bad. 😕 DC-kben nem volt benn. Se a trackerben.