GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Én gyanítom a szabály inkább arra vonatkozik hogy valaki emelt valamikor én meg nem nézem meg normálisan és úgy emelek, rossz összeget.főleg ha addigra törlöd 😀
De hogy valaki 20 másodperccel utánam ugyanannyit emel, elég nehéz lenne neki normálisan licitálni, hacsak nem gondolatolvasó.Delonso_
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Az első licitemet 7 percig írtam... ellenőriztem, de mindegy is, szerintem ezt a szabályt rosszul értelmeztük, értelmetlen lenne így.
több mint 12 éve
Arra célzok, hogy te meg írtad a liciteket 4 emberre, de közben szerkesztetted úgy, hogy Bunkley is benne legyen (topik admin vagy, így ezt nem láthatjuk) és Delonso eközben írta meg Bunkleyra ugyanezt az összeget, így nem láthatta ezt....de lehet csak ő volt lassú. 😊 (40+mp soknak tűnik nekem, ez van 😛 )az egy dolog, hogy érdekes. megírtam a hsz-t, külön lapon megsasoltam az állást, nem láttam semmit, és rányomtam az elküldre. Ergo ha 40 mpvel előttem írta nem is láthattam 😊eaglesmcnabbén miért is?Csak érdekesnek találtam, hogy Delonso első (törölt 😊 ) hsz.-e kb. 40 mp-cel a tiéd után jött Bunkley-ra, mégis ugyanakkora összeget írt bele, mint, amit te is.Newman
nem módosítottam hsz-t, a licitem meg jó 😊 egyébként más ember nem nagyon kell mint akikre eddig licitáltam, szóval pont leszarnám hogy 1 órás szünet vagy sem 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Gyerekek, ne legyetek merevek mint a faszok. Jelen pillanatban leszarnivaló, hogy ki szerkesztett, ki nem meg satöbbi. Ennek a szabálynak a lényege, hogy kordában legyen tartva a licit, lehessen követni az eseményeket. Ahhoz képest mennyire tömött ez a kör, teljesen követhető, úgyhogy nem kell pörögni 😊 szerintem3 napig full mennek a licitek, most tök8, hogy 1 óra bünti meg egyebek.
több mint 12 éve
Megjegyzem nem az IRL évek számítanak, hanem, hogy nálunk mennyit játszott, van, akinél ez a kettő nem ugyanannyiWyattGyanítom hogy Adam8 nem ezért adott hibás szerződéseket 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én gyanítom a szabály inkább arra vonatkozik hogy valaki emelt valamikor én meg nem nézem meg normálisan és úgy emelek, rossz összeget.De hogy valaki 20 másodperccel utánam ugyanannyit emel, elég nehéz lenne neki normálisan licitálni, hacsak nem gondolatolvasó.
több mint 12 éve
az egy dolog, hogy érdekes. megírtam a hsz-t, külön lapon megsasoltam az állást, nem láttam semmit, és rányomtam az elküldre. Ergo ha 40 mpvel előttem írta nem is láthattam 😊Csak érdekesnek találtam, hogy Delonso első (törölt 😊 ) hsz.-e kb. 40 mp-cel a tiéd után jött Bunkley-ra, mégis ugyanakkora összeget írt bele, mint, amit te is.NewmanAkkor viszont mehet pihire Delonso (hsz. törlés+újrabeírás), meg lehetséges, hogy eaglesmcnabb is.Newmanén miért is?
nem módosítottam hsz-t, a licitem meg jó 😊 egyébként más ember nem nagyon kell mint akikre eddig licitáltam, szóval pont leszarnám hogy 1 órás szünet vagy sem 😊eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Valamit erre kéne, mert most az, hogy már írok egy licitet, és közben beelőznek közben (nem a nyitásnál vagy a zárásnál) az ne legyen már büntetve
több mint 12 éve
No ez egy nagy faszság....Hol tehetek én arról vagy akár Braxa hogy míg beírjuk más is ír egy összeget?
Ezért kéne büntetve lenne? Azért gondolkodjunk már...
több mint 12 éve
Megjegyzem nem az IRL évek számítanak, hanem, hogy nálunk mennyit játszott, van, akinél ez a kettő nem ugyanannyiWyattpontosan
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Megjegyzem nem az IRL évek számítanak, hanem, hogy nálunk mennyit játszott, van, akinél ez a kettő nem ugyanannyi
több mint 12 éve
Csak érdekesnek találtam, hogy Delonso első (törölt 😊 ) hsz.-e kb. 40 mp-cel a tiéd után jött Bunkley-ra, mégis ugyanakkora összeget írt bele, mint, amit te is.én miért is?csodás szabály.braxa88Akkor viszont mehet pihire Delonso (hsz. törlés+újrabeírás), meg lehetséges, hogy eaglesmcnabb is.Newman
több mint 12 éve
én miért is?Akkor viszont mehet pihire Delonso (hsz. törlés+újrabeírás), meg lehetséges, hogy eaglesmcnabb is.Newmanbraxa is pihi 😊csodás szabály.braxa88
nem lehet hsz-t módosítani 😕Stez
nem módosítottam hsz-t, a licitem meg jó 😊 egyébként más ember nem nagyon kell mint akikre eddig licitáltam, szóval pont leszarnám hogy 1 órás szünet vagy sem 😊
több mint 12 éve
hazudsz szerintemFigyelek, kb. ennyi. 😛NewmanAkkor viszont mehet pihire Delonso (hsz. törlés+újrabeírás), meg lehetséges, hogy eaglesmcnabb is.NewmanBizonyíték? 😛Rataxes
több mint 12 éve
Figyelek, kb. ennyi. 😛Akkor viszont mehet pihire Delonso (hsz. törlés+újrabeírás), meg lehetséges, hogy eaglesmcnabb is.NewmanBizonyíték? 😛Rataxes
több mint 12 éve
menjen pihire mindenki 3 napigfőleg jj, amiért Hawkot lecsapta a kezemről 😕
több mint 12 éve
Akkor viszont mehet pihire Delonso (hsz. törlés+újrabeírás), meg lehetséges, hogy eaglesmcnabb is.NewmanBizonyíték? 😛
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Akkor viszont mehet pihire Delonso (hsz. törlés+újrabeírás), meg lehetséges, hogy eaglesmcnabb is.braxa is pihi 😊csodás szabály.braxa88
több mint 12 éve
braxa is pihi 😊Delonso elvileg egy órán keresztül nem emelhetne a Mario Williamsre adott rossz licit miatt, szóval braxáé elvileg jó lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
ja igen, van akinek a career stat évszámainak a számát nehézség összeadni 😀Adam licitje szerintem nem biztos hogy jó... 5. éve lesz Maysnek a ligában.RataxesNem annyit kell adni amennyit az nfl.com ír?adam8
több mint 12 éve
braxa is pihi 😊nem lehet hsz-t módosítani 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
gyerekek gyerekek ez eddig kurva gyenge 😀
több mint 12 éve
😂 adam csalik a capjével és a könyveléssel, tanul Snyderéktől, ügyes GM vokik.
16 millás büntit oda!
több mint 12 éve
No, igen. Locklearnek is keveset adtál, rögtön utána Garnernek is, és ez csak az OL kör első két vet. minese. Az egész eddigi FA stratégiád kuka? 😀
Ex-Rataxes