GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Azt már én is bebuktam, az NFL.com még a tavalyi évet írja.Adam licitje szerintem nem biztos hogy jó... 5. éve lesz Maysnek a ligában.RataxesNem annyit kell adni amennyit az nfl.com ír?adam8
A múltkor braxa szólt ezért.
több mint 12 éve
Nem egészen, számold meg hány idénye volt eddig 😊 Egészen pontosan 4, ez lesz az ötödik. Így viszont érdemes lenne a korábbi licitjeidet is átvizsgálni 😛Adam licitje szerintem nem biztos hogy jó... 5. éve lesz Maysnek a ligában.RataxesNem annyit kell adni amennyit az nfl.com ír?adam8
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Adam licitje szerintem nem biztos hogy jó... 5. éve lesz Maysnek a ligában.RataxesNem annyit kell adni amennyit az nfl.com ír?
több mint 12 éve
Adam licitje szerintem nem biztos hogy jó... 5. éve lesz Maysnek a ligában.Rataxesakkor valóban nem teljesen jó, akkor meg az a licit bukta 😊
akkor még versenyben vagyok
több mint 12 éve
Basszus Tenorx, szög ugyanezen (3-3 milka Beasonnank és Andersonnak) a duplaliciten gondolkodtam hogy meg kéne ejteni 😊 Remélem Beason nem hozza be az árát!RataxesBelelátok a fejetekbe.
több mint 12 éve
Adam licitje szerintem nem biztos hogy jó... 5. éve lesz Maysnek a ligában.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
na Mayst bebuktam, adam megelőzött 8 mpvel
több mint 12 éve
Pedig be fogja.StezKi tudja, azért egy Achilles-sérülésből tér vissza...
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Basszus Tenorx, szög ugyanezen (3-3 milka Beasonnank és Andersonnak) a duplaliciten gondolkodtam hogy meg kéne ejteni 😊 Remélem Beason nem hozza be az árát!
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ha vannak szabályok, próbáljuk betartani azokat 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Érvényes, de azért bekaphatod 😛
több mint 12 éve
somos kipontozódottSzegecsBakker, a 15 perces limit, na mindegy, most pihenek egy órát! 😊
Ettől még ez a licit gondolom érvényes.
több mint 12 éve
somos kipontozódott
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Akkor ma 8-kor kezdjük a Front7 kört?adam8nem, neked csak egy hét múlva kezdődik 😊
több mint 12 éve
braxa88
12 534
mi a tököm aza börfikt poén? 😊
több mint 12 éve
Bocs nem voltam netközelben 3 napig, elkezdtem válaszolgatni a PMekre.
több mint 12 éve
Bőrfikt más kategória.Ő az Isten.
Tebow who?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kigáncsolt Carrollt előző offszezonban első perctől kezdve árultam, de nem kellett, mostmeg 2 csapata is van, szépek vagytok.legyen az mint Bőrfkittel, egy meccset nálam egy meccset meg Schlecknél játszik
Annyit tudok ajánlani, hogy bár maradnia kell Miamiben, de nálad is bent hagyom a fizetését. Mit szólsz?Höri
viccet félretéve akkor maradjon phin ha már irl is az.
több mint 12 éve
Kigáncsolt Carrollt előző offszezonban első perctől kezdve árultam, de nem kellett, mostmeg 2 csapata is van, szépek vagytok.akkor most őt is baszhatom? 😀 😕Nolan Carroll a browns és a dolphins rosterében is ott van 😉fetomyigen mert a finsnel volt csak vhogy bekeveredett a falistaba. en is csak utolag vettem eszre ...Fake
Höri, nyilatkozz, miért voltál oly' galád, hogy beírtad és miért nem szóltál időben, hogy mégse az enyém.kristof
Annyit tudok ajánlani, hogy bár maradnia kell Miamiben, de nálad is bent hagyom a fizetését. Mit szólsz?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
akkor most őt is baszhatom? 😀 😕Nolan Carroll a browns és a dolphins rosterében is ott van 😉fetomyigen mert a finsnel volt csak vhogy bekeveredett a falistaba. en is csak utolag vettem eszre ...Fake
Höri, nyilatkozz, miért voltál oly' galád, hogy beírtad és miért nem szóltál időben, hogy mégse az enyém.