GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Schleck!Jah, rendben. 😊
Campbellt nem adhatod el, mivel most hosszabbított.Szegecs
több mint 12 éve
Schleck!Campbellt nem adhatod el, mivel most hosszabbított.
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Elvered őket a rájátszásban is az már kettő 😀Steelersszel csak egyszer találkozom egy évben, így nehéz lenne kétszer elvernem 😊WyattLegalább nem mindig ugyanazok a csapatok lennének az ellenfelekDe nem jobb két win évente mint egy ? 😀Toca
Bár tenor eddig is megvolt minden évben, most, hogy őt idén a Steelers GM-jeként verem, vagy a Lionséként, nekem olyan mindegy 😀Wyatt
több mint 12 éve
De velem kétszer találkoznál 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Steelersszel csak egyszer találkozom egy évben, így nehéz lenne kétszer elvernem 😊Legalább nem mindig ugyanazok a csapatok lennének az ellenfelekDe nem jobb két win évente mint egy ? 😀Toca
Bár tenor eddig is megvolt minden évben, most, hogy őt idén a Steelers GM-jeként verem, vagy a Lionséként, nekem olyan mindegy 😀Wyatt
több mint 12 éve
Legalább nem mindig ugyanazok a csapatok lennének az ellenfelekJa, csak Habi szerintem pont olyan, aki a Steelers nevet sem adná át, már csak Soldi miatt sem, hiába vonult vissza a nagyöreg. 😀
több mint 12 éve
Legalább nem mindig ugyanazok a csapatok lennének az ellenfelekDe nem jobb két win évente mint egy ? 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Legalább nem mindig ugyanazok a csapatok lennének az ellenfelekBár tenor eddig is megvolt minden évben, most, hogy őt idén a Steelers GM-jeként verem, vagy a Lionséként, nekem olyan mindegy 😀
több mint 12 éve
nem keretet, csak nevet meg akkor csoportotde mivel kétlem, hogy a Coltsot megkapnám, így én maradok, örülhetsz 😀
több mint 12 éve
Most full komolyan nekiálltok azon gondolkozni hogy a fél mezőny keretet cserél?Ugyanmár bazmeg...
több mint 12 éve
Ez így van.
több mint 12 éve
Akkor én megkapom a Coltsot? 😛De egyébként nekem aztán teljesen mindegy, ki jön ide az AFC Westbe, maximum fasza csoport lesz ez és jó kis izgalmak lesznek. Ha meg a csapatom jó, bárkit el kell tudni verni, szóval nem lényeg.
több mint 12 éve
Empty most nagyon utállak.tenorxA végén még jó GM lesz belőlem? :o
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Empyt akkor ezt kezeld úgy hogy másik 30 ember nagyon kedvel 😀
több mint 12 éve
Empty most nagyon utállak.
több mint 12 éve
mindig megy a sírás, hogy nem hasonlít a játék a valóságra, akkor ne csináljunk már olyan változtatásokat, mely köszönő viszonyban sincs IRL-elSzegecsAkárcsak JJ fantasyja esetén itt is enyhe különbséget érzek itt a dolgokban, de igazából így már nekem tök mindegy, úgyhogy nem is fektetek több energiát ennek a kifejtésére 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jo. akkor vegyunk fel csak multimilliomosokat gmnek a jatekba es vegyuk meg a full magyar bajnoki mezonyt. minden itthoni playat elnevezunk egy nfl jatekos nevere a juniorokat meg ncaa sztarok nevevel ruhazzuk fel. aztan mehet a realisztikus gm jatek rofl. mondjuk szegecs te ugy is maradnal nem ?én nem értek egyet a keretátvitellel.dettó
egyes csapatok úgyis maradnának, felborulnának a csoportok erősségei, + ennyi erővel ha új tag lép a színre akkor folyton csak vándorolnánk.
személy szerint csak előnyöm származhatna a vándorlásból, hiszen kurvaerős a csoportom, ennek ellenére kizárt hogy elhagyjam Csikágót. (bocs fetomy)eaglesmcnabb
mindig megy a sírás, hogy nem hasonlít a játék a valóságra, akkor ne csináljunk már olyan változtatásokat, mely köszönő viszonyban sincs IRL-elSzegecs
több mint 12 éve
én nem értek egyet a keretátvitellel.dettó
egyes csapatok úgyis maradnának, felborulnának a csoportok erősségei, + ennyi erővel ha új tag lép a színre akkor folyton csak vándorolnánk.
személy szerint csak előnyöm származhatna a vándorlásból, hiszen kurvaerős a csoportom, ennek ellenére kizárt hogy elhagyjam Csikágót. (bocs fetomy)eaglesmcnabb
mindig megy a sírás, hogy nem hasonlít a játék a valóságra, akkor ne csináljunk már olyan változtatásokat, mely köszönő viszonyban sincs IRL-el
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Keretátvitel? Hmm..... 😊A Broncos neve tetszene, de nem szeretnék az AFC West-be menni... :o
Nehéz.... 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
én nem értek egyet a keretátvitellel. egyes csapatok úgyis maradnának, felborulnának a csoportok erősségei, + ennyi erővel ha új tag lép a színre akkor folyton csak vándorolnánk.
személy szerint csak előnyöm származhatna a vándorlásból, hiszen kurvaerős a csoportom, ennek ellenére kizárt hogy elhagyjam Csikágót. (bocs fetomy)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ja igen ! az ujoncoknak javallanam h irjanak legyenek szivesek keres-kanalt mert vaktaban (az elvetemulteken kivul) nem biztos h sokan fognak pmet irogatni hatha alapon. pl en meg access deniednak irtam 1 honapja de akiert mentem vna azt farky annyira nem biztos h elakarna adni. ezekert nem fog minden gm kulon pmet firkalni gyanitom ha nincs vmi tampont h kiert lehetne erdemes menni es kiert nem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
keretatvitel +1 bar engem ugysem erint. bills fan tudtommal nincs es en ugy megszerettem ezt a divet.jobban mondva addig nem vagyok hajlando innet eltakarodni amig bradyn nem rohoghetek legalabb sb resztvevokent.
több mint 12 éve
Felőlem mehet keretátvitel és akk vinném én a Falconst.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Vikingsnak 2 okból örülnék 1 mert Vikings 2.mert elkerülnék ebből a csoportból 😀Csak Rata hagyja ott nekem AP-t 😀(De a fizuját vigye 😀)
több mint 12 éve
Nekem tökmindegy, ha a keret marad akármelyik divízióba pakolhattok 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes