GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Én nem hiszem hogy szídtam Breest vagy a csapatod.
több mint 12 éve
minden játékos addig szar, míg Brees mellett játszik, bár érdekes módon ez a nem én keretemben levőkre nem vonatkozikIgen, valószínűleg azért nem szerződtek újra az addigi kezdőjátékosukkal, mert olyan szar volt. Azt is azért írják, hogy elég biztos benne az edzői stáb hogy nehogy igazad legyen.Delonso_Lol az egyik szerint kevésért adtam el a másik szerint sokért, jók vagytok ....ha Loadholt szar, akkor PatRob felőlem lehet bármilyen kezdő, ő extrameghiperszuperszarjjncaa
The Saints are reportedly ''very comfortable'' with CB Patrick Robinson becoming a full-time starter next season.
A first-round pick in 2010, Robinson appeared in 15 games, recording 47 tackles and four interceptions. Considered the in-house favorite to replace free agent Tracy Porter, Robinson's production surpassed Porter's in nearly every defensive category last seasonDelonso_
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A BME-VIK kartell 4 fősre nőtt. Schleck, Toca, Ork és jómagam mostantól nyugodtan kartellesedhetünk 😀tenorxOrkkal ha ez sikerül, megemelem kalapom
több mint 12 éve
A BME-VIK kartell 4 fősre nőtt. Schleck, Toca, Ork és jómagam mostantól nyugodtan kartellesedhetünk 😀
több mint 12 éve
Igen, valószínűleg azért nem szerződtek újra az addigi kezdőjátékosukkal, mert olyan szar volt. Azt is azért írják, hogy elég biztos benne az edzői stáb hogy nehogy igazad legyen.Lol az egyik szerint kevésért adtam el a másik szerint sokért, jók vagytok ....ha Loadholt szar, akkor PatRob felőlem lehet bármilyen kezdő, ő extrameghiperszuperszarjjncaa
The Saints are reportedly ''very comfortable'' with CB Patrick Robinson becoming a full-time starter next season.
A first-round pick in 2010, Robinson appeared in 15 games, recording 47 tackles and four interceptions. Considered the in-house favorite to replace free agent Tracy Porter, Robinson's production surpassed Porter's in nearly every defensive category last seasonDelonso_
több mint 12 éve
szerintem bria maga mondott le és gondolom amiatt is fosott már a piacra, mert nem érdekelte a játék
több mint 12 éve
Nem, a felkiáltójelet 😛Az üdv Schleck!-et? 😐SzegecsRobinson's production surpassed Porter's in nearly every defensive category last seasonDelonso_Ez még nem jelent sokat... sztem is röhejes a három pick, de igazából idén még olyan trade nem nagyon volt, ami kb egyenlő lett volna 😛 szóval illeszkedik a vonulatba.
Néztem a délutáni tresst is... azért az is elég vérszegény és egykaptafára megy egy ideje.. régen Soldival az is jobb volt 😕
Minden régi GM elvonul.. asszem elkezdek én is nyugdíjasotthont keresni.
Ja, amúgy üdv Schleck! 😊 (ezt most magadra ne vedd, amit a végén írtam)Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Lol az egyik szerint kevésért adtam el a másik szerint sokért, jók vagytok ....ha Loadholt szar, akkor PatRob felőlem lehet bármilyen kezdő, ő extrameghiperszuperszar
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Az üdv Schleck!-et? 😐Robinson's production surpassed Porter's in nearly every defensive category last seasonDelonso_Ez még nem jelent sokat... sztem is röhejes a három pick, de igazából idén még olyan trade nem nagyon volt, ami kb egyenlő lett volna 😛 szóval illeszkedik a vonulatba.
Néztem a délutáni tresst is... azért az is elég vérszegény és egykaptafára megy egy ideje.. régen Soldival az is jobb volt 😕
Ja, amúgy üdv Schleck! 😊 (ezt most magadra ne vedd, amit a végén írtam)Igor
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Én pl Alexet (Briát ) bírtam nagyon, de ha nem néz a csapatára mit lehet csinálni?Az élet már csak ilyen, fluktuáció volt van és lesz.
több mint 12 éve
Robinson's production surpassed Porter's in nearly every defensive category last seasonDelonso_Ez még nem jelent sokat... sztem is röhejes a három pick, de igazából idén még olyan trade nem nagyon volt, ami kb egyenlő lett volna 😛 szóval illeszkedik a vonulatba.
Ja, amúgy üdv Schleck! 😊 (ezt most magadra ne vedd, amit a végén írtam)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Lol az egyik szerint kevésért adtam el a másik szerint sokért, jók vagytok ....The Saints are reportedly ''very comfortable'' with CB Patrick Robinson becoming a full-time starter next season.
A first-round pick in 2010, Robinson appeared in 15 games, recording 47 tackles and four interceptions. Considered the in-house favorite to replace free agent Tracy Porter, Robinson's production surpassed Porter's in nearly every defensive category last season
több mint 12 éve
hát végülis fantasyben nem lesz rossz.Pat Rob Facepalm!Ha PAt Rob ennyit ér, akkor tényleg túl olcsón adtam Gronkot. 😀somoskovig
2+3+4? 😀 nebasszáfölHöri
több mint 12 éve
Pat Rob Facepalm!Ha PAt Rob ennyit ér, akkor tényleg túl olcsón adtam Gronkot. 😀
2+3+4? 😀 nebasszáfölHöri
több mint 12 éve
Tanács mindig van.vonultasd vissza BarbertSzegecsKöszi! Bárkinek bármi tanácsa van, ne sajnálja, mert egyelőre nagyon műveletlen vagyok. 😊
Rögtön egy hülye kérdés: Cutnál a bünti határ az összfizetésből, vagy az átlagból számítódik?Schleck
A legfontosabb, minden tradenél értekezz pár szerinted hozzáértő emberrel és azután okézd le.
Lesznek huncut dolgok 😊
több mint 12 éve
Köszi az üdvözléseket! 😊Szia Scleck.
A hetekben majd megpróbálok felzárkózni a szükséges dolgokból.Schleck
Csak keményen 😊
több mint 12 éve
Pat Robinsont sem adtam volna el ennyiért 😛
több mint 12 éve
somos ennyire kell Harris? 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ziembára elkéstél, ő már elkelt egy félórája.Rajnaigen, köszi pont most láttam :/
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
vonultasd vissza BarbertSzegecsKöszi! Bárkinek bármi tanácsa van, ne sajnálja, mert egyelőre nagyon műveletlen vagyok. 😊
Rögtön egy hülye kérdés: Cutnál a bünti határ az összfizetésből, vagy az átlagból számítódik?