GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Igen, de azért igen nagy különbség van a fantázianév, és a fanság szerint beosztott eredeti nevek között. 😊

A kötekedést meg megértem, hisz már sobrinak is nagyon bejött 😀
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Farky-nak pl. valószínű teljesen tök mindegy, hogy fetomy milyen nevű csapattal játszik, de fetomynak nem lenne mindegy, hogy a kedvenc csapataként játszik-e.fetomy
ezen elv mentén dobtam be a fantázianeveket, mert ilyen alapon neked tök mindegy, hogy én milyen nevű csapattal vagyok, de én bizony szeretnék Szentes Saints vagy New Orleans Bounty Hunters név alatt játszani 😛

értem persze a logikát, csak kötekedek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hogy jön ide a fantázianév? Gyakorlatilag úgyis tök mindegy, hogy az én csapatom Falcons néven fut-efetomy
ilyen alapon futhatna a csapatod Maltese Falcons néven is, nem?jjncaa
Most direkt játszod a hülyét, vagy tényleg ennyire felfoghatatlan amiről beszélek? Farky-nak pl. valószínű teljesen tök mindegy, hogy fetomy milyen nevű csapattal játszik, de fetomynak nem lenne mindegy, hogy a kedvenc csapataként játszik-e. Pontosabban ha nincs választás nyilván fetomynak is mindegy, mert elsősorban játszani akar, de ha lehetne akkor már inkább úgy.

Csak szerintem a fantázianevek nem nagyon jönnek össze azzal, hogy mindenki lehessen a kedvencével, mert épp arról szólna a váltás, hogy ne "akárkivel" legyünk, hanem a kedvencekkel.

Ja, és mivel NFL-t játszunk, nem nem futhatna sem az én csapatom Maltese néven sem másén, mert az pont olyan moslék dolog lenne, mint mikor kiadnak egy soccer játékot, amiben Dal Poaro-k meg Onzoghik rohangálnak a Juventes csapatában. 😛
több mint 12 éve
Hogy jön ide a fantázianév? Gyakorlatilag úgyis tök mindegy, hogy az én csapatom Falcons néven fut-efetomy
ilyen alapon futhatna a csapatod Maltese Falcons néven is, nem?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
idén nem lesz variálás, ugyanis egyes csapatok direkt úgy alakítják ki a keretet, hogy jól boldoguljanak a csoportjukban 😀Höri
egyes csapatok nagyon gagyik akkor 😛 😀
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
idén nem lesz variálás, ugyanis egyes csapatok direkt úgy alakítják ki a keretet, hogy jól boldoguljanak a csoportjukban 😀

több mint 12 éve
Hogy jön ide a fantázianév? Gyakorlatilag úgyis tök mindegy, hogy az én csapatom Falcons néven fut-e, mivel DeAngelo eladásával szerintem 1etlen darab IRL falconom sincsen 😛 Viszont nekem faszább érzés lenne bearsként tevékenykedni 😊

Amúgy ja del +1, FA kör után is be lehetne akár játszani 😊 Igaz az a draft trackert brutállá tenné, de ha ezen múlik, énszívesen átírkálom 😊
több mint 12 éve
Most alapvetően nyilván meg lehet ezt jegyezni, nincs azzal probléma, viszont én kurvára tudnék örülni ennek a keretcserés cuccnak, mert nagyon nagyon szívesen lecserélném a Falconst, főleg Bears-re, de csak keretátvitellel 😊

Ahol ezt meg lehet beszélni,nem probléma, szerintem tényleg megjátszhatnánk 😊 Gondolom nem csak én szeretnék szívem szerint a kedvenc csapatommal lenni 😊fetomy
sőt, igazából játszhatnánk fantázianevekkel is 😛

---
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Arra lettem volna kíváncsi, hogy bria sigjeiről milyen csapatra asszociáltam volna.. 😀 Biztos valami Orlando Fantasyrafetomy
nekem lenne erre egy elborult javaslatom, mégpedig a keretcsere.

tehát mondjuk Toca jövőre Vikings GM lesz, de a játékoskerete ugyanaz marad mint most, Rata meg megy Denverbe szintén az eddigi keretével (vagy St. Louisba ha beleszól Storm 😀). Ugyanígy mehet Miamibe Delonso, vagy a Giantshez Kristóf is, fetomy Chicagoba, Gabtsi Cincybe, aztán lassan mindenki a helyére kerül, akinek van helye. A sasokért meg majd megverekednek.

Vagy a másik verzió, hogy mindenki megjegyzi a mostanit 😮Höri
Nekem nagyon tetszik az ötlet! Nagy+++
Lehetne akár idén is, még draftig a keretcsere.
több mint 12 éve
Most alapvetően nyilván meg lehet ezt jegyezni, nincs azzal probléma, viszont én kurvára tudnék örülni ennek a keretcserés cuccnak, mert nagyon nagyon szívesen lecserélném a Falconst, főleg Bears-re, de csak keretátvitellel 😊

Ahol ezt meg lehet beszélni,nem probléma, szerintem tényleg megjátszhatnánk 😊 Gondolom nem csak én szeretnék szívem szerint a kedvenc csapatommal lenni 😊
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én is Steeler akarok lenni ha már lehet 😊
több mint 12 éve
Arra lettem volna kíváncsi, hogy bria sigjeiről milyen csapatra asszociáltam volna.. 😀 Biztos valami Orlando Fantasyrafetomy
nekem lenne erre egy elborult javaslatom, mégpedig a keretcsere.

tehát mondjuk Toca jövőre Vikings GM lesz, de a játékoskerete ugyanaz marad mint most, Rata meg megy Denverbe szintén az eddigi keretével (vagy St. Louisba ha beleszól Storm 😀). Ugyanígy mehet Miamibe Delonso, vagy a Giantshez Kristóf is, fetomy Chicagoba, Gabtsi Cincybe, aztán lassan mindenki a helyére kerül, akinek van helye. A sasokért meg majd megverekednek.

Vagy a másik verzió, hogy mindenki megjegyzi a mostanit 😮

több mint 12 éve
pedig szerintem tök egyértelmű h Cowboyst kellett volna beírni hisz ott játszom 😀Farky
én kérek elnézést 😀 (amúgy majd nézz fel, mert nemrég ment pm 😀)

Arra lettem volna kíváncsi, hogy bria sigjeiről milyen csapatra asszociáltam volna.. 😀 Biztos valami Orlando Fantasyra
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Faszomat hogy senki nem azzal a csapattal van, amivel ki van tapétázva a profilja 😀fetomy
egy igazi kockának kívülről kéne fújnia mind a 32 csapat GM-jét 😀Stez
tudomén, csak időnként megzavar, hogy pl. farkynál COLTSCOLTSCOLTS ezerrel, és automatikusan beírom, de ugyanez volt múltkor Tocával, aki szintén mindenfelé Vikings cuccal nyomult 😀 De lassan már megszokom,hogy bármit látok, kb. tuti nem az lesz a GM csapata 😀fetomy
pedig szerintem tök egyértelmű h Cowboyst kellett volna beírni hisz ott játszom 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Na én pl full Phins és Oakland szurker vagyok, így normális hogy a Tampával tolom.
több mint 12 éve
Faszomat hogy senki nem azzal a csapattal van, amivel ki van tapétázva a profilja 😀fetomy
egy igazi kockának kívülről kéne fújnia mind a 32 csapat GM-jét 😀Stez
tudomén, csak időnként megzavar, hogy pl. farkynál COLTSCOLTSCOLTS ezerrel, és automatikusan beírom, de ugyanez volt múltkor Tocával, aki szintén mindenfelé Vikings cuccal nyomult 😀 De lassan már megszokom,hogy bármit látok, kb. tuti nem az lesz a GM csapata 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
egy igazi kockának kívülről kéne fújnia mind a 32 csapat GM-jét 😀

több mint 12 éve
Faszomat hogy senki nem azzal a csapattal van, amivel ki van tapétázva a profilja 😀
több mint 12 éve
fetomy a colts az én csapatom és colombo nem köll 😛

több mint 12 éve
a 2013/3. (KC) az top10-es lesz 😊
újonc Qb-val fogom tolniStez
de a szerencse melletted lesz.fetomy
azzal kitörölhetem, ha nincs Tibóm 😐

több mint 12 éve
újonc Qb-val fogom tolniStez
de a szerencse melletted lesz.
több mint 12 éve
újonc Qb-val fogom tolni

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Pat Rob Facepalm!

2+3+4? 😀 nebasszáfölHöri
Volt egy megérzésem hogy jò lesz, de majd jövőre kiderül 😊 De amùgy kör vègi pickekről van szò ha ez enyhìt valamit 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Frissült a licit állásos hsz, szorri a késésből adódó bonyodalmakért 😊
több mint 12 éve
csak egy tényt állapítottam meg

---