GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2026-os roster fájl2027-es roster fájl
Draft tracker 2026
Draft tracker 2027
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
a trackert akarja majd vinni valaki?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ahhoz képest hogy mindjárt draft lesz milyen csend van.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
faszomat pedig de jo vicc lett vna 😕
több mint 14 éve
Így van majd ha elviszitek addig minden csak maszlag meg kamu.Ha mar elso korben elvisszuk fetomyval, jar nekunk az a kivaltsag, hogy mi adjunk neki nevet. 😀StezAz ki?fetomySzegény Bőrfiktet még le se draftolták azt már gúnynevet kap...Toca
több mint 14 éve
Samuel allowed just 10.2 yards a catch, a QB rating of 52.4, and surrendered only 296 yards. That's over 700 fewer than Tramon WilliamsNem kell Jenkins 😕tenorxtényleg bocs
hisz PFF szerint csudijók a CB-id
ja, nem 😛Stez
Asantét a Lionsbe!

több mint 14 éve
Ha mar elso korben elvisszuk fetomyval, jar nekunk az a kivaltsag, hogy mi adjunk neki nevet. 😀Szegény Bőrfiktet még le se draftolták azt már gúnynevet kap...TocaBurfictben reménykedik.empty taxiAz ki?fetomy
több mint 14 éve
Szegény Bőrfiktet még le se draftolták azt már gúnynevet kap...Az ki?fetomyPedig Randle-t.adam8Burfictben reménykedik.empty taxi
több mint 14 éve
Az ki?Burfictben reménykedik.empty taxiStez tetszik a mock , végre beetettem mindenkit hogy Blackmont húzom 😀TocaPedig Randle-t.adam8
több mint 14 éve
Burfictben reménykedik.Stez tetszik a mock , végre beetettem mindenkit hogy Blackmont húzom 😀TocaPedig Randle-t.adam8

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Stez tetszik a mock , végre beetettem mindenkit hogy Blackmont húzom 😀TocaPedig Randle-t.
több mint 14 éve
Stez tetszik a mock , végre beetettem mindenkit hogy Blackmont húzom 😀TocaNa miaz, rájöttél, hogy ideje elhinteni, hogy csak kamu volt? 😛
több mint 14 éve
Stez tetszik a mock , végre beetettem mindenkit hogy Blackmont húzom 😀
több mint 14 éve
Nem kell Jenkins 😕tenorxtényleg bocs
hisz PFF szerint csudijók a CB-id
ja, nem 😛
több mint 14 éve
no way

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Nem kell Jenkins 😕
több mint 14 éve
am nem tudom miért szól be mindenki a DL-emre, tény, hogy lyukas, de sztem csak DT poszton vannak gondok, endből bőven jó vagyok.
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
Aztán legfeljebb pont de 😀WyattJanoris és Barron között gondolkoztam, inkább utóbbi mellett döntöttem. Majd meglássuk. 😊
több mint 14 éve
Csinos kis mock 😊
több mint 14 éve
korrekt mock, bár remélem, hogy Kuechly esik inkább 1/10-re, hogy ne kelljen agyalnom abszolut 😛Majd elfelezzük ....
de az OT pick is helyénvaló teljesen, mivel a zsírpacák öreg és sokat is keresStez
több mint 14 éve
korrekt mock, bár remélem, hogy Kuechly esik inkább 1/10-re, hogy ne kelljen agyalnom abszolut 😛de az OT pick is helyénvaló teljesen, mivel a zsírpacák öreg és sokat is keres
több mint 14 éve
Köszönöm a mockot.RG és Kuechly is remek pickek, nade Fleener 1/16-ra?
Ilyen részeg leszek ?😊