GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2026-os roster fájl2027-es roster fájl
Draft tracker 2026
Draft tracker 2027
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Rookie fizuk kb. mikor lesznek nyilvánosak?
több mint 14 éve
3ad.Túl jó lesz a Chargers, ezért nem jut Stez PO-ba.szabaKi lesz az új Gm?Szegecs
több mint 14 éve
Túl jó lesz a Chargers, ezért nem jut Stez PO-ba.szabaKi lesz az új Gm?

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Túl jó lesz a Chargers, ezért nem jut Stez PO-ba.
több mint 14 éve
nem tartom kurva klafának a helyzetet, dehogy tartom annak 😉az meg alap, hogy mindenki másképp vélekedik róla és mindenkinek megvan a maga véleménye, nekem ezzel nincs is semmi bajom, de nyilván azért mondtam, hogy nem mások lelki üdvéért játszom
mert sosem lesz olyan, ami mindenkinek tetszeni fog, kár is azon feszengeni
a fáma meg kurva egyszerű, vagy beszopom, vagy nem 😀 Jimmyvel beszoptam, most remélem, hogy ezúttal más lesz a helyzet.. akármi is van, itt minden Luck/RG-n fog múlni hosszútávon
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igen stez. ez a po alomvilag fog most megszunni egy par evre az ujonc iranyitoddal 😀nem mondom h szar csapatod van, mert ez azert nem lenne igaz, de ha szeretned leirom h szerintem mi az amivel kurvara megfog gyulni a bajod kb '15ig (vagy legalabbis meggyulne ha nem tredelhetnel el jovore is el 2 ev mulva esedekes pickeket).
csak azert mondom, hogy ha szeretned, mert esznelkuli fikazasba, meg aggressziv visszatamadasra nem vagyok kivancsi, csak beszelgethenenk a csapatodrol. te kurva kafanak latod a helyzetedet en meg nem. ennyi a kulonbseg.
több mint 14 éve
fogok is 😉egy másik idősíkban azért még nyugodtan draftolhatnál, de ha te ki akarsz cseszni a létező összes stezvariációval, akkor lelked rajtajjncaaHa lesz GM játék. Vagy világ.tenorxJogos.
Elárulom, amiatt adtam oda a pickjeimet, mert azzal számolok, hogy 2012 decemberében ugyebár mind meghalunk.Stez
aztán meg nyilván olyanra nem alapozok, hogy esetleg nem én leszek 2014-re a KC GM, elvégre mióta itt vagyok, aktívan tolom a dolgokat, nem unom, sőt élvezem, most meg remélhetőleg egy normális QB-m is lesz, nem pont manapság tervezem, hogy abbahagyom
szóval itt ha Höri kibasz, akkor van csácsá, egyébként tőlem nem szabadul a nép, nagy sajnálatára 😊
(de mondjuk miért baszna ki? hisz aktív vagyok 3 éve, azt hiszem, sikeresnek lehet mondani a KC-t is, hisz rögtön első évben PO, ami idén is megvolt.)
több mint 14 éve
egy másik idősíkban azért még nyugodtan draftolhatnál, de ha te ki akarsz cseszni a létező összes stezvariációval, akkor lelked rajtaHa lesz GM játék. Vagy világ.tenorxJogos.
Elárulom, amiatt adtam oda a pickjeimet, mert azzal számolok, hogy 2012 decemberében ugyebár mind meghalunk.Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ha lesz GM játék. Vagy világ.tenorxJogos.
Elárulom, amiatt adtam oda a pickjeimet, mert azzal számolok, hogy 2012 decemberében ugyebár mind meghalunk.
több mint 14 éve
Tehát nem vagy antielitista, és mint ilyen nem akarod, hogy a nép akarata/érdeke felül kerekedjen a szűk hatalmi eliten? 😀nagyon sajnalom, de en vagy a tundrara megyek, vagy az alabama a&m stadionjaba. mas opcio nincs.azt utalom. legyen inkabb egy autentikus louisianai gyapotszedonigger hadsereg. azokat tudnam legalabb hasznalni itt a messzi buffaloban. ha a pickek nem sikerulnek tul fenyesen, egy kozepszeru defenset meg mindig recruitolok beloluk 😀Fakevagy akár el is költöztetheted a franchise-t dallasba, a cotton bowl úgyis üresen álljjncaa
ilyen megaloman szar allamot meg plane ne nezz ki nekem legyszives, kiraz a hideg a populizmustol.Fake
Vagy csak szimplán nem szereted a túlzottan hype-olt dolgokat? Csak mert nekem úgy jött, le, hogy Barcelona-szurkoló vagy, plusz azért az idény előttig a Coltsra sem lehetett mondani, hogy ne tartozna itthon a „divatcsapatok” közé 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a tortenet kisertetiesen kezd hasonlitani egy masikratundrán gyapotszedés, az való nekedjjncaavagy akár el is költöztetheted a franchise-t dallasba, a cotton bowl úgyis üresen álljjncaanagyon sajnalom, de en vagy a tundrara megyek, vagy az alabama a&m stadionjaba. mas opcio nincs.
ilyen megaloman szar allamot meg plane ne nezz ki nekem legyszives, kiraz a hideg a populizmustol.Fake
http://chfilpo.villamvadasz.hu/drupal/szar_ugy
több mint 14 éve
tundrán gyapotszedés, az való nekednagyon sajnalom, de en vagy a tundrara megyek, vagy az alabama a&m stadionjaba. mas opcio nincs.azt utalom. legyen inkabb egy autentikus louisianai gyapotszedonigger hadsereg. azokat tudnam legalabb hasznalni itt a messzi buffaloban. ha a pickek nem sikerulnek tul fenyesen, egy kozepszeru defenset meg mindig recruitolok beloluk 😀Fakevagy akár el is költöztetheted a franchise-t dallasba, a cotton bowl úgyis üresen álljjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nagyon sajnalom, de en vagy a tundrara megyek, vagy az alabama a&m stadionjaba. mas opcio nincs.vagy akár el is költöztetheted a franchise-t dallasba, a cotton bowl úgyis üresen álljjncaaMeg egy rumos kakaót.tenorxazt utalom. legyen inkabb egy autentikus louisianai gyapotszedonigger hadsereg. azokat tudnam legalabb hasznalni itt a messzi buffaloban. ha a pickek nem sikerulnek tul fenyesen, egy kozepszeru defenset meg mindig recruitolok beloluk 😀Fake
ilyen megaloman szar allamot meg plane ne nezz ki nekem legyszives, kiraz a hideg a populizmustol.
több mint 14 éve
vagy akár el is költöztetheted a franchise-t dallasba, a cotton bowl úgyis üresen állazt utalom. legyen inkabb egy autentikus louisianai gyapotszedonigger hadsereg. azokat tudnam legalabb hasznalni itt a messzi buffaloban. ha a pickek nem sikerulnek tul fenyesen, egy kozepszeru defenset meg mindig recruitolok beloluk 😀Fake14. korig kernem + minden ingosagod es a training facility berleti jogait.FakeMeg egy rumos kakaót.tenorx

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azt utalom. legyen inkabb egy autentikus louisianai gyapotszedonigger hadsereg. azokat tudnam legalabb hasznalni itt a messzi buffaloban. ha a pickek nem sikerulnek tul fenyesen, egy kozepszeru defenset meg mindig recruitolok beloluk 😀Meg egy rumos kakaót.tenorx2015/1-6. (NO)jjncaa14. korig kernem + minden ingosagod es a training facility berleti jogait.Fake
több mint 14 éve
minden oké, de a 7. kört nem tudom adni, mert az nem cserélhetőMeg egy rumos kakaót.tenorx2015/1-6. (NO)jjncaa14. korig kernem + minden ingosagod es a training facility berleti jogait.Fake
bevallom amúgy, hogy azért mondok le, mert nem Saints gm-ként megbélyegezve akarom túlélni a világvégét

---
több mint 14 éve
Meg egy rumos kakaót.14. korig kernem + minden ingosagod es a training facility berleti jogait.Fakemit adsz erte ?2015/1-6. (NO)jjncaa
😀Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
14. korig kernem + minden ingosagod es a training facility berleti jogait.2015/1-6. (NO)jjncaateljes 2015-ös draftomat Ricky... öhm az 1/9-ért!jjncaamit adsz erte ?
😀Fake
több mint 14 éve
Ha lesz GM játék. Vagy világ.
több mint 14 éve
psszt... a 2013-as nem lenne etikus, '15-re már úgyis elfelejti mindenki, hogy ki volt a gm három éveÚgysem te leszel addigra a GM. 😀szabamit adsz erte ?2015/1-6. (NO)jjncaa
😀Fake

---
több mint 14 éve
Úgysem te leszel addigra a GM. 😀2015/1-6. (NO)jjncaateljes 2015-ös draftomat Ricky... öhm az 1/9-ért!jjncaamit adsz erte ?
😀Fake
több mint 14 éve
2015/1-6. (NO)mit adsz erte ?Na, most miattad valaki gyorsan betrade-el Stez elé 😕Wyattteljes 2015-ös draftomat Ricky... öhm az 1/9-ért!jjncaa
😀Fake

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mit adsz erte ?Na, most miattad valaki gyorsan betrade-el Stez elé 😕Wyattteljes 2015-ös draftomat Ricky... öhm az 1/9-ért!jjncaa
😀
több mint 14 éve
Na, most miattad valaki gyorsan betrade-el Stez elé 😕Wyattteljes 2015-ös draftomat Ricky... öhm az 1/9-ért!

---