GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
hát ez csodálatos tradede várjunk... hol a faszba marad Tebow? :o
több mint 12 éve
Amúgy így a 10 millás penaltymmal rendkívül szórakoztató nézegetni, ahogy ilyen 1.304.100 jellegű ajánlatok röpködnek, hogy nem csak 1-200k-t, de 5-10k-kat is megmentsünk..😊fetomyNem mindenki herdálhat mint ahogy Döme tette múltkor 😀
több mint 12 éve
amúgy "érdekes", hogy a Miami és a Houston egyetlen játékosra sem tett még ajánlatot sem, a Bengals egyre igen, de őt nem sikerült megszerezniük
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Amúgy így a 10 millás penaltymmal rendkívül szórakoztató nézegetni, ahogy ilyen 1.304.100 jellegű ajánlatok röpködnek, hogy nem csak 1-200k-t, de 5-10k-kat is megmentsünk..😊
több mint 12 éve
Hát max cut lesz túlélem azt a 80k-t 😀mert sok a 785K? 😀Reynolds kétszer van a listán fetomyBasszus most jöttem rá hogy kicsit elszámoltam magam,nah mindegy 😀Toca
az én 685K-s fizum kevés, Toca tolt rá 100K-tStez
kell neked izmozni 😛Stez
több mint 12 éve
mert sok a 785K? 😀Reynolds kétszer van a listán fetomyBasszus most jöttem rá hogy kicsit elszámoltam magam,nah mindegy 😀Toca
kell neked izmozni 😛
több mint 12 éve
Reynolds kétszer van a listán fetomyBasszus most jöttem rá hogy kicsit elszámoltam magam,nah mindegy 😀
több mint 12 éve
mcnabb kolléga is bukott 1 órát, stejnbakk 876-on áll, így a 910 kevés 😛köszi stez, javítom 😊
több mint 12 éve
Reynolds kétszer van a listán fetomyaz én 685K-s fizum kevés, Toca tolt rá 100K-t
több mint 12 éve
JA, láttam, a következő 1 órában nem tervezek licitálni akkor. 😊
több mint 12 éve
Nem jött össze somos, Giacomini 1.5-ön áll per pill, tehát 1.8 a minimum licit 😊
több mint 12 éve
Valaki ajánlott Greshamre még, de lusta vagyok visszakeresni, elég komoly levelezésem van. Akit érdekelt, érdekel az keressen, mert van rá ajánlatom és nem szeretné sírást hogy miért adtam el mikor...
több mint 12 éve
IRL is ki kell fizetni a garantált zsét neki. Nem gyakori, akivel előfordul, az megszívja, mint IRL, szerintem ez korrekt.Az ingyen visszavonulást megszüntetem jövőre.Ezzel továbbra sem értek teljesen egyet. Az öreg szarokat persze ne lehessen, de ha egy fiatal kiemelkedő játékos nagy fizetésével együtt lehal, azért az nálam nem ugyanaz, mintha valakit csak trükközésből hozok hosszú távraWyatt
kalapácsütésHöri
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Az ingyen visszavonulást megszüntetem jövőre.Ezzel továbbra sem értek teljesen egyet. Az öreg szarokat persze ne lehessen, de ha egy fiatal kiemelkedő játékos nagy fizetésével együtt lehal, azért az nálam nem ugyanaz, mintha valakit csak trükközésből hozok hosszú távra
kalapácsütésHöri
több mint 12 éve
arra büszkén ráemelek 1,2 milláig, nehogy rajtad maradjon, ha Fake csak szájalamugy h felmelegitsem a mario williams hova megy avagy kinek nagyobb a pocse diskurzust :Én piacnyitáskor egy veteránminimumot rátolok, biztos ami biztos.Rajna
mindossze 22 millioig tudok ra emelni ugyhogy lehet jonni probalkozni 😛Fake
több mint 12 éve
amugy h felmelegitsem a mario williams hova megy avagy kinek nagyobb a pocse diskurzust :21ig tartom ha van pénzem ha nincs 😊
több mint 12 éve
amugy h felmelegitsem a mario williams hova megy avagy kinek nagyobb a pocse diskurzust :Én piacnyitáskor egy veteránminimumot rátolok, biztos ami biztos.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
amugy h felmelegitsem a mario williams hova megy avagy kinek nagyobb a pocse diskurzust :mindossze 22 millioig tudok ra emelni ugyhogy lehet jonni probalkozni 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Empty Taxi emelése kevés Petermanre.adam8mehehe.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nesztek.Rajnadánke. a buszt mondjuk igy is lekestem 😀
több mint 12 éve
mondjuk emiatt nem basztatnám Szegecset sem, miközben megírta a postot, közben jött gondolom az emelés, amit már így nem láthatott
több mint 12 éve
most Puentára visszaajánlhatok? vagy várjak negyed órát? (egyáltalán érvényes Szegecs "emelése"?)kristofCsökkententt ergo nem 😀 20%ban sem igazán fér be