GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
szegecsé abszolút nem érvényes, ő vár 1 órát, és höri mondandója alapján várni kell minden hszhez 15 percet 😊ami szintén nem hülyeség 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
most Puentára visszaajánlhatok? vagy várjak negyed órát? (egyáltalán érvényes Szegecs "emelése"?)
több mint 12 éve
Ja, akartam mondani én is, mert néztem. Bocs érte, nyilván nem rád ment a licit.csudijóTe ne dumálj, azzal, hogy megnyitottam a témát és ezt közöltem a csevegőben, tulajdonképpen odaadtam neked Ziembát 😛Rajna
akkor 15 perc múlva mire visszanézek, már mind az 5 playa le lesz csapva a kezemről 😀Stez
Frissítettem még egyet a licit előtt, aztán nem jött senkire ajánlat, így betoltam.
több mint 12 éve
Hopp szegecs, találkozunk 1 óra múlva 😀
több mint 12 éve
sorry srácok nem tudtam hogy zárva van, ha para nyugodtan töröljétek! 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem 😀csudijóTe ne dumálj, azzal, hogy megnyitottam a témát és ezt közöltem a csevegőben, tulajdonképpen odaadtam neked Ziembát 😛Rajna
akkor 15 perc múlva mire visszanézek, már mind az 5 playa le lesz csapva a kezemről 😀Stez
több mint 12 éve
csudijóTe ne dumálj, azzal, hogy megnyitottam a témát és ezt közöltem a csevegőben, tulajdonképpen odaadtam neked Ziembát 😛
több mint 12 éve
na mizu, fostok ajánlani? 😀
több mint 12 éve
csudijóakkor 15 perc múlva mire visszanézek, már mind az 5 playa le lesz csapva a kezemről 😀
több mint 12 éve
Nem szabad módosítani , ezért kizárunk 😀Én csak azt néztem, hogy be van-e már posztolva, már töröltem is a cuccot, nem tudtam, hogy lezárt még a téma.Rajnaeaglesmcnabb nagyon fairben nyomja.. 😀fetomyeddig ket modijoggal rendelkezo maganak megnyitotta nekunk meg nyasgem 😀
erre vmi szabaly nincs h a kartellezoket kibasszuk a jatekbol ? 😀Fake
több mint 12 éve
Eaglesmacnabb a piac nyertese 😀
több mint 12 éve
Én csak azt néztem, hogy be van-e már posztolva, már töröltem is a cuccot, nem tudtam, hogy lezárt még a téma.eaglesmcnabb nagyon fairben nyomja.. 😀fetomyeddig ket modijoggal rendelkezo maganak megnyitotta nekunk meg nyasgem 😀
erre vmi szabaly nincs h a kartellezoket kibasszuk a jatekbol ? 😀Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
eaglesmcnabb nagyon fairben nyomja.. 😀fetomyeddig ket modijoggal rendelkezo maganak megnyitotta nekunk meg nyasgem 😀
erre vmi szabaly nincs h a kartellezoket kibasszuk a jatekbol ? 😀
btw rajna is irt csak gondolom o eszrevette egybol a gebaszt aztan torolte is
több mint 12 éve
eaglesmcnabb nagyon fairben nyomja.. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
legyszi nyissatok meg a topikot mert ajanlanek es mennem kene.
több mint 12 éve
a licit topikot meg lehetne nyitni, ha műár 8 óra
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
lezárt topikba hogy lehet licitelni? 😀
több mint 12 éve
aki alapból vetminen van az jól gondolom hogy továbbra is ingyen vonul vissza?eaglesmcnabbPersze, a minimumosok továbbra is waiverre kerülnek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
aki alapból vetminen van az jól gondolom hogy továbbra is ingyen vonul vissza?eaglesmcnabbigen
több mint 12 éve
aki alapból vetminen van az jól gondolom hogy továbbra is ingyen vonul vissza?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
micsoda makom van h woody meg identavaly visszavonult 😀 az o fizetesenek caphitje kicsit odabaszott vna 😀
több mint 12 éve
Szopkovic nagyban mi? 😊Az ingyen visszavonulást megszüntetem jövőre.Ó baszki.
kalapácsütésHöri
Szegecs: nem.tenorx
több mint 12 éve
még jó, hogy csak egy évre szerződtettem le Gonzalezt és Barbert, így a következő gm nem több milliós cap büntit kap tőlem kezdéskor ajándékba 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal