GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kerdezd meg horit tudomasom szerint mar tud rola. az illeto nem kert meg ra h a csevegobe irjam be.Hm?Delonso_Deny legalább eddig aktív volt, sajnálom.Delonso_lesz akit majd jobban sajnalsz ...Fake
több mint 12 éve
de azért ha valamely playámra holnapig nem érkezik emelés és letelik az egy nap, az enyém ugye? remélem ebben nincs változás azért
több mint 12 éve
Hm?Deny legalább eddig aktív volt, sajnálom.Delonso_lesz akit majd jobban sajnalsz ...Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Deny legalább eddig aktív volt, sajnálom.Delonso_lesz akit majd jobban sajnalsz ...
több mint 12 éve
Deny legalább eddig aktív volt, sajnálom.
több mint 12 éve
na minnyá jön bria, aztán megmondja a frankótWtf @ Deny?tenorxmióta elhagyta a barátnője nem érdekli a sportHöri
több mint 12 éve
Wtf @ Deny?tenorxmióta elhagyta a barátnője nem érdekli a sport
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
erdemes volt blackmonert feltredelni ugy h eladtad a qbd pajtas ! 😂 tannehillen rohogtem amugy en is de ez az okfejtes azert utott ...
több mint 12 éve
Wtf @ Deny?
több mint 12 éve
Tannehilt 3.kor elott el nem hoznam . Erdemes vilt Blackmonert feltradelni ha elhozom Kalilt 😊 Bar ez meg inkabb benne van a pakliban minthogy QBt huzzak hiszen ott van Young 😊
több mint 12 éve
igen én voltam a bűnösReuben Randle első kör, nem tom ki volt, de innen üdvözlömHöritaxi asszem 😀 konyorogtem neki 5 percen keresztul h ne de aztan rakontrazott h akkor hill lesz belole 😀Fake
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Reuben Randle első kör, nem tom ki volt, de innen üdvözlömHöritaxi asszem 😀 konyorogtem neki 5 percen keresztul h ne de aztan rakontrazott h akkor hill lesz belole 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Leginkább rá jaja 😀 De szerintem pl Coples is bőven hamarabb megy ki, arról meg nem is beszélve, hogy Bőrfikt nem 1/1Ha Kuechlyra gondolsz őt egy ideig szarul elfelejtettük, már két helyre bemondta Fake aztán mégse 😀empty taxien ugy tudom h cenyanak tervezik es mar hivatalosan be is boffentettek az eterbe ezt.Asszem az nálam is hasonló eredményekkel járna, nem kell ő oda, vidd csak Floydot nyugodtan 😀
amugy bekaphatjatok a retardkodas 400 hszt general a mockot meg 2 ember velemenyezi egyaltalan.
delonso: fetomy reszortja volt. wyatt : ne tudd meg h en mit szolnek hozza ha leesne 1/9re 😂
asszem abban a pillanatban repulne egy uveg palesz huzora 😀Fake
Amúgy van pár nagyot csúszó, meg talán egy két reachnek számító (nálam), de alapvetően nem rosszWyatt
több mint 12 éve
Ha Kuechlyra gondolsz őt egy ideig szarul elfelejtettük, már két helyre bemondta Fake aztán mégse 😀Asszem az nálam is hasonló eredményekkel járna, nem kell ő oda, vidd csak Floydot nyugodtan 😀akkor azt mondták, hogy gondolkodnak rajtaen ugy tudom h cenyanak tervezik es mar hivatalosan be is boffentettek az eterbe ezt.
de ugyebár azóta Nicks is aláírt, szóval vagy nem lesz kezdő, vagy megy középreStez
amugy bekaphatjatok a retardkodas 400 hszt general a mockot meg 2 ember velemenyezi egyaltalan.
delonso: fetomy reszortja volt. wyatt : ne tudd meg h en mit szolnek hozza ha leesne 1/9re 😂
Amúgy van pár nagyot csúszó, meg talán egy két reachnek számító (nálam), de alapvetően nem rosszWyatt
Madden hates me.
több mint 12 éve
😊))))))))) Respect.Köszi a mockot, nyomtam is egy likeot.ja ezt elbasztam, mert OLB-nek szántam hozzád.
Egyetlen dolgot kérdezek csak, 1/7-re miért húzom őt, amikor két játékost is hoztam Avril mellé? LB-m meg nincs is.
A többi úgyahogy még tetszik is.
7. Buccaneers ---(orig. Giants) Melvin Ingram DE South CarolinaDelonso_
Amúgymeg azért, mert bekaphatod, hogy minden évben minden mockban a fél 1. kör rólad szól 😛fetomy
Jah mondjuk tényleg nem egyszerű ki 3-4 ki 4-3, nade egy Tampa hogy lehetne 3-4 ? 😊
több mint 12 éve
én RG-t húzom, ha a Colts is 😊Stezja, csak neked előbb kell 😛
Különben meg fék és empty gecik voltak, én BÖRFIKTET akartam neked, de lebasztak. 😕
több mint 12 éve
Köszönjük a mockot, nekem tetszik, bár Fleenert nem biztos, hogy behúznám vagyis inkább elgondolkodnék Allenen. Ja és Wrightot nem nagyon csipázom, túl sokat kapott a Griffin hype-ból. Az OT meg nem is need, mert ott van Sherrod.... 😂
több mint 12 éve
amugy bekaphatjatok a retardkodas 400 hszt general a mockot meg 2 ember velemenyezi egyaltalanFakehah
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Asszem az nálam is hasonló eredményekkel járna, nem kell ő oda, vidd csak Floydot nyugodtan 😀en ugy tudom h cenyanak tervezik es mar hivatalosan be is boffentettek az eterbe ezt.Ahha... Szóval akkor nem is mellékes 😊akkor azt mondták, hogy gondolkodnak rajta
Mondjuk gondolom ezt már 2012 március elején is tudták a csapatnál amikor IRL aláírtak vele 4 misi környékén 😊Rataxes
de ugyebár azóta Nicks is aláírt, szóval vagy nem lesz kezdő, vagy megy középreStez
Amúgy van pár nagyot csúszó, meg talán egy két reachnek számító (nálam), de alapvetően nem rossz
több mint 12 éve
Köszi a mockot, nyomtam is egy likeot.ja ezt elbasztam, mert OLB-nek szántam hozzád.
Egyetlen dolgot kérdezek csak, 1/7-re miért húzom őt, amikor két játékost is hoztam Avril mellé? LB-m meg nincs is.
A többi úgyahogy még tetszik is.
7. Buccaneers ---(orig. Giants) Melvin Ingram DE South CarolinaDelonso_
Amúgymeg azért, mert bekaphatod, hogy minden évben minden mockban a fél 1. kör rólad szól 😛
több mint 12 éve
én RG-t húzom, ha a Colts is 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
en ugy tudom h cenyanak tervezik es mar hivatalosan be is boffentettek az eterbe ezt.akkor azt mondták, hogy gondolkodnak rajtaHát nem tudom, én egy centerért sosem fizetnék annyit, mint egy guardért, emiatt izmoztam volna kb. 2 milláig Zuttahért, mert innentől viszont Ő minden lesz, csak OG nem, nekem emg ez fontos tányezőAhha... Szóval akkor nem is mellékes 😊
de ez csak személyes véleményem, mindenki másképp vélekedik nyilvánStez
Mondjuk gondolom ezt már 2012 március elején is tudták a csapatnál amikor IRL aláírtak vele 4 misi környékén 😊Rataxes
asszem abban a pillanatban repulne egy uveg palesz huzora 😀
több mint 12 éve
Starks legyen ennyi zsével három év 😊Javítva, sorry.
Ja meg még pár apróság Taxi 😀Wyatt
Madden hates me.