GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
hát ha azt a hsz-t valaki szóról-szóra komolyan értelmezte, akkor tényleg igaz, hogy nem szabad ezen a fórumon kommentet írni hatvan szmájli nélkül 😊 😐 😕 😀 :o 😉 :/ 😛 😂 :mad: :rolleyes: :cool:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
jó tudni, mert egy szóval nem írtam sehol, hogy ezt a szezont még nem játszom lejjncaaezt honnan vetted?jjncaaFarkyt kinevezte Höri.szaba
ezen logika mentén most is ki kellene lépnem a játékból, de mivel ezt tegnap már megtettem, valahova lépnem kell, így most ezzel visszaléptem (bár ha anakronizálva a Kolb cserét is beleveszem, akkor ki vagyok lépve)jjncaa vagy 4 napja
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én inkább nem állok be ebbe a viccbe.en halas vagyok nekik mert igy igor irt egy olyan hszt
A legszebb az, hogy ezek az emberek még pár napja fröcsögtek Adamen, most meg ugyanezt csinálják.
Vicc.tenorx
amin evek mulva is rohogni fogok ha eszembejut 😂
több mint 12 éve
én biztos nemPedig írtál olyat, hogy draftra keressen embert Höri.szabaFarkyt kinevezte Höri.szabajó tudni, mert egy szóval nem írtam sehol, hogy ezt a szezont még nem játszom lejjncaa
Bekivel is úgy beszéltem, hogy a következő szezontól venné át teljesen az irányítást, addig meg elmagyaráznám neki az alapvető dolgokat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 553
Teljesen mindegy, a bounty botrányt meg kellett torolni. 😀Én draft utánra emlékszem...Newmanjó tudni, mert egy szóval nem írtam sehol, hogy ezt a szezont még nem játszom lejjncaaPedig írtál olyat, hogy draftra keressen embert Höri.szaba
több mint 12 éve
Én draft utánra emlékszem...Pedig írtál olyat, hogy draftra keressen embert Höri.szabaFarkyt kinevezte Höri.szabajó tudni, mert egy szóval nem írtam sehol, hogy ezt a szezont még nem játszom lejjncaa
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
es ?jó tudni, mert egy szóval nem írtam sehol, hogy ezt a szezont még nem játszom lejjncaaezt honnan vetted?jjncaaFarkyt kinevezte Höri.szaba
több mint 12 éve
Teljesen normális - volt, amíg el nem kezdtek őrültségek jönni. Volt eddig is veteránminimumos jövés-menés, ahogy IRL is zajlik, de eddig ezt senki sem akarta kijátszani.Rajnaahogy jeleztem, a gentlemen's agreement csak akkor működik, ha mindenki partner benne...
---
több mint 12 éve
szaba
10 553
Pedig írtál olyat, hogy draftra keressen embert Höri.jó tudni, mert egy szóval nem írtam sehol, hogy ezt a szezont még nem játszom lejjncaaezt honnan vetted?jjncaaFarkyt kinevezte Höri.szaba
több mint 12 éve
jó tudni, mert egy szóval nem írtam sehol, hogy ezt a szezont még nem játszom leFarkyt kinevezte Höri.szabaTe már nem vagy a Saints GM-e 😛szabaezt honnan vetted?jjncaa
---
több mint 12 éve
Teljesen normális - volt, amíg el nem kezdtek őrültségek jönni. Volt eddig is veteránminimumos jövés-menés, ahogy IRL is zajlik, de eddig ezt senki sem akarta kijátszani.
több mint 12 éve
szaba
10 553
Farkyt kinevezte Höri.ezt honnan vetted?jjncaamicsoda ötlet.. a New Orleans Saints hivatalosan is bejelenti igényét az NFL összes DL/LB posztú szabadügynökére, veteránminimumot tartalmazó szerződésselTe már nem vagy a Saints GM-e 😛szaba
a játékosok a sűrű jövés-menés miatt csoportos kedvezményt kapnak a New Orleans-ba tartó járataik repülőjegyeinek árábóljjncaa
több mint 12 éve
ezt honnan vetted?Te már nem vagy a Saints GM-e 😛szabaFelőlem nyugodtan, tegyél az összesre akkor 4-5 ember helyett a végén egy tucatot kéne cutolnod 😛Igormicsoda ötlet.. a New Orleans Saints hivatalosan is bejelenti igényét az NFL összes DL/LB posztú szabadügynökére, veteránminimumot tartalmazó szerződéssel
a játékosok a sűrű jövés-menés miatt csoportos kedvezményt kapnak a New Orleans-ba tartó járataik repülőjegyeinek árábóljjncaa
---
több mint 12 éve
Erről 2 dolog jutott eszembe.micsoda ötlet.. a New Orleans Saints hivatalosan is bejelenti igényét az NFL összes DL/LB posztú szabadügynökére, veteránminimumot tartalmazó szerződésselAzt mondták ez a rendszer jó, ha jó akkor csináljuk , ha mégsem akkor találjunk ki rá valamit 😊 Igazából gondolkodtam ,hogy az összesre tegyek-e vagy csak akiben látok fényt ,de az 50-es listát is leszűkítettem inkább 😊TocaFelőlem nyugodtan, tegyél az összesre akkor 4-5 ember helyett a végén egy tucatot kéne cutolnod 😛Igor
1.Majd a megfelelő időben 😀
2.Megfelelő GM 😀
több mint 12 éve
micsoda ötlet.. a New Orleans Saints hivatalosan is bejelenti igényét az NFL összes DL/LB posztú szabadügynökére, veteránminimumot tartalmazó szerződésselNem lesz az már cap túllépés? 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szaba
10 553
Te már nem vagy a Saints GM-e 😛micsoda ötlet.. a New Orleans Saints hivatalosan is bejelenti igényét az NFL összes DL/LB posztú szabadügynökére, veteránminimumot tartalmazó szerződésselAzt mondták ez a rendszer jó, ha jó akkor csináljuk , ha mégsem akkor találjunk ki rá valamit 😊 Igazából gondolkodtam ,hogy az összesre tegyek-e vagy csak akiben látok fényt ,de az 50-es listát is leszűkítettem inkább 😊TocaFelőlem nyugodtan, tegyél az összesre akkor 4-5 ember helyett a végén egy tucatot kéne cutolnod 😛Igor
több mint 12 éve
Én most is fröcsögök,mert szerintem egy faszság, de mindenki leírta hogy ne rinyáljunk már annyit, teljesen normális ez hát tessék, ha ez normális hát csináljuk nagybanTocaIgen, csak én utálom kurvára ezt a módszert, és még azzal is beszopom, hogy a trackerbe 1 órán át fogom baszogatni az ajánlatokat, hogy normálisan meglegyenek.
Ez van, ha a nem szabálytalan de kurvanagy baromság meg van engedve. Várom a jelentkezőket aki megcsinálja helyettem a front7 kör adminisztrálását.
több mint 12 éve
micsoda ötlet.. a New Orleans Saints hivatalosan is bejelenti igényét az NFL összes DL/LB posztú szabadügynökére, veteránminimumot tartalmazó szerződésselFelőlem nyugodtan, tegyél az összesre akkor 4-5 ember helyett a végén egy tucatot kéne cutolnod 😛IgorToca 😂 😂Azt mondták ez a rendszer jó, ha jó akkor csináljuk , ha mégsem akkor találjunk ki rá valamit 😊 Igazából gondolkodtam ,hogy az összesre tegyek-e vagy csak akiben látok fényt ,de az 50-es listát is leszűkítettem inkább 😊Toca
Ennyi .....-t 😛 :rolleyes:Igor
a játékosok a sűrű jövés-menés miatt csoportos kedvezményt kapnak a New Orleans-ba tartó járataik repülőjegyeinek árából
---
több mint 12 éve
ép keretek között ezzel szvsz nem is volt semmi bajcsak már senki sem érzi, hol a határ
adam posztonként 5-6 játékost szedett tavaly is kb. ezzel a módszerrel és javarészét nem is első másodperces licittel
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
18 perces késéssel szabálytalan ajánlat se rossz, de mondjuk érthető ebben a sok szarban
több mint 12 éve
szaba
10 553
Braxa, gondold át még1x
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ok, okozat? Szerintem teljesen egyértelmű volt, hogy ez lesz 😊Egyébként én se szívesen csinálom ezt / nekem sem tetszik, de ha ez a trend akkor haladni kell a korral. Az új divatnak köszönhetően csak így lehet használható vet.min-es backupot szerezni FA-ról.RataxesÉn inkább nem állok be ebbe a viccbe.
A legszebb az, hogy ezek az emberek még pár napja fröcsögtek Adamen, most meg ugyanezt csinálják.
Vicc.tenorx
Az egy szem Koppenemet lehet vinni drágáért 😂
Btw, ez csak a szaros OL-piac, milyen vicces lesz az összes DE, DT, OLB és ILB 2 mp alatt 10 embertől
több mint 12 éve
Én most is fröcsögök,mert szerintem egy faszság, de mindenki leírta hogy ne rinyáljunk már annyit, teljesen normális ez hát tessék, ha ez normális hát csináljuk nagybanEgyébként én se szívesen csinálom ezt / nekem sem tetszik, de ha ez a trend akkor haladni kell a korral. Az új divatnak köszönhetően csak így lehet használható vet.min-es backupot szerezni FA-ról.RataxesÉn inkább nem állok be ebbe a viccbe.
Vicc.tenorx
több mint 12 éve
fetomy segítek a szerkesztett hsz-em után is maradtak az enyémek az alábbi playák:Mike McGlynn, OG 850K/3 év
Max Jean-Gilles, OT 1,2milla/3 év
Samson Satele, OC 3milla/5 év
Seth Olsen, OG 685K/3 év
több mint 12 éve
Egyébként én se szívesen csinálom ezt / nekem sem tetszik, de ha ez a trend akkor haladni kell a korral. Az új divatnak köszönhetően csak így lehet használható vet.min-es backupot szerezni FA-ról.RataxesÉn inkább nem állok be ebbe a viccbe.
Vicc.