Bowldog Hálaadást!

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Köszi a mockot, nyomtam is egy likeot.
Egyetlen dolgot kérdezek csak, 1/7-re miért húzom őt, amikor két játékost is hoztam Avril mellé? LB-m meg nincs is.
A többi úgyahogy még tetszik is.

7. Buccaneers ---(orig. Giants) Melvin Ingram DE South Carolina
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Szövegértés egyes, legalább egy gonddal kevesebb.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk Blackmont nem kérjük a csoportba, köszönjük 😀

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Nálam úgy néz ki Kelce lesz a kezdő :cool:Rataxes
----->jó dolga lesz az NFC North DT-jeinek 😀Newman
Jó lesz Ő meglátod, csak időt kell neki adni 😊 Saturday 2. :cool:

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
No, én a részemről befejezettnek vélem a Newmannel folytatott diskurzust (miután kiderült, hogy csak úgy beírta a topicba javaslatfüggetlenül, építő jelleggel, és főleg értelmes hsz-ét, így teljesen okafogyottá vált a téma), majd valaki törölheti a felesleges részeket
A mockot meg köszi az illetékeseknek

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nálam úgy néz ki Kelce lesz a kezdő :cool:Rataxes
----->jó dolga lesz az NFC North DT-jeinek 😀

több mint 12 éve
Nálam úgy néz ki Kelce lesz a kezdő :cool:

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát nem tudom, én egy centerért sosem fizetnék annyit, mint egy guardért, emiatt izmoztam volna kb. 2 milláig Zuttahért, mert innentől viszont Ő minden lesz, csak OG nem, nekem emg ez fontos tányező
de ez csak személyes véleményem, mindenki másképp vélekedik nyilvánStez
Ahha... Szóval akkor nem is mellékes 😊
Mondjuk gondolom ezt már 2012 március elején is tudták a csapatnál amikor IRL aláírtak vele 4 misi környékén 😊Rataxes
akkor azt mondták, hogy gondolkodnak rajta
de ugyebár azóta Nicks is aláírt, szóval vagy nem lesz kezdő, vagy megy középre

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én boldog vagyok/leszek McClureral.
több mint 12 éve
Hát nem tudom, én egy centerért sosem fizetnék annyit, mint egy guardért, emiatt izmoztam volna kb. 2 milláig Zuttahért, mert innentől viszont Ő minden lesz, csak OG nem, nekem emg ez fontos tányező
de ez csak személyes véleményem, mindenki másképp vélekedik nyilvánStez
Ahha... Szóval akkor nem is mellékes 😊
Mondjuk gondolom ezt már 2012 március elején is tudták a csapatnál amikor IRL aláírtak vele 4 misi környékén 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
A francba, ki kell szállnom Zuttahról... Nem vagyok hajlandó többet fizetni neki mint az IRL fizuja 80%-a 😊Rataxes
az mellékes, hogy Zuttah center lesz mostantól 😊Stez
Már korábban is játszott C-t tudtommal... De miért mellékes egyébként? 😊Rataxes
de ez csak személyes véleményem, mindenki másképp vélekedik nyilván

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
De komoly...
Ehhez a licitbaromsághoz csak annyit, hogy nem tilos megőrülni, de nem túl szalonképes.
több mint 12 éve
A francba, ki kell szállnom Zuttahról... Nem vagyok hajlandó többet fizetni neki mint az IRL fizuja 80%-a 😊Rataxes
az mellékes, hogy Zuttah center lesz mostantól 😊Stez
Már korábban is játszott C-t tudtommal... De miért mellékes egyébként? 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem, mint írtam, kilépek a játékból, de ezt a free agency időszakot már elkezdtem, a draftra kinéztem magamnak az embereket, és nem is írtam sehol, hogy szándékomban áll azonnal félreállnijjncaa
akkor most kilepsz v nem lepsz ki ?Fake
ha jól emlékszem Soldi is végigtolhatta az utolsó évét, de ha a sok cápának a 0:00-ás licit mellett ez jelenti élete legnagyobb örömét, akkor természetesen "játsszon" csak farkyjjncaa
hát ha azt a hsz-t valaki szóról-szóra komolyan értelmezte, akkor tényleg igaz, hogy nem szabad ezen a fórumon kommentet írni hatvan szmájli nélkül 😊 😐 😕 😀 :o 😉 :/ 😛 😂 :mad: :rolleyes: :cool:jjncaa
😉
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
nem, mint írtam, kilépek a játékból, de ezt a free agency időszakot már elkezdtem, a draftra kinéztem magamnak az embereket, és nem is írtam sehol, hogy szándékomban áll azonnal félreállnijjncaa
ha jól emlékszem Soldi is végigtolhatta az utolsó évét, de ha a sok cápának a 0:00-ás licit mellett ez jelenti élete legnagyobb örömét, akkor természetesen "játsszon" csak farkyjjncaa
Az utolsó évét mindenki végigtolhatta, a kérdés az, hogy neked az már megvolt-e. 😀
több mint 12 éve
az mellékes, hogy Zuttah center lesz mostantól 😊

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 444 — no es importante
kellemetlen a helyzet h most visszaakarod azt csinalni amit idegbol leirtal ?Fake
ha jól emlékszem Soldi is végigtolhatta az utolsó évét, de ha a sok cápának a 0:00-ás licit mellett ez jelenti élete legnagyobb örömét, akkor természetesen "játsszon" csak farky

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Farkyt kinevezte Höri.szaba
jó tudni, mert egy szóval nem írtam sehol, hogy ezt a szezont még nem játszom lejjncaa
akkor maradj te, még úgy sem tettem semmi kárt a csapatban 😊Farky
Persze, amikor Evans már szóban megegyezett velem 😀

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
hát ha azt a hsz-t valaki szóról-szóra komolyan értelmezte, akkor tényleg igaz, hogy nem szabad ezen a fórumon kommentet írni hatvan szmájli nélkül 😊 😐 😕 😀 :o 😉 :/ 😛 😂 :mad: :rolleyes: :cool:jjncaa
kellemetlen a helyzet h most visszaakarod azt csinalni amit idegbol leirtal ?Fake
Félreállítottak. 😛 Mindegy, Farky ezentúl Sir Farky, hisz visszaadja a stafétát. Már csak Höriell okézása kell. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
akkor most kilepsz v nem lepsz ki ?
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 444 — no es importante
nem, mint írtam, kilépek a játékból, de ezt a free agency időszakot már elkezdtem, a draftra kinéztem magamnak az embereket, és nem is írtam sehol, hogy szándékomban áll azonnal félreállni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
ezt honnan vetted?jjncaa
Farkyt kinevezte Höri.szaba
jó tudni, mert egy szóval nem írtam sehol, hogy ezt a szezont még nem játszom lejjncaa
akkor maradj te, még úgy sem tettem semmi kárt a csapatban 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
A francba, ki kell szállnom Zuttahról... Nem vagyok hajlandó többet fizetni neki mint az IRL fizuja 80%-a 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kellemetlen a helyzet h most visszaakarod azt csinalni amit idegbol leirtal ?
több mint 12 éve
Starks legyen ennyi zsével három év 😊
Ja meg még pár apróság Taxi 😀