GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Egyébként én se szívesen csinálom ezt / nekem sem tetszik, de ha ez a trend akkor haladni kell a korral. Az új divatnak köszönhetően csak így lehet használható vet.min-es backupot szerezni FA-ról.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Épp ezaz, hogy megy waiverre, így semmibe nem kerül neki 😀 (és majd azért lesz, aki szar helyen végzett 😀)Felőlem nyugodtan, tegyél az összesre akkor 4-5 ember helyett a végén egy tucatot kéne cutolnod 😛IgorToca 😂 😂Azt mondták ez a rendszer jó, ha jó akkor csináljuk , ha mégsem akkor találjunk ki rá valamit 😊 Igazából gondolkodtam ,hogy az összesre tegyek-e vagy csak akiben látok fényt ,de az 50-es listát is leszűkítettem inkább 😊Toca
Ennyi .....-t 😛 :rolleyes:Igor
több mint 12 éve
Felőlem nyugodtan, tegyél az összesre akkor 4-5 ember helyett a végén egy tucatot kéne cutolnod 😛Toca 😂 😂Azt mondták ez a rendszer jó, ha jó akkor csináljuk , ha mégsem akkor találjunk ki rá valamit 😊 Igazából gondolkodtam ,hogy az összesre tegyek-e vagy csak akiben látok fényt ,de az 50-es listát is leszűkítettem inkább 😊Toca
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Nemtom jó 5let-e, ha minden hsz. javítva lesz abból előbb-utóbb valami turpisság lesz 😊Másoljuk ki azt az oldalt aztán utána lehet javítani.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
*Roger Goodell egy hosszú nap után, éjfél körül menne haza, amikor berohan 6 GM, 17 ügynök és 41 veterán játékos az irodájába Michael Buffer kíséretében, és egymással lókupecként ordítozva elkezdik a free agent piac újabb körét (a helyzetet kihasználva a háttérből azért így is kihallatszik egy sunyi "Goodell, takarodj!", amit persze nem is kérdés melyik acélvárosi ex-GM vethetett oda)*Hát nem teljesen életszerű? :rolleyes:
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
stez nem próbálja menteni a menthetőt, tele van midnenki listája oylanokkal, akikre már ment ajánlat előttük vagy tőlem, vagy másoktól, azoakt ki lehetne szedegetniKiszedegessem a playereket akikre már előttem ugyanazt ajánlották, vagy a belejavítást nem nézzük jó szemmel?RataxesNem nézzük jó szemmel, csak stez próbálja menteni a menthetőt. Eddig se javítgattunk, most se kéne.tenorx
több mint 12 éve
Ilyenkor a belejavítás számít időnek nem ? Nah ezért nem javítok bele.TocaIgen, szerintem is 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
díjaznám, ha az izmozás után elkezdenétek kiszedegetni a playákat, akikre már jött előttetek ajánlat, hogy tisztán láthatóbbak legyenek a dolgok főleg fetomy számára, de szerintem mindenki örülne egy kis átláthatóságnakIlyenkor a belejavítás számít időnek nem ? Nah ezért nem javítok bele.
nálam kb. 5 playa van, akire toltam, és utánam toltak még 4-en rájuk ugyanolyan fizutStez
több mint 12 éve
ok 😊 kitartás Fetomy! 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kiszedegessem a playereket akikre már előttem ugyanazt ajánlották, vagy a belejavítást nem nézzük jó szemmel?RataxesNem nézzük jó szemmel, csak stez próbálja menteni a menthetőt. Eddig se javítgattunk, most se kéne.
több mint 12 éve
Kiszedegessem a playereket akikre már előttem ugyanazt ajánlották, vagy a belejavítást nem nézzük jó szemmel?
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
díjaznám, ha az izmozás után elkezdenétek kiszedegetni a playákat, akikre már jött előttetek ajánlat, hogy tisztán láthatóbbak legyenek a dolgok főleg fetomy számára, de szerintem mindenki örülne egy kis átláthatóságnaknálam kb. 5 playa van, akire toltam, és utánam toltak még 4-en rájuk ugyanolyan fizut
több mint 12 éve
jó ötlet volt elvállalnom a trackert. De hát faszom számított ilyen gecizésre...Azért a faszomba mostmár komolyan mondom...fetomyNem lennék a helyedben 😊Rataxes
De semmi gond, nem szabálytalan!
több mint 12 éve
Toca 😂 😂Azt mondták ez a rendszer jó, ha jó akkor csináljuk , ha mégsem akkor találjunk ki rá valamit 😊 Igazából gondolkodtam ,hogy az összesre tegyek-e vagy csak akiben látok fényt ,de az 50-es listát is leszűkítettem inkább 😊
több mint 12 éve
Egyébként stez belejavítottál, innentől fogva akik 16 előtt ajánlottak valakidre akkor ők vezetnek, nem te.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk azt nem értem, minek szedted ki, senki nem szedi ki elölről a már nem érvényes ajánlatát, különben mindig csak egy lenne 😀semmi sem volt, kiszedtem két olyan OL playát, akire 2 mp-vel utánam már ajánlottak, így nem osztott nem szorzottmiért estem volna ki?És a belejavítás ?Toca
28án küldtem el a licitet, azt innentől én leszarom mi vanStez
új név nem került a listábaStez
több mint 12 éve
Azért a faszomba mostmár komolyan mondom...fetomyNem lennék a helyedben 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
méghogy nem kellenek szabályokaha
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
semmi sem volt, kiszedtem két olyan OL playát, akire 2 mp-vel utánam már ajánlottak, így nem osztott nem szorzottmiért estem volna ki?És a belejavítás ?Toca
új név nem került a listába
több mint 12 éve
Azért a faszomba mostmár komolyan mondom...
több mint 12 éve
Toca 😂 😂Ennyi .....-t 😛 :rolleyes:
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
De most tényleg, erre mi szükség van? Eddig mindenki képes volt ezt az intézményt normálisan használni, két-három embert beszedett egy-egy posztra veteránminimumért és aztán azok vagy megmaradtak, vagy nem. Azt hittem, az előző kör egyszeri demonstráció volt, de ezek szerint nem. Remélem mindenki boldog így ezzel.RajnaSzar ez, ahogy van, ha 0:00:00-ra nem nyomsz be mindenkit, akkor vet minért már senkit nem lehet megszerezni (thanx to Adam, aki az egészet elindította az ajánljunk 80 emberre vetmint 😀)
több mint 12 éve
miért estem volna ki?És a belejavítás ?
több mint 12 éve
De most tényleg, erre mi szükség van? Eddig mindenki képes volt ezt az intézményt normálisan használni, két-három embert beszedett egy-egy posztra veteránminimumért és aztán azok vagy megmaradtak, vagy nem. Azt hittem, az előző kör egyszeri demonstráció volt, de ezek szerint nem. Remélem mindenki boldog így ezzel.
több mint 12 éve
miért estem volna ki?28án küldtem el a licitet, azt innentől én leszarom mi van