GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Nah most állhatok neki kiszedni mert fosul töltött a net 😀
több mint 12 éve
Na ki lesz a főhülye?tenorxÍgy kell ezt csinálni. Erre tényleg kell szabály, mert ez most már eljutott a viccesből a szánalmasig.
több mint 12 éve
Na ki lesz a főhülye?
több mint 12 éve
Azzal már max 3.-4. licitelő leszel 😀Próbáld ki az egyiket, az lesz az érvénytelen.... 😛 (és kizárást jelent a körből 😀 )Newmaninkább nem kockáztatok, marad a B. 😕eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Ha telibe lövöd a 0:00:00-t, akkor kizárjuk NewmantWyattmeg Wyattot is
(Uramisten, erre a 2 hsz-re mennyi +1 jönne, ha nem mi írtuk volna és itt lenne minden GM :lol😊
több mint 12 éve
Próbáld ki az egyiket, az lesz az érvénytelen.... 😛 (és kizárást jelent a körből 😀 )Newmaninkább nem kockáztatok, marad a B. 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Próbáld ki az egyiket, az lesz az érvénytelen.... 😛 (és kizárást jelent a körből 😀 )
több mint 12 éve
a licit 00:00:00-tól vagy 00:00:01-től érvényes? csak azért mert akkor úgy lövöm be 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tenorkát se hagyjátok kiWyatto majd a megagiga 32 fos mockban vesz reszt.
több mint 12 éve
Nem gond, legyen úgy.bocsi elbasztam az idot meccsnezessel meg egyebekkel. kb 2245-2300tol jo neked ? 😊hat persze ez nincs szabalyozva 😀 figyi kb 1 ora mulva leszek gepnel ujra. neked akkor is jo lesz ?Fakejah, addig legalább megismerkedek a needekkel 😀empty taxi
igerem tobb idopontvaltoztatast nem eszkozolok ha ez megfelel neked.Fake
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bocsi elbasztam az idot meccsnezessel meg egyebekkel. kb 2245-2300tol jo neked ? 😊jah, addig legalább megismerkedek a needekkel 😀empty taxiha rookie is közreműködhet akk szívesen segítekempty taxihat persze ez nincs szabalyozva 😀 figyi kb 1 ora mulva leszek gepnel ujra. neked akkor is jo lesz ?Fake
igerem tobb idopontvaltoztatast nem eszkozolok ha ez megfelel neked.
több mint 12 éve
Ja bocs, azt updateltem 😀Nálam is frissült, itt is vantenorxMarha friss. Kolb ott figyel még mindig.szaba
több mint 12 éve
Mennék én is fake 😊 A tavaly elég jól sikerült 😀
több mint 12 éve
jah, addig legalább megismerkedek a needekkel 😀ha rookie is közreműködhet akk szívesen segítekempty taxihat persze ez nincs szabalyozva 😀 figyi kb 1 ora mulva leszek gepnel ujra. neked akkor is jo lesz ?Fake
Madden hates me.
több mint 12 éve
3/36-ig légyszi jussatok el, mert szeretnék benne lenni én is a mockban 😀 😛
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bazdmeg 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha rookie is közreműködhet akk szívesen segítekempty taxihat persze ez nincs szabalyozva 😀 figyi kb 1 ora mulva leszek gepnel ujra. neked akkor is jo lesz ?
több mint 12 éve
ha rookie is közreműködhet akk szívesen segítek
Madden hates me.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Még arról is lehet szó persze, de ha valakinek több ideje van, akkor inkább ne várj rám 😊 Mikor nyomnád, hány körös lenne?Wyattnemtudom gondolom ma, barmennyi.
több mint 12 éve
szóljatok Rolninak
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
BL van, meg azért nem ártana átnézni azért minden csapat hiányposztjait, szal ez esetben hajrá valaki más 😊