NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Még arról is lehet szó persze, de ha valakinek több ideje van, akkor inkább ne várj rám 😊 Mikor nyomnád, hány körös lenne?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
oke akkor betarsulsz ? 😀vkinek nincs kedve mockot irni 2en ? v ol + f7 kor elott meg baromsag ?FakeSzerintem bőven elfér most is, utána is, minél több, annál jobbWyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
vkinek nincs kedve mockot irni 2en ? v ol + f7 kor elott meg baromsag ?FakeSzerintem bőven elfér most is, utána is, minél több, annál jobb
több mint 12 éve
szaba
10 553
Nálam is frissült, itt is vantenorxMarha friss. Kolb ott figyel még mindig.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
vkinek nincs kedve mockot irni 2en ? v ol + f7 kor elott meg baromsag ?
több mint 12 éve
gyönyörű riposzt 😀A jobbaknál mindig az 😀Wyattde a jobbaknál nem mind igazHöri
(mondjuk helyesen: semmi se igaz 😀 de hát úgy nem nézne ki faszán 😀)
több mint 12 éve
Nálam is mindig friss, érdemes ránézni 😊
több mint 12 éve
Csak nekem nincs kb. 2 secondary emberem sem, akik egy csapatban játszanának IRL? 😀 Bears, Eagles, Chargers, -mostmár- Cards, Browns, Bills, Raiders, Texans, 49ers 😀 (mondjuk ez kb. minden posztnál így van nálam 😀)fetomySajna én múlthéten elbasztam ezt már két Bucsos és 2 Ninerses is van a fedélzeten.
több mint 12 éve
Csak nekem nincs kb. 2 secondary emberem sem, akik egy csapatban játszanának IRL? 😀 Bears, Eagles, Chargers, -mostmár- Cards, Browns, Bills, Raiders, Texans, 49ers 😀 (mondjuk ez kb. minden posztnál így van nálam 😀)
több mint 12 éve
Nekem a 3/4 GB secondary van meg, nem lehet baj 😀
több mint 12 éve
pokoligen, megszereztem a két jaguars cornert, markomban a bajnoki címHörién meg a fél pats secet, itt sem lehet majd sok gond 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
pokoligen, megszereztem a két jaguars cornert, markomban a bajnoki cím
több mint 12 éve
Hirdess meg néhányat, hogy jó ajánlatért eladók, de ha maradnak is elférnek 😛 😀fetomyKénytelenek lesznek elférni, mivel nem tradelhetőek. 😛
De cap hit sincs rájuk, szóval ráérek gondolkodni, menjen-e valaki. Ráadásul így is csak 85 millán van a cap, csodás.
Még jön 15 OL, 10 LB, 2 K és 2 P és kész is a csapat.
több mint 12 éve
Hirdess meg néhányat, hogy jó ajánlatért eladók, de ha maradnak is elférnek 😛 😀
több mint 12 éve
Tényleg, most hogy mondod, kezdek félni, hogy Hall és McKinnie is lecsukatja magát.Akarod mondani a dutyiban szopkodja valami bengala feka faszát?Dehogy, az olyanokat inkább eladom gyorsba olyannak,ahova illik 😀
Nálad inkább ezt tudnám elképzelni. 😀Stez
Pl. a Kansas City Chicksbe 😛fetomy
Bár túlélem, a friss rosteremen 10 CB van 😂 😂
több mint 12 éve
Akarod mondani a dutyiban szopkodja valami bengala feka faszát?Dehogy, az olyanokat inkább eladom gyorsba olyannak,ahova illik 😀
Nálad inkább ezt tudnám elképzelni. 😀Stez
Pl. a Kansas City Chicksbe 😛
több mint 12 éve
Akarod mondani a dutyiban szopkodja valami bengala feka faszát?Mondtam fetomy, nincs semmi gond, ha annyira kell Houston, jövőre nyitott vagyok tradere, mint már mondtam, örömmel fogadnám a jövő évi első körös picked. 😀Azt csak akkor adom oda érte, ha 1/1 lesz a pick 😛
A nagy szerelmed meg végre a Tiéd lesz, és még meg is köszönheted, milyen jól jársz vele és mennyire olcsón adom. :rolleyes:Stez
Egyébként sem kell már jövőre, mivel így akkor jó szokásomhoz híven lopok udfáról valakit, aki jövőre már fasza lesz 😛fetomy
Nálad inkább ezt tudnám elképzelni. 😀
több mint 12 éve
Mondtam fetomy, nincs semmi gond, ha annyira kell Houston, jövőre nyitott vagyok tradere, mint már mondtam, örömmel fogadnám a jövő évi első körös picked. 😀Azt csak akkor adom oda érte, ha 1/1 lesz a pick 😛
A nagy szerelmed meg végre a Tiéd lesz, és még meg is köszönheted, milyen jól jársz vele és mennyire olcsón adom. :rolleyes:Stez
Egyébként sem kell már jövőre, mivel így akkor jó szokásomhoz híven lopok udfáról valakit, aki jövőre már fasza lesz 😛
több mint 12 éve
Mondtam fetomy, nincs semmi gond, ha annyira kell Houston, jövőre nyitott vagyok tradere, mint már mondtam, örömmel fogadnám a jövő évi első körös picked. 😀A nagy szerelmed meg végre a Tiéd lesz, és még meg is köszönheted, milyen jól jársz vele és mennyire olcsón adom. :rolleyes:
több mint 12 éve
Én azt hittem, hogy pont véleményt cserélünk 😀WyattJa az elején még arról volt szó, aztán átváltottunk Tebow üzemmódba, vagyis ha nem azt mondom, hogy Dorsey hiperelit, akkor azzal azt mondom, hogy dorsey moslékszar. Onnantól már nem véleménycsere volt a dolog 😛 😊
Stez: Véletlenül sem szeretném rossz híredet kelteni, csak gondoltam megfizetsz hjúsztonért, és ideje az első részletnek 😀😀