NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
11
7
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
megjöttem, lassan elkezdem bevezetni az excelbe a hétvégi mozgásokat, szólok ha kész.
több mint 12 éve
jó, emelkedik az ár, csak így továbbaki első kört bedob, azt már ki sem röhögöm, közelít 😀
több mint 12 éve
Első kör? 😀 Egy potenciális 1/1? Egy játékosért, aki egy valamire jó? Hát te hülye vagy 😀 Fasza futás ellen, de passz ellen szar. 4. kört még én is állom, többért vigye akinek két anyja van 😛Én szerintem egy 5-et is be tudok vállalni érte! Egyszer úgyis járhat jól stez is 😉fetomyte inkább a jövőévi első köröd ajánlgassad
Knox PUPon kezdi az idényt, de az ügynöke szerint jó esély van rá, hogy a full szezont kihagyja 2012-ben
Dorsey tökéletes megoldás lehet a pótlásáraStez
Tudom, hogy Knox ott kezd, azért hoztam Szidnit is, mert számítottam erre 😉
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Én simán adok érte egy 2/19-et, ha valahogy megoldod, hogy nálam kössön kitöbb mint 12 éve
Na jó, adok érte egy negyediket.
több mint 12 éve
Én szerintem egy 5-et is be tudok vállalni érte! Egyszer úgyis járhat jól stez is 😉fetomyte inkább a jövőévi első köröd ajánlgassad
Knox PUPon kezdi az idényt, de az ügynöke szerint jó esély van rá, hogy a full szezont kihagyja 2012-ben
Dorsey tökéletes megoldás lehet a pótlására
több mint 12 éve
Én szerintem egy 5-et is be tudok vállalni érte! Egyszer úgyis járhat jól stez is 😉
több mint 12 éve
ne fárasszál le, köszAdok érte egy 6. kört.tenorxhttp://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/ady/almodik.htmSzegecs😕
frissült a kekím, megfelelő ajánlat esetén Dorsey vihető!
keresni PM-benStez
Dorsey bivaly playa jó fizuval, fiatal, az egyik legjobb futás elleni 3-4 end volt tavaly
nem 1+1-et kérek érte, de nem is lófaszt
de vicces volt, tényleg, kapsz egy lájkot, örülj
több mint 12 éve
Adok érte egy 6. kört.😕nem baj, told ide az 1/5-t és a többi picked nekem a jövő éviekért, már semmi gond 😊Stezhttp://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/ady/almodik.htmSzegecs
keresni PM-benStez
több mint 12 éve
😕http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/ady/almodik.htmSzegecsNekem a vasárnap bukó.Szegecsnem baj, told ide az 1/5-t és a többi picked nekem a jövő éviekért, már semmi gond 😊Stez
keresni PM-ben
több mint 12 éve
http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/ady/almodik.htmNekem a vasárnap bukó.Szegecsnem baj, told ide az 1/5-t és a többi picked nekem a jövő éviekért, már semmi gond 😊Stez
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Nekem mindegy.
több mint 12 éve
Nekem a vasárnap bukó.Szegecsnem baj, told ide az 1/5-t és a többi picked nekem a jövő éviekért, már semmi gond 😊
több mint 12 éve
Nekem a vasárnap bukó.
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Én is a vasárnapra szavazok 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Azon meg egyenesen meglepődtem, hogy csak Ő látta Houstont, aki amúgy deny FA listáján kb. legelöl vigyorog, mint UFA.StezÉn is akartam Houstont.
több mint 12 éve
mindenképpen egy vasárnap kellene, eddig is így volt és a legtöbbeknek az lenne szvsz a legjobbköztük nekem is, ami azt illeti
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Viszont az tény, hogy egy savazás lehetne lassan, én inkább a vasárnapot erőltetném
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Draftra nem akarunk lassan időpontot lőni? Én már most tudom, hogy a 14, 23, 24, tuti nem jó, szóval én preferálnék egy 15öt mondjuk.tenorxOtt van, hogy 21-22 a hivatalos közleményekben
Tessék:
RFA tender osztás: március 4-7.
RFA offer küldés: március 8-9.
RFA meccselés: március 10-11.
Franchise tag osztás: március 4-7.
UFA piacnyitás: március 12. (posztonkénti sorrend később kerül nyilvánosságra)
Draft: Április 21-22.
több mint 12 éve
Draftra nem akarunk lassan időpontot lőni? Én már most tudom, hogy a 14, 23, 24, tuti nem jó, szóval én preferálnék egy 15öt mondjuk.
több mint 12 éve
Üdv nektek is 😊Farkyüdv neked is 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Otthonhagytam 😕Egyebkent az hogy ki fa hol van fent ? Mert mar csak az uj rosterek vannak fent abban meg nincsennek vagy en nem latom ?hozd ki az ellenőrződet, üzenek haza, holnap aláíratva legyen az asztalomon.Höri
Csak mert ha a regebbiben van fent akkor tessek visszarakni hogy senkinek ne legyen elonye 😀 ha meg csak vak vagyok sorry 😊
Vagy Deny listaja frissitve lett ?Toca
Kösz Rata , lustaság fél egészség 😊
több mint 12 éve
Jewman és Stez nem cápázhat?WyattEz se rossz, de még mindig nem az igazi 😀
több mint 12 éve
Egyebkent az hogy ki fa hol van fent ? Mert mar csak az uj rosterek vannak fent abban meg nincsennek vagy en nem latom ?hozd ki az ellenőrződet, üzenek haza, holnap aláíratva legyen az asztalomon.
Csak mert ha a regebbiben van fent akkor tessek visszarakni hogy senkinek ne legyen elonye 😀 ha meg csak vak vagyok sorry 😊
Vagy Deny listaja frissitve lett ?Toca