NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
65
16
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Csak nem tudtam, hogy IRL vagy itteni számít 😊 Ezért adtam mindkettőnek inkább 2. éveset, az a tuti
több mint 12 éve
Moore még sose volt keretben, McDaniel viszont 53-as kerettag voltÉn Moore-nál és McDanielnél sem tudom, hogy melyik kaphatott volna 450k-t 😀WyattAkkor egy 525.000 -> 600.000 -> 685.000-ben kiegyezünk? :rolleyes:Rataxesnekem jó, majd felkúrjant wyatt ha csalást észlel 😀Höri
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Tavaly is ért, ami éjfél előtt ment, szal szivacs, emelgess csak kocsogmajd legközelebb...de azért ügyes húzás volt.... 😛NewmanWyatt ez baszhatod... 😀NewmanMegvolt még idő előtt a beírás, szal nem 😀Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Én Moore-nál és McDanielnél sem tudom, hogy melyik kaphatott volna 450k-t 😀Akkor egy 525.000 -> 600.000 -> 685.000-ben kiegyezünk? :rolleyes:Rataxesnekem jó, majd felkúrjant wyatt ha csalást észlel 😀Höri
több mint 12 éve
majd legközelebb...de azért ügyes húzás volt.... 😛Wyatt ez baszhatod... 😀NewmanMegvolt még idő előtt a beírás, szal nem 😀Wyatt
több mint 12 éve
Akkor egy 525.000 -> 600.000 -> 685.000-ben kiegyezünk? :rolleyes:Rataxesnekem jó, majd felkúrjant wyatt ha csalást észlel 😀
több mint 12 éve
Akkor egy 525.000 -> 600.000 -> 685.000-ben kiegyezünk? :rolleyes:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
de kajak 3 perce filóztam, hogy 1,5 millát, vagy 1,8at adjak Houstonnak, mert azt sejtettem, hogy 5 év miatt 1,2-t kapni fog valakitőlde most döntöttem úgy, hogy legyen, megtoldom 300K-val, hátha 😀
több mint 12 éve
Chad Jones-nál írtam volna összeget, de nem tudom hogy neki mennyi a vet. min. 😊 Ez az első éve lesz a ligában, vagy a harmadik? :rolleyes:Rataxes1 évet PS-ben volt, tavaly nem tudom
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Wyatt ez baszhatod... 😀NewmanMegvolt még idő előtt a beírás, szal nem 😀
több mint 12 éve
heh megint kihagytam a listáról pár arcot, igazi dögkeselyűk vagytok
több mint 12 éve
Chad Jones-nál írtam volna összeget, de nem tudom hogy neki mennyi a vet. min. 😊 Ez az első éve lesz a ligában, vagy a harmadik? :rolleyes:
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
bocs fetomy, de azt 10 másodperc késéssel módosítottad 😀
több mint 12 éve
Üdv Farky!Nem akarod elvinni a drága, öreg és szar embereimet fiatal, jó és olcsó játékosokért + draftpickekért?
több mint 12 éve
Welcome Farky! 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Somos jól feltolta CB Harris árát.
több mint 12 éve
Viheted. 😊 Akár ölben is, ha nem tud járni. 😛csak próbálkoztam 😀bázz somos. achilles szakadás után ?gabtsibázz, gabtsi, achilles-szakadás után? 😂somoskovig
kedvenc játékosom, hiányposztra, tépelődtem kicsit, de nem hagyhattam bent.gabtsi
több mint 12 éve
csak próbálkoztam 😀bázz somos. achilles szakadás után ?gabtsibázz, gabtsi, achilles-szakadás után? 😂somoskovig
kedvenc játékosom, hiányposztra, tépelődtem kicsit, de nem hagyhattam bent.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk Laci parádésan elfelejtette átállítani az itteni órát nyári időszámításra 😀 Na mindegy, aki lényeges, már úgyis elment 😊
több mint 12 éve
bázz somos. achilles szakadás után ?gabtsibázz, gabtsi, achilles-szakadás után? 😂
több mint 12 éve
Mario Woodley mellett szeretne játszani.tenorxmár a múltkor is mondtam, hogy Woodley túl drága nekem, úgyhogy tuti nem fognak egymás mellett játszani :/